QUOTE(Beila @ 2012 04 09, 17:50)
P.S. Čia tik tarp kitko - su šaldytom 2 blastocistom nepavyko pastoti, vakar buvo 10 dpi ir I NT. Taigi
Dabar lauksiu mmm ir siųsiu į Graikiją. Ir nežinau, kur dar nupulti. Gal žinote, kam galėčiau akis išdraskyti?
Sakykit, kur yra GIORGIS, ką jis tiria, kiek kainuoja tyrimai ir kas paskiria gydymą?Apie visa tai turiu tik žinių nuotrupas
Oj ūs žiūriu stebik, kas kada prisijungia. Tik prisijungiau, iškart rašo, nu Beila?
Pavarot
Ach Beiliuk labai gaila, as tikejau kad tavo snaigutes bus tokios pat stipruoles kaip ir sviezi maziukai.
Saunuole tu pas mus kad jau mastai apie tyrimus, man lygiai taip pat buvo, jauciausi kad istversiu nesekme tik ieskodama ka dar galiu padaryti.
Ar tu dariusi Kariotipo tyrimus? Gal vertetu, juolaba kad jie nera jau tokie tragiskai brangus Lietuvoj, berods apie 6oo Lt.
Gorgis sedi Londone, kaina pirmine konsultacija = tyrimai iki £2000 (man kainavo apie 1800). Po to spelioti neverta, nes viskas priklauso nuo tu tyrimu rezultatu. Kaip zinai intralipidus ir LIT galima susiveikti Lietuvoj arba latvijoj ir daug pigiau nei Londone, bet dar neaisku ar tau ju reikes.
Gorgis koncentruojasi i Imunines problemas nes jis mano kad jeigu pora prieina prie labai kokybisku embrioniuku isodinimo (ir ne viena karta) tai jau vadinama implantation failure ir tada jau reikia tirti ne hormonus, ne kiausidziu rezervus ar spermos kokybe bet kodel organizmas atmeta maziukus. negaliu dar jo rekomenduoti, nes ir man dar jis nieko nepadejo, jei man nusisypos laime ir pavyks tada jau ji rekomenduosiu labai labai
Bet va Keberiokst ir Iride tau pavyzdziai kai Gorgis padare didziuli darba
QUOTE(Magreco @ 2012 04 09, 17:51)
Ačiū
Labai gražiai viską paaiškinai
Kaip gera, kai nesi viena tokioje nežinioje ir laukime. Tikiuosi ir į
temas visos kolektyvu nukeliausim
ir as tikiuos, tik tada jau tu mokinsi mus pirmokes nes matau jau turi dukryte
QUOTE(Terze @ 2012 04 09, 17:51)
gerai, kad tirs LAD, o ne promiles
Maniskis ryt irgi eis visu tyrimu daryti Bikovai. o as tai dar dabar ilsiuosi ir gurksnoju vyneli
Man jokiu tyrimu nedarys
Mastau, kad reikia kavos atsisakyti, nezinau kaip gausis. Baigsim sita kava ir kvit Reiks parodyti savo valia
O, aciu tau uz optimizma! Yra tos tiesos, ka karksi, ta ir gausi. As vis su vyru kalbejau, kad jei ras, tai vel gersim ir t.t., zodziu kuriau planus kaip ras.. O siandien jis man sako, tai kai gaus graikai ir atsius teigiama atsakyma, tai kas duos antibu
As jam sakau, tu ka,
Kodel ras?? O pati visa laika taip kalbedavau.... Zodziu, maziau kalbet reikia paciai.....
As vakar irgi tik pagurksnojau vyno ir siandien taip gera man, o vyrui taip negera
Labai gerai mastai, galiu duoti patarima, kad nebutu soko organizmui imkis kavos be kofeino (yllie berods vadinasi labai gera su nuosedomis be kofeino, skonis nieko nesiskiria nuo normalios kavos, tokiam metaliniam cilindriniam inde su zaliu uzrasu. radonas uzrasas su kofeinu)
ir tau ir tavo vyrui dar per anksti galvoti apie kita antibu kursa. Kazkaip tikrai manau kad kaip ir man dvi zarazas issinaikinsit, o pas tave tiek ju ir tebuvo
as dar ir pati prisibijau ar isnaikinau ta viena likusia su savo antru antibu kursu (geda prisipazinti, bet as ten biski sumakalavau tuos antibus, geriau ilgiau bet po maziau tableciu ir t.t, zodziu kad ziopla tai nieko cia nepakeisi
)