Siaip jau kalbant apie cinamona, ne viena karta teko girdeti, kad ispanai ji naudoja butent todel, kad gerina tuose reikaliukuose tiek vyrams, tiek moterims. Jie barsto i kava, as irgi buvau pradejusi , bet pas mus kitokios problemos, cinamonas stebuklu jau nepadarys, bet kad jau priminet, reikes kartas nuo karto koki deserta su cinamonu padaryti.
Magreco, sekmes!
PERSPĖJIMAI: Be abejo, nėščiosioms draudžiamų produktų sąraše pirmoje vietoje alkoholis. Nes jo vartojimas gali atsiliepti vaiko emocinei raidai bei psichikai. Ir kaip ir visiems, nepatartina valgyti greito maisto: jis kaloringas ir vargiai gali atstoti sveiko maisto porciją.
-nevalgyti nevirtų ar trumpai virtų kiaušinių (gerai išvirto kiaušinio baltymas ir trynys yra kieti);
-gerti tik pasterizuotą pieną, nepirkti pieno produktų turgavietėse;
-gerai išvirti mėsą; mėsą laikyti šaldytuve, atskirai nuo kitų produktų. Ne iki galo išvirusi/iškepusi mėsa gali sukelti toksoplazmozę, kuria apkrečiami ir negimę vaikai.
-baigus doroti žalią mėsą, gerai išplauti indus, stalo paviršių, rankas;
-švariai nuplauti daržoves ir vaisius; visuomet patikrinti ant pakuočių užrašytą produkto vartojimo laiką;
-nevalgyti maisto, kurio vartojimo terminas pasibaigęs.
-riboti suvartojamos kavos kiekį. Kofeinas neigiamai veikia vaisiaus vystymąsi pažeidžia širdį, kvėpavimą.
Beje: Jokių dietų nėštumo metu! Besilaukianti moteris ir besivystantis kūdikis turi gauti vertingų medžiagų, jų stygius pakenkia tiek moters sveikatai, tiek kūdikiui.
-nevalgyti nevirtų ar trumpai virtų kiaušinių (gerai išvirto kiaušinio baltymas ir trynys yra kieti);
-gerti tik pasterizuotą pieną, nepirkti pieno produktų turgavietėse;
-gerai išvirti mėsą; mėsą laikyti šaldytuve, atskirai nuo kitų produktų. Ne iki galo išvirusi/iškepusi mėsa gali sukelti toksoplazmozę, kuria apkrečiami ir negimę vaikai.
-baigus doroti žalią mėsą, gerai išplauti indus, stalo paviršių, rankas;
-švariai nuplauti daržoves ir vaisius; visuomet patikrinti ant pakuočių užrašytą produkto vartojimo laiką;
-nevalgyti maisto, kurio vartojimo terminas pasibaigęs.
-riboti suvartojamos kavos kiekį. Kofeinas neigiamai veikia vaisiaus vystymąsi pažeidžia širdį, kvėpavimą.
Beje: Jokių dietų nėštumo metu! Besilaukianti moteris ir besivystantis kūdikis turi gauti vertingų medžiagų, jų stygius pakenkia tiek moters sveikatai, tiek kūdikiui.
LABAS RYTAS
Man II parodė per 1 IVF 7dpi (o 11 dpi HCG buvo 40), ne per IUI. Juk man sodino 5 dienų embrionus, o ne spermą suleido, taigi man ne ovitrelį rodė, o nėštumą.
Apkabinu visas
Gal dar kas galite pasidalinti info apie GRAIKUS. Be to,jei jie randa infekcijų, tai kas gydo jas? Vakar tiek ryžto manyje gimė ir optimizmo - išsiaiškinti viską ką galiu, net žodžių trūksta. Sakiau, geriau sužinosiu ir negalėsiu finansiškai išsigydyti, nei paskutines lėšas vis dėsiu į IVF Nes po kol kas visas gyvenimas mūsų - tai klinika, klinika ir klinika ir girdėjimas, kad šįkart jums tikrai pasiseks.
QUOTE(Magreco @ 2012 04 05, 21:21)
Dėl NT II juostelių, tai man jas parodė kai buvo 10 DPO, aišku, tik vaiduokliuką, bet aiškų. Prieš tai neverta gadinti NT, nes jie Ovitreli rodo... Buvo taip ir mane apgavę...
Man II parodė per 1 IVF 7dpi (o 11 dpi HCG buvo 40), ne per IUI. Juk man sodino 5 dienų embrionus, o ne spermą suleido, taigi man ne ovitrelį rodė, o nėštumą.
Apkabinu visas
Gal dar kas galite pasidalinti info apie GRAIKUS. Be to,jei jie randa infekcijų, tai kas gydo jas? Vakar tiek ryžto manyje gimė ir optimizmo - išsiaiškinti viską ką galiu, net žodžių trūksta. Sakiau, geriau sužinosiu ir negalėsiu finansiškai išsigydyti, nei paskutines lėšas vis dėsiu į IVF Nes po kol kas visas gyvenimas mūsų - tai klinika, klinika ir klinika ir girdėjimas, kad šįkart jums tikrai pasiseks.
QUOTE(Magreco @ 2012 04 05, 22:21)
Nu man tai panašu, kai siunčia tyrimams savo plauką... Irgi kažkur į užsienį... Nu nežinau dėl tokių dalykų, nors pati seniai seniai, kai buvau beprarandanti viltį tapti , paskaičiau, kad graikės norėdamos pastoti, tepdavo dantenas medumi su cinamonu Aišku, pabandžiau ir ne vieną vakarą, vaikščiojau rudais dantimis nuo cinamon o ir spėkit - tą mėnesį IUI būtentir pavyko Aišku, tai tik sutapimas, bet gal tikėjimas, kad va, tai gali padėti, prisidėjo prie sėkmingų rezultatų Oi, kad dabar atrasčiau kokį gabalėlį TOKIO optimizmo Juk sako, kad labai svarbu mūsų teigiamas tikėjimas, nusiteikimas, bet kaip būti ta optimiste, kai prisipumpuoji hormonų ir apsizliumbi katinėlį per reklamą matydama
Dėl NT II juostelių, tai man jas parodė kai buvo 10 DPO, aišku, tik vaiduokliuką, bet aiškų. Prieš tai neverta gadinti NT, nes jie Ovitreli rodo... Buvo taip ir mane apgavę...
Bet juk punkciją su narkoze daro, ar aš kažko nesuprantu? O sakė įsodinimas, kaip IUI procedūra, ar ne?
Pradžia lygiai tokia pati, kaip man dabar surašyta
Lauksim, kas toliau bus
Bet juk punkciją su narkoze daro, ar aš kažko nesuprantu? O sakė įsodinimas, kaip IUI procedūra, ar ne?
Pradžia lygiai tokia pati, kaip man dabar surašyta
Lauksim, kas toliau bus
Mano pradzia irgi tokia pat
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 05, 23:38)
Magreco, sekmes!
Ačiū
QUOTE(Beila @ 2012 04 06, 08:04)
Aš IVF naujokė , jau pradedu suprasti, kad IUI ir IFV nelabai palyginami dalykai... vėl bus visokių stebuklų man
Rimtai, NT gali taip anksti parodyti? Nu bent viena gera žinia, kad mažiau laukti reikės, nes tos dienos iki NT tai atrodo atbulai eina, kaip lėtai
QUOTE(Magreco @ 2012 04 06, 08:38)
Ačiū
Aš IVF naujokė , jau pradedu suprasti, kad IUI ir IFV nelabai palyginami dalykai... vėl bus visokių stebuklų man
Rimtai, NT gali taip anksti parodyti? Nu bent viena gera žinia, kad mažiau laukti reikės, nes tos dienos iki NT tai atrodo atbulai eina, kaip lėtai
Bet daugumai po IVF rodo 10 dpi NT II . Tačiau gal man implantavosi tada anksčiau,kad 7 dpi rodė. Nu jau dabar nesvarbu
Linkiu, tau ir nepažinti viso šio IVF pasaulio BŪK
Sveikos,
turiu tokį klausimą toms, kas lankosi VK. Ar jums reikėjo pasidaryti visus tyrimus prieš IVF, kurie nurodomi temos pradžioje? Man jau klimaksinius vaistukus leidžia, bet jokių tyrimų papildomai nedariau po LP... Pirmas IVF, tai nežinau kaip turi būti
turiu tokį klausimą toms, kas lankosi VK. Ar jums reikėjo pasidaryti visus tyrimus prieš IVF, kurie nurodomi temos pradžioje? Man jau klimaksinius vaistukus leidžia, bet jokių tyrimų papildomai nedariau po LP... Pirmas IVF, tai nežinau kaip turi būti
Labukas,
tai ir dėl manęs nežinia,bet aš labai tikiuosi,kad išeisi..
O tau reikia priaugti svorio?
Apie tai, kaip hormonai veikia nuotaiką, jau net nekalbu Artimiesiems reikės apsišarvoti kantrybe
ačiū
kiek aš su savo pastabumu atgaminu, tai aparatas buvo prieš mus
ačiū tau,
o tavo jausmai visiškai suprantami..nors manau, dar tikrai anksti NT, bet noras išsitirti man labai suprantamas, aš po pirmo IVF, jei nepavyks, irgi tikriausiai bandysiu eiti tuo keliu... Bet tau juk kibo po pirmojo IVF, gal tai ką nors reiškia vis tiek?...
Aš iš viso dabar stengiuosi negalvoti net, bet kai prisimenu, kaip mums Kijeve aiškino.. Koks procentas iš visų išpunktuotų apsivaisina, tada kiek iš jų išgyvena ir tada kaip sunku pataikyti, kad įsodintum būtent tuos, kurie išgyvens..tokia mažytė tikimybė lieka...
O tavo vyro sperma gera? Jums neaiškios kilmės nevaisingumas?
dabar jau bijau.. aš hiperjautri, man per eilinę ovuliaciją taip skauda, kad į wc negaliu nueiti, kelias valandas susirietus vaikštau.. miau...
Aš LV, tai žinok, gana nedaug reikia, palyginus su sąrašu.
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 05, 17:04)
Taip nesakyk,nes neziniaar as tikrai iseisiu pas nors be proto to noriu
O man hormonai per nuotaika veikia nerealiai ir siaip sukelia viso kuno silpnuma,nukrenta darbingumas, energijos nulis.O svorio kaip nepriaugu taip nepriaugu
O kad paiilses kaiusides manau tik i pliusa iseis
O man hormonai per nuotaika veikia nerealiai ir siaip sukelia viso kuno silpnuma,nukrenta darbingumas, energijos nulis.O svorio kaip nepriaugu taip nepriaugu
O kad paiilses kaiusides manau tik i pliusa iseis
tai ir dėl manęs nežinia,bet aš labai tikiuosi,kad išeisi..
O tau reikia priaugti svorio?
Apie tai, kaip hormonai veikia nuotaiką, jau net nekalbu Artimiesiems reikės apsišarvoti kantrybe
QUOTE(*River* @ 2012 04 05, 17:30)
Sveika, dziaugiuosi, kad patiko gydytojas Mes uzsiregistravom pas ji birzeliui (nors dar vis tikiuosi, kad neprireiks )
Sekmes tau
Sekmes tau
ačiū
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 05, 18:47)
Prie kavos aparato sedejote ?na mes ir is keires sedejom mano vyras knyga skaite
kiek aš su savo pastabumu atgaminu, tai aparatas buvo prieš mus
QUOTE(Beila @ 2012 04 05, 19:02)
KITYKITY, planą turit, kryptingai einat - tikrai pasieksit savo tikslą Stiprybės jums
Kažkaip pykstu ir kartais atrodo, kad viskas atsibodo...
Kažkaip pykstu ir kartais atrodo, kad viskas atsibodo...
ačiū tau,
o tavo jausmai visiškai suprantami..nors manau, dar tikrai anksti NT, bet noras išsitirti man labai suprantamas, aš po pirmo IVF, jei nepavyks, irgi tikriausiai bandysiu eiti tuo keliu... Bet tau juk kibo po pirmojo IVF, gal tai ką nors reiškia vis tiek?...
Aš iš viso dabar stengiuosi negalvoti net, bet kai prisimenu, kaip mums Kijeve aiškino.. Koks procentas iš visų išpunktuotų apsivaisina, tada kiek iš jų išgyvena ir tada kaip sunku pataikyti, kad įsodintum būtent tuos, kurie išgyvens..tokia mažytė tikimybė lieka...
O tavo vyro sperma gera? Jums neaiškios kilmės nevaisingumas?
QUOTE(Kiva @ 2012 04 05, 19:37)
O kad žinotumėt kaip man po punkcijos vakare skaudėjo Nei atsistoti, nei atsisėsti normaliai be įsikibimo negalėjau Gydytojas sakė, kad gali paskaudėti, nes daug išpunktavo, bet kad TAIP skaudės
dabar jau bijau.. aš hiperjautri, man per eilinę ovuliaciją taip skauda, kad į wc negaliu nueiti, kelias valandas susirietus vaikštau.. miau...
QUOTE(tildushka @ 2012 04 06, 09:59)
Aš LV, tai žinok, gana nedaug reikia, palyginus su sąrašu.
Labas
Man LV darė tik hepatitai B ir C, ŽIV, sifilis, ureaplazmos, mikoplazmos, chlamidijos ir pasėlį.
Nesigąsdink iš anksto Kiekvienai manau skirtingai būna
Aš irgi prieš LAP buvau prisigąsdinusi, kad skaudės, o man beveik neskaudėjo
QUOTE(tildushka @ 2012 04 06, 09:59)
Man LV darė tik hepatitai B ir C, ŽIV, sifilis, ureaplazmos, mikoplazmos, chlamidijos ir pasėlį.
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 06, 10:24)
Nesigąsdink iš anksto Kiekvienai manau skirtingai būna
Aš irgi prieš LAP buvau prisigąsdinusi, kad skaudės, o man beveik neskaudėjo
Sveikutes
nu davai dar nenurasom
i az brukstelk savo meil'a - persiusiu informacija
QUOTE(Beila @ 2012 04 05, 19:02)
NAUJIENOS IŠ MANO PASAULIO Aš jau kitą planą rezgu Kadangi šiandien 7dpi mano NT parodė špygą (keista, nebuvo jokių ašarų, nieko - tiesiog visiška tuštuma viduje), tai planuoju mmm kraują siųst graikams ir jokių daugiau IVF bandymų, kol nesužinosiu bent galimos nepastojimo priežasties.
nu davai dar nenurasom
QUOTE(Beila @ 2012 04 06, 08:04)
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 06, 11:56)
Sveikutes
nu davai dar nenurasom
nu davai dar nenurasom
Sveikuciai!
Sekmes visoms visoms!! Kad visos po visciuka isridentume is kiausinuku
Atijola, niu??
As nusprendziau savo i GR nesiusti siandien, lauksiu antrad.. ot ispuole tos sventes..
Beila - laikom mes kumsciukus ir laukiam tavo visciuk'o/u.
QUOTE(Terze @ 2012 04 06, 12:16)
Atijola, niu??
nera nu blyn, tai kur tusinasi mano memes? gal taip negali pasitusinti, tai vietoj Graikijos pas Warwariuka i Indonezija isvare?
Nu jo, tos sventesm, tai geriau po ju issiusi
Perkunas, auuuu, kur tu ir kaip?