Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(Citas @ 2012 04 07, 16:20)
thumbup.gif  thumbup.gif  Jei dar bent puse pasiektu 3 diena budami puikios kokybes manau butu super rezultatas  thumbup.gif  thumbup.gif

Perkuneli - kokios tavo zinios  ax.gif ?

Su Sventomis Velykomis visas ir linkiu labai kokybisku kiausineliu visoms  drinks_cheers.gif

Sveikute,
Jau to po Gorgio??
Papildyta:
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 07, 10:10)
Labas rytas, prisiduodu... 4u.gif
per naktele liko 13 apsivaisinusių...iš streso pamiršau paklausti kiek iš to mano išpunktuoto turto realiai buvo tinkami apvaisinimui...na bet čia jau nebesvarbu, svarbu kad tas "velnio" tryliktukas dabar jau draugautų  bigsmile.gif galiausiai sūpuočiau vieną/du angeliukus  wub.gif
man taikė ilgą protokolą...skatino su meriolal po 150vnt, paskutines dvi dozes sumažino iki 100vnt...

Mergaitės, gražių Jums šv. velykų, kad kiaušinukai būtų stiprūs ir šis simbolinis atgimimas atneštų kiekvienai po  nestuke.gif. Gi mes tokiu nuostabiu laiku viską išgyvenam...pavasaris bunda  wub.gif

Kokios grazios zinios wub.gif Kad viskas ir toliau taip butu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 07, 15:47)
ačiū, tavo tryliktukui linkiu stiprybės 4u.gif  bet kaip įdomiai, man Treijsas aiškino, kad hiperstimuliacijos atveju tą ciklą nebegalima sodinti, reikia šaldyti g.gif
ačiū labai, lyg ir gerėja man, įkaliau paracetamolio kelis kartus, svečiai tik poryt, tikiuosi būt sveika, sloga kabinasi, čiaudulys,bet gal nebus nieko rimto 4u.gif
sėkmės 4u.gif
ačiū, vartoju, ir po antibų vartojau.. tiesą sakant, visą gyvenimą esu tokia nupiepusi (sveikatos prasme) ne tas, tai tas.. super rimtų ligų nėra,bet ir sveikų vietų nedaug, ai, dzin, vienintelis rūpestis dabar -kad netrukdytų pastoti, o šiaip tai..moku pakentėti.
užjaučiu, o čia gal po pirmo leliuko buvo likę?
Daug kam taip..lyg ir viskas  gerai, o nėra.. ir šaldyti, ir ne.....
mat kaip..tai gal ir man tada reikėtų..na bet dabar jgal jau nebeužsiimsiu, jau sutarta dėl IVF, net nežinau... Kas netingi parašyti man trumpai blush2.gif , kiek laiko užtrunka visas procesas pas Bykovą (nuo registracijos iki atsakymų) ir maždaug kokia kaina?

KittyKitty, Pas B patekti galima greitai. As pradejau pas ja nuo sausio men. Pirmas vizitas kainavo 100ls su trupuciu: tyrimai. Antras vizitas: gal apie 200ls, tiksliai nepamenu, tyrimai+zoleles+"urologo-ginekologo" konsultacija+vaistai. Kaip suprantu i paketa dar ieina 2-3LIT, kuriu vieno kaina apie 100ls+pries tai vyras turi pasidaryti n tyrimu. Visi LIT turi ivykti iki IVF. Tiek trumpai.
Esu girdejus, kad zmones valo limfa: 1 saukstas aliejaus sumaisytas su 1 saukstu degtines vakare. Ir taip kol sunaudoja 1but degtines ir 1 but aliejaus... Galvoju, gal pabandyti?

Visas su artejanciomis sventemis! Visoms linkiu tiesaus ir trumpo kelio i laime wink.gif nestuke.gif wub.gif

p.s. sianakt sapnavau, kad pas vyra pilve rado du embrionukus lotuliukas.gif o paskui jau neatsimenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 07, 09:10)
Labas rytas, prisiduodu... 4u.gif
per naktele liko 13 apsivaisinusių...iš streso pamiršau paklausti kiek iš to mano išpunktuoto turto realiai buvo tinkami apvaisinimui...na bet čia jau nebesvarbu, svarbu kad tas "velnio" tryliktukas dabar jau draugautų  bigsmile.gif galiausiai sūpuočiau vieną/du angeliukus  wub.gif

Mergaitės, gražių Jums šv. velykų, kad kiaušinukai būtų stiprūs ir šis simbolinis atgimimas atneštų kiekvienai po  nestuke.gif. Gi mes tokiu nuostabiu laiku viską išgyvenam...pavasaris bunda  wub.gif

Sveikute 4u.gif
Kiauliukkas Angieliukas thumbup.gif naujenos, kiek vaikuciu dar turesi mirksiukas.gif wub.gif wub.gif
Mergaites su SV> VELYKŲ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 04 06, 20:20)
Nu as kiek skaiciau tai jie ir mirusias bakterijas lengvai randa ir istiria. Jiems svarbiausia kad tas kraujas nebutu uzdziuves, todel butina i meginuka kelis lasus sterilaus vandenuko ilasinti.

o as si karta, kaip sliukstelejau... doh.gif bet svarbu, kad ne per mazai lotuliukas.gif
QUOTE(PerKūnas @ 2012 04 06, 22:01)
Laba,
Esu esu...esat visos sekamos..viską žinau smile.gif Tik kažkaip rašyt nėr įkvėpimo  ax.gif Bet vistiek aš mintimis su jumis...priklausomybė  cool.gif
O pati dar tebeauginu derlių, punkcija nusimato lyg ir antradienį, tiksliau sužinosiu ryt.

Beigi prisidedu prie labdaringos akcijos dalijant kilogramus biggrin.gif

jeee, laikau kumstukus 4u.gif ir ta akcija thumbup.gif
QUOTE(Terze @ 2012 04 06, 22:24)
Tai kokioj stotelej dabar? smile.gif

tai kad raso tik tiek, kad balandzio 2 iskeliavo is Rodunios kelio doh.gif

Buckis visoms, ir graziu svenciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, panelytės 4u.gif

Visas su VELYKOMIS.Teatneša jums velykų bobutė,o gal diedukas po vaikelį nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif wub.gif BŪKITE VISOS LAIMINGOS oro_buckis.gif

ATILOJA, ačiū už pagalbą friends.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

ANGELIUS-KAULIUK,kumštukai už tavo vaikučius, kurie po truputį auga laikau stipriai suspaudusi kumštukus wub.gif

Iš mano pastogės: šiandien šešta diena kaip laikosi pas mane 37.2 laipsniai. Ryt bus 10 dpi... ir bijau bekartot NT unsure.gif Taip norėtųsi stebuklo sleep.gif
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2012 04 07, 15:59)
KittyKitty, Pas B patekti galima greitai. As pradejau pas ja nuo sausio men. Pirmas vizitas kainavo 100ls su trupuciu: tyrimai. Antras vizitas: gal apie 200ls, tiksliai nepamenu, tyrimai+zoleles+"urologo-ginekologo" konsultacija+vaistai. Kaip suprantu i paketa dar ieina 2-3LIT, kuriu vieno kaina apie 100ls+pries tai vyras turi pasidaryti n tyrimu. Visi LIT turi ivykti iki IVF.  Tiek trumpai.
Esu girdejus, kad zmones valo limfa: 1 saukstas aliejaus sumaisytas su 1 saukstu degtines vakare. Ir taip kol sunaudoja 1but degtines ir 1 but aliejaus...  Galvoju, gal pabandyti?

Visas su artejanciomis sventemis! Visoms linkiu tiesaus ir trumpo kelio i laime wink.gif  nestuke.gif  

p.s. sianakt sapnavau, kad pas vyra pilve rado du embrionukus , o paskui jau neatsimenu smile.gif

Tai taip išeitų, kad pas BYKOVĄ reikia apie 500-600 (iš jų 200-300 latų už LIT) latų? Beje pas Bykovą važiuojama po GRAIKIJOS tyrimų? Kiek girdėjau jos skirtas gydymas dažnai skiriasi nuo Giorgio, ji daugiau žolėmis gydo??

Bet tavo sapnas... doh.gif lotuliukas.gif Eina sau, mes kiekviena savaip kraustomės iš proto ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 07 balandžio 2012 - 19:24
Sveikos rūpestėliai 4u.gif

Siandien buvo žvėriškai daug žmonių, sumušiau laukimo rekordus, bet už tai rado po vieną tikrai tinkamą folį kiekvienoj pusėj biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 07, 16:59)
Sveikute,
Jau to po Gorgio??

Esu girdejus, kad zmones valo limfa: 1 saukstas aliejaus sumaisytas su 1 saukstu degtines vakare. Ir taip kol sunaudoja 1but degtines ir 1 but aliejaus...  Galvoju, gal pabandyti?

p.s. sianakt sapnavau, kad pas vyra pilve rado du embrionukus  lotuliukas.gif  o paskui jau neatsimenu smile.gif

Aha jau po ax.gif

O negalima isgert ant karto butelio degtines be jokio aliejaus ir taip issivalyti limfa lotuliukas.gif

Jo tavo sapnai gereja ir gereja lotuliukas.gif Bet as manau kad esme jo ta, kad vaikuciai jusu seimoje jau atsiranda, paklaidzios po pilvus biski kol suras mamos ir tada jau busi nestuke.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 04 07, 18:51)

o as si karta, kaip sliukstelejau... bet svarbu, kad ne per mazai 

tai kad raso tik tiek, kad balandzio 2 iskeliavo is Rodunios kelio  doh.gif

Gausim tavo atsakymus antradieni 4u.gif

QUOTE(Beila @ 2012 04 07, 20:22)
Iš mano pastogės: šiandien šešta diena kaip laikosi pas mane 37.2 laipsniai. Ryt bus 10 dpi... ir bijau bekartot NT unsure.gif Taip norėtųsi stebuklo  sleep.gif

Tai taip išeitų, kad pas BYKOVĄ reikia apie 500-600 (iš jų 200-300 latų už LIT) latų? Beje pas Bykovą važiuojama po GRAIKIJOS tyrimų? Kiek girdėjau jos skirtas gydymas dažnai skiriasi nuo Giorgio, ji daugiau žolėmis gydo??

manau kad ryt vis tik pakartosi tu NT ir pamatysis vaiduokliuka blush2.gif

Nu jo panasiai apie 500 latu, priklausomai kiek LIT spesi pasidaryti. Bykova nori kad bent tris apturetume. As siulyciau po zarazu pas ja vaziuot. As suirnku kad gydymas zolemis maziau organizma isreguliuoja, bet vis tiek netikiu kad zolelemis gailma chlamidija isgydyti g.gif

QUOTE(PerKūnas @ 2012 04 07, 21:34)
Siandien buvo žvėriškai daug žmonių, sumušiau laukimo rekordus, bet už tai rado po vieną tikrai tinkamą folį kiekvienoj pusėj

Nu geros zinios ane? Jums gi nelabai nori jie augti tie foliai, tai du gero dydzio yra labai gerai , dvynuku kol kas pakaks wub.gif

As po Gorgio, trumpai ataskaita tokia:

Maniau kad prasisuksiu, bet Gorgis liepe persitestuoti Mykoplazma, sake kad jei ji bus vis dar positive tai duod antibus gerti per pati IVF. Paklausiau ar nekenkia, tai sake is kur istraukiau, viena pazangiausiu JAV kliniku netgi profilaktiskai duoda antibus stimuliacijos metu. Naujiena man.

Taip pat persityriau skydliauke TSH, rezultatai bus antradieni, jau nespejo siandien. Sakau tai ar israsysit man dar tu vaistu Lethyroxine, tai gorgis sako jo jo tau gerti juos reikes ir pastojus. Sakau gera girdeti kad jus galvojat kad tas nestumas bus, tai jis sako aisku kad bus, nes kokios velnio tada as cia sedziu ir kokio velnio tu tuos dideleius pinigus leidi! Gera is Gorgio isgirst tai.

Vis tik liepe persitestuoti ir LAD, paziureti ar LIT padare ka gero. Antradieni arba treciadieni varysim su MB, labai idomu ir man, nors maniau kad ir cia pataupysiu pinigelius. Nu as vis tiek bet kokiu atveju dar viena LIT darysiu, jau ir MB kraujas paimtas ir uzsaldytas laukia pas Bykova.

Dar sako noreciau kad persitestuotum TNF, sakau bet tai labai brangu o vis tiek nieko nepesiu pakesiti iki IVF, tai sako tada duodu tau 40mg predniselone (steroidai). Tipo jei persitestuociau ir butu TNF nukrites (ko neatsitiko po humiru) tai gal uztektu steroidu 20mg.

Dar prirase Clexane 40mg leistis kasdien isskyrus punkcijos diena.

Dar liepe pasidaryti vienus intralipidus balandzio apie 23d ir tada dar viena jau stimuliacijos 7 diena.

Afrodite - klausiau del leidziamo progesterono kleis kartus, bet jis vis nuleisdavo lyg negirdom. Tai paskutini karta sakau, jus daktare per pirma susitikima minejot kad gal reikes man leidziamo papildomo progesterono, tai jis paziurejo i mano tyrimus ir paklause ar nors per viena IVF pradejau kraujuoti anksciau nei nutraukdavau progesterona ar anksciau nei pagal data priklausydavo, pasakiau kad ne, tai sake man papildomo nereikia. Tai ne nezinau ka tau patarti dabar g.gif

Tiek ziniu smile.gif
Atsakyti
Brangiosios mano drauges 4u.gif
Sveikiname Jus su šv. Velykom! Tegul kartu su pavasariu į Jūsų namus ateis ramybė, šiluma, džiaugsmas ir tikėjimas.Ir lai sv.Velykos atnesa i kiekviena is musu seima po maziuka stebukliuka wub.gif Bukit laimingi wub.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaites, visas su Sv. Velykomis. 4u.gif Linkiu tik vieno, kad kiekviena sulauktu Stebuklelio. wub.gif 4u.gif

Beila, as labai tikiu. wub.gif 4u.gif

PerKunas, lauksim tolimesniu naujienu. wub.gif 4u.gif

Cituk, judi link tikslo. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 08 balandžio 2012 - 12:57

Sveikos merginos su Sv.velykom kiekvienai po baloneli 4u.gif
Turiu toki klausymuka -o per punkcja kada yra priduodami spermiukai?pres ,ar punkcijos metu?ar reiks vyrui be mano pagalbos atlikt ta reikala? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 08 balandžio 2012 - 15:11
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 08, 15:04)
Sveikos merginos su Sv.velykom kiekvienai po baloneli 4u.gif
Turiu toki klausymuka -o per punkcja kada yra priduodami spermiukai?pres ,ar punkcijos metu?ar reiks vyrui be mano pagalbos atlikt ta reikala? blush2.gif

siaip punkcijos metu bent jau LT taip buvo man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2012 04 08, 17:56)
siaip punkcijos metu bent jau LT taip buvo man  ax.gif

tai reiskes vienas tures atlikt ta reikala be mano pagalbos ax.gif ,nes klause manes as jam sakau kad pats turesi nes as negalesiu tau padet tai biski sunerimo blink.gif ,bet tikiuosi jam pasiseks.
Atsakyti
Labas vakaras, SU SV. VELYKOM smile.gif Tegul issipildo musu svajone rolleyes.gif

Na ka, prisiduodu ir as. blush2.gif
Man bal. 3 d. buvo blastocistu isodinimas.
Viskas buvo naturaliam cikle, suleidome tik Ovitrelle kovo 28 d. ir iki bal. 3 d. buvo Crinone.
Atsisilde visos 3 blastocistos, tiek ir isodino.
Siandien bal. 8 d. man maugia pilva kaip pries mmm, nors jos prakeiktos turi buti bal. 15 d. , krutine tai atleidzia, tai vel tarsi pries mmm ... Nors paskutinis Crinonas buvo bal. 3 d., o siandien ryte dar radau jo pedsaku...
Net nzn kas geriau, ar laukti nekantriai kitos sav pabaigos ir bijoti mmm,
ar gyventi neskubant su viltim, kad gal vis delto viskas ciki bus. 4u.gif
Siandien skaiciau sekmingas istorijas, bloviau kaip nzn kas...Dievulis visus myli ir nieko nepamirsta wub.gif
Atsakyti