Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(Beila @ 2012 04 10, 06:50)
Nebent jei ryt pasidarius NT parodys II. Va tada darysiu (ryt 13 dpi).

Labas rytas!!
Beila - thumbup.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif

Aciu Terze kad klausi ,malonu kai dar kas nors pamena mirksiukas.gif ,kaip as gyvenu ....nu taip ir gyvenu ,dabar jau turbut gerai ,nieko negaliu padaryti,kitaip ,laukiu kol reikes eiti pas gydytoja ir spresti ka cia daryti ,juk jau nejuokinga,1-kartas folikulai buvo tusti,ir 3IVF nelaimingi ,jau reikia kazka rimtai cia daryti,tik nesuprantu ,kame reikalas juk apsivaisina ir ziauriai grazus jie buna ir ideda sake ziauriai lengvai nu tai kame reikalas tada as jau nebezinau gun_bandana.gif fear.gif
Atsakyti
Beila, tai tikiuosi, kad pamatysi tuos II. tongue.gif 4u.gif wub.gif

Naktele sianakt buvo, prisapnavau visus gyd. ir ligonines, prasideda ir man jau. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mergicos. uch, kažkaip pasiguosti norisi...po paskutinės apžiūros tie patys septyni ir tai su klaustuku, nes forma kai kurių kaip supratau nelabai graži.. gydytojas sakė, kad gali būti sunku išiimti, o apie blastocistas net nesvajoti verysad.gif o kas blogiausia: nu netikiu, kad mums gali pasisekti...kas čia pasidarė, kai pradėjom turėjau tiek daug vilčių...o dabar va, netikiu ir viskas.... verysad.gif
Atsakyti
Kuisis, galiu isivaizduoti kaip jautiesi console.gif , bet pasistenk islikti rami, viskas bus gerai, kitaip negali buti. mirksiukas.gif 4u.gif

Man siandien kinkos irgi dreba, bet sikart vezuosi ir vyra, kaip talismana bei pastiprinima. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
su praėjusiom šventėm jus 4u.gif

Man šventės liūdnai praėjo, didysis balius buvo nemielas, tik laukiau, kol pasibaigs.. dukrytė labai smarkiai susirgo, sekmadienį išvažiavo nakvot pas mano tėvus, kad mes pasiruoštume ir ryte pasiimtume, ji taip laukė to tėčio gimtadienio, vaikų, ir ką..39,5, ir taip jau dvi paras, mano mama pati po operacijos, bijau,kad neužsikrėstų, dvi naktis be miego, vienu momentu jau man verkdama skambino,gal gyd kviesti, pas mus beveik 30 žmonių, vaikai verčia mūsų mažutės kambarį, jos nėra, man taip širdį skauda..ji pas mus tokia "proginė"..per Naujuosius, gimtadienius, vestuves..serga.. O man tada kažkoks "deja vu", visi su vaikais, o mes dviese, ir dar mūsų namuose.. o rytoj dar jos draugės gimtadienis vaikų kambaryje, vargšiukė ašaroja, aš dar į darbą turėjau ateiti..šiandien jau pasiimsiu.
Na, ką darysi. gyvensim toliau. Aš pati jau savaitgalį beveik normaliai jaučiausi, bet šiaip tai jau bloga nuo tų ligų.
Vyro sesuo neatvažiavo, 20 savaičių, kraujuot pradėjo, mažai vandenų, gulimas režimas blink.gif Oi, kol tie vaikiukai gimsta... doh.gif

Skaitau, skaitau, ką rašot..nu ir sumos blink.gif susipainiojau aš -kas tada vyksta Graikijoj, kur iš kraujo tiria?aš visą laiką galvojau, kad Gorgis Graikijoje ir kai rašote apie Gorgį, tai tas pats, dabar, pasirodo, jis Londone doh.gif Bet ir Graikijoje, ir pas Gorgį, ir pas Bykovą tiriami imuniniai dalykai, taip? blush2.gif

QUOTE(Terze @ 2012 04 07, 16:59)

KittyKitty, Pas B patekti galima greitai. As pradejau pas ja nuo sausio men. Pirmas vizitas kainavo 100ls su trupuciu: tyrimai. Antras vizitas: gal apie 200ls, tiksliai nepamenu, tyrimai+zoleles+"urologo-ginekologo" konsultacija+vaistai. Kaip suprantu i paketa dar ieina 2-3LIT, kuriu vieno kaina apie 100ls+pries tai vyras turi pasidaryti n tyrimu. Visi LIT turi ivykti iki IVF.  Tiek trumpai.
Esu girdejus, kad zmones valo limfa: 1 saukstas aliejaus sumaisytas su 1 saukstu degtines vakare. Ir taip kol sunaudoja 1but degtines ir 1 but aliejaus...  Galvoju, gal pabandyti?

aišku,bet jeigu man liko 2 savaitės iki mmm, tada vienas ciklas su KT ir stimuliacija, tai turbūt jau nepradėti? Ar vertėtų? Pasimetus aš...
O kokie požymiai rodo, kad reikia tą limfą valyti?

QUOTE(Terze @ 2012 04 09, 17:59)
. Kai pagalvoju, apie ta laukimo busena, tai oda kaip zasies tampa...

drinks_cheers.gif kaip manot, ar tokia būsena labai kenkia?.....

QUOTE(Terze @ 2012 04 09, 20:04)
Jei issigydydi zarazas, JEI jas ras, tai jos jau tikrai neatsinaujins, jos tik naujai pagaunamos....

o kokiu būdu pagaunamos? Lytiniu keliu ar nebūtinai? Mes su vyru niekada neturėję kitų partnerių blush2.gif , šiandien paskambinau Treijsui, nerado jokios zarazos, kažin, kiek šansų, kad gali tų paslėptų būti?

Sidabriuk 4u.gif

Citai, Terze, Beila, Atiloja - stiprybės jums 4u.gif Ir visoms kitoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 10, 11:23)
Sveikos, mergicos. uch, kažkaip pasiguosti norisi...po paskutinės apžiūros tie patys septyni ir tai su klaustuku, nes forma kai kurių kaip supratau nelabai graži.. gydytojas sakė, kad gali būti sunku išiimti, o apie blastocistas net nesvajoti verysad.gif  o kas blogiausia: nu netikiu, kad mums gali pasisekti...kas čia pasidarė, kai pradėjom turėjau tiek daug vilčių...o dabar va, netikiu ir viskas.... verysad.gif

įsivaizduoju, kaip jautiesi..nėr ką ir patarti,tiesiog laikykis, sėkmės, gal gi viskas bus labai sėkmingai, juk gali ir taip dar būti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 04 07, 23:20)
Gausim tavo atsakymus antradieni  4u.gif

nu tavo balsas nuejo D i ausi smile.gif vakar graikai gavo mano megini, bet tik siandien perskaiciau thumbup.gif
Tavo rezultatai ir planai pas G thumbup.gif

Colouritte, spaudziu stipriai kumstukus uz jusu trejetuka 4u.gif

QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 09, 18:34)
Na o mes vistik nusprendėm šiandien sudėti, nors ir embriologė stebėjosi mūsų tokio sprendimo...na bet taip nusprendėm...tikiuosi pupuliams pas mane šilta ir gera ir jie norės pasilikti mažiausiai dar 9 mėn (na truputį mažiau  ax.gif )  Kitus 3 užšaldėm, nors tikiuosi, kad išrinko tuos kurie ir patys būtų iki blastocitų užaugę  ax.gif  kaip Beila parašė: bus kaip bus  4u.gif

thumbup.gif ramaus laukimo o 4u.gif

QUOTE(Kuisis @ 2012 04 10, 11:23)
Sveikos, mergicos. uch, kažkaip pasiguosti norisi...po paskutinės apžiūros tie patys septyni ir tai su klaustuku, nes forma kai kurių kaip supratau nelabai graži.. gydytojas sakė, kad gali būti sunku išiimti, o apie blastocistas net nesvajoti verysad.gif  o kas blogiausia: nu netikiu, kad mums gali pasisekti...kas čia pasidarė, kai pradėjom turėjau tiek daug vilčių...o dabar va, netikiu ir viskas.... verysad.gif

nurimk 4u.gif nerimas tikrai nepadeda turto auginti 4u.gif tu ramiai ramiai sulauk punkcijos, juk tau reikia tik vieno vienintelio to sekmingo 4u.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 10, 11:56)

sveikit 4u.gif

Beiliuk, nu gal vis delto? as vis dar nepaleidus kumstuku 4u.gif

Buckis, mielosios 4u.gif
Atsakyti
Mergai, mano mycoplazma - NEGATIVE thumbup.gif clap.gif yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 10, 10:23)

nenleisk ranku pusiaukelei ,viskas bus gerai ,galva aukstyn group.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 10, 13:21)
Mergai, mano mycoplazma - NEGATIVE  thumbup.gif clap.gif yess.gif

thumbup.gif:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 10 balandžio 2012 - 12:50
Kitty kitty - aciu smile.gif ,laikykis viskas bus gerai console.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 10, 12:21)
Mergai, mano mycoplazma - NEGATIVE  thumbup.gif clap.gif yess.gif

Super clap.gif oro_buckis.gif