QUOTE(Citas @ 2012 04 07, 16:20)
Jei dar bent puse pasiektu 3 diena budami puikios kokybes manau butu super rezultatas
Perkuneli - kokios tavo zinios ?
Su Sventomis Velykomis visas ir linkiu labai kokybisku kiausineliu visoms
Perkuneli - kokios tavo zinios ?
Su Sventomis Velykomis visas ir linkiu labai kokybisku kiausineliu visoms
Sveikute,
Jau to po Gorgio??
Papildyta:
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 07, 10:10)
Labas rytas, prisiduodu...
per naktele liko 13 apsivaisinusių...iš streso pamiršau paklausti kiek iš to mano išpunktuoto turto realiai buvo tinkami apvaisinimui...na bet čia jau nebesvarbu, svarbu kad tas "velnio" tryliktukas dabar jau draugautų galiausiai sūpuočiau vieną/du angeliukus
man taikė ilgą protokolą...skatino su meriolal po 150vnt, paskutines dvi dozes sumažino iki 100vnt...
Mergaitės, gražių Jums šv. velykų, kad kiaušinukai būtų stiprūs ir šis simbolinis atgimimas atneštų kiekvienai po . Gi mes tokiu nuostabiu laiku viską išgyvenam...pavasaris bunda
per naktele liko 13 apsivaisinusių...iš streso pamiršau paklausti kiek iš to mano išpunktuoto turto realiai buvo tinkami apvaisinimui...na bet čia jau nebesvarbu, svarbu kad tas "velnio" tryliktukas dabar jau draugautų galiausiai sūpuočiau vieną/du angeliukus
man taikė ilgą protokolą...skatino su meriolal po 150vnt, paskutines dvi dozes sumažino iki 100vnt...
Mergaitės, gražių Jums šv. velykų, kad kiaušinukai būtų stiprūs ir šis simbolinis atgimimas atneštų kiekvienai po . Gi mes tokiu nuostabiu laiku viską išgyvenam...pavasaris bunda
Kokios grazios zinios Kad viskas ir toliau taip butu
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 07, 15:47)
ačiū, tavo tryliktukui linkiu stiprybės bet kaip įdomiai, man Treijsas aiškino, kad hiperstimuliacijos atveju tą ciklą nebegalima sodinti, reikia šaldyti
ačiū labai, lyg ir gerėja man, įkaliau paracetamolio kelis kartus, svečiai tik poryt, tikiuosi būt sveika, sloga kabinasi, čiaudulys,bet gal nebus nieko rimto
sėkmės
ačiū, vartoju, ir po antibų vartojau.. tiesą sakant, visą gyvenimą esu tokia nupiepusi (sveikatos prasme) ne tas, tai tas.. super rimtų ligų nėra,bet ir sveikų vietų nedaug, ai, dzin, vienintelis rūpestis dabar -kad netrukdytų pastoti, o šiaip tai..moku pakentėti.
užjaučiu, o čia gal po pirmo leliuko buvo likę?
Daug kam taip..lyg ir viskas gerai, o nėra.. ir šaldyti, ir ne.....
mat kaip..tai gal ir man tada reikėtų..na bet dabar jgal jau nebeužsiimsiu, jau sutarta dėl IVF, net nežinau... Kas netingi parašyti man trumpai , kiek laiko užtrunka visas procesas pas Bykovą (nuo registracijos iki atsakymų) ir maždaug kokia kaina?
ačiū labai, lyg ir gerėja man, įkaliau paracetamolio kelis kartus, svečiai tik poryt, tikiuosi būt sveika, sloga kabinasi, čiaudulys,bet gal nebus nieko rimto
sėkmės
ačiū, vartoju, ir po antibų vartojau.. tiesą sakant, visą gyvenimą esu tokia nupiepusi (sveikatos prasme) ne tas, tai tas.. super rimtų ligų nėra,bet ir sveikų vietų nedaug, ai, dzin, vienintelis rūpestis dabar -kad netrukdytų pastoti, o šiaip tai..moku pakentėti.
užjaučiu, o čia gal po pirmo leliuko buvo likę?
Daug kam taip..lyg ir viskas gerai, o nėra.. ir šaldyti, ir ne.....
mat kaip..tai gal ir man tada reikėtų..na bet dabar jgal jau nebeužsiimsiu, jau sutarta dėl IVF, net nežinau... Kas netingi parašyti man trumpai , kiek laiko užtrunka visas procesas pas Bykovą (nuo registracijos iki atsakymų) ir maždaug kokia kaina?
KittyKitty, Pas B patekti galima greitai. As pradejau pas ja nuo sausio men. Pirmas vizitas kainavo 100ls su trupuciu: tyrimai. Antras vizitas: gal apie 200ls, tiksliai nepamenu, tyrimai+zoleles+"urologo-ginekologo" konsultacija+vaistai. Kaip suprantu i paketa dar ieina 2-3LIT, kuriu vieno kaina apie 100ls+pries tai vyras turi pasidaryti n tyrimu. Visi LIT turi ivykti iki IVF. Tiek trumpai.
Esu girdejus, kad zmones valo limfa: 1 saukstas aliejaus sumaisytas su 1 saukstu degtines vakare. Ir taip kol sunaudoja 1but degtines ir 1 but aliejaus... Galvoju, gal pabandyti?
Visas su artejanciomis sventemis! Visoms linkiu tiesaus ir trumpo kelio i laime
p.s. sianakt sapnavau, kad pas vyra pilve rado du embrionukus o paskui jau neatsimenu