Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

Kiauliukas, ramaus laukimo. wub.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 09, 18:30)
Isci metu neapsivaisino nei vienas.. Bet as sita reikala nurasau menulio fazei ir visam tam, ka tu parasei. Siaip paskutiniu metu pergyvenu del 1 dalyko labai... Tiksliau jau jauciu, kad kankintis pradedu.. Pas mane limfmazgiai 4 ant kaklo yra uzciuopiami kaip zirniai, nepamenu nuo kuriu laiku, bet jau senai.. Jauciu tikrai eisiu ta buteli pirkti su aliejum...  g.gif

O ju pasalinti kitaips medicininiais budais neimanoma? issigydysi zarazas ir labai daug problemu imniniu isspresi manau smile.gif

QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 09, 18:34)
Na o mes vistik nusprendėm šiandien sudėti, nors ir embriologė stebėjosi mūsų tokio sprendimo...na bet taip nusprendėm...tikiuosi pupuliams pas mane šilta ir gera ir jie norės pasilikti mažiausiai dar 9 mėn (na truputį mažiau  ax.gif )  Kitus 3 užšaldėm, nors tikiuosi, kad išrinko tuos kurie ir patys būtų iki blastocitų užaugę  ax.gif  kaip Beila parašė: bus kaip bus  4u.gif

Saunuoliai, geras sprendimas nes tai buvo mamos nuojautos sprendimas. Ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Mergaitės wub.gif ...tikiuosi ramaus laukimo...pasistengsiu ir čia mažiau būti, nes kai pasiskaitai, tai kartais neramumas užeina blush2.gif o už Jus visas laikysiu kumštukus ir kai 20 dieną ateisiu su savo naujienomis, tikiuosi ir daugiau nestuke.gif nestuke.gif
Bučkis oro_buckis.gif
Papildyta:
Terze, o ką Tau daktarai sako dėl tų guzelių? gal kažkur infekcija ar uždegimas, ką išgydžius ir jie praeitų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 09, 19:16)
O ju pasalinti kitaips medicininiais budais neimanoma? issigydysi zarazas ir labai daug problemu imniniu isspresi manau  smile.gif
Saunuoliai, geras sprendimas nes tai buvo mamos nuojautos sprendimas. Ramaus laukimo  4u.gif

QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 09, 19:21)
Ačiū, Mergaitės wub.gif ...tikiuosi ramaus laukimo...pasistengsiu ir čia mažiau būti, nes kai pasiskaitai, tai kartais neramumas užeina  blush2.gif o už Jus visas laikysiu kumštukus ir kai 20 dieną ateisiu su savo naujienomis, tikiuosi ir daugiau  nestuke.gif  nestuke.gif
Bučkis oro_buckis.gif
Papildyta:
Terze, o ką Tau daktarai sako dėl tų guzelių? gal kažkur infekcija ar uždegimas, ką išgydžius ir jie praeitų?  unsure.gif

Niekas nieko niekada rimtai i tai neziurejo, yra, tai yra... O man paciai dabar taip kliuna doh.gif
Nesirupinkit mergaites manim, tuoj dar paieskosiu kokiu liaudies receptu ir busiu sveika wink.gif ...
O tu Kiauliuk bek ilsintis ir glostyti pilveli wink.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už palaikymą group.gif Tačiau šįkart į I NT sureagavau kitaip - neverkiau, nekeikiau pasaulio - prašviesėjo protas - nusprendžiau tirtis kiek įmanoma viską ir šiek tiek pasirūpinti savimi blush2.gif - savo kūnu ir vidine būsena... Galų gale savo vyru wub.gif

Cituk, pasakei kainą GRIORGIO ir supratau, kad tai po kol kas mums neįkandama.
Gal užtektų tik BYKOVOS LIT, kurie kaip suprantu taip pat yra skirti tam, kad susilpnintų tas mūsų kileres kažkokias doh.gif (Jaučiu kažką čia nusišneku blink.gif lotuliukas.gif )
O kariotipo mes nesame darę. Tai su vyru nusprendėme, kad pasidarysime kariotipo tyrimą, siųsime (tiks šių mėnesinių kraujas?) mmm kraujo į Graikiją, jei ras ką, gydysimės. O sakykit, o yra skirtumas kada gydyt tas infekcijas. Jei pavyzdžiui aš IVF darysiu po 6 mėn arba kad ir po metų, o tarkim tas infekcijas išsigydysiu per 2 mėnesius. Ar neatsinaujins jos? Ar nereikės dar prieš IVF kartot tyrimą? Kad po gydymo reiks kartot, žinau, o prieš pat IVF reikės?
O Dievuliau kiek dar daug aš nežinau... verysad.gif

Taip, KAULIUK-ANGELIUK, ramaus tau laukimo ir stebuklingų II , nėštumo wub.gif
TERZE, o kada echoskopiją darei? O punkciją tau guziukų darė? Kokio jie dydžio pas tave? Šiaip manau, kad turi jais pasidomėti - BŪTINAI blink.gif NEJUOKAUK TOKIAIS DALYKAIS!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 09 balandžio 2012 - 18:42
OK, dingstu ir as.. rolleyes.gif Tikiuosi atnesti nestuke.gif virusiuku sios sav. pabaigoje.
Atsakyti
QUOTE(Colouritte @ 2012 04 09, 18:40)
OK, dingstu ir as..  rolleyes.gif Tikiuosi atnesti  nestuke.gif virusiuku sios sav. pabaigoje.

MES SU TAVIMI 4u.gif group.gif Lauksime tavo II NT.
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 09, 19:40)
Ačiū, mergaitės, už palaikymą group.gif Tačiau šįkart  į I NT sureagavau kitaip - neverkiau, nekeikiau pasaulio - prašviesėjo protas - nusprendžiau tirtis kiek įmanoma viską ir šiek tiek pasirūpinti savimi blush2.gif - savo kūnu ir vidine būsena... Galų gale savo vyru wub.gif

Cituk, pasakei kainą GRIORGIO ir supratau, kad tai po kol kas mums neįkandama.
Gal užtektų tik BYKOVOS LIT, kurie kaip suprantu taip pat yra skirti tam, kad susilpnintų tas mūsų kileres kažkokias doh.gif (Jaučiu kažką čia nusišneku blink.gif  lotuliukas.gif )
O kariotipo mes nesame darę. Tai su vyru nusprendėme, kad pasidarysime kariotipo tyrimą, siųsime (tiks šių mėnesinių kraujas?) mmm kraujo į Graikiją, jei ras ką, gydysimės. O sakykit, o yra skirtumas kada gydyt tas infekcijas. Jei pavyzdžiui aš IVF darysiu po 6 mėn arba kad ir po metų, o tarkim tas infekcijas išsigydysiu per 2 mėnesius. Ar neatsinaujins jos? Ar nereikės dar prieš IVF kartot tyrimą? Kad po gydymo reiks kartot, žinau, o prieš pat IVF reikės?
O Dievuliau kiek dar daug aš nežinau... verysad.gif

Taip, KAULIUK-ANGELIUK, ramaus tau laukimo ir stebuklingų II , nėštumo wub.gif
TERZE, o kada echoskopiją darei? O punkciją tau guziukų darė? Kokio jie dydžio pas tave? Šiaip manau, kad turi jais pasidomėti - BŪTINAI blink.gif NEJUOKAUK TOKIAIS DALYKAIS!!!!!

Jei issigydydi zarazas, JEI jas ras, tai jos jau tikrai neatsinaujins, jos tik naujai pagaunamos.... Pries IVF vienareiksmiai reikes, nes to reikalauja istaiga, bet jau galesi 100proc buti rami, kad tikrai nieko nera, nebent "pamesi kelia del takelio" smile.gif
Man kazkada dare echo pauglystej, bet nieko nesake, kad gydyti.. Visi kaip zirniukai, o vienas toks pailgas, plokscias, kaip 2lt moneta... Merginos, prisiskaiciau, kad net pykina jau....
Uzklausiu Bykovos sia savaite-gaila, kad ji tik echo neturi..

Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 09, 19:40)
Gal užtektų tik BYKOVOS LIT, kurie kaip suprantu taip pat yra skirti tam, kad susilpnintų tas mūsų kileres kažkokias doh.gif (Jaučiu kažką čia nusišneku blink.gif  lotuliukas.gif )

Tiks ir siu mmm kraujas, jei neivyks stebuklas blush2.gif Antibus gersit abu, tai kaip terze sake jei nebus takeliu tai galit buti garantuoti kad neuzpuls zarazos vel:) tyrimus pries ivf darys klinika, bet tuos paprastus , ne is mmm kraujo.
LIT yra gerai, jis ne tiek imuniteta slopina kiek pratina tavo organizma prie svetimkuniu, kad neatmestu embrioniuku kaip infekcijos. Bykova irgi daro kazkokius tyrimus su imuninems susijusius man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 08, 23:02)
sugrįžkit iš Vekykų..nežinau ką daryti...turiu 5 geros kokybės embrioniukus...turiu apsispręsti ar auginti iki blastučių ar šian įsodinti ir likusius šaldyti...
statistika tokia:
išpunktavo 26
apsivaisimo 13
po antros nakties liko 7
po trečios nakties - 5...ką daryti??? unsure.gif

Su praejusiom sventem paneles biggrin.gif Pailsejom ir vel i darba ir vaiisngumo planaus:)
Man tokios naujienos nepatiktu, jei pasakyti teisybe. Ir nezinau ar laukciau iki blastu nors ir blastai stipriausi laikomis. Sunku patiketi,kad ju daug liktu. Nors as pati einu lb. uz blastus nei 3d. embrioniukus. Aiksu tvirtos nuomones nera, vieni teigia, kad mamos organizme 3d. embrionukai geriau issilaiko, nei jos paliktum stikliniuose indeliuose, Ir zinoma, dalis daktaru teigia, kad 3d. blastukus galima atskirti irgi atskirti, kurie yra stipriausi ir geriausi. Tie, kurie, prakrikuoja su blastukais kalba biski kitaip. Kad tik stipriausi islieka. Nezinau, bent jau mano klinikoje, kur bandziau dabar, tai tikrai ju pasisekimas 5o ant 50, bet as tikiu , kad pasisekima lemia butent tai, kad jie 90 % su blastukais dirba.

Kas liecia 3d. ebrionukus (8 lasteliu), man neramu del 3 uzsaldymo ir neaisku kiek is ju atlaikys artsildymo procesa. Man paciia buvo panasi situacija. Kai is 12 apvaiisntu 3 d. buvo 5 ( 8 lasteliu) , 2 idejo, 3 uzsalde. O snaiguciu diena liko tik 1 idejimui ir tas pats jau 7 lasteliu is 8.

Ka sako daktaras? ir ka tavasis vidinis balsas? Isklausyciau daktaro ir darycoiau pagal savo balsa:), nes tik jis duoda geriausius atsakymus, mes tik turim ji isklausyti smile.gif

Kad ir ka nuspresiu, linkiu pasisekimo nestuke.gif Ir nepamirs, uztenka tik vieno auksinuko igyvendinti savo svajone 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Colouritte @ 2012 04 09, 05:55)
Citas,
Na nzn, daktare dar pora kartu man pasake, kad tikrai nereikes Crinono, todel kad naturalus ciklas dar pabreze, nes as irgi perkalusiau pora kartu.  blush2.gif

Pagal anatomija ir dauginimosi tema, logiskia mastant , manyciau ir as, kad nereikia wub.gif Pradzioje kiausides gamina estrofema, kuris didina gleivine, kai embrionukas prikimba, organizmas pats pradeda gaminti progesterona...
Tik su naturaliu ciklu yra tikimybe, kad kiausinelis gali anksciau pabegti nei planuota.... verysad.gif
AS viena karta buvau uzsispyrus del naturalaus ciklo kai saltiem ruosiaus, tai teko atsaukti, Tikrinimo d. buvo tik 6 mm folikulas....Treiks atsauke, nes nezinojo ar kiausinelis jau atsilaisvino, ar paprasciausia dar nesubrendo.....Kas galetu buti didesne tikimybe...
Su vaistukais uztikrintaciau.... biggrin.gif
Bet sekmes apsisprendus
Papildyta:
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 09, 07:21)
Ačiū, Mergaitės wub.gif ...tikiuosi ramaus laukimo...pasistengsiu ir čia mažiau būti, nes kai pasiskaitai, tai kartais neramumas užeina  blush2.gif o už Jus visas laikysiu kumštukus ir kai 20 dieną ateisiu su savo naujienomis, tikiuosi ir daugiau  nestuke.gif  nestuke.gif

Gero kabinimosi biggrin.gif ir kuo didziausios sekmes nestuke.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Colouritte @ 2012 04 09, 07:40)
OK, dingstu ir as..  rolleyes.gif Tikiuosi atnesti  nestuke.gif virusiuku sios sav. pabaigoje.

Ramaus laukimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lauksim vyrusiuku, rekia cia jau geru naujienu truputi paberti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 04 09, 07:40)
Ačiū, mergaitės, už palaikymą group.gif Tačiau šįkart  į I NT sureagavau kitaip - neverkiau, nekeikiau pasaulio - prašviesėjo protas - nusprendžiau tirtis kiek įmanoma viską ir šiek tiek pasirūpinti savimi blush2.gif - savo kūnu ir vidine būsena... Galų gale savo vyru wub.gif

Kuo nuosirdziausia uzuojauata tau Beila wub.gif wub.gif wub.gif Gaila, kad taip isejo...
Sekmes sekanti karta. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Beila, bet hcg juk padarysi? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS hi.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 09, 22:10)
Beila, bet hcg juk padarysi?  unsure.gif  4u.gif

Ne, nedarysiu blush2.gif Žinau, kad paprastas NT rodytų, jei būtų bent kelioms dienoms įsikabinęs embrionas. Taigi tikrai neskaudinsiu dar daugiau savo širdies tongue.gif Nebent jei ryt pasidarius NT parodys II. Va tada darysiu (ryt 13 dpi).

ATILOJA, tik jau duok žinią,kai pasieks tikslą "tavo draugužės" doh.gif

VISOMS MERGAITĖMS LINKĖJIMAI oro_buckis.gif
Atsakyti