Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(donata72 @ 2012 04 06, 17:18)

Papildyta:
Kiauliuk angeliuk KAS PAS TAVE? kaip nuotaika? mirksiukas.gif  4u.gif

Sveikutė smile.gif pamačiau, kad prisijungus, skaitinėjau ir galvoju taip pat paklausiu, Kai Tu, brangioji...matau,kad visa pilna jėgų ir ne už kalnų nauja pradžia smile.gif
Kažkaip pasyviai skaitau kaip mergaitėms sekasi..pačiai nekyla rankos ką rašyti...laukimas toks ilgas...
O aš šiandien po punkcijos...pakeliui namo apsivėmiau sad.gif o šiaip viskas gerai...net 26 išpunktavo...truputį persistengiau su užauginimu doh.gif na bet tikiuosi visa tai sėmkingo nestuke.gif link blush2.gif ryt sužinosiu pirminius rezultatus ax.gif

Visoms mergytems sėkmės...o gegužę mano kumštukai bus dar stipriau suspausti už Tave donata72 mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 06, 16:43)
Sveikutė smile.gif pamačiau, kad prisijungus, skaitinėjau ir galvoju taip pat paklausiu, Kai Tu, brangioji...matau,kad visa pilna jėgų ir ne už kalnų nauja pradžia smile.gif
Kažkaip pasyviai skaitau kaip mergaitėms sekasi..pačiai nekyla rankos ką rašyti...laukimas toks ilgas...
O aš šiandien po punkcijos...pakeliui namo apsivėmiau sad.gif o šiaip viskas gerai...net 26 išpunktavo...truputį persistengiau su užauginimu  doh.gif  na bet tikiuosi visa tai sėmkingo  nestuke.gif link  blush2.gif  ryt sužinosiu pirminius rezultatus  ax.gif

Visoms mergytems sėkmės...o gegužę mano kumštukai bus dar stipriau suspausti už Tave donata72  mirksiukas.gif  wub.gif

Oho saunole tu 26 isp. wub.gif , nu mano kumsciukai jau senai suspaustos 4u.gif tai laukiksim ziniu nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Mergytems sekmes nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 06, 09:53)
Linkiu, tau ir nepažinti viso šio IVF pasaulio  4u.gif BŪK  nestuke.gif  wub.gif

Ačiū, mieloji oro_buckis.gif
Atsakyti
Beiliuk - nu bet atrodo lyg jau ir ne naujoke, tai ko dabar jau nuleidi rankas 7dpi!!! Suprantu kad noretusi kad kad butu taip pat anksti kaip pirma karta, bet is esmes tai mes gi kaip tik meldziames kad nepasikartotu anas kartas blush2.gif As tikiu kad si karta testas parodys veliau, bet uztai maziukas isikabins visiems 9-iems menesiams 4u.gif

Afrodite - tai vis tik uz ranku susieme varysim is cia tongue.gif Nu nepasiseke tau su tuo smegenu sutrenkimu, vyrui su tuo grubijanka urologu, bet vadinasi leliukas dar nori menesi ant debeselio kojas pakabines palaukti smile.gif

Terziuk - teisingai darai, saldytuve memem bus geriau nei guleti kazkuriam pasto kampe per sventes biggrin.gif

Atiloja - ale tavo kurjeriai ne is greiciausiu doh.gif , jie ka vezimu veza biggrin.gif Nu bet tik tiek kad vis tiek nueis kur dings, ziurek kaip faustinos kraujas buvo dinges, o atsirado jau tik tada kai buvo patvirtinta nestuke.gif

Man kazko labai laikas ilgai sliauzia, matyt jau netrivoju, nors tuo paciu dar nepradejus jauciuosi kazkaip saugiai, nes nera kuo nusivilti smile.gif

Triumfante - tavo kelias jau ipusejes, vis dar rami kaip belgas jautiesi?

Merginos kurioms reikia papildomu 4kg - atiduodu uz dyka drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

Kiauliuk - angeliuk - tai bent pavaret thumbup.gif Laukiam ziniu kaip susidraugaus per naktele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 06, 17:43)
26 išpunktavo...

Oho blink.gif

Cituk, kai labai lauki, tai ir sliauzia. smile.gif Bet ateis. mirksiukas.gif 4u.gif O as rami, kol niekas nejudina manes. ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
Klausykit, bet tai taip ilgai bekeliaudamos memes ten ir forma praranda, kaip jie ten tirai po to? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 06 balandžio 2012 - 19:08
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 06, 20:09)
Oho  blink.gif

Cituk, kai labai lauki, tai ir sliauzia.  smile.gif Bet ateis.  mirksiukas.gif  4u.gif O as rami, kol niekas nejudina manes.  ax.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Klausykit, bet tai taip ilgai bekeliaudamos memes ten ir forma praranda, kaip jie ten tirai po to?  rolleyes.gif

Nu as kiek skaiciau tai jie ir mirusias bakterijas lengvai randa ir istiria. Jiems svarbiausia kad tas kraujas nebutu uzdziuves, todel butina i meginuka kelis lasus sterilaus vandenuko ilasinti.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 06, 20:20)
Nu as kiek skaiciau tai jie ir mirusias bakterijas lengvai randa ir istiria. Jiems svarbiausia kad tas kraujas nebutu uzdziuves, todel butina i meginuka kelis lasus sterilaus vandenuko ilasinti.

Supratau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 06, 15:40)
Sveikutes 4u.gif 
Uzlekiu trumpam-naujienos tokios,kad mes IVF procedura nukeliame kitam menesiui. Nera to blogo kas neiseitu i gera.
Tiesiog mano vyras nuejo pas urologa,tas neaisku kaip isdraske ten ta mazyte ju skylute-kad nakti esam nemiegoje,o siandien slapinantis kraujas bega.Zodziu-ka tik gryzom is ligonines- ir urologas greiztai pasake,kad menesi reikia susilaikyti nuo bet kokiu pagalbiniu proceduru.
Taip,kad as jau eisiu i geguzes menesi 4u.gif
KittyKitty na as manau kad reiktu priaguti svori man. Mano ugis 170,o svoris apie 55kg. blush2.gif (esu dziusna doh.gif )

Na jums ir sekasi.. Galvoju, kad man nesiseka,bet kai apie tave pagalvoju.. Na ..bet jei sakai,kad i gera,tada gerai 4u.gif
Galtavo toks sudejimas, as su 168 ugiu ir 48 kg nebuvau dziusna,pilvuka turejau. O dabar tai apie 63.. doh.gif pries pora metu buvo 72, tai jau buvo visai baisu.

O as gi, ko gero, vel sergu.. Nebera jegu.. As nesuprantu,kas man yra,uzsirasiau pas seimosgydytoja,tegul bent kokius tyrimus padaro.. Kiekviena menesi kas nors, tai dantis, kai zarnynas,tai gimda, tai gripas, nu nera menesio be ligos..siandien darbe jauciu,kad vos sedziu,silpna,krecia, raumenis,akis skauda, galva svaigsta..bet slogos ar pan kol kas nera, na,siokia tokia sloga jau turiu pusmeti ar ilgiau.. Po tu stipriu antibu ir zarnyno viruso tikriausiai visai nusilpau. Butu dzin dar, jei ne IVF, bet dabar man baisu,kad koks virusas nepakenktu, ir kitas dalykas- kodel as taip sergu, gal irgi sedi kokia uzslepta zaraza,kuri trukdo pastoti?bet jus tuos imuninius juk darotes del per stipraus imuniteto,ne per silpno? O tos visos plazmos,kurias tiriate Graikijoje, ar del ju jauciate ka nors, skundziates bloga savijauta?
Poryt dar mano vyro gimtadienis jo seimai,apie 30 zmoniu pas mus, o as..turiu pasveikti. Tikiuosi,dukryte nesusirgs unsure.gif

Kiva, aciu, tu teisi, tiesiog issigandau del to, kad esu labai jautri ir jauciu vos ne kiekviena lastele. Bet gal visgi nebus baisu 4u.gif

Kiauliuk, bet tau nera hiperstimuliacijos?

Afrodite, beje, tai turbut panasiu metu darysim, gal as siek tiek veliau,man iseis geguzes vidury arba antroj pusej (pradzia) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 06, 21:05)
Kiauliuk, bet tau nera hiperstimuliacijos?

blush2.gif yra...kažkokių vaistų sulašino, kai išpunktavo...ir sakė skambinti, jei tik blogai pasijausiu...kol kas viskas čiki...

Sveik Kitty! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiauliukas-Angeliukas: 06 balandžio 2012 - 20:13
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 06, 20:12)
blush2.gif yra...kažkokių vaistų sulašino, kai išpunktavo...ir sakė skambinti, jei tik blogai pasijausiu...kol kas viskas čiki...

Sveik Kitty! 4u.gif

Kauliuk, tik labai daug gerk- daugggg 4u.gif

Kitty, 4u.gif sveik greičiau ir linksmos tau ryt šventės thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 06, 21:20)
Kauliuk, tik labai daug gerk- daugggg 4u.gif

Kitty,  4u.gif  sveik greičiau ir linksmos tau ryt šventės thumbup.gif  wub.gif

Ačiū, Beiliuk, bandau...ne kaip sekasi, bet labai stengiuosi drinks_cheers.gif
O Tu laikykis, nebedaug liko laukti...nosiuką aukštym ir pozityviom mintim nestuke.gif link wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiauliukas-Angeliukas: 06 balandžio 2012 - 20:46
Laba,

QUOTE(Atiloja @ 2012 04 06, 11:27)
Perkunas, auuuu, kur tu ir kaip? 4u.gif

Esu esu...esat visos sekamos..viską žinau smile.gif Tik kažkaip rašyt nėr įkvėpimo ax.gif Bet vistiek aš mintimis su jumis...priklausomybė cool.gif
O pati dar tebeauginu derlių, punkcija nusimato lyg ir antradienį, tiksliau sužinosiu ryt.

Beigi prisidedu prie labdaringos akcijos dalijant kilogramus biggrin.gif
Atsakyti