Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 08, 19:14)
tai reiskes vienas tures atlikt ta reikala be mano pagalbos ax.gif ,nes klause manes as jam sakau kad pats turesi nes as negalesiu tau padet tai biski sunerimo blink.gif ,bet tikiuosi jam pasiseks.

Pasiseks. mirksiukas.gif 4u.gif

Colouritte, spaudziu stipriai kumstukus uz jusu trejetuka. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, su šv.Velykomis! 4u.gif kievienai po stebuklėlį nestuke.gif

Beila, bigsmile.gif na ką sako NT?

Colouritte, o kiek pas Tave apsivaisino, kad net 3 bastutes pavyko užsišaldyti?

Renaciukas.D, pasiklausk ar ggalima atsivežti namie surinktą, nes mūsų klausė, ar atsivežėm...o dėl vyro nepergyvenk, paskatink, bet nepergyvent...visiems pavyksta blush2.gif kada punkscija?

aš su nekantrumu laukiu daktarytės skambučio...arba šian sodinam embrioniukus arba auginam iki brastučių...vakar iš 13 apsivaisinusių liko 7 l.geros kokybės.. ax.gif
Naktimis sapnuoju košmarus, kad liko tik 2..o šianakt tai iš viso sapnavau, kad davė tik 6%, kad galiu nestuke.gif lotuliukas.gif
Smagu, kad Jūsų per šventes čia tiek mažai...vadinasi pavyko atsipalaiduoti nuo kasdienių minčių ir iki soties prisivalgyti kiaušinukų thumbup.gif Gražių ir ramių švenčių Jums! wub.gif
Atsakyti
[quote=Kiauliukas-Angeliukas,2012 04 09, 08:22]
Mergaitės, su šv.Velykomis! 4u.gif kievienai po stebuklėlį nestuke.gif

Beila, bigsmile.gif na ką sako NT?

Colouritte, o kiek pas Tave apsivaisino, kad net 3 bastutes pavyko užsišaldyti?

Labas rytas, stai radau savo senesne zinute
Kiek kiausineliu apsivaisino? 11
4. Kiek embrionu isodino? 2
5. Kelinta diena po apvaisinimo isodino? 3 d. vieną embrioną ir 5 d. vieną blastocistą.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

su Sv. Velykom visas,linkiu kad visoms issipyldytu visos svajones ir kad greiciau visos taptumet nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 08, 21:57)
Pasiseks.  mirksiukas.gif  4u.gif
Colouritte, spaudziu stipriai kumstukus uz jusu trejetuka.  wub.gif  4u.gif

labas rytas, Aciu Triumfante uz tavo kumstukus, siandien nors miegojau ramiai blush2.gif
vyras paklause is pat ryto ar pilvo neskauda, atsakiau, kad maugia, jis tada sako, kad neturetu taip buti turbut. Tada susiparino...ir as susiparinau doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 09, 09:11)
Sveikos mergaites  4u.gif

su Sv. Velykom visas,linkiu kad visoms issipyldytu visos svajones ir kad greiciau visos taptumet  nestuke.gif

sidabriukas15,
kad tik Tavo zozdiai Dievui i ausi 4u.gif
Atsakyti
Colouritte, nurimk, nera taisykles, kaip turetu buti, buna vienoms maudzia, kitoms ne, tikek ir lauk ramiai. 4u.gif wub.gif

Kiauliukas, ramybes ir tau. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Colouritte @ 2012 04 09, 10:05)
Labas rytas, stai radau savo senesne zinute
Kiek kiausineliu apsivaisino? 11
4. Kiek embrionu isodino? 2
5. Kelinta diena po apvaisinimo isodino? 3 d. vieną embrioną ir 5 d. vieną blastocistą.

ačiū 4u.gif aš jau noriu į darbą,nes būnant namie mintys tik apie tai doh.gif ....o dar daktarytė neskambina...tikiuosi mūsų embrioniukams gera laboratorijoj.... wub.gif

Colouritte, nepasiduok vyro abejonėms, tai laukimo gadinti...gi visos rašo,kad belaukiant II visoms jausnas kaip prieš mmm mirksiukas.gif matyt, ta tik į gerą thumbup.gif nestuke.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 09, 10:21)
Kiauliukas, ramybes ir tau.  4u.gif  wub.gif

4u.gif Tu mus visas taip teigiamai palaikai wub.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiauliukas-Angeliukas: 09 balandžio 2012 - 09:23
[quote=Kiauliukas-Angeliukas,2012 04 09, 09:25]
ačiū 4u.gif aš jau noriu į darbą,nes būnant namie mintys tik apie tai doh.gif ....o dar daktarytė neskambina...tikiuosi mūsų embrioniukams gera laboratorijoj.... wub.gif
Kiauliukas-Angeliukas, labai gerai, kad tau norisi i darba, man tai visiskai nesinori...nervus tik gadina. siaip man visada budavo dzin, bet dabar reik ziuret save 4u.gif
Atsakyti
sugrįžkit iš Vekykų..nežinau ką daryti...turiu 5 geros kokybės embrioniukus...turiu apsispręsti ar auginti iki blastučių ar šian įsodinti ir likusius šaldyti...
statistika tokia:
išpunktavo 26
apsivaisimo 13
po antros nakties liko 7
po trečios nakties - 5...ką daryti??? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiauliukas-Angeliukas: 09 balandžio 2012 - 10:05
QUOTE(Beila @ 2012 04 07, 20:22)
Sveikutes, panelytės 4u.gif

Visas su VELYKOMIS.Teatneša jums velykų bobutė,o gal diedukas po vaikelį nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  wub.gif BŪKITE VISOS LAIMINGOS oro_buckis.gif

Labas rytas, Beila, NT - gadinai??

QUOTE(Citas @ 2012 04 07, 23:20)
Aha jau po  ax.gif

*O negalima isgert ant karto butelio degtines be jokio aliejaus ir taip issivalyti limfa  lotuliukas.gif

** bet vis tiek netikiu kad zolelemis gailma chlamidija isgydyti  g.gif

***Sakau gera girdeti kad jus galvojat kad tas nestumas bus, tai jis sako aisku kad bus, nes kokios velnio tada as cia sedziu ir kokio velnio tu tuos dideleius pinigus leidi! Gera is Gorgio isgirst tai.

****Dar sako noreciau kad persitestuotum TNF, sakau bet tai labai brangu o vis tiek nieko nepesiu pakesiti iki IVF, tai sako tada duodu tau 40mg predniselone (steroidai). Tipo jei persitestuociau ir butu TNF nukrites (ko neatsitiko po humiru) tai gal uztektu steroidu 20mg.

*****Dar prirase Clexane 40mg leistis kasdien isskyrus punkcijos diena.

*tokiu budu nezinau ka isvalysi, smegenis gal?? lotuliukas.gif
**siaip as irgi netikiu, butu idomu suzinoti, kas per zolele.... g.gif
***Gorgis sako, Gorgis zino wink.gif
****hm..as prisiminiau, kad man Bikova irgi sake, kad as turesiu gerti predniselone, tik pamirsau, kodel...
*****Cia profilaktiskai, ar tau itaria koki tirstuma??
Niu klausyk, as net neabejoju jau, kad tu su tokiu Gorgio gydymo arsenalu busi nestuke.gif gal net jau ir IVF-o nebereikia??? Gal taip pasiruosusiai galima patiems?? blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Colouritte @ 2012 04 08, 20:55)
..Dievulis visus myli ir nieko nepamirsta wub.gif

thumbup.gif

QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 09, 10:11)
Sveikos mergaites  4u.gif

su Sv. Velykom visas,linkiu kad visoms issipyldytu visos svajones ir kad greiciau visos taptumet  nestuke.gif

Kaip tu gyveni??? Kuom gyveni? ax.gif
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 09, 11:02)
sugrįžkit iš Vekykų..nežinau ką daryti...turiu 5 geros kokybės embrioniukus...turiu apsispręsti ar auginti iki blastučių ar šian įsodinti ir likusius šaldyti...
statistika tokia:
išpunktavo 26
apsivaisimo 13
po antros nakties liko 7

Kaip sunku ka tau patarti.. Yra visokiu teoriju, viena is ju, kad pas mamyte jie geriau auga, kita teorija, kad kaip tik laukti, kol liks stipriausi... As laukciau 4u.gif Laikykis
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Su Šventėmis 4u.gif 4u.gif Persivalgymo metas biggrin.gif

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 08, 16:04)
Turiu toki klausymuka -o per punkcja kada yra priduodami spermiukai?pres ,ar punkcijos metu?ar reiks vyrui be mano pagalbos atlikt ta reikala? blush2.gif

Mane sesutė pasiėmė į punkciją, o MB tuo metu nuėjo spermiukų "gaminti" biggrin.gif O šiaip MB visada vienas tą reikalą atlikinėdavo rolleyes.gif

QUOTE(Colouritte @ 2012 04 08, 20:55)
Siandien bal. 8 d. man maugia pilva kaip pries mmm, nors jos prakeiktos turi buti bal. 15 d. , krutine tai atleidzia, tai vel tarsi pries mmm ... Nors paskutinis Crinonas buvo bal. 3 d., o siandien ryte dar radau jo pedsaku...

Man tik 4 DPĮ, o maudžia kaip per mm ax.gif Tai aš save guodžiu, kad leliukas remontuojasi namukus, kad patogiai galėtų 9 mėn juose gyventi biggrin.gif
Bet kaip keista, kad Crinone nereikia iki mm naudoti g.gif

QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 09, 11:02)
statistika tokia:
išpunktavo 26
apsivaisimo 13
po antros nakties liko 7

Sunku patarti...aš tikriausiai sodinčiau g.gif Bijočiau laukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 09, 10:02)
statistika tokia:
išpunktavo 26
apsivaisimo 13
po antros nakties liko 7

As turbut laukciau ir auginciau.
Tikiu, kad isliktu stipriausi, o taip ir sansu daugiau.

Bet cia tik tavo sprendimas ir kaip bepasirinksi, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti