Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 09, 09:22)
Mergaitės, su šv.Velykomis!  4u.gif  kievienai po stebuklėlį  nestuke.gif

Beila, bigsmile.gif  na ką sako NT?

Colouritte, o kiek pas Tave apsivaisino, kad net 3 bastutes pavyko užsišaldyti?

Renaciukas.D, pasiklausk ar ggalima atsivežti namie surinktą, nes mūsų klausė, ar atsivežėm...o dėl vyro nepergyvenk, paskatink, bet nepergyvent...visiems pavyksta  blush2.gif  kada punkscija?

aš su nekantrumu laukiu daktarytės skambučio...arba šian sodinam embrioniukus arba auginam iki brastučių...vakar iš 13 apsivaisinusių liko 7 l.geros kokybės.. ax.gif
Naktimis sapnuoju košmarus, kad liko tik 2..o  šianakt tai iš viso sapnavau, kad davė tik 6%, kad galiu  nestuke.gif  lotuliukas.gif
Smagu, kad Jūsų per šventes čia tiek mažai...vadinasi pavyko atsipalaiduoti nuo kasdienių minčių ir iki soties prisivalgyti kiaušinukų  thumbup.gif  Gražių ir ramių švenčių Jums! wub.gif

Dar nezinau tikslei kada punkcja,antradieni vaziuojam i apziura,del spermiuku atvezimo nemanau nes is LT i LV reiks vest.
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2012 04 09, 10:42)
Sveikutės  4u.gif

Man tik 4 DPĮ, o maudžia kaip per mm  ax.gif Tai aš save guodžiu, kad leliukas remontuojasi namukus, kad patogiai galėtų 9 mėn juose gyventi  biggrin.gif
Bet kaip keista, kad Crinone nereikia iki mm naudoti  g.gif

Kiva,
Man irgi nuo 4 DPI prasidejo pilvo tempimas..O kuria diena Tau turetu 'prasideti' mmm? 4u.gif
Cia tu gerai sugalvojai del remonto biggrin.gif
Crinone as naudojau 4 dienas iki isodinimo ir paskui viena vakare isodonimo diena. Daktare pasake, kad nieko nereikia, nes naturalus ciklas. Tik folio rugsti...beje neisgeriau biggrin.gif
Papildyta:
Triumfante
4u.gif Tu mus visas taip teigiamai palaikai wub.gif ačiū 4u.gif
[/quote]
PRITARIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif notworthy.gif
Atsakyti
Kiauliukas, klausyk sirdies. 4u.gif

Kiva, ujuj kaip faina, tikiu ir as, kad leliukai taisos pataleli ilgam. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Colouritte @ 2012 04 08, 20:55)
Atsisilde visos 3 blastocistos, tiek ir isodino.
Siandien bal. 8 d. man maugia pilva kaip pries mmm, nors jos prakeiktos turi buti bal. 15 d. , krutine tai atleidzia, tai vel tarsi pries mmm ... Nors paskutinis Crinonas buvo bal. 3 d., o siandien ryte dar radau jo pedsaku...

Pilvo maudimas gali buti ir labai geras pozymis. bet va kad cronone jau nutraukti liepe tai kazkaip neramu, juk visada progesteronas nutraukiamas tik esant neigiamam atsakymui unsure.gif nenori pasitikslint pas gydytoja??

QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 09, 11:02)
sugrįžkit iš Vekykų..nežinau ką daryti...turiu 5 geros kokybės embrioniukus...turiu apsispręsti ar auginti iki blastučių ar šian įsodinti ir likusius šaldyti...
statistika tokia:
išpunktavo 26
apsivaisimo 13
po antros nakties liko 7
po trečios nakties - 5...ką daryti??? unsure.gif

O nebutu galima isodinti viena 3 dienu o likusius auginti iki blastukiu??

QUOTE(Terze @ 2012 04 09, 11:18)
****hm..as prisiminiau, kad man Bikova irgi sake, kad as turesiu gerti predniselone, tik pamirsau, kodel...
*****Cia profilaktiskai, ar tau itaria koki tirstuma??
Niu klausyk, as net neabejoju jau, kad tu su tokiu Gorgio gydymo arsenalu busi  nestuke.gif  gal net jau ir IVF-o nebereikia??? Gal taip pasiruosusiai galima patiems??  blink.gif 

Predniselone yra steroidas skiriamas pagerinti implantacijos galimybes, man ji skirs del to kad TNF buvo aukstas ir galvojant kad jis vis dar nenukrito iki reikiamo lygio. Persityrimui gailiu pinigu, bet nedaug tai pakeistu, tik galbut reiktu mazesniu doziu steroidu ax.gif

Nu nezinau del to clexane, kiek zinau mano MTHR (cia kaip suprantu kraujo tirstuma parodantis tyrimas) tai buvo normoj viskas, bet matyt Gorgis isitikines kad man jis pades 4u.gif

Aha butu gerai, bet kad reikia primiausia kiausintakius atsidaryt lotuliukas.gif

Vakar Velykos ir vel neisvengiau ikyrejusiu klausimu is giminaiciu kada gi tas vaikelis, gal problemu turit, mociute meldziasi uz mus ir t.t....... doh.gif

QUOTE(Kiva @ 2012 04 09, 11:42)
Man tik 4 DPĮ, o maudžia kaip per mm  ax.gif Tai aš save guodžiu, kad leliukas remontuojasi namukus, kad patogiai galėtų 9 mėn juose gyventi

taip ir yra wub.gif

Beila - kaip tu laikaisi, gal dziaugiesi Velyku stebuklu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 09 balandžio 2012 - 14:31
QUOTE(Citas @ 2012 04 09, 15:11)
Aha butu gerai, bet kad reikia primiausia kiausintakius atsidaryt  lotuliukas.gif

Vakar Velykos ir vel neisvengiau ikyrejusiu klausimu is giminaiciu kad gi tas vaikelis, gal porblemu turit, moziute meldziasi uz mus ir t.t.......  doh.gif
taip  ir yra  wub.gif

Primink, su kiausintakiais ir kiausidemis pas tave kokie reikaliukai? g.gif Butu sposas jeigu pataptum ir be ivf nestuke.gif thumbup.gif , vienai nesenai taip nutiko, pirma pagimde po ivf, antro dabar laukiasi naturaliai. bigsmile.gif

Tie gimines... doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 09, 15:30)
Primink, su kiausintakiais ir kiausidemis pas tave kokie reikaliukai?  g.gif Butu sposas jeigu pataptum ir be ivf  nestuke.gif  thumbup.gif , vienai nesenai taip nutiko, pirma pagimde po ivf, antro dabar laukiasi naturaliai.  bigsmile.gif

Tie gimines...  doh.gif  4u.gif

Su kiausidemis viskas tvarkoje, o ant kiausintakiu uzdeti klipsai, kad implantuojantis embrioniukui neprateketu tas nuodingas hidrosalpingso skystis ir neisplautu ju.

Ar tu dar vis blokuojancius leidiesi?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 09, 15:34)
Su kiausidemis viskas tvarkoje, o ant kiausintakiu uzdeti klipsai, kad implantuojantis embrioniukui neprateketu tas nuodingas hidrosalpingso skystis ir neisplautu ju.

Ar tu dar vis blokuojancius leidiesi??  ax.gif

Aisku, dabar prisiminiau. blush2.gif 4u.gif

Nu neisduok manes. blush2.gif Kai pradesiu stimuliacija, prasinesiu. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 09, 15:42)
Aisku, dabar prisiminiau.  blush2.gif  4u.gif

Nu neisduok manes.  blush2.gif Kai pradesiu stimuliacija, prasinesiu.  ax.gif  4u.gif

Ups blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 09, 15:11)

Aha butu gerai, bet kad reikia primiausia kiausintakius atsidaryt  lotuliukas.gif

Vakar Velykos ir vel neisvengiau ikyrejusiu klausimu is giminaiciu kada gi tas vaikelis, gal problemu turit, mociute meldziasi uz mus ir t.t.......  doh.gif
taip  ir yra  wub.gif

Oij, sorry, gi tu su "auskariukais" 4u.gif

Giminaiciai giminaiciai.... tegul jie dar trupuciuka palaukia ir Citas pranes geras naujienas. O mociute gerai daro, kad meldziasi ir jos (ir ne tik) malda greitai bus isgirsta wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 09, 15:42)
Aisku, dabar prisiminiau.  blush2.gif  4u.gif

Nu neisduok manes.  blush2.gif Kai pradesiu stimuliacija, prasinesiu.  ax.gif  4u.gif

As laukiu nesulaukiu smile.gif
Papildyta:
Sia savaite startuoju su LIT smile.gif
o rytoj skraidinu laukneseli i GR smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti Jūsų, ką man daryti? Dabar 8 CD, leidžiuosi Gonali ir ryt vakare susitikimas su gydytoja. Bet kiek žinau punkcija tik pentadieni ar šeštadienį... Mane neramina tai, kad man pilva maudena jau dvi dienos, išpūstas toks... lyg ovuliacija vyktų ir gleivių daug tasiu... pasidariau dabar ovuliacijos testą, tai rodo II doh.gif .
Kaip jus manote, ar man skambinti gydytojai ir sakyti ka nors ar ramiai laukti rytdienos vakaro? Bijau, kad po to nesakytų, kad jau per vėlu unsure.gif O per šventą dieną trukdyti 'dėl nieko' irgi nesinori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 09, 16:28)
Sia savaite startuoju su LIT smile.gif
o rytoj skraidinu laukneseli i GR smile.gif

jau su LIT bigsmile.gif kuria diena varai? Vyro darysit ar donoro?

Paprastu pastu ar per kurjerius siusi? Linkiu kad viskas griztu tik neigiama smile.gif

Atiloja - nu tavo kraujas tikrai jau bus pasiekes graikija rytoj thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Magreco @ 2012 04 09, 16:47)
Noriu paklausti Jūsų, ką man daryti? Dabar 8 CD, leidžiuosi Gonali ir ryt vakare susitikimas su gydytoja. Bet kiek žinau punkcija tik pentadieni ar šeštadienį... Mane neramina tai, kad man pilva maudena jau dvi dienos, išpūstas toks... lyg ovuliacija vyktų ir gleivių daug tasiu... pasidariau dabar ovuliacijos testą, tai rodo II doh.gif .
Kaip jus manote, ar man skambinti gydytojai ir sakyti ka nors ar ramiai laukti rytdienos vakaro? Bijau, kad po to nesakytų, kad jau per vėlu unsure.gif O per šventą dieną trukdyti 'dėl nieko' irgi nesinori unsure.gif

Nu ovuliacijos testais prie tiek hormonu kazin ar verta pasitiketi. Nemanau kad per 8 dienas folikulai galetu uzaugti, subresti ir ovuliuoti. Juk tam ir yra leidziami sprogdukai kad sukeltu ovuliacija. Pilvo skausmas normalu, nes tai kiausides is tikro skauda, juk ne vienas ir ne du folikulai ten jose isikure dabar ax.gif Kada paskutini karta apziuroj ir kokio dydzio buvo didziausias folikulas??
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 09, 16:54)
Nu ovuliacijos testais prie tiek hormonu kazin ar verta pasitiketi. Nemanau kad per 8 dienas folikulai galetu uzaugti, subresti ir ovuliuoti. Juk tam ir yra leidziami sprogdukai kad sukeltu ovuliacija. Pilvo skausmas normalu, nes tai kiausides is tikro skauda, juk ne vienas ir ne du folikulai ten jose isikure dabar  ax.gif Kada paskutini karta apziuroj ir kokio dydzio buvo didziausias folikulas??

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tiksliai, gali būti dėl hormonų, net nepagalvojau blush2.gif Šiaip man ovuliacija anksti vyskta 10 - 11 CD (todėl ir išsigandau), nors gydytoja sakė, kad ciklas 'dirbtinis' bus ir viskas kitaip vyksta. Bet žinai, galvoju vėl koks 'nukrypimas' doh.gif
Aš 2 CD buvau tai nieko dar nebuvo ir iki dabar nei vienos apžiūros neturėjau. Ryt bus. Su nekantrumu laukiu. Ir tikiuosi kad tie badymai duos daaaug gerų kukuliuku yu.gif
Atsakyti