Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 10, 09:20)
juk jau nejuokinga,1-kartas folikulai buvo tusti,ir 3IVF nelaimingi ,jau reikia kazka rimtai cia daryti,tik nesuprantu ,kame reikalas juk apsivaisina ir  ziauriai grazus  jie buna ir ideda sake ziauriai lengvai nu tai kame reikalas tada as jau nebezinau  gun_bandana.gif  fear.gif

Per pirma tau nepavyko gauti geru kiausialasciu? O keliu lasteliu dabar dejo?
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 10, 10:03)
Beila, tai tikiuosi, kad pamatysi tuos II.  tongue.gif  4u.gif  wub.gif

Naktele sianakt buvo, prisapnavau visus gyd. ir ligonines, prasideda ir man jau.  doh.gif

as jau galvoju, kad cia normalu wink.gif Juk taip laukiam, o kai sulaukiam "eiles" uzpuola gausybe visokiu emociju..

Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 10, 11:23)
Sveikos, mergicos. uch, kažkaip pasiguosti norisi...po paskutinės apžiūros tie patys septyni ir tai su klaustuku, nes forma kai kurių kaip supratau nelabai graži.. gydytojas sakė, kad gali būti sunku išiimti, o apie blastocistas net nesvajoti verysad.gif  o kas blogiausia: nu netikiu, kad mums gali pasisekti...kas čia pasidarė, kai pradėjom turėjau tiek daug vilčių...o dabar va, netikiu ir viskas.... verysad.gif

Patarciau kazkokiu budu apsiraminti ir nuteikineti save tik geriausia linkme 4u.gif Zinau, kad cia nerealiai sunku, bet pabandyk, turi gautis 4u.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 10, 11:56)

*O kokie požymiai rodo, kad reikia tą limfą valyti?
** drinks_cheers.gif  kaip manot, ar tokia būsena labai kenkia?.....
o kokiu būdu pagaunamos? Lytiniu keliu ar nebūtinai? Mes su vyru niekada neturėję kitų partnerių blush2.gif , šiandien paskambinau Treijsui, nerado jokios zarazos, kažin, kiek šansų, kad gali tų paslėptų būti?

* cia as sau susigalvojau-nes turiu apciuopiamus limfmazgius...
**atvirai, manau tikrai nepadeda.....
***Man Treisas irgi nerado... o GR rado. O tavo atveju, jei jus abu niekada nesate tureje kitu partneriu, tai manau zarazu ir neturit...

QUOTE(Atiloja @ 2012 04 10, 13:21)
Mergai, mano mycoplazma - NEGATIVE  thumbup.gif clap.gif yess.gif

yahoo!!! Niu pagaliau geru ziniu turim wink.gif Neveltui ir tryda buvo, reiskias, jau antibai kai muse, tai ant vietos ir uzmuse wink.gif

As siandien savop irgi issiunciau ax.gif Toks berniukas aptarnavo, ziurejo persikreipes, ka as ten dedu... blush2.gif O as raudonuodama kisu ta savo laukneseli i voka lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas antibus geriat pries procedura, nesijaudinkite, nes maniskis gavo stipriu antibu kursiuka, paklausiau kam, sake, kad neuzpultu niekas iki proceduros vyro turto, tai suprantu, kad nekenkia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 10, 14:06)
As siandien savop irgi issiunciau  ax.gif  Toks berniukas aptarnavo, ziurejo persikreipes, ka as ten dedu...  blush2.gif  O as raudonuodama kisu ta savo laukneseli i voka  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif o kodel namuose nesukisai? biggrin.gif as tai net dezute sumeistravau savo laukneseliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 10, 14:13)
Kas antibus geriat pries procedura, nesijaudinkite, nes maniskis gavo stipriu antibu kursiuka, paklausiau kam, sake, kad neuzpultu niekas iki proceduros vyro turto, tai suprantu, kad nekenkia.  g.gif

Tai cia kaip profilaktiskai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 10, 14:19)
lotuliukas.gif o kodel namuose nesukisai? biggrin.gif as tai net dezute sumeistravau savo laukneseliu biggrin.gif

As to voko minksto neturejau tongue.gif O pasiemiau pas ta berniuka per maza, grudu grudu, netelpa lotuliukas.gif Sakau, gal tada duokite didesni lotuliukas.gif Nes prikociojau as ji ten minkstai biggrin.gif Tas berniukas ziu skersas blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 10, 14:19)
Tai cia kaip profilaktiskai?  g.gif

Taip iseina, skiria visiems pries procedura.

Dar paminejo, kad nekeistume gyvensenos dabar, kaip iki siol gyvenome, kokiu ritmu, taip pat ir gyventi.

O labiausiai dziaugiuosi, kad pakeite man spece, tokia smagi, nuteikia optimistiskai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 10, 14:21)

Papildyta:
As to voko minksto neturejau  tongue.gif  O pasiemiau pas ta berniuka per maza, grudu grudu, netelpa  lotuliukas.gif  Sakau, gal tada duokite didesni  lotuliukas.gif  Nes prikociojau as ji ten minkstai  biggrin.gif  Tas berniukas ziu skersas  blink.gif  lotuliukas.gif

galvoja, kad gal bombą siųsi lotuliukas.gif tu tikra, kad po tavo išėjimo išminuotojų nekvietė. cool.gif
Atsakyti
Terze-man pirma karta folikulai buvo tusti,nebuvo kiausialasciu,sake kad pas moteri i metus yra tokie 2men.nevaisingi tiesiog ir as papuoliau i ta menesi,tai va ,o si karta man 2blastocistas idejo,labai grazias sake,o viena tai isvis sake superine ,bet va kas is to,o praeitus du kartus triju dienu embrioniukus sodino po tris,vasara buvo kibimas,ziema lyg ne ,o si karta boiloginis nestumas buvo,kibo kaip reikiant bet va... doh.gif unsure.gif
Papildyta:
mergaites ,papasakokit ir man smulkiau apie tuos tyrimus mmm i graikija ,gal ir man reiketu pabandyti,man viska smulkiai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 10, 14:23)
O labiausiai dziaugiuosi, kad pakeite man spece, tokia smagi, nuteikia optimistiskai.  thumbup.gif

thumbup.gif Matai, ka reiskia nusiteikti paciai optimistiskai?! Tai ir daktaryte tokia gavai wink.gif

QUOTE(Kuisis @ 2012 04 10, 14:23)
galvoja, kad gal bombą siųsi lotuliukas.gif tu tikra, kad po tavo išėjimo išminuotojų nekvietė.  cool.gif

lotuliukas.gif Tikiuosi ne, gal buciau tarpdury uzstrigdinta tokiu atveju lotuliukas.gif
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 10, 14:28)

mergaites ,papasakokit ir man smulkiau apie tuos tyrimus mmm i graikija ,gal ir man reiketu pabandyti,man viska smulkiai  4u.gif  4u.gif

Paskaityk
http://www.locus-med...r/index.php/en/
Atsakyti
ooooo gal galima paprasciau lietuviskai ,viska taip kaip jus darot a? ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na,ir prikalbejote-nespeju skaityti ir pamirstu ka norejau pasakyti blush2.gif
Beila, as labai labai labai laukiu tavo nestuke.gif ir tikiuosi,kad tu mums visoms senbuvems ir ne tik pametesi tooookiu stipriu virusiuku thumbup.gif Laikau kumsciukus suspaudusi,reikia musu temoj linksmu ziniu-saule lenda tai ir meldziu kad naujienos kasdien butu tik geresnes wub.gif
Kuisis, teisingai sako Terze, pasistenk aprimti-nors pati zinau is patirties kad tai nera lengva.Bet nenurasyk taip stipriai- paskaitynek kiek buvo nurasytu ciklu ir mergaites jau savo maziukus supuoja ant rankyciu.Niekada nieko negali zinoti,o ir medikai ne dievai.Pamenu Treisas man sakydavo,kad jis padare viska kas imanoma,o dabar viskas Dievulio valioj.Taip kad pasistenk nurimti ir galvoti,kad pasake ok, bet viskas gali apsikeisti greitai ir as turiu omenyje kad ne i blogaja puse-o atvirksciai i geraja.Linkiu tau kantrybes, stiprybes ir tik neliudek,neverk nes taip tik kenki sau. 4u.gif
Cituli, ziurek mes su tavim koja kojon beveik einam biggrin.gif Tikiuosi kad abi ir iseisime jau sikart pas nestuke.gif Nes jei gerai prisimenu tai praeitais metais derlingas buvo pavasaris ir birzelis thumbup.gif Aciu tau uz issamia info.Bandysiu kalbetis su Usoniene ir ziuresiu ka ji sakys, gal nereiks man paskui ieskoti kam parduoti tuos progesteronus doh.gif O as bandau tartis su Bykova dar vienam LIT ir paskui dar viena intralipido lasine susilasinsiu.Predneselona man ir taip ji skyre antroj ciklo pusej gert-tik del ko kazkaip vis pamirstu uzklausti. O siaip dekui tau labai uz issamia ataskaita thumbup.gif
Terze, laukiam dabar tavo rezultatu ir tikiuosi,kad jau visas zarazas uzmuset ir kelias atsivers jums thumbup.gif
Atiloja, na zinios tiesiog FANTASTISKOS thumbup.gif SVEIKINU MERGYT wub.gif
Triumphante, tai kada mergyt tavo startas bus- ar tu busi paslaptinga labai jau sikart?
Papildyta:
KittyKitty na ir uzpuole negandos ir dar tokiu laiku.Bet viespateliau daug daug sveikatytes tavo maziukei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir tavo sesei kad viskas butu gerai 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 09, 19:21)
Ačiū, Mergaitės wub.gif ...tikiuosi ramaus laukimo...pasistengsiu ir čia mažiau būti, nes kai pasiskaitai, tai kartais neramumas užeina  blush2.gif o už Jus visas laikysiu kumštukus ir kai 20 dieną ateisiu su savo naujienomis, tikiuosi ir daugiau  nestuke.gif  nestuke.gif
Bučkis oro_buckis.gif
Papildyta:
Terze, o ką Tau daktarai sako dėl tų guzelių? gal kažkur infekcija ar uždegimas, ką išgydžius ir jie praeitų?  unsure.gif

Ei,panos mes jusu pasiilgsime ax.gif Bet jei jau nuspredet tai gerbiam jusu sprendima ir laukiam sugryztant su toookioms superinemis ziniomis,tikrai kad dabar pasipiltu nestuke.gif laikas wub.gif derlingas ir virusingas pastojimu wub.gif Cia Colouritte ir tau taikau mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 10, 14:44)
ooooo gal galima paprasciau lietuviskai ,viska taip kaip jus darot a?  ax.gif  ax.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif
Surenki mmm i indeli (pati maziausia vaistineje kur parsiduoda "slapimo tyrimams gal") As isivaizduoju, kazkur 2 valgomuosius saukstus skyscio turetu pakakti. Tada ipyli trupuciuka-pora lasu virinto vandens, kad neuzdziutu. Tada siunti GR su prasymu, ka tu nori issitirti: chlamidija, ureaplazma, mikoplazma. Ta pacia diena parasai e-mail, kad jie lauktu, o gave tave informuotu smile.gif Tada graikai gauna, tu susimoki, o jie tau atsakyma duoda... Aiskiau?
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 10, 14:50)

Cituli, ziurek mes su tavim koja kojon beveik einam biggrin.gif Tikiuosi kad abi ir iseisime jau sikart pas  nestuke.gif Nes jei gerai prisimenu tai praeitais metais derlingas buvo pavasaris ir birzelis thumbup.gif

Sutinku 100 proc!!! Pernai pavasaris ir birzelis buvo derlingi!!! Jus jau eikit ar koja kojon, ar ranka rankon lotuliukas.gif bet svarbu ISEIKIT!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 10 balandžio 2012 - 13:53
QUOTE(Terze @ 2012 04 10, 14:21)
As to voko minksto neturejau  tongue.gif  O pasiemiau pas ta berniuka per maza, grudu grudu, netelpa  lotuliukas.gif  Sakau, gal tada duokite didesni  lotuliukas.gif  Nes prikociojau as ji ten minkstai  biggrin.gif  Tas berniukas ziu skersas  blink.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu as irgi ne i voka dejau biggrin.gif bet vis tiek pakavau darbe, o ne paste biggrin.gif bet tu tai thumbup.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 10, 14:23)
O labiausiai dziaugiuosi, kad pakeite man spece, tokia smagi, nuteikia optimistiskai.  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti