QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 06, 15:40)
Sveikutes
Uzlekiu trumpam-naujienos tokios,kad mes IVF procedura nukeliame kitam menesiui. Nera to blogo kas neiseitu i gera.
Tiesiog mano vyras nuejo pas urologa,tas neaisku kaip isdraske ten ta mazyte ju skylute-kad nakti esam nemiegoje,o siandien slapinantis kraujas bega.Zodziu-ka tik gryzom is ligonines- ir urologas greiztai pasake,kad menesi reikia susilaikyti nuo bet kokiu pagalbiniu proceduru.
Taip,kad as jau eisiu i geguzes menesi
KittyKitty na as manau kad reiktu priaguti svori man. Mano ugis 170,o svoris apie 55kg.
(esu dziusna
)
Na jums ir sekasi.. Galvoju, kad man nesiseka,bet kai apie tave pagalvoju.. Na ..bet jei sakai,kad i gera,tada gerai
Galtavo toks sudejimas, as su 168 ugiu ir 48 kg nebuvau dziusna,pilvuka turejau. O dabar tai apie 63..
pries pora metu buvo 72, tai jau buvo visai baisu.
O as gi, ko gero, vel sergu.. Nebera jegu.. As nesuprantu,kas man yra,uzsirasiau pas seimosgydytoja,tegul bent kokius tyrimus padaro.. Kiekviena menesi kas nors, tai dantis, kai zarnynas,tai gimda, tai gripas, nu nera menesio be ligos..siandien darbe jauciu,kad vos sedziu,silpna,krecia, raumenis,akis skauda, galva svaigsta..bet slogos ar pan kol kas nera, na,siokia tokia sloga jau turiu pusmeti ar ilgiau.. Po tu stipriu antibu ir zarnyno viruso tikriausiai visai nusilpau. Butu dzin dar, jei ne IVF, bet dabar man baisu,kad koks virusas nepakenktu, ir kitas dalykas- kodel as taip sergu, gal irgi sedi kokia uzslepta zaraza,kuri trukdo pastoti?bet jus tuos imuninius juk darotes del per stipraus imuniteto,ne per silpno? O tos visos plazmos,kurias tiriate Graikijoje, ar del ju jauciate ka nors, skundziates bloga savijauta?
Poryt dar mano vyro gimtadienis jo seimai,apie 30 zmoniu pas mus, o as..turiu pasveikti. Tikiuosi,dukryte nesusirgs
Kiva, aciu, tu teisi, tiesiog issigandau del to, kad esu labai jautri ir jauciu vos ne kiekviena lastele. Bet gal visgi nebus baisu
Kiauliuk, bet tau nera hiperstimuliacijos?
Afrodite, beje, tai turbut panasiu metu darysim, gal as siek tiek veliau,man iseis geguzes vidury arba antroj pusej (pradzia)