Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(Beila @ 2012 04 09, 18:00)
Pritariu 120 proc CITUI. Tikrai tau negalėjo 6 c.d. ovuliuoti folikulai. Būk rami 4u.gif  mirksiukas.gif

Man anksciausiai yra buve 9-10dienomis, o kai pradejau "gydytis" ciklas pailgejo... Bet 6c.d. as irgi sutinku, kad nelabai realu....
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 09, 16:50)

Nu, bet man keistai, kad tau crinono po įsodinimo neskyrė. Koks čia natūralus ciklas, jei tau augino folikulus, darė punkciją, atliko IVF. Nieko aš kartais nebesuprantu... g.gif Gal kažką ne taip supratau. Bet kuriuo atveju mes vis tiek tikime, kad tu  ax.gif

Beila, man snaigutes dejo. Folikulas naturaliam cikle isaugo, leidomes 1 karta Ovitrelle
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 09, 16:59)
Prisiminiau, tu klausei, ar Bikova gydo kaip Gorgis? Tai manau Bikovai toloka iki Gorgio jau vien del to, kad neturi tokios laboratorijos.... Bet ka darysi, kai pasirenki Bikova, eini tuo keliu..
O kaip tu pati jautiesi? Nemanai, kad testas "pasibaigusio galiojimo" buvo? Kazkaip tau sunku si karta.... Noreciau tiketis, kad tu vis dar tiki, bet nuteiki save blogiausiam, kad paskui taip neskaudetu nesekmes atveju.... Arba kaip sako, nusiteik blogiausiam, bet lauk geriausio.... Kai pagalvoju, apie ta laukimo busena, tai oda kaip zasies tampa...
Mes tikimes tavo atveju geriausio...

TERZE, teisingai sakai apie mano nusiteikimą. Tikiuosi aš visuomet geriausio, bet va ruošiuosi blogiausiam. Šįkart NT rodo švarų vieną pagaliuką, taigi jokių vilčių net testas šįkart nenori suteikti.
Bandau savo smegeninę perkrauti ir nuteikti, kad man iš viso gali ir nepasisekti. Tačiau tyrimus aš vis tiek visus galimus pasidarysiu,kad žinočiau, ar yra nepastojimo priežasčių.
Mergaitės, gal galite pasidalinti apie tą informacija giorgi???
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 09, 17:50)
P.S. Čia tik tarp kitko - su šaldytom 2 blastocistom nepavyko pastoti, vakar buvo 10 dpi ir I NT. Taigi  unsure.gif Dabar lauksiu mmm ir siųsiu į Graikiją. Ir nežinau, kur dar nupulti. Gal žinote, kam galėčiau akis išdraskyti? verysad.gif
Sakykit, kur yra GIORGIS, ką jis tiria, kiek kainuoja tyrimai ir kas paskiria gydymą?Apie visa tai turiu tik žinių nuotrupas blink.gif 

Oj ūs žiūriu stebik, kas kada prisijungia. Tik prisijungiau, iškart rašo, nu Beila? lotuliukas.gif Pavarot doh.gif

Ach Beiliuk labai gaila, as tikejau kad tavo snaigutes bus tokios pat stipruoles kaip ir sviezi maziukai.
Saunuole tu pas mus kad jau mastai apie tyrimus, man lygiai taip pat buvo, jauciausi kad istversiu nesekme tik ieskodama ka dar galiu padaryti.
Ar tu dariusi Kariotipo tyrimus? Gal vertetu, juolaba kad jie nera jau tokie tragiskai brangus Lietuvoj, berods apie 6oo Lt.
Gorgis sedi Londone, kaina pirmine konsultacija = tyrimai iki £2000 (man kainavo apie 1800). Po to spelioti neverta, nes viskas priklauso nuo tu tyrimu rezultatu. Kaip zinai intralipidus ir LIT galima susiveikti Lietuvoj arba latvijoj ir daug pigiau nei Londone, bet dar neaisku ar tau ju reikes.
Gorgis koncentruojasi i Imunines problemas nes jis mano kad jeigu pora prieina prie labai kokybisku embrioniuku isodinimo (ir ne viena karta) tai jau vadinama implantation failure ir tada jau reikia tirti ne hormonus, ne kiausidziu rezervus ar spermos kokybe bet kodel organizmas atmeta maziukus. negaliu dar jo rekomenduoti, nes ir man dar jis nieko nepadejo, jei man nusisypos laime ir pavyks tada jau ji rekomenduosiu labai labai 4u.gif Bet va Keberiokst ir Iride tau pavyzdziai kai Gorgis padare didziuli darba wub.gif

QUOTE(Magreco @ 2012 04 09, 17:51)
Ačiū 4u.gif  Labai gražiai viską paaiškinai bigsmile.gif 
Kaip gera, kai nesi viena tokioje nežinioje ir laukime. Tikiuosi ir į  nestuke.gif temas visos kolektyvu nukeliausim biggrin.gif

ir as tikiuos, tik tada jau tu mokinsi mus pirmokes nes matau jau turi dukryte 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 04 09, 17:51)
lotuliukas.gif  gerai, kad tirs LAD, o ne promiles wink.gif Maniskis ryt irgi eis visu tyrimu daryti Bikovai. o as tai dar dabar ilsiuosi ir gurksnoju vyneli wink.gif Man jokiu tyrimu nedarys 
Mastau, kad reikia kavos atsisakyti, nezinau kaip gausis. Baigsim sita kava ir kvit  Reiks parodyti savo valia

O, aciu tau uz optimizma! Yra tos tiesos, ka karksi, ta ir gausi. As vis su vyru kalbejau, kad jei ras, tai vel gersim ir t.t., zodziu kuriau planus kaip ras.. O siandien jis man sako, tai kai gaus graikai ir atsius teigiama atsakyma, tai kas duos antibu  blink.gif  As jam sakau, tu ka,  fool.gif  Kodel ras?? O pati visa laika taip kalbedavau.... Zodziu, maziau kalbet reikia paciai.....

As vakar irgi tik pagurksnojau vyno ir siandien taip gera man, o vyrui taip negera lotuliukas.gif

Labai gerai mastai, galiu duoti patarima, kad nebutu soko organizmui imkis kavos be kofeino (yllie berods vadinasi labai gera su nuosedomis be kofeino, skonis nieko nesiskiria nuo normalios kavos, tokiam metaliniam cilindriniam inde su zaliu uzrasu. radonas uzrasas su kofeinu)

ir tau ir tavo vyrui dar per anksti galvoti apie kita antibu kursa. Kazkaip tikrai manau kad kaip ir man dvi zarazas issinaikinsit, o pas tave tiek ju ir tebuvo drinks_cheers.gif

as dar ir pati prisibijau ar isnaikinau ta viena likusia su savo antru antibu kursu (geda prisipazinti, bet as ten biski sumakalavau tuos antibus, geriau ilgiau bet po maziau tableciu ir t.t, zodziu kad ziopla tai nieko cia nepakeisi lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 09, 16:50)
P.S. Čia tik tarp kitko - su šaldytom 2 blastocistom nepavyko pastoti, vakar buvo 10 dpi ir I NT.

Gal per anksti testa padarei? O HCG testo nesidarei? blink.gif
Beila, o tau reikejo gerti hormonus gleivinei auginti?
Atsakyti
QUOTE(Colouritte @ 2012 04 09, 17:07)
Gal per anksti testa padarei? O HCG testo nesidarei? blink.gif
Beila, o tau reikejo gerti hormonus gleivinei auginti?

Ne per anksti NT. Viskas gerai, mergaitės. Yra kaip yra.

Gėriau aš tik estrofemą, gleivinei (endometriumui) paauginti po 3 tab. per dieną. Po to ir Crinone po 2 per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 09, 18:07)
*Gorgis koncentruojasi i Imunines problemas nes jis mano kad jeigu pora prieina prie labai kokybisku embrioniuku isodinimo (ir ne viena karta) tai jau vadinama implantation failure ir tada jau reikia tirti ne hormonus, ne kiausidziu rezervus ar spermos kokybe bet kodel organizmas atmeta maziukus.

**Labai gerai mastai, galiu duoti patarima, kad nebutu soko organizmui imkis kavos be kofeino (yllie berods vadinasi labai gera su nuosedomis be kofeino, skonis nieko nesiskiria nuo normalios kavos, tokiam metaliniam cilindriniam inde su zaliu uzrasu. radonas uzrasas su kofeinu)

***ir tau ir tavo vyrui dar per anksti galvoti apie kita antibu kursa. Kazkaip tikrai manau kad kaip ir man dvi zarazas issinaikinsit, o pas tave tiek ju ir tebuvo  drinks_cheers.gif

****as dar ir pati prisibijau ar isnaikinau ta viena likusia su savo antru antibu kursu (geda prisipazinti, bet as ten biski sumakalavau tuos antibus, geriau ilgiau bet po maziau tableciu ir t.t, zodziu kad ziopla tai nieko cia nepakeisi  lotuliukas.gif )

*o jei pora neprieina net prie embrionuku.... as jau net sau pati jauciuosi kaip eksperimentas...
** Oki, ieskosiu zalio uzraso wink.gif
***jo jo, cia man maziau nusisneketi reikia, o paskui ant vyro maziau pykti...
****matai, svarbiausia, kad gerei, kad is viso nebuvo taip, kad visai pamirsai, o kad silpnesnem dozem, bet ilgiau kankinai ta zaraza tai manau jokio skirtumo wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 04 09, 18:11)

Gėriau aš tik estrofemą, gleivinei (endometriumui) paauginti po 3 tab. per dieną. Po to ir Crinone po 2 per dieną.

Beila, o tau snaiguciu nei vienos neliko?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 09, 18:16)
*o jei pora neprieina net prie embrionuku.... as jau net sau pati jauciuosi kaip eksperimentas...

Soriukas gal suklaidinau biski: kaip man aiskino Keberiokst kazkada, embrioniuku nedaejimas iki isodinimo dienos arba ju prastejimas ir daugelio ju atkritimas iki idosinimo dienos gali buti zarazu ir sukeltu TNF and NK pasekme (taigi vel griztama prie imuniniu problemu). Tiesiog jei yra zarazos, organizmo imunitetas su jomis istisai kovoja taip sukelia tas kileres ir buna nuolatinej chemoterapijos busenoj, tai blogina kiausalasciu kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 09, 18:24)
Soriukas gal suklaidinau biski:  kaip man aiskino Keberiokst kazkada, embrioniuku nedaejimas iki isodinimo dienos arba ju prastejimas ir daugelio ju atkritimas iki idosinimo dienos gali buti zarazu ir sukeltu TNF and NK pasekme (taigi vel griztama prie imuniniu problemu). Tiesiog jei yra zarazos, organizmo imunitetas su jomis istisai kovoja taip sukelia tas kileres ir buna nuolatinej chemoterapijos busenoj, tai blogina kiausalasciu kokybe.

Isci metu neapsivaisino nei vienas.. Bet as sita reikala nurasau menulio fazei ir visam tam, ka tu parasei. Siaip paskutiniu metu pergyvenu del 1 dalyko labai... Tiksliau jau jauciu, kad kankintis pradedu.. Pas mane limfmazgiai 4 ant kaklo yra uzciuopiami kaip zirniai, nepamenu nuo kuriu laiku, bet jau senai.. Jauciu tikrai eisiu ta buteli pirkti su aliejum... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 09, 18:11)

Šaunuolytė, Beila, man labai patinka Tavo racionalus mąstymas...yra kaip yra..nors ir labai gaila..jau labai norisi čia gerų istorijų...senokai jau buvo smile.gif

Na o mes vistik nusprendėm šiandien sudėti, nors ir embriologė stebėjosi mūsų tokio sprendimo...na bet taip nusprendėm...tikiuosi pupuliams pas mane šilta ir gera ir jie norės pasilikti mažiausiai dar 9 mėn (na truputį mažiau ax.gif ) Kitus 3 užšaldėm, nors tikiuosi, kad išrinko tuos kurie ir patys būtų iki blastocitų užaugę ax.gif kaip Beila parašė: bus kaip bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiauliukas-Angeliukas: 09 balandžio 2012 - 17:35
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 09, 18:34)
Šaunuolytė, Beila, man labai  patinka Tavo racionalus mąstymas...yra kaip yra..nors ir labai gaila..jau labai norisi čia gerų istorijų...senokai jau buvo smile.gif

Na o mes vistik nusprendėm šiandien sudėti, nors ir embriologė stebėjosi mūsų tokio sprendimo...na bet taip nusprendėm...tikiuosi pupuliams pas mane šilta ir gera ir jie norės pasilikti mažiausiai dar 9 mėn (na truputį mažiau  ax.gif )  Kitus 3 užšaldėm, nors tikiuosi, kad išrinko tuos kurie ir patys būtų iki blastocitų užaugę  ax.gif  kaip Beila parašė: bus kaip bus  4u.gif

As taip ir spejau mintyse, kad tu vaikuciu isvaziavai... nes dingai...
Ir gerai padarei. Jei taip jautei, taip norejai.. O embriologei maziau stebetis reikia. Zmones jau atvaziavo, ko cia stebetis tokiu atveju.
Dabar esi jau mamyte 4u.gif gero laukimo ir optimistines nuotaikos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 09, 17:34)
Na o mes vistik nusprendėm šiandien sudėti, nors ir embriologė stebėjosi mūsų tokio sprendimo...na bet taip nusprendėm...tikiuosi pupuliams pas mane šilta ir gera ir jie norės pasilikti mažiausiai dar 9 mėn (na truputį mažiau  ax.gif )  Kitus 3 užšaldėm, nors tikiuosi, kad išrinko tuos kurie ir patys būtų iki blastocitų užaugę  ax.gif  kaip Beila parašė: bus kaip bus  4u.gif

Na saunuoliai! thumbup.gif Kada NT?
Atsakyti