Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

Beila, esi stipruole. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 10, 16:41)
Beila, esi stipruole.  4u.gif

drinks_cheers.gif bet HCG dar nesidarei? tai ir is parasiuko dar nebraukiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 10 balandžio 2012 - 15:45
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 10, 16:44)
drinks_cheers.gif bet HCG dar nesidarei? tai ir is parasiuko dar nebraukiu  4u.gif

Ji sake nedarys, o as dar vistiek tikiuosi stebuklo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 10 balandžio 2012 - 15:47
Beilute- tavo optimizmas man labai patiko super clap.gif group.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 10, 16:18)
Sveikute  4u.gif

as kaip ir visos tau linkiu cia neuzsibuti schmoll.gif ,tikiuosiu kai pasidarysi HCG isvis klausimu net nereikes kelti,ir tie klausimai nedurni ,tiesiog mes visos norim kuo daugiau suzinoti,kad nereiktu cia sugryzti  4u.gif
o HCG tai kaip embrioniukus sodina tai man reikedavo 14DPI,o kaip blastocistas sodino tai 10DPI,cia gal kaip kur kaip daktarai liepia,o tau nesake ?? g.gif o del santykiu tai visus kartus,sake susilaikyti tai va  4u.gif

Aciu visoms uz atsakymus. Gydytoja sake 14 diena, bet juk taip nekantru.. doh.gif rolleyes.gif O siaip sake viska galiu daryti, iskyrus sporta ir pirtis/karsta vonia. Kazkaip intuityviai susilaikiau (t.y. vyras labiau sulaike), nors taaaaip norejosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 10, 16:46)
Ji sake nedarys, o as dar vistiek tikiuosi stebuklo.  ax.gif

na vis tikiuosi, kad pamatys II ir pasidarys HCG blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2012 04 10, 16:05)
Aciu visoms uz atsakymus. Gydytoja sake 14 diena, bet juk taip nekantru..  doh.gif  rolleyes.gif  O siaip sake viska galiu daryti, iskyrus sporta ir pirtis/karsta vonia. Kazkaip intuityviai susilaikiau (t.y. vyras labiau sulaike), nors taaaaip norejosi smile.gif

zinau ziauriai nekantru,tas laikas atrodo kaip amzinybe doh.gif ,bet tu ir isdykele tease.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 10, 14:03)
oooo nu gal biski ,o gal kvailai skambes ,net geda o kaip mmm surinkti  blush2.gif ,sedet ir laukt su bliuduku  blush2.gif  lotuliukas.gif o is kur ta prasyma ,email, adresa gauti ,kam cia skambinti jetauuuuu man ziauriai smulkiai reikia ,gal i az galit parasyt man dar smulkiau  blush2.gif  ax.gif  ax.gif  4u.gif

Gal tam reikalui naudojasi tos MM taureles - maciau reklama, kur tipo isidedi i vidu ir kaupi MM, tda ispili, tada vel isidedi. Bet man kazkaip iskilo klausimas, o kaip kulturingai isimti nenutaskius rubu, ir neisimozojus, nu vistiek tai yra MM. Nzn niekaip as esmes nesupratau tu eko taureliu biggrin.gif
Papildyta:
O, radau pasikaityma apie jas. http://www.lunette.l...asumai-709.html
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 10, 15:35)
Sveika naujoke wink.gif Prasom tokia ir likti;)
1.klausimas sudetingas, tas "patikimas" negaliu net atsakyti tau 100proc. Dazniausiai darom 10d po isodinimo, o kantrios mergaites daro kad ir 14dpi..
2.mano asmenine nuomone-NE, o daktarai irgi rekomenduoja susilaikyti....

Taskeli, linkiu ir nepajusti senbuves duonos kartumo mirksiukas.gif O nuo lytiniu santykiu as kazkaip ir per IUI ir per IVF visada susilaikydavau iki HCG dienos. O siaip manau kad drasiai galima darytis HCG 10 diena po isodinimo.Kuo didziausios sekmes 4u.gif Ir klausk-mes visos irgi daug ko nezinojome,tai viena per kita suzinojom,o ir dabar ziniomis dalinames thumbup.gif
Triumphante,man atrodo,kad si rizikinga stimuliacija atnes geru vaisiu,oi geru nestuke.gif nestuke.gif wub.gif
O nepasakoju as nieko nes nera ko pasakoti.Atidejome IVF vienam menesiui,tad startuosiu geguzes viduryje taip tikiuosi.Nes kol kas dar sio menesio mm nera,matyt nuo estrofermo nors jo as geriau ne tiek kiek jus visos.Tad sedziu tyliai kol kas ir sergu uz kitas mergaites. Rezgu planus kaip cia visus darbus speti pasidaryti iki punkcijos-ir tikiuosi kad jau po punkcijos busiu dauguma darbu svarbiu padariusi ir galesiu ilsetis ir ramiai leisti maziukams rengtis busta pas mane ilgiems 9 menesiukams wub.gif nors as tokia optimistiska tik dabar ,realiai taip nera.Bet uz tave kumstukai labai suspausti,kad tik butu kiausialastes idealios ir jos virstu nuostabiais mazyliais wub.gif ir fui...nereik jokiu operaciju-tave isgydys nestuke.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 10, 17:12)
na vis tikiuosi, kad pamatys II ir pasidarys HCG  blush2.gif

As irgi tikiuosi-tad prisidedu prie laukianciuju kompanijos drinks_cheers.gif
Beila,man tas tavo paskutinis pamastymas tooooks teisingas, bet skaiciau kelis kartus ir galvoju-sauni mergina,viskas super ir masto labai teisingai-kaip man ismokt eiti ta linkme blush2.gif nes as negaliu ismest is galvos minciu apie pastojima..o dar nuvaziuoju aps onkologa,ten sako reikia pastoti,nuejau Kaune pas gine ji sako reikia pastoti del endo ir baigsis visos bedos...irt.t.Bet kazkaip reiks susiimti ir pagalvoti kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 10, 17:38)
Gal tam reikalui naudojasi tos MM taureles - maciau reklama, kur tipo isidedi i vidu ir kaupi MM, tda ispili, tada vel isidedi. Bet man kazkaip iskilo klausimas, o kaip kulturingai isimti nenutaskius rubu, ir neisimozojus, nu vistiek tai yra MM. Nzn niekaip as esmes nesupratau tu eko taureliu  biggrin.gif
Papildyta:
O, radau pasikaityma apie jas. http://www.lunette.l...asumai-709.html

Del tos taureles naudojau ja viena kart man ziaurei nepatogu buvo labai padejo pylva skaudet tai isemiau bet vat mano drauge pastovei per mmmm naudoja jai labai patinka..
Papildyta:
Sveikute mergickos.nesenai gryzau is LV na mano derlius prastas tik 5 folei,ia keires kur gera kiauside uzaugo 4 ir is desines kur beveik niera kiuasides vienas bet labai grazus,aisku liudna buvo isgirst tikejausi daugiau bet ka padarysi yra kaip yra isejau su asaro akyse verysad.gif ,na toliau badisios dar trys dienas ir pienktadieni i apziura,dar sake kad gleivyne nelabai grazi verysad.gif ,kazkur skaiciau kad salaviju arbata reikia gert gleivynei pagrazynt ar galima stimuliacijos metu? g.gif
Atsakyti
Taip svajojau uzkresti virusiuku, bet....
http://www.supermama...0#entry54846972
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 10, 19:48)
Taip svajojau uzkresti virusiuku, bet....
http://www.supermama...0#entry54846972

Nenusimink,dar yra vilciu kad esi nestuke.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti