Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(Terze @ 2012 04 10, 13:55)
lotuliukas.gif
Surenki mmm i indeli (pati maziausia vaistineje kur parsiduoda "slapimo tyrimams gal") As isivaizduoju, kazkur 2 valgomuosius saukstus skyscio turetu pakakti. Tada ipyli trupuciuka-pora lasu virinto vandens, kad neuzdziutu. Tada siunti GR su prasymu, ka tu nori issitirti: chlamidija, ureaplazma, mikoplazma. Ta pacia diena parasai e-mail, kad jie lauktu, o gave tave informuotu smile.gif Tada graikai gauna, tu susimoki, o jie tau atsakyma duoda... Aiskiau?
Papildyta:

Sutinku 100 proc!!! Pernai pavasaris ir birzelis buvo derlingi!!! Jus jau eikit ar koja kojon, ar ranka rankon  lotuliukas.gif  bet svarbu ISEIKIT!!!!!!!

oooo nu gal biski ,o gal kvailai skambes ,net geda o kaip mmm surinkti blush2.gif ,sedet ir laukt su bliuduku blush2.gif lotuliukas.gif o is kur ta prasyma ,email, adresa gauti ,kam cia skambinti jetauuuuu man ziauriai smulkiai reikia ,gal i az galit parasyt man dar smulkiau blush2.gif ax.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 10, 14:55)
lotuliukas.gif
Surenki mmm i indeli (pati maziausia vaistineje kur parsiduoda "slapimo tyrimams gal") As isivaizduoju, kazkur 2 valgomuosius saukstus skyscio turetu pakakti. Tada ipyli trupuciuka-pora lasu virinto vandens, kad neuzdziutu. Tada siunti GR su prasymu, ka tu nori issitirti: chlamidija, ureaplazma, mikoplazma. Ta pacia diena parasai e-mail, kad jie lauktu, o gave tave informuotu smile.gif Tada graikai gauna, tu susimoki, o jie tau atsakyma duoda... Aiskiau?

Terziuk, as ilasinau vos pora lasiuku mmm, bet uztat vandenelio tai sliukstelejau kaip uz "Tevyne" lotuliukas.gif Man ir Akvile buvo sakiusi, kad reikia tik poros lasiuku, nereikia viso "bidono" mmm siusti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 10, 15:04)
Terziuk, as ilasinau vos pora lasiuku mmm, bet uztat vandenelio tai sliukstelejau kaip uz "Tevyne"  lotuliukas.gif Man ir Akvile buvo sakiusi, kad reikia tik poros lasiuku, nereikia viso "bidono" mmm siusti  lotuliukas.gif

Oij, jo jo, tu teisi - as pagal save parasiau: as gal ir pieno buteli galiu issiusti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 10, 14:55)
lotuliukas.gif
Papildyta:

Sutinku 100 proc!!! Pernai pavasaris ir birzelis buvo derlingi!!! Jus jau eikit ar koja kojon, ar ranka rankon  lotuliukas.gif  bet svarbu ISEIKIT!!!!!!!

O mes tikiuosi su Dievo pagalba ir angelu sargu ne tik pagaliau iseisime pas nestuke.gif bet ir jus issitempsime mirksiukas.gif jau jusu tikrai nepaliksime ne vienos cia-UZTENKA schmoll.gif O ir mums bus liudnma be savos chebros drinks_cheers.gif wub.gif Ok,buckis-islekiu 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, o tai apie pacia nieko nepasipasakojai? 4u.gif

Gerai, uz keliu dienu stratuoju ir as, bet musu siam bandyme svarbiausia, kad butu foliu auganciu, nes po to vistiek greiciausiai mane vaziuos pjauti, nebent ivyks stebuklas - nestuke.gif . smile.gif Sirdis padreba, bet nera taip baisiai, kaip isivaizdavau.
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 10, 15:23)
Afrodite, o tai apie pacia nieko nepasipasakojai?  4u.gif

Gerai, uz keliu dienu stratuoju ir as, bet musu siam bandyme svarbiausia, kad butu foliu auganciu, nes po to vistiek greiciausiai mane vaziuos pjauti, nebent ivyks stebuklas -  nestuke.gifsmile.gif Sirdis padreba, bet nera taip baisiai, kaip isivaizdavau.

jau kumstukus susukti? smile.gif ar vis del to dar pranesi, kada bus ta dienele? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 10, 15:23)
nes po to vistiek greiciausiai mane vaziuos pjauti, nebent ivyks stebuklas -  nestuke.gif

Nepyk, nesuprantu.....

Foliai-aukite, didekite, stiprekite, kokybiskekite ir Triumfantei paliepus, sprokite!!!
Atsakyti
Labas,
esu IVF naujoke (tikiuosi tokia ir likti smile.gif ), praeita sav gavau 3 mazucius embrioniukus, turiu keleta klausimu:
1. kelinta diena po 2 dienu embrionu isodinimo darytis HCG, kad jau butu patikimas atsakymas TAIP ar NE?
2. Ar po isodinimo galima myletis?

Labai dekinga busiu uz atsakymus i durnus klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 10, 15:29)
jau kumstukus susukti? smile.gif ar vis del to dar pranesi, kada bus ta dienele?  ax.gif

Siandien buvo paskutinis blokavimas, dabar belieka sulaukti mm ir startas. Idomu, puregono 300 plius menopuro cia daug? g.gif Man buvo pries tai parasyta puregono 200, bet siandien spece pasake, kad tokioje situacijoje turim rizikuoti, nu tai rizikuosim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2012 04 10, 15:32)
Labas,
esu IVF naujoke (tikiuosi tokia ir likti smile.gif ), praeita sav gavau 3 mazucius embrioniukus, turiu keleta klausimu:
1. kelinta diena po 2 dienu embrionu isodinimo darytis HCG, kad jau butu patikimas atsakymas TAIP ar NE?
2. Ar po isodinimo galima myletis?

Labai dekinga busiu uz atsakymus i durnus klausimus  4u.gif

Sveika naujoke wink.gif Prasom tokia ir likti;)
1.klausimas sudetingas, tas "patikimas" negaliu net atsakyti tau 100proc. Dazniausiai darom 10d po isodinimo, o kantrios mergaites daro kad ir 14dpi..
2.mano asmenine nuomone-NE, o daktarai irgi rekomenduoja susilaikyti....
Atsakyti
Taskelis, spaudziu kumstukus, hcg sakyciau daryt gali 10dpi, o nuo lyt santykiu susilaikyciau. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif negliu susilaikyti nepaskaičiusi lotuliukas.gif

Merginos, kada pradėsite palikinėti šį skyrelį? kažkaip senai buvo gerų žinių doh.gif

Atiloja, gal gali kiek atnaujinti parašiuką, nes tiek mergyčių dabar laukia savo laimingų skaičiukų...

taskelis, klausinėk į sveikatą, čia visos labai draugiškos ir tikrai atsakys į visas iškilusias abejones, bet nepamiršk,kad geriausias patarėjas tavo gydytoja ir nuojauta smile.gif

Triumfante, pagaliau ir Tu konkrečių veiksmų imiesi ir su mumis daliniesi..Brangute, kumštukai stipriai suspausti, kantrybės ir lai viskas baigiasi nestuke.gif

4u.gif
Atsakyti