Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

Afrodite. wub.gif 4u.gif

Renaciukas, tai gal doze rekejo padidinti? 4u.gif O ir laiko dar turi, rezultatas nera jau toks prastas, svarbiausia, kad butu kokybe. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Prašome Jūsų skirti savo 2% GPM Vaisingumo asociacijai drinks_cheers.gif

Lietuvoje kas penkta – šešta pora susiduria su vaisingumo problemomis. Tokios šeimos iki šiol nesulaukia jokios valstybės paramos. Todėl tik susivieniję, mes galime padėti sau ir artimiesiems.

Prašome Jūsų skirti savo 2% GPM Vaisingumo asociacijai, kuri vienija žmones, negalinčius susilaukti vaikų ir aktyviai gina jų teises. Kviečiame Jus nelikti abejingais ir prisidėti, prie mūsų. Tik kartu pasieksime, jog vaikų negalintys susilaukti šalies piliečiai neliks pamiršti ir sulauks deramos pagalbos.

Deklaracijas galite užpildyti internetu, prisijungę prie elektroninio deklaravimo sistemos http://deklaravimas.vmi.lt per savo banką, kuriame turite sąskaitą arba užpildytą formą pristatyti į VMI iki gegužės 1 dienos.

Daugiau informacijos rasite mūsų interneto svetainėje: http://www.vaisingum...asociacijai/107

Ir Facebook'e (čia įkeltas ir deklaracijos formos pavyzdys): http://www.facebook....171037372951443

Būsime dekingi, jeigu informacija pasidalinsite su aplinkiniais, neabejingais mūsų, nesulaukiančių likimui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 10, 16:13)
Tai vat as ir galvoju, kaip tuos limfmazgius panaikinti... nes kaip ne kaip infekcija suprantu rodo. Bet kai sitiek metu...
Pakartok skydliaukes tyrimus, tai svarbu. Ypac TSH.

Ok, butinai, aciu

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 10, 19:48)
Taip svajojau uzkresti virusiuku, bet....
http://www.supermama...0#entry54846972

Nu gal dar.. 4u.gif

Euromergele, butinai, kaip visada drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 10, 20:32)
Afrodite.  wub.gif  4u.gif

Renaciukas, tai gal doze rekejo padidinti?  4u.gif O ir laiko dar turi, rezultatas nera jau toks prastas, svarbiausia, kad butu kokybe.  mirksiukas.gif  4u.gif

Na dar trys dienas po 150 leisios gonalio,penktadieni matysime kas bus toliau,vyras irgi mane ramina svarbu ne kiekybe o kokybe smile.gif tikiuosi kad bus viskas CIKI PIKI bigsmile.gif
Atsakyti
RENAČIUK,aš irgi galvoju, kad svarbiausia - kad būtų mažiau, bet geros kokybės ir stebuklingų nestuke.gif wub.gif Ttaigi, dar gausi apsišarvuoti kantrybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 10, 21:09)
RENAČIUK,aš irgi galvoju, kad svarbiausia - kad būtų mažiau, bet geros kokybės ir stebuklingų  nestuke.gif  wub.gif Ttaigi, dar gausi apsišarvuoti kantrybe  4u.gif

jau laikiu nesulaukiupenktadienio smile.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 10, 19:57)
Na dar trys dienas po 150 leisios gonalio,penktadieni matysime kas bus toliau,vyras irgi mane ramina svarbu ne kiekybe o kokybe smile.gif tikiuosi kad bus viskas CIKI PIKI bigsmile.gif

Kokybiški tavo foliai+ kokybiški spermiukai = 5 vaikai mirksiukas.gif

O dėl gleivinės nepergyvenk..pamatysi, kai kitą kartą žiūrės, jau geriau apie ją atsilieps. Jis ką mato, tą ir dainuoja. Bet nebūtinai tos" dainos" blogos.

O mes kol kas turim taipogi 5 apsivaisinusius vaikus ( iš 9 išpunktuotų folių). Ryt žinosiu ar tie patys penki toliau tebelaukia manęs.

Treis irgi per pirmą apžiūrą išdėjo į šuns dienas mano gleivinę, per antrąją jau buvo švelnesnis jos atžvilgiu. Pasirodo panašią turėjau ir praėjusį kartą. Iš pradžių biški susinervinau, bet paskui...nu ką aš galiu padaryti...ne mano valioj tas gleivinės storis ir vientisumas. Ir nusiraminau. Nu jau kaip reikės, taip ir bus smile.gif

Triumfante, kas nerizikuoja, tas nemaitina iš buteliuko wink.gif (perfrazuokim biggrin.gif)

Atiloja, davaj čia paskutinis tavo atsakymas Negative ..laukiam tik positive ir II

Terze, išsiuntei savasias supakuotas į šiltus kraštus smile.gif Na, kad viskas baigtųs gerai ir tik gerai 4u.gif

Beila, gal dar nedėk ginklų?...

Kauliukas-Angeliukas - gražaus buvimo kartu

Kuisis, viskas yra gerai. Gal ten per ekranėlį ne viskas gerai matės.Kai išims, va tada ir bus aišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PerKūnas: 10 balandžio 2012 - 20:34
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 10, 06:26)
Del tos taureles naudojau ja viena kart man ziaurei nepatogu buvo labai padejo pylva skaudet tai isemiau bet vat mano drauge pastovei per mmmm naudoja jai labai patinka..
Papildyta:
Sveikute mergickos.nesenai gryzau is LV na mano derlius prastas tik 5 folei,ia keires kur gera kiauside uzaugo 4 ir is desines kur beveik niera kiuasides vienas bet labai grazus,aisku liudna buvo isgirst tikejausi daugiau bet ka padarysi yra kaip yra isejau su asaro akyse verysad.gif ,na toliau badisios dar trys dienas ir pienktadieni i apziura,dar sake kad gleivyne nelabai grazi verysad.gif ,kazkur skaiciau kad salaviju arbata reikia gert gleivynei pagrazynt ar galima stimuliacijos metu? g.gif

Gero penktadienio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 10, 21:36)
Gero penktadienio 4u.gif  4u.gif  4u.gif

cool.gif
pres punkcija kiek islaikymas turi but blush2.gif kad spermiukus priduot is anksto rosiuosi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(PerKūnas @ 2012 04 10, 21:33)
Sveikos
Kokybiški tavo foliai+ kokybiški spermiukai = 5 vaikai  mirksiukas.gif

O dėl gleivinės nepergyvenk..pamatysi, kai kitą kartą žiūrės, jau geriau apie ją atsilieps. Jis ką mato, tą ir dainuoja. Bet nebūtinai tos" dainos" blogos.

O mes kol kas turim taipogi 5 apsivaisinusius vaikus ( iš 9 išpunktuotų folių). Ryt žinosiu ar tie patys penki toliau tebelaukia manęs.

Treis irgi per pirmą apžiūrą išdėjo į šuns dienas mano gleivinę, per antrąją jau buvo švelnesnis jos atžvilgiu. Pasirodo panašią turėjau ir praėjusį kartą. Iš pradžių biški susinervinau, bet paskui...nu ką aš galiu padaryti...ne mano valioj tas gleivinės storis ir vientisumas. Ir nusiraminau. Nu jau kaip reikės, taip ir bus smile.gif

Triumfante, kas nerizikuoja, tas nemaitina iš buteliuko wink.gif (perfrazuokim biggrin.gif)

Atiloja, davaj čia paskutinis tavo atsakymas Negative ..laukiam tik positive ir II

Terze, išsiuntei savasias supakuotas į šiltus kraštus smile.gif Na, kad viskas baigtųs gerai ir tik gerai  4u.gif

Beila, gal dar nedėk ginklų?...

Kauliukas-Angeliukas - gražaus buvimo kartu

Kuisis, viskas yra gerai. Gal ten per ekranėlį ne viskas gerai matės.Kai išims, va tada ir bus aišku.

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 10 balandžio 2012 - 20:55
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 10, 19:48)
Taip svajojau uzkresti virusiuku, bet....
http://www.supermama...0#entry54846972

na gal dar tikekim? 4u.gif
QUOTE(PerKūnas @ 2012 04 10, 21:33)
*O mes kol kas turim taipogi 5 apsivaisinusius vaikus ( iš 9 išpunktuotų folių). Ryt žinosiu ar tie patys penki toliau tebelaukia manęs.

**Atiloja, davaj čia paskutinis tavo atsakymas Negative ..laukiam tik positive ir II

*nu visai neblogas rezultatas thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif
**as tikrai nepriestarausiu thumbup.gif

Mergaites, manes kelias dienas nebus prie kopo, todel prasom viska stebekite, viska rasykite, paskui manduosit ataskaita, kas cia ivyko mirksiukas.gif
Graziu derliuku, dar grazesniu susitikimu ir be abejo teigiamu NT 4u.gif Bandysiu ryt vakare prisijungti, bet negarantuoju..., todel visoms po bucki ir bukite geros - neisdykaukit mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 10, 09:57)
cool.gif
pres punkcija kiek islaikymas turi but blush2.gif kad spermiukus priduot is anksto rosiuosi blush2.gif
Papildyta:

wub.gif

smile.gif Norvegijoje sakydavo maziausiai 2d. Cekijoje manau minejo apie 5d. Kuo ilgiau, tuo geriau, vaisingesne sperma:) Kadangi bijojom slapiu sapnu, tai netaupem ilgiau nei 5 ar 7d. Kaip pagalvoju nera teisingu taisykliu tinkanciu visiem, bet aisku, padarykit geriausia kas jusu rankose, visa kita palikit aukstesnem jegom biggrin.gif 4u.gif Tas kelias pilnas siurprizu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 10 balandžio 2012 - 21:15
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 10, 22:14)
smile.gif Norvegijoje sakydavo maziausiai 2d. Cekijoje manau minejo apie 5d. Kuo ilgiau, tuo geriau, vaisingesne sperma:) Kadangi bijojom slapiu sapnu, tai netaupem ilgiau nei 5 ar 7d. Kaip pagalvoju nera teisingu taisykliu tinkanciu visiem, bet aisku, padarykit geriausia kas jusu rankose, visa kita palikit aukstesnem jegom biggrin.gif  4u.gif Tas kelias pilnas siurprizu:)

ACIU wub.gif
Atsakyti