Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(Atiloja @ 2012 04 06, 12:27)
schmoll.gif nera sad.gif nu blyn, tai kur tusinasi mano memes? gal taip negali pasitusinti, tai vietoj Graikijos pas Warwariuka i Indonezija isvare?  g.gif

Nu jo, tos sventesm, tai geriau po ju issiusi 4u.gif

Perkunas, auuuu, kur tu ir kaip? 4u.gif

Ale tikrai-jau gi savaite ir 1 diena... O tu per centrini pasta siuntei, ar poskyryje? As tada, kai nuejo greitai, nulekiau iki gedimino pr..

As masciau atsargini induka pasidaryti, bet ir liko tik pamastymas..
o del Perkuno as siandien irgi pagalvojau, kad ji jau apie punkcija matyt.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 06, 12:33)
Ale tikrai-jau gi savaite ir 1 diena... O tu per centrini pasta siuntei, ar poskyryje? As tada, kai nuejo greitai, nulekiau iki gedimino pr..
As masciau atsargini induka pasidaryti, bet ir liko tik pamastymas..
o del Perkuno as siandien irgi pagalvojau, kad ji jau apie punkcija matyt....  g.gif

as is darbo per kurjerius issiunciau blush2.gif o del atsarginio indelio as irgi pagalvojau..., ir nepadariau doh.gif
Atsakyti
nu ka, pakeliau ant koju kurjerius, tai balandzio 2 iskeliavo is LT doh.gif sake keliauja siuntinys apie 2 savaites doh.gif bet uztat turiu siuntos numeri ir galiu stebeti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Uzlekiu trumpam-naujienos tokios,kad mes IVF procedura nukeliame kitam menesiui. Nera to blogo kas neiseitu i gera.
Tiesiog mano vyras nuejo pas urologa,tas neaisku kaip isdraske ten ta mazyte ju skylute-kad nakti esam nemiegoje,o siandien slapinantis kraujas bega.Zodziu-ka tik gryzom is ligonines- ir urologas greiztai pasake,kad menesi reikia susilaikyti nuo bet kokiu pagalbiniu proceduru.
Taip,kad as jau eisiu i geguzes menesi 4u.gif
KittyKitty na as manau kad reiktu priaguti svori man. Mano ugis 170,o svoris apie 55kg. blush2.gif (esu dziusna doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 06, 15:40)
Sveikutes 4u.gif 
Uzlekiu trumpam-naujienos tokios,kad mes IVF procedura nukeliame kitam menesiui. Nera to blogo kas neiseitu i gera.
Tiesiog mano vyras nuejo pas urologa,tas neaisku kaip isdraske ten ta mazyte ju skylute-kad nakti esam nemiegoje,o siandien slapinantis kraujas bega.Zodziu-ka tik gryzom is ligonines- ir urologas greiztai pasake,kad menesi reikia susilaikyti nuo bet kokiu pagalbiniu proceduru.
KittyKitty na as manau kad reiktu priaguti svori man. Mano ugis 170,o svoris apie 55kg. blush2.gif (esu dziusna doh.gif )

nu siaubas doh.gif nu jei ne vienas, tai kitas doh.gif sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 06, 14:40)
Sveikutes 4u.gif 

Siaubas, vargšeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Užjaučiu tavo vyrą console.gif
Atsakyti
Afrodite, gal reiktu pas koki kuniga nueiti, misias uzpirkti? Sveikatos jums. unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 06, 15:40)
*Uzlekiu trumpam-naujienos tokios,kad mes IVF procedura nukeliame kitam menesiui. Nera to blogo kas neiseitu i gera.

** Mano ugis 170,o svoris apie 55kg. blush2.gif (esu dziusna doh.gif )

*Kantrybės ir sveikatos tavo vyrui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

**Tai ką man tada kalbėti? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 06, 16:00)
Afrodite, gal reiktu pas koki kuniga nueiti, misias uzpirkti? Sveikatos jums.  unsure.gif  4u.gif

Triumphante, niekas musu nenuziurejo- mes jau ta etapa neseniai praejom-ejom pas ka tik realiai nebuvom, na neesame uzkeikti ir prakeikti. Tiesiog dabar toks sutapimas gavosi.
Man kaip man-as turiu liga ir ji pasireiskia visada-cia ir prakeikimo nereikia.
Bet vyrui,tai maniau kad gera urologa atradau-blyn,galejom nuvaizuoti pas urologa i Latvija ten toks fainas ir mano vyrui labai patiko. O cia kaip mano vyras sake,kazkoks atrode kaip girtuoklis,grubus -na ir pridare sad.gif Bet kaip ir sakiau nera to blogo kas neiseitu i gera mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergai, atiduodu savo virsvori - imkit smile.gif man reiketu koki 10 kilogramu numest smile.gif o jie man priauga kai niekas nepraso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 06, 14:40)
Sveikutes 4u.gif 

Sveikutes 4u.gif
nu va Afrodite tai mes kartu startuojam as irgi geguze, kadangi man dakt sakie pagert vaistus (Trisequens) g.gif , O vyrui tavo kantrybes ir sveikatos 4u.gif

Papildyta:
Kiauliuk angeliuk KAS PAS TAVE? kaip nuotaika? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, tuomet tiesiog sveikite, mano kumstukai visada uz jus. 4u.gif wub.gif

Del svorio, man i nauda papilnejimas isejo, nes visiskas dziuvesis buvau (del sito ir gyd priekaistavo), dabar visi sako, kad labai isgrazejau. wub.gif
Atsakyti