Kiauliukas, matau negali be musu nuostabiuju. O padekosiu, kai busiu .
Apsisvieciau, nera lb daug 300 puregono, gali buti ir dar daugiau, taigi relax.
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 10, 15:49)
negliu susilaikyti nepaskaičiusi
Merginos, kada pradėsite palikinėti šį skyrelį? kažkaip senai buvo gerų žinių
Atiloja, gal gali kiek atnaujinti parašiuką, nes tiek mergyčių dabar laukia savo laimingų skaičiukų...
Merginos, kada pradėsite palikinėti šį skyrelį? kažkaip senai buvo gerų žinių
Atiloja, gal gali kiek atnaujinti parašiuką, nes tiek mergyčių dabar laukia savo laimingų skaičiukų...
atnaujinau Ka pamirsau, prasom pasakyti
sveikutės
skaitau skaitau kaip Jums sekasi Seku visas
Labai džiaugiuosi už geras naujienas ir paliūdžiu, kai kažkuri liūdi ir abejonės kyla.
Labai džiaugiuosi už geras naujienas ir paliūdžiu, kai kažkuri liūdi ir abejonės kyla.
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 10, 15:52)
Kiauliukas, matau negali be musu nuostabiuju. O padekosiu, kai busiu .
relax
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 10, 15:56)
sveikutės
o kaip tu pati jautiesi? kaip burbuliukas tavo?
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 10, 15:53)
atnaujinau Ka pamirsau, prasom pasakyti
čia nebuvo priekaištas AČIŪ labai norisi kuo daugiau
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 10, 13:21)
Mergai, mano mycoplazma - NEGATIVE
sveikinu
QUOTE(Terze @ 2012 04 10, 14:06)
* cia as sau susigalvojau-nes turiu apciuopiamus limfmazgius...
**atvirai, manau tikrai nepadeda.....
***Man Treisas irgi nerado... o GR rado. O tavo atveju, jei jus abu niekada nesate tureje kitu partneriu, tai manau zarazu ir neturit...
**atvirai, manau tikrai nepadeda.....
***Man Treisas irgi nerado... o GR rado. O tavo atveju, jei jus abu niekada nesate tureje kitu partneriu, tai manau zarazu ir neturit...
*mano irgi nemaži, ir skydliaukė didelė, amžinai visi kimba..sakiau Treijsui,kad dariau tyrimus 2010, tiko jam,o dabar galvoju..o gal dar pakartoti skydliaukės tyrimą
** Ech, gal kas turit receptą,kaip to išvengti? Vertėtų užpatentuoti
*** nu gal tada kol kas galvosiu, kad jų nėra, nes viskuo pasirūpinti nebespėsiu ir nebepajėgsiu turbūt..ačiū.
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 10, 14:50)
KittyKitty na ir uzpuole negandos ir dar tokiu laiku.Bet viespateliau daug daug sveikatytes tavo maziukei ir tavo sesei kad viskas butu gerai
ačiū, mieloji,
čia mano vyro sesė, aš vienturtė, mama irgi vaisingumu neblizgėjo..ačiukas, o kaip tu?
QUOTE(taskelis @ 2012 04 10, 15:32)
Labas,
esu IVF naujoke (tikiuosi tokia ir likti ), praeita sav gavau 3 mazucius embrioniukus, turiu keleta klausimu:
1. kelinta diena po 2 dienu embrionu isodinimo darytis HCG, kad jau butu patikimas atsakymas TAIP ar NE?
2. Ar po isodinimo galima myletis?
Labai dekinga busiu uz atsakymus i durnus klausimus
esu IVF naujoke (tikiuosi tokia ir likti ), praeita sav gavau 3 mazucius embrioniukus, turiu keleta klausimu:
1. kelinta diena po 2 dienu embrionu isodinimo darytis HCG, kad jau butu patikimas atsakymas TAIP ar NE?
sveikutė, linkiu neužsibūti, beje, mielas avataras
1. turbūt tempsiu iki kokios 12...mažiausiai
2. planuoju susilaikyti. Dėl visa ko.
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 10, 16:07)
sveikinu
*mano irgi nemaži, ir skydliaukė didelė, amžinai visi kimba..sakiau Treijsui,kad dariau tyrimus 2010, tiko jam,o dabar galvoju..o gal dar pakartoti skydliaukės tyrimą
Tai vat as ir galvoju, kaip tuos limfmazgius panaikinti... nes kaip ne kaip infekcija suprantu rodo. Bet kai sitiek metu...
Pakartok skydliaukes tyrimus, tai svarbu. Ypac TSH.
QUOTE(taskelis @ 2012 04 10, 14:32)
Labas,
Sveikute
as kaip ir visos tau linkiu cia neuzsibuti ,tikiuosiu kai pasidarysi HCG isvis klausimu net nereikes kelti,ir tie klausimai nedurni ,tiesiog mes visos norim kuo daugiau suzinoti,kad nereiktu cia sugryzti
o HCG tai kaip embrioniukus sodina tai man reikedavo 14DPI,o kaip blastocistas sodino tai 10DPI,cia gal kaip kur kaip daktarai liepia,o tau nesake ?? o del santykiu tai visus kartus,sake susilaikyti tai va
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 10, 16:06)
čia nebuvo priekaištas AČIŪ labai norisi kuo daugiau
tai as ir negalvojau, kad priekaistas kartais tikrai ne visas jus suseku
Beje, mergaites, pas mane po zarazu gydymo, liko vaistuku, nes MB nesugere gi iki galo, tai jei kam reikes, tai galesiu parduoti (DOXYCYCLINE ir CLINAMYCINE) kam reikes tai i az rasykit, o as suskaiciuosiu, kiek like
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 10, 08:20)
Aciu Terze kad klausi ,malonu kai dar kas nors pamena ,kaip as gyvenu ....nu taip ir gyvenu ,dabar jau turbut gerai ,nieko negaliu padaryti,kitaip ,laukiu kol reikes eiti pas gydytoja ir spresti ka cia daryti ,juk jau nejuokinga,1-kartas folikulai buvo tusti,ir 3IVF nelaimingi ,jau reikia kazka rimtai cia daryti,tik nesuprantu ,kame reikalas juk apsivaisina ir ziauriai grazus jie buna ir ideda sake ziauriai lengvai nu tai kame reikalas tada as jau nebezinau
Siaubas su tais biologiniais... Tik neliūdėk ilgai!
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 10, 10:23)
Sveikos, mergicos. uch, kažkaip pasiguosti norisi...po paskutinės apžiūros tie patys septyni ir tai su klaustuku, nes forma kai kurių kaip supratau nelabai graži.. gydytojas sakė, kad gali būti sunku išiimti, o apie blastocistas net nesvajoti o kas blogiausia: nu netikiu, kad mums gali pasisekti...kas čia pasidarė, kai pradėjom turėjau tiek daug vilčių...o dabar va, netikiu ir viskas....
Kuisis, kito apsilankymo metu bus gražesni tavo folikulai - viltas bėgte parbėgs Tik nenusimink anksčiau laiko
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 10, 12:21)
Mergai, mano mycoplazma - NEGATIVE
Eina sau, nu ir žinia JĖĖĖĖĖĖĖĖGA Velnias išgert netgi verta
AFRODITE, TERZE, CITUK IR KITOS, AČIŪŪŪŪ už palaikymą, bet man viskas gerai. Šiandien nuėjau net į soliarumą Superinė aš - šimtą metų nebuvau, o nuo sekmadienio ryto nusprendžiau, kad viskas - AŠ JUK GYVENU TIK 1 KARTĄ IR NEGALIMA NUO RYTO IKI NAKTIES IR DAR NAKTĮ GALVOTI APIE PASTOJIMĄ - GYVENIMAS PRABĖGS, IR GALIU LIKTI PRIE SUSKILUSIOS GELDOS...Visą gyvenimą bandysiu pastoti, prarasiu per savo liūdesį, neviltį, apsileidimą artimus žmones, o tada...? Aš nežinau, bandau pozityviai nusiteikti viskam Einu valgyti salotųųų
MYLIU JUS