QUOTE(Terze @ 2012 04 01, 15:59)
Ir taip ir taip skaitau, nieko nebeatsirenku
Papildyta:
Jau esu spece ant menopur
Jeigu ka, bendrom virtualiom pastangom suleisim
Blokuojancius leisies kiekviena diena?
Daviau sau pazada siandien
atlikti ispazinti per menesi laiko Tai jei kada nebepasirodyciau, zinokit, kad esu baznycioj kokiam bokstelyje uzkalta
Nu taip galvojau kaip cia ka nors apgauti isradingai ka nors, ir va netycia ir jus ir save apgavau
Aha jauciu reikes instrukciju su tuo menopur , nes kai paziurejau i vaistus tai ten atskirai buteliukai milteliai, baisoka pasidare
Man jau nepatogu eiti i baznycia ispazinties, nes ten gi reikia pasakyti pries kiek laiko buvai
nezinau
ir man tai jau tiek prisikaupe, kad aplink baznycia ne nelieptu eiti, sakytu keliais is kauno i londona nuvaryt
Aha blokuojantys man kasdien apie 3 savaites
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 01, 17:35)
Tai tau stimuliacija prasides tada ne geguzes 10, o apie balandzio 10 diena? sumaisei ir mane
Jop,Beiliuk meldziuosi kad abi eitumem po parankes i nestukiu skyreli,o ir manau Kad siaip
Citukas eis su mumis,nors daug rase bet nieko aiskaus
Matai turiu talenta taip sumakaluoti viska
Dabar susikaupsiu: Mano 1cd
buvo kovo 27d. Laukiu ciklo 21cd t.y. Balandzio 16d ir pradedu blokuojancius ir taip tris savaites ir Geguzes 9d darau kraujo tyrima, geguzes 10d. ultragarsas ir jei hormonai nusodinti ir gleivine isplonejusi, geguzes 11d pradedu stimuliacija
QUOTE(Beila @ 2012 04 01, 19:21)
PEPE,suklydau pasakydama mano HCG datą,man liepė daryt 04.16 dieną,todėl keistai ir pasirodė,kodėl taip vėlai. Bet šiaip tu teisi, imsiu antradienį ir paskambinsiu pasitikslint
Nu tikrai labai jau velai tavo testas. Ir zadi tiek istverti ir nebandyti nes naminio testuko? Juk prisimenant tavo pirmaji karta kaip tik turetu nuo anksti stebeti, juk gali buti kad progesterono daugiau reikia naudoti ar dar ko
Man bykova sake butinai pasidaryti bent jau 10dpi jei ne anksciau.
Blanka1 - jau dabar saves negrauzk, as tai manau kad padarei kaip tuo metu liepe sirdis, vadinasi nusprendei teisingai.