Sveikutės,
su praėjusiom šventėm jus
Man šventės liūdnai praėjo, didysis balius buvo nemielas, tik laukiau, kol pasibaigs.. dukrytė labai smarkiai susirgo, sekmadienį išvažiavo nakvot pas mano tėvus, kad mes pasiruoštume ir ryte pasiimtume, ji taip laukė to tėčio gimtadienio, vaikų, ir ką..39,5, ir taip jau dvi paras, mano mama pati po operacijos, bijau,kad neužsikrėstų, dvi naktis be miego, vienu momentu jau man verkdama skambino,gal gyd kviesti, pas mus beveik 30 žmonių, vaikai verčia mūsų mažutės kambarį, jos nėra, man taip širdį skauda..ji pas mus tokia "proginė"..per Naujuosius, gimtadienius, vestuves..serga.. O man tada kažkoks "deja vu", visi su vaikais, o mes dviese, ir dar mūsų namuose.. o rytoj dar jos draugės gimtadienis vaikų kambaryje, vargšiukė ašaroja, aš dar į darbą turėjau ateiti..šiandien jau pasiimsiu.
Na, ką darysi. gyvensim toliau. Aš pati jau savaitgalį beveik normaliai jaučiausi, bet šiaip tai jau bloga nuo tų ligų.
Vyro sesuo neatvažiavo, 20 savaičių, kraujuot pradėjo, mažai vandenų, gulimas režimas
Oi, kol tie vaikiukai gimsta...
Skaitau, skaitau, ką rašot..nu ir sumos
susipainiojau aš -kas tada vyksta Graikijoj, kur iš kraujo tiria?aš visą laiką galvojau, kad Gorgis Graikijoje ir kai rašote apie Gorgį, tai tas pats, dabar, pasirodo, jis Londone
Bet ir Graikijoje, ir pas Gorgį, ir pas Bykovą tiriami imuniniai dalykai, taip?
QUOTE(Terze @ 2012 04 07, 16:59)
KittyKitty, Pas B patekti galima greitai. As pradejau pas ja nuo sausio men. Pirmas vizitas kainavo 100ls su trupuciu: tyrimai. Antras vizitas: gal apie 200ls, tiksliai nepamenu, tyrimai+zoleles+"urologo-ginekologo" konsultacija+vaistai. Kaip suprantu i paketa dar ieina 2-3LIT, kuriu vieno kaina apie 100ls+pries tai vyras turi pasidaryti n tyrimu. Visi LIT turi ivykti iki IVF. Tiek trumpai.
Esu girdejus, kad zmones valo limfa: 1 saukstas aliejaus sumaisytas su 1 saukstu degtines vakare. Ir taip kol sunaudoja 1but degtines ir 1 but aliejaus... Galvoju, gal pabandyti?
aišku,bet jeigu man liko 2 savaitės iki mmm, tada vienas ciklas su KT ir stimuliacija, tai turbūt jau nepradėti? Ar vertėtų? Pasimetus aš...
O kokie požymiai rodo, kad reikia tą limfą valyti?
QUOTE(Terze @ 2012 04 09, 17:59)
. Kai pagalvoju, apie ta laukimo busena, tai oda kaip zasies tampa...
kaip manot, ar tokia būsena labai kenkia?.....
QUOTE(Terze @ 2012 04 09, 20:04)
Jei issigydydi zarazas, JEI jas ras, tai jos jau tikrai neatsinaujins, jos tik naujai pagaunamos....
o kokiu būdu pagaunamos? Lytiniu keliu ar nebūtinai? Mes su vyru niekada neturėję kitų partnerių
, šiandien paskambinau Treijsui, nerado jokios zarazos, kažin, kiek šansų, kad gali tų paslėptų būti?
Sidabriuk
Citai, Terze, Beila, Atiloja - stiprybės jums
Ir visoms kitoms
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 10, 11:23)
Sveikos, mergicos. uch, kažkaip pasiguosti norisi...po paskutinės apžiūros tie patys septyni ir tai su klaustuku, nes forma kai kurių kaip supratau nelabai graži.. gydytojas sakė, kad gali būti sunku išiimti, o apie blastocistas net nesvajoti
o kas blogiausia: nu netikiu, kad mums gali pasisekti...kas čia pasidarė, kai pradėjom turėjau tiek daug vilčių...o dabar va, netikiu ir viskas....
įsivaizduoju, kaip jautiesi..nėr ką ir patarti,tiesiog laikykis, sėkmės, gal gi viskas bus labai sėkmingai, juk gali ir taip dar būti