Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

Siaip jau kalbant apie cinamona, ne viena karta teko girdeti, kad ispanai ji naudoja butent todel, kad gerina tuose reikaliukuose tiek vyrams, tiek moterims. ax.gif Jie barsto i kava, as irgi buvau pradejusi biggrin.gif , bet pas mus kitokios problemos, cinamonas stebuklu jau nepadarys, bet kad jau priminet, reikes kartas nuo karto koki deserta su cinamonu padaryti. bigsmile.gif biggrin.gif

Magreco, sekmes! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
PERSPĖJIMAI: Be abejo, nėščiosioms draudžiamų produktų sąraše pirmoje vietoje – alkoholis. Nes jo vartojimas gali atsiliepti vaiko emocinei raidai bei psichikai. Ir kaip ir visiems, nepatartina valgyti „greito“ maisto: jis kaloringas ir vargiai gali atstoti sveiko maisto porciją.
-nevalgyti nevirtų ar trumpai virtų kiaušinių (gerai išvirto kiaušinio baltymas ir trynys yra kieti);
-gerti tik pasterizuotą pieną, nepirkti pieno produktų turgavietėse;
-gerai išvirti mėsą; mėsą laikyti šaldytuve, atskirai nuo kitų produktų. Ne iki galo išvirusi/iškepusi mėsa gali sukelti toksoplazmozę, kuria apkrečiami ir negimę vaikai.
-baigus doroti žalią mėsą, gerai išplauti indus, stalo paviršių, rankas;
-švariai nuplauti daržoves ir vaisius; visuomet patikrinti ant pakuočių užrašytą produkto vartojimo laiką;
-nevalgyti maisto, kurio vartojimo terminas pasibaigęs.
-riboti suvartojamos kavos kiekį.
Kofeinas neigiamai veikia vaisiaus vystymąsi – pažeidžia širdį, kvėpavimą.
Beje: Jokių dietų nėštumo metu! Besilaukianti moteris ir besivystantis kūdikis turi gauti vertingų medžiagų, jų stygius pakenkia tiek moters sveikatai, tiek kūdikiui.
Atsakyti
LABAS RYTAS 4u.gif

QUOTE(Magreco @ 2012 04 05, 21:21)
Dėl NT II juostelių, tai man jas parodė kai buvo 10 DPO, aišku, tik vaiduokliuką, bet aiškų. Prieš tai neverta gadinti NT, nes jie Ovitreli rodo... Buvo taip ir mane apgavę... unsure.gif

Man II parodė per 1 IVF 7dpi (o 11 dpi HCG buvo 40), ne per IUI. Juk man sodino 5 dienų embrionus, o ne spermą suleido, taigi man ne ovitrelį rodė, o nėštumą.

Apkabinu visas group.gif

Gal dar kas galite pasidalinti info apie GRAIKUS. Be to,jei jie randa infekcijų, tai kas gydo jas? Vakar tiek ryžto manyje gimė ir optimizmo - išsiaiškinti viską ką galiu, net žodžių trūksta. Sakiau, geriau sužinosiu ir negalėsiu finansiškai išsigydyti, nei paskutines lėšas vis dėsiu į IVF blink.gif Nes po kol kas visas gyvenimas mūsų - tai klinika, klinika ir klinika ir girdėjimas, kad šįkart jums tikrai pasiseks.

Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 05, 22:21)
Nu man tai panašu, kai siunčia tyrimams savo plauką... Irgi kažkur į užsienį... Nu nežinau dėl tokių dalykų, nors pati seniai seniai, kai buvau beprarandanti viltį tapti  nestuke.gif , paskaičiau, kad graikės norėdamos pastoti, tepdavo dantenas medumi su cinamonu lotuliukas.gif  Aišku, pabandžiau ir ne vieną vakarą, vaikščiojau rudais dantimis nuo cinamon lotuliukas.gif o ir spėkit - tą mėnesį IUI būtentir pavyko lotuliukas.gif Aišku, tai tik sutapimas, bet gal tikėjimas, kad va, tai gali padėti, prisidėjo prie sėkmingų rezultatų mirksiukas.gif Oi, kad dabar atrasčiau kokį gabalėlį TOKIO optimizmo blush2.gif  Juk sako, kad labai svarbu mūsų teigiamas tikėjimas, nusiteikimas, bet kaip būti ta optimiste, kai prisipumpuoji hormonų ir apsizliumbi katinėlį per reklamą matydama blush2.gif
Dėl NT II juostelių, tai man jas parodė kai buvo 10 DPO, aišku, tik vaiduokliuką, bet aiškų. Prieš tai neverta gadinti NT, nes jie Ovitreli rodo... Buvo taip ir mane apgavę... unsure.gif
Bet juk punkciją su narkoze daro, ar aš kažko nesuprantu?  unsure.gif O sakė įsodinimas, kaip IUI procedūra, ar ne? unsure.gif
Pradžia lygiai tokia pati, kaip man dabar surašyta mirksiukas.gif
Lauksim, kas toliau bus mirksiukas.gif

Mano pradzia irgi tokia pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 05, 23:38)
Magreco, sekmes!  mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Beila @ 2012 04 06, 08:04)
Man II parodė per 1 IVF 7dpi (o 11 dpi HCG buvo 40), ne per IUI. Juk man sodino 5 dienų embrionus, o ne spermą suleido, taigi man ne ovitrelį rodė, o nėštumą.

Aš IVF naujokė , jau pradedu suprasti, kad IUI ir IFV nelabai palyginami dalykai... vėl bus visokių stebuklų man tongue.gif
Rimtai, NT gali taip anksti parodyti? Nu bent viena gera žinia, kad mažiau laukti reikės, nes tos dienos iki NT tai atrodo atbulai eina, kaip lėtai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 06, 08:38)
Ačiū 4u.gif
Aš IVF naujokė , jau pradedu suprasti, kad IUI ir IFV nelabai palyginami dalykai... vėl bus visokių stebuklų man tongue.gif
Rimtai, NT gali taip anksti parodyti? Nu bent viena gera žinia, kad mažiau laukti reikės, nes tos dienos iki NT tai atrodo atbulai eina, kaip lėtai ax.gif

Bet daugumai po IVF rodo 10 dpi NT II . Tačiau gal man implantavosi tada anksčiau,kad 7 dpi rodė. Nu jau dabar nesvarbu doh.gif

Linkiu, tau ir nepažinti viso šio IVF pasaulio 4u.gif BŪK nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu tokį klausimą toms, kas lankosi VK. Ar jums reikėjo pasidaryti visus tyrimus prieš IVF, kurie nurodomi temos pradžioje? Man jau klimaksinius vaistukus leidžia, bet jokių tyrimų papildomai nedariau po LP... Pirmas IVF, tai nežinau kaip turi būti
Atsakyti
Labukas,

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 05, 17:04)
Taip nesakyk,nes neziniaar as tikrai iseisiu pas nestuke.gif  nors be proto to noriu wub.gif
O man hormonai per nuotaika veikia nerealiai ir siaip sukelia viso kuno silpnuma,nukrenta darbingumas, energijos nulis.O svorio kaip nepriaugu taip nepriaugu verysad.gif
O kad paiilses kaiusides manau tik i pliusa iseis thumbup.gif

tai ir dėl manęs nežinia,bet aš labai tikiuosi,kad išeisi..
O tau reikia priaugti svorio?
Apie tai, kaip hormonai veikia nuotaiką, jau net nekalbu doh.gif Artimiesiems reikės apsišarvoti kantrybe doh.gif

QUOTE(*River* @ 2012 04 05, 17:30)
Sveika, dziaugiuosi, kad patiko gydytojas 4u.gif  Mes uzsiregistravom pas ji birzeliui (nors dar vis tikiuosi, kad neprireiks  smile.gif)
Sekmes tau 4u.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 05, 18:47)
Prie kavos aparato sedejote ?na mes ir is keires sedejom mano vyras knyga skaite

kiek aš su savo pastabumu atgaminu, tai aparatas buvo prieš mus

QUOTE(Beila @ 2012 04 05, 19:02)
KITYKITY, planą turit, kryptingai einat - tikrai pasieksit savo tikslą mirksiukas.gif Stiprybės jums 

Kažkaip pykstu ir kartais atrodo, kad viskas atsibodo...  000189.gif

ačiū tau,

o tavo jausmai visiškai suprantami..nors manau, dar tikrai anksti NT, bet noras išsitirti man labai suprantamas, aš po pirmo IVF, jei nepavyks, irgi tikriausiai bandysiu eiti tuo keliu... Bet tau juk kibo po pirmojo IVF, gal tai ką nors reiškia vis tiek?...
Aš iš viso dabar stengiuosi negalvoti net, bet kai prisimenu, kaip mums Kijeve aiškino.. Koks procentas iš visų išpunktuotų apsivaisina, tada kiek iš jų išgyvena ir tada kaip sunku pataikyti, kad įsodintum būtent tuos, kurie išgyvens..tokia mažytė tikimybė lieka...
O tavo vyro sperma gera? Jums neaiškios kilmės nevaisingumas?

QUOTE(Kiva @ 2012 04 05, 19:37)
O kad žinotumėt kaip man po punkcijos vakare skaudėjo  Nei atsistoti, nei atsisėsti normaliai be įsikibimo negalėjau  Gydytojas sakė, kad gali paskaudėti, nes daug išpunktavo, bet kad TAIP skaudės

dabar jau bijau.. aš hiperjautri, man per eilinę ovuliaciją taip skauda, kad į wc negaliu nueiti, kelias valandas susirietus vaikštau.. miau... doh.gif

QUOTE(tildushka @ 2012 04 06, 09:59)
turiu tokį klausimą toms, kas lankosi VK. Ar jums reikėjo pasidaryti visus tyrimus prieš IVF, kurie nurodomi temos pradžioje? Man jau klimaksinius vaistukus leidžia, bet jokių tyrimų papildomai nedariau po LP... Pirmas IVF, tai nežinau kaip turi būti

Aš LV, tai žinok, gana nedaug reikia, palyginus su sąrašu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 06 balandžio 2012 - 09:25
Labas 4u.gif

QUOTE(tildushka @ 2012 04 06, 09:59)

Man LV darė tik hepatitai B ir C, ŽIV, sifilis, ureaplazmos, mikoplazmos, chlamidijos ir pasėlį.

QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 06, 10:24)
dabar jau bijau.. aš hiperjautri, man per eilinę ovuliaciją taip skauda, kad į wc negaliu nueiti, kelias valandas susirietus vaikštau.. miau... doh.gif

Nesigąsdink iš anksto mirksiukas.gif Kiekvienai manau skirtingai būna 4u.gif
Aš irgi prieš LAP buvau prisigąsdinusi, kad skaudės, o man beveik neskaudėjo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Beila @ 2012 04 05, 19:02)
NAUJIENOS IŠ MANO PASAULIO biggrin.gif  doh.gif Aš jau kitą planą rezgu  g.gif Kadangi šiandien 7dpi mano NT  parodė špygą (keista, nebuvo jokių ašarų, nieko - tiesiog visiška tuštuma viduje), tai planuoju mmm kraują siųst graikams ir jokių daugiau IVF bandymų, kol nesužinosiu bent galimos nepastojimo priežasties.

nu davai dar nenurasom 4u.gif

QUOTE(Beila @ 2012 04 06, 08:04)
Gal dar kas galite pasidalinti info apie GRAIKUS. Be to,jei jie randa infekcijų, tai kas gydo jas? Vakar tiek ryžto manyje gimė ir optimizmo - išsiaiškinti viską ką galiu, net žodžių trūksta. Sakiau, geriau sužinosiu ir negalėsiu finansiškai išsigydyti, nei paskutines lėšas vis dėsiu į IVF blink.gif Nes po kol kas visas gyvenimas  mūsų - tai klinika, klinika ir klinika ir girdėjimas, kad šįkart jums tikrai pasiseks.

i az brukstelk savo meil'a - persiusiu informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 06, 11:56)
Sveikutes 4u.gif
nu davai dar nenurasom  4u.gif
i az brukstelk savo meil'a - persiusiu informacija  4u.gif

Sveikuciai!

Sekmes visoms visoms!! Kad visos po visciuka isridentume is kiausinuku wink.gif

Atijola, niu?? blink.gif

As nusprendziau savo i GR nesiusti siandien, lauksiu antrad.. ot ispuole tos sventes..

Beila
- laikom mes kumsciukus ir laukiam tavo visciuk'o/u.
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 06, 12:16)
Atijola, niu??  blink.gif 

schmoll.gif nera sad.gif nu blyn, tai kur tusinasi mano memes? gal taip negali pasitusinti, tai vietoj Graikijos pas Warwariuka i Indonezija isvare? g.gif

Nu jo, tos sventesm, tai geriau po ju issiusi 4u.gif

Perkunas, auuuu, kur tu ir kaip? 4u.gif
Atsakyti