QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 10, 09:20)
juk jau nejuokinga,1-kartas folikulai buvo tusti,ir 3IVF nelaimingi ,jau reikia kazka rimtai cia daryti,tik nesuprantu ,kame reikalas juk apsivaisina ir ziauriai grazus jie buna ir ideda sake ziauriai lengvai nu tai kame reikalas tada as jau nebezinau
Per pirma tau nepavyko gauti geru kiausialasciu? O keliu lasteliu dabar dejo?
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 10, 10:03)
Beila, tai tikiuosi, kad pamatysi tuos II.
Naktele sianakt buvo, prisapnavau visus gyd. ir ligonines, prasideda ir man jau.
Naktele sianakt buvo, prisapnavau visus gyd. ir ligonines, prasideda ir man jau.
as jau galvoju, kad cia normalu Juk taip laukiam, o kai sulaukiam "eiles" uzpuola gausybe visokiu emociju..
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 10, 11:23)
Sveikos, mergicos. uch, kažkaip pasiguosti norisi...po paskutinės apžiūros tie patys septyni ir tai su klaustuku, nes forma kai kurių kaip supratau nelabai graži.. gydytojas sakė, kad gali būti sunku išiimti, o apie blastocistas net nesvajoti o kas blogiausia: nu netikiu, kad mums gali pasisekti...kas čia pasidarė, kai pradėjom turėjau tiek daug vilčių...o dabar va, netikiu ir viskas....
Patarciau kazkokiu budu apsiraminti ir nuteikineti save tik geriausia linkme Zinau, kad cia nerealiai sunku, bet pabandyk, turi gautis
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 10, 11:56)
*O kokie požymiai rodo, kad reikia tą limfą valyti?
** kaip manot, ar tokia būsena labai kenkia?.....
o kokiu būdu pagaunamos? Lytiniu keliu ar nebūtinai? Mes su vyru niekada neturėję kitų partnerių , šiandien paskambinau Treijsui, nerado jokios zarazos, kažin, kiek šansų, kad gali tų paslėptų būti?
* cia as sau susigalvojau-nes turiu apciuopiamus limfmazgius...
**atvirai, manau tikrai nepadeda.....
***Man Treisas irgi nerado... o GR rado. O tavo atveju, jei jus abu niekada nesate tureje kitu partneriu, tai manau zarazu ir neturit...
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 10, 13:21)
Mergai, mano mycoplazma - NEGATIVE
yahoo!!! Niu pagaliau geru ziniu turim Neveltui ir tryda buvo, reiskias, jau antibai kai muse, tai ant vietos ir uzmuse
As siandien savop irgi issiunciau Toks berniukas aptarnavo, ziurejo persikreipes, ka as ten dedu... O as raudonuodama kisu ta savo laukneseli i voka