Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(Atiloja @ 2012 04 10, 10:00)
na gal dar tikekim? 4u.gif

Tikiu, merginos, tikiu...Pazadejau sau nertikrint anksciau nei pas daktara, vat reikejo pabandyti ant durniaus:) Durni ir rezultatai biggrin.gif
Pazedau dabar tiek sau, tiek draugei nekreipti i tai demesio ir nenurasyti mano zirniu, kurie tikrai dave zinoti apie 4-5 d. Tikiu, kad kibo wub.gif
Pazadejau neliudeti, laikaus kiek imanoma....., bet nemeluosiu, asaros karts nuo karto istryksta...nosis tiek nukrenta, tiek vel pakyla...nup vyro slepiu...tik mano keturkoja kazka jaucia.) prilipo, akis laizo:)
Ach, viskas bus gerai, kad kokie rezultatai bus, as tikiu, kad niekas nevyksta siaip sau....Tik keista, sveika as juk moteris, kodel gaunas taip?
Palauksiu penktadienio...ir arba mirsiu is laimes ar prisibaliavosiu arba is nusivilimo... blush2.gif Thats life....
Reikia tiketis geriausio, bet nepamirsti, kad ir blogi dalykai vyksta... Bet dar turiu kelias dienas sau iki nosies nukabinimo trumpam laikui.
As vis dar tikiu savo cekiskais kleckais:)
Atsakyti
Sveikos, panelės. Prisiduodu naujienas mirksiukas.gif
Dabar 9 CD. Auginu 9 folikulus. Vienoje pusėje apie 13 mm, kitoje 15-16 mm. Paskyrė nuo šiandien Gonal 150 + Cemetidina. Daugiau nieko neaiškino. Nei didelio optimizmo nerodė nei pesimizmo ar gerai ar blogai kas.
Punkcija šeštadienį/sekmadienį.
Man, paniškai bijančiai adatų, atlaikyti 3 dūriukus per dieną didelis iššūkis blush2.gif O punkcijos apskritai bijau unsure.gif Niekada nesu narkozės turėjusi, o dar kai prisiklausiau, kaip blogai po to ir t.t. ta nežinia mane užmuša, jau sapnuoti košmarus pradedu. Žinau, kad blogai, bet... doh.gif
Kokios Jūs drąsios visos, net nesmagiai jaučiuosi, kad tokia bailė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 10, 22:23)

Pazadejau neliudeti, laikaus kiek imanoma....., bet nemeluosiu, asaros karts nuo karto istryksta...nosis tiek nukrenta, tiek vel pakyla...nup vyro slepiu...tik mano keturkoja kazka jaucia.) prilipo, akis laizo:)

console.gif Kaip liūdna skaityti tokias žinutes... Kiek daug naktų mano taip pražliumta sėdint ant palangės, slepiant nuo vyro ašaras ir glostant savo keturkojį... Bet žinok, iki dabar netikiu, kad viskas baigiasi tik blogai, nes mums nelabai ką žadėjo, bet va - turime dukrytę. Daktarė ne kartą sakė, kad stebuklas buvo, jog pavyko. O va, antro kažkaip nepavyksta prisikviesti... bet tikiu, kad ateis, juk mato kaip stengiamės. Sėdi leliuzai ant debesėlio ir laukia, kad pas mus kuo geresni ir gražesni atkeliautų mirksiukas.gif

Tiesa, galiu 100 proc pasakyti, kad pačios geriausios mamytės būna būtent iš tokių skyrelių, nes mes taip jų laukiame, kad esame daug kantresnės ir atlaidesnės. Ne kartą girdėjau skundžiantis drauges, kad va nemiega, neklauso ir t.t. O aš iki dabar joje matau didžiausią stebuklą wub.gif
Atsakyti
PerKunas, gera frazuote, man tinka ir patinka, stengsiuos buti pavyzdys. biggrin.gif wub.gif O tavo naujienos man irgi patinka, toliau sergu. wub.gif 4u.gif

Atiloja, ka beveiktum, kur bebutum, sekmes ir lauksim griztant. mirksiukas.gif 4u.gif

Pepe, taip noretusi tavo ta liudesi nuvyti salin, taip noretusi, kad ryt prabudus prasidedu labai geras, laimingas tavo gyvenimo periodas, sito labai labai linkiu. wub.gif 4u.gif Zinok, esame salia 4u.gif , o ir kaip sakai, niekas gyvenime nevyksta be priezasties, Dievas turi tau geriausia plana, tereikia sulaukti. 4u.gif Sita ir sau nuolat kartoju, kai klumpu. blush2.gif

Magreco, tik pirmyn be baimiu, greitai busi nestuke.gif . wub.gif 4u.gif

Mano vyrui nuo antibu pilva susuko, galva irgi. doh.gif
Atsakyti
Atiloja - va tokiu ziniu pasiilgom!!!!

Terze - man Gorgis sake, kad zarazom galima labai lengvai uzsikresti viesuose baseinuose pvz blush2.gif

Nu pavarei - reikejo dar koki anonsa ant viso pasto pasakyti: Terze siuncia krauja!!! lotuliukas.gif

Triumfante - Nu va jau antras daktaras kuris sako kad profilaktiskai antibus pries IVF skirti nekenkia.
Jau rieciasi kumsciai patys biggrin.gif Stebuklu buna!

taskelis 1. 10-14dpi
2. man gydytoja gana grieztai uzdraude.

Triumfante - Man irgi pradziai skyre 300 gonal. sake toks protokolas duoti soka kiausidems is pradziu kad uzsimegstu daug maziuku o poto jau leciau auginsim ir brandinsim.Ir tavo matyt panasiai.

Beila- fainuole tu, verta pacio geriausio finalo wub.gif

Ciocia - Su arbatiniu sauksteliu visai lengvai surinkau. O reikia labai nedaug. Vieno arbatinio saukstelio per akis!

Renaciukas.D-Pagerk omega3 fish oil, nors jau siek tiek veloka,bet gal pades kiek. O tavo turtas visai neprastas, tikek savo maziukais, juk jei turesi 3 diena kokius 3-4 gerus, viskas puiku! Laukiam geru ziniu.

PerKūnas - Nu ziauriai laukiu penktadienio, jau geros zinios ir teigiami HCG labai arti biggrin.gif

Renaciukas.D- 2-3 dienos, ne daugiau, bent jau man taip sake ir ligoninej ir Gorgis!

Pepe/ilgakojine - gal tu cia nevykusiai su popietiniu sysium sugadinai tik nervus sau, laukiam dar ax.gif

Magreco - Puikus turtas!
O punkcijos nebijok, ji pats paprasciausias dalykas visame procese, narkoze labai trumpa, nieko neskauda smile.gif

Mergai kiba pamisot - sitiek prisneket, nu sakes kaip ilgai skaiciau ir puse aisku praleidau biggrin.gif

Gavau savo TSH rezultatus po padidintos Levothyroxine doziu - 1.71 thumbup.gif Gorgis sake puiku, tik ir toliau gerti tas pacias dozes. dabar drebesiu kol gausiu LAD persitestavimo rezultatus, siandien davem su vyru krauja, tai bus uz kokios savaites gal. Tikiuosi LIT-ai padare savo darba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 10 balandžio 2012 - 22:50
Cituk, davem tau cia darbo viska perskaityti. blush2.gif

Saunios naujienos ir pas tave thumbup.gif , kiti atsakymai irgi bus geri, jauciu. cool.gif 4u.gif smile.gif

Labos nakties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 10 balandžio 2012 - 23:30
sveikos

vis permetu akimis kaip kuriais sekasi, ypac senbuvems. matau, kad reikalai po truputi po truputi juda bigsmile.gif varytumete jau greiciau is cia mirksiukas.gif uz visas laikau kumstukus ir linkiu, kad pagaliau pasisektu nestuke.gif

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 10, 18:26)
nesenai gryzau is LV na mano derlius prastas tik 5 folei,ia keires kur gera kiauside uzaugo 4 ir is desines kur beveik niera kiuasides vienas

man po pirmos apziuros mate tik 4 folius 4u.gif aisku, visa laika norisi daugiau, nes atrodo, kad su daugiau foliu didesni sansai. bet ne veltui sakoma, kad geriau kokybe negu kiekybe mirksiukas.gif todel prasom greitai grusti nervus i koncervus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 11 balandžio 2012 - 07:38
Labas rytas. 4u.gif

Merginos, kurios draugavote su antibais, kaip gelbejotes nuo viduriavimo, jeigu toks buvo? 4u.gif

Krempudra, kaip laikotes, kaip drakoniukai? wub.gif 4u.gif Esi labai geras pavyzdys visoms trizniukems, juk svarbiausia kokybe. drinks_cheers.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 11, 08:50)
Krempudra, kaip laikotes, kaip drakoniukai?  wub.gif  4u.gif Esi labai geras pavyzdys visoms trizniukems, juk svarbiausia kokybe.  drinks_cheers.gif  4u.gif  wub.gif

aisku, lengva man dabar sakyti, kad nereikia nervintis, nervus i koncervus ir panasius bla bla bla rolleyes.gif ir paciai buvo panikos, kai pamate tik 4 folius, kai tik 1 isodino doh.gif bet visada stengiausi vadovautis tuo, kad ar nervinsiesi, ar nesinervinsi, kitaip nebus, todel kam nervintis? cia jau belieka viska patiketi dievo, mokslo, likimo, gamtos (priklausomai nuo to, kas kuo tiki) valiai 4u.gif

drakoniukai gerai thumbup.gif po visu proceduru ir visu pokstu kelis kartus lankemes pas genetike. kol kas puikiai auga, atitinka visas normas, viskas issivyste, jokiu patologoju nepastebeta, vienas kito neapvalgo ir kol kas tolygiai auga karsta.gif tikimes, kad taip bus ir toliau. ir jau patvirtino, kad tikrai bus 2 bernai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 11 balandžio 2012 - 08:16
Labas ryta,bliamba man sian pasiruode kraujukas ka cia gali reikst blink.gif g.gif labai nerimauju,ar kam buvo taip stimuliacijos metu?
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 04 11, 09:14)
ir jau patvirtino, kad tikrai bus 2 bernai  tongue.gif

Melyni melyniausi sveikinimai!!! wub.gif wub.gif thumbup.gif Taip ir toliau! thumbup.gif Ir mama tegu nepamirsta cia paspjaudyti ant visu belaukianciu hcg, gal ir mums tokia laime dviguma prikibs. biggrin.gif 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 11, 09:18)
Labas ryta,bliamba man sian pasiruode kraujukas ka cia gali reikst blink.gif  g.gif labai nerimauju,ar kam buvo taip stimuliacijos metu?

g.gif daug?
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 11, 09:28)
Ir mama tegu nepamirsta cia paspjaudyti ant visu belaukianciu hcg, gal ir mums tokia laime dviguma prikibs.  biggrin.gif  4u.gif  wub.gif

na tai laikykites - spjaudau user posted imageuser posted imageuser posted image. turejau visoms aptaskyti kompu ekranus biggrin.gif labai tikiuosi kam nors prikibs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 11 balandžio 2012 - 08:45