Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

[quote=ashley,2012 04 04, 07:38]
Ech, pepe, nezinau kur buvau anksciau, ir kaip 2 IVF dariausi be siu tyrimu. Bykova uzsimine, kad chl. labai megsta kiausintakius ir galbut jau pries 8 metus, kuomet jie buvo pasalinti ji jau ten buvo. Tik va as gydymo kursa praejau, partneris tyrimus atliko, bet nieko nerado ir vel laimingai sau gyvenom, till now unsure.gif

JO...Cklamydijos megsta ne tik kiausintakius ar kiausides, bet ir vyru spermiukam pakenkti. Siaip tai gaila, kad ne visose klinikose tie tyrimai yra itraukti kaip pagrindiniai. Bet gerai, kad nors dabar aptikot, isnaikinsit, ir vel i prieki....
Papildyta:
QUOTE(Kiva @ 2012 04 04, 08:11)
Aš dar prieš pradedant šitą procedūrą viską išsistudijavau  ax.gif
O šiaip tai bent jau su manim, tai nelabai kas tarėsi  biggrin.gif Embriologė pasakė, kad įsodins 2, o likusius užšaldys  ax.gif Bandžiau domėtis, kodėl neaugins iki blastocistų, tai pasakė, kad nereiktų likusių išmesti, nes LV blastocistų nešaldo  ax.gif
Skaitinėjausi statistikas ir nuomones, tai vieni sako, kad geriau įsodinti kelių ląstelių embrioniukus, tada atseit mamos organizme jiems geriau augti nei nenatūralioje terpėje, kiti sako, kad kaip tik įsodinus blastocistas duodamas didesnis pastojimo procentas. Supratau tik tiek, kad vieningos nuomonės nelabai yra biggrin.gif Nes dar daug kas priklauso nuo organizmo, todėl nusiraminau ir susitaikiau, kad rytoj gausiu 3 dienų embrioniukus  ax.gif

SEkmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 04, 21:01)
Šiandien vardan vaikų sutvarkiau spintą  ax.gif
Triunfante, o gal koks drugelisjau tau ką nors pašnibždėjo? ax.gif  wub.gif
P.S.Kaip norėčiau,kad NT ką nors dar iki Velykų papasakotų. Juk taip norėtųsi švęsti šventes lotuliukas.gif

Kokia darbstuole, tik nepersistenk, o del rubu grozio, teks grazesnius pirkti - nestuke.gif . biggrin.gif 4u.gif
Pasnibzdejo? g.gif Tiek daug snibzda, kad pasimeciau. biggrin.gif
Jeigu jei nebegali, sysiok! bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Kiva @ 2012 04 04, 21:07)
Aš tai kai save puikiai pažįstu, tai bijau, kad iki HCG krūvą testų apsisiosiu  blush2.gif  biggrin.gif

As tai nesuprantu tokiu sysiotoju, pas mane tiek drasos nera, bent iki siol niekada nebuvo. blush2.gif

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 04, 21:43)
Laukiantis šviesos būtinai jos sulaukia.
Eik ir nesustok...

wub.gif

QUOTE(Citas @ 2012 04 04, 22:53)
ir as nekantrauju, jei sirdis (arba slapimo pusle  lotuliukas.gif ) sako kad reikia apsysioti , tai taip ir padarykj!!

biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,

neprisijungiau kelias dieneles, žiūriu, ir naujokių yra, ir nesėkmių verysad.gif Permetinėjau viską akimis , širdis išsibaladojo ir pilvą susuko, Sidabriuko hcg belaukiant, tai kas bus,kai savo lauksiu doh.gif SIDABRIUK, labai labai gaila...

Na, o mes pirmadienį buvom LV. Įspūdžiai..visokie. Kadangi mums visada "sekasi", tai snigo kaip žiemą, pūga vertė nuo plento tiesiog, o kai nusikapstėm, nerado mano pavardės tos dienos registracijoje, bet priėmė be problemų, laikė tai savo klaida. Daktariukas labai patiko wub.gif Labai delikatus (beje, pirmą kartą gyvenime man visai neskaudėjo, kai ėmė tepinėlį), toks diskretiškas, apie kitus nieko nekomentuoja, peržiūrėjo mūsų ukrainietiškus tyrimus, pakopino, nieko neklausė, šiaip tikrai viskas ok, tik aš savim buvau nepatenkinta,labai jaudinausi, tarškėjau be sustojimo doh.gif , o jis taip tyliai kalba ir dar "nuryja" skiemenis, jau taip ausis įtempę klausėm..Bet va liūdnoji dalis: visą gyvenimą klausiau,kad pas mane viskas gerai, tik sperma prasta, tai dabar jau ir pas mane negerai. Nežinau,ar pablogėjo, ar požiūrio klausimas. Jo diagnozė- PKS ir adenomiozė. Pasakė, kad vieną ar du mėnesius reikės gerti KT. Man ašaros akyse, planavom būtinai vėliausiai birželį daryti, pripirkta brangiausių papildų testosteronui kelti, kad dar natūraliai bandyt, ir va.. Bet nusiraminau, pakalbėjom, sako, dar ištirs vyriškus hormonus, jei per daug, tada Diane35 du mėnesius gerti, jei bus norma, tada kitus, lengvesnius (pamiršau pavadinimą) ir tik mėnesį.
Paskui paskaičiau apie tas ligas, nu neturiu aš tų požymių, PKS tik vienas požymis atitinka: kiaušidėje matosi keli smulkūs folikulai. Kiek atsimenu, visada taip buvo...Bet daugiau.. ciklas reguliarus, O visada vyksta, jokių ten plaukuotumų ir pan nėra...Su ta adenomioze panašiai, bet T sakė, kad gali sumažinti tikimybę unsure.gif na, bet po mėnesio KT gal apsiramins ta gleivinė (negraži ji jam). Žodžiu, planas toks: sulaukiu mmm, tada mėnesį KT ir 2 c. d. pas jį pradėt stimuliuotis. Kalbėjo jis daug apie schemas, auginimą iki blastocistų, visus variantus, kaip ką sodinti, kad gali ir nebūt,ką sodinti ir t. t., man kažkoks stresas užėjo, lnelabai ir sugebėjau suprasti, kažkaip staiga baisu pasidarė, bet žinant, kokia aš tryzna, tai turbūt normalu. Pridaviau kraują, sakė kitą dieną dėl to androgeno kažkokio paskambinti, galvoju,nu nebus , žinau, kad nebus, bus normalus, žinau save, greičiau jau estrogenų pas mane bus per daug, bet ne androgenų. Buvau teisi, normalus, todėl KT tik mėnesį, dėl ureaplazmų ir chlamidijų dar rytoj reikia paskambinti.
tai va, tokios žinios.

Mačiau, apie kavą kalbėjot, pasikartosiu,kad radau daug info, kad ir vienas puodelis gali kenkti, šiaip moterims, norinčioms pastoti, rekomenduojama neviršyti 2 puodelių,bet toms, kuriuos ruošiasi IVF, geriau visai atsisakyti. Aš (prisiekusi kofemanė) jau antrą savaitę gyvenu be kavos. Beje, kita dalis: kava be kofeino dar kenksmingesnė unsure.gif nebent kažkokią brangią perkate, kur vandeniu kažkaip tą kofeiną šalina, nes šiaip jis šalinamas chemikalais, tai dar kenksmingiau ir ne vieną straipsnį skaičiau,kad kava be kofeino planuojančioms iš viso uždrausta. Nusipirkau, praplėšiau pakelį ir tada pradėjau aiškintis. Pakelis nebenaudojamas:) Aišku,kiekvienai rinktis, gal ir nieko tokio, tiesiog..jei tai gali nors kiek padėti - aš tai darau...Noriu padaryti kuo daugiau, kad šitas IVF būtų pirmas ir paskutinis..

Tai va, tiek žinių iš manęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 05, 13:43)
Sveikutės,

neprisijungiau kelias dieneles, žiūriu, ir naujokių yra, ir nesėkmių verysad.gif Permetinėjau viską akimis , širdis išsibaladojo ir pilvą susuko, Sidabriuko hcg belaukiant, tai kas bus,kai savo lauksiu doh.gif  SIDABRIUK, labai labai gaila...

Na, o mes pirmadienį buvom LV. Įspūdžiai..visokie. Kadangi mums visada "sekasi", tai snigo kaip žiemą, pūga vertė nuo plento tiesiog, o kai nusikapstėm, nerado mano pavardės tos dienos registracijoje, bet priėmė be problemų, laikė tai savo klaida. Daktariukas labai patiko wub.gif Labai delikatus (beje, pirmą kartą gyvenime man visai neskaudėjo, kai ėmė tepinėlį), toks diskretiškas, apie kitus nieko nekomentuoja, peržiūrėjo mūsų ukrainietiškus tyrimus, pakopino, nieko neklausė, šiaip tikrai viskas ok, tik aš savim buvau nepatenkinta,labai jaudinausi, tarškėjau be sustojimo doh.gif , o jis taip tyliai kalba ir dar "nuryja" skiemenis, jau taip ausis įtempę klausėm..Bet va liūdnoji dalis: visą gyvenimą klausiau,kad pas mane viskas gerai, tik sperma prasta, tai dabar jau ir pas mane negerai. Nežinau,ar pablogėjo, ar požiūrio klausimas. Jo diagnozė- PKS ir adenomiozė. Pasakė, kad vieną ar du mėnesius reikės gerti KT. Man ašaros akyse, planavom būtinai vėliausiai birželį daryti, pripirkta brangiausių papildų testosteronui kelti, kad dar natūraliai bandyt, ir va.. Bet nusiraminau, pakalbėjom, sako, dar ištirs vyriškus hormonus,  jei per daug, tada Diane35 du mėnesius gerti, jei bus norma, tada kitus, lengvesnius (pamiršau pavadinimą) ir tik mėnesį.
Paskui paskaičiau apie tas ligas, nu neturiu aš tų požymių, PKS tik vienas požymis atitinka: kiaušidėje matosi keli smulkūs folikulai. Kiek atsimenu, visada taip buvo...Bet daugiau.. ciklas reguliarus, O visada vyksta, jokių ten plaukuotumų ir pan nėra...Su ta adenomioze panašiai, bet T sakė, kad gali sumažinti tikimybę unsure.gif  na, bet po mėnesio KT gal apsiramins ta gleivinė (negraži ji jam). Žodžiu, planas toks: sulaukiu mmm, tada mėnesį KT ir 2 c. d. pas jį pradėt stimuliuotis. Kalbėjo jis daug apie schemas, auginimą iki blastocistų, visus variantus, kaip ką sodinti, kad gali ir nebūt,ką sodinti ir t. t., man kažkoks stresas užėjo, lnelabai ir sugebėjau suprasti, kažkaip staiga baisu pasidarė, bet žinant, kokia aš tryzna, tai turbūt normalu. Pridaviau kraują, sakė kitą dieną dėl to androgeno kažkokio paskambinti, galvoju,nu nebus , žinau, kad nebus, bus normalus, žinau save, greičiau jau estrogenų pas mane bus per daug, bet ne androgenų. Buvau teisi, normalus, todėl KT tik mėnesį, dėl ureaplazmų ir chlamidijų dar rytoj reikia paskambinti.
tai va, tokios žinios.

Mačiau, apie kavą kalbėjot, pasikartosiu,kad radau daug info, kad ir vienas puodelis gali kenkti, šiaip moterims, norinčioms pastoti, rekomenduojama neviršyti 2 puodelių,bet toms, kuriuos ruošiasi IVF, geriau visai atsisakyti. Aš (prisiekusi kofemanė) jau antrą savaitę gyvenu be kavos. Beje, kita dalis: kava be kofeino dar kenksmingesnė unsure.gif  nebent kažkokią brangią perkate, kur vandeniu kažkaip tą kofeiną šalina, nes šiaip jis šalinamas chemikalais, tai dar kenksmingiau ir ne vieną straipsnį skaičiau,kad kava be kofeino planuojančioms iš viso uždrausta. Nusipirkau, praplėšiau pakelį ir tada pradėjau aiškintis. Pakelis nebenaudojamas:) Aišku,kiekvienai rinktis, gal ir nieko tokio, tiesiog..jei tai gali nors kiek padėti - aš tai darau...Noriu padaryti kuo daugiau, kad šitas IVF būtų pirmas ir paskutinis..

Tai va, tiek žinių iš manęs 4u.gif

kielinta valanda buvai pirmadieni lv?gal maciau tave nes irgi pirmadieni buvau:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Citas @ 2012 04 04, 22:53)
Sveikinu, o kiek dar uzsisaldysit sesuciu ir bloliuku? Daug cia musu pavasarinukiu naujai iskeptu  nestuke.gif  nusimato  smile.gif Ramaus laukimo.

Įsodino 2, o užšaldė 6 ax.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 05, 13:43)
Na, o mes pirmadienį buvom LV. Įspūdžiai..visokie. Kadangi mums visada "sekasi", tai snigo kaip žiemą, pūga vertė nuo plento.
Žodžiu, planas toks: sulaukiu mmm, tada mėnesį KT ir 2 c. d. pas jį pradėt stimuliuotis. 

Mes irgi pirmadienį LV buvom - man buvo punkcija biggrin.gif
Kas dėl KT, tai aš pati šiek tiek pasavivaliavau blush2.gif Kadangi tam šventam reikalui pasiėmiau atostogas, tai nenorėjau, kad ciklas pavestų ax.gif Todėl vieną mėn gėriau KT, kad mm ateitų tiksliai tą dieną, kada man reikėjo ax.gif Po to iki pirmos apžiūros tridaliojau, ar po tų KT man foliai gerai augs lotuliukas.gif Bet užderėjo kaip turi būti, vadinasi KT nepakenkė thumbup.gif Beje, daktariukui net neužsiminiau apie KT, kad nesakytų, jog savivaliauju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 05, 14:43)
kielinta valanda buvai pirmadieni lv?gal maciau tave nes irgi pirmadieni buvau:)

14-16 maždaug

QUOTE(Kiva @ 2012 04 05, 14:51)
Mes irgi pirmadienį LV buvom - man buvo punkcija  biggrin.gif
Kas dėl KT, tai aš pati šiek tiek pasavivaliavau  blush2.gif Kadangi tam šventam reikalui pasiėmiau atostogas, tai nenorėjau, kad ciklas pavestų  ax.gif Todėl vieną mėn gėriau KT, kad mm ateitų tiksliai tą dieną, kada man reikėjo  ax.gif Po to iki pirmos apžiūros tridaliojau, ar po tų KT man foliai gerai augs  lotuliukas.gif Bet užderėjo kaip turi būti, vadinasi KT nepakenkė  thumbup.gif Beje, daktariukui net neužsiminiau apie KT, kad nesakytų, jog savivaliauju  blush2.gif

tai aišku, blogiau nebus, pailsi kiaušidės ir t. t. man tik baisu dėl nuotaikų ir svorio, bet ką darysi.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 05, 14:58)
14-16 maždaug
tai aišku, blogiau nebus, pailsi kiaušidės ir t. t. man tik baisu dėl nuotaikų ir svorio, bet ką darysi.

gėriau KT 3 metus, nei kg nepriaugau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 04 05, 15:00)
gėriau KT 3 metus, nei kg nepriaugau biggrin.gif  4u.gif

Aš KT gėriau 10 metų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 05, 12:43)
pripirkta brangiausių papildų testosteronui kelti

KittyKitty visų pirma sėkmės tau didžiausios 4u.gif Ir labai norėjau pasmalsauti, kokie papildai vis tik kelią Testosterono kiekį? Nes pas mane irgi jis mažas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 05, 14:58)
14-16 maždaug

Tai reiskes matem viena kita nes as ir tokiu laiku buvau smile.gif smile.gif smile.gif,kur sedejote?
Atsakyti
KittyKitty, nebijok KT ir sekmes didziausios! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Siandien uzklausiau GR, parase, kad dar negavo mano medziagos doh.gif nu negi ir mano memes nusprende pasitusinti po Europa? doh.gif

KittyKity, sekmes tau 4u.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti