Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(Kiva @ 2012 04 04, 07:29)
Labas vakaras  4u.gif

Buvau čia pasirodžiusi prieš 2-3 savaites ir dingau  ax.gif Tai vat, rytoj jau važiuojam į LV parsivežti savo kūdikėlių  wub.gif Ir tada 2 savaitės nerimastingo laukimo ir didelių vilčių  bigsmile.gif
Atrodo tik ką sprendėm ir kalbėjomės su MB ar ryžtis darytis IVF, o štai jau viskas beveik praeityje, liko tik malonus laukimas  ax.gif Noriu tikėti, kad bus pirmas ir paskutinis mūsų bandymas  wub.gif

Sekmes Kiva rytoj tau. Ir ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 04 balandžio 2012 - 19:04
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 03, 10:16)
Ne patys geriausi rezultatai, idomu kiek chlamidija pas tave sveciuojas. Tai ir gali buti nevaisingumo priezastis. Bet gydymas tai lengvas. Duoda po maza tabletele, tau ir partneriui.

Ech, pepe, nezinau kur buvau anksciau, ir kaip 2 IVF dariausi be siu tyrimu. Bykova uzsimine, kad chl. labai megsta kiausintakius ir galbut jau pries 8 metus, kuomet jie buvo pasalinti ji jau ten buvo. Tik va as gydymo kursa praejau, partneris tyrimus atliko, bet nieko nerado ir vel laimingai sau gyvenom, till now unsure.gif

Citas, aciu uz palaikyma 4u.gif Tikrai dziaugiuosi, kad siandien nuvykau pas B ir vyras liko visai patenkintas sakyciau gal net labiau negu as, o gal tas 'slaptas' kambariukas, kazkaip teigiamai ji paveike mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 04 balandžio 2012 - 18:38
labai aciu visoms uz paguoda ir grazius zodzius,ir nepykit jeigu kam sukeliau nemalonius pojuciu su savo zinioms...tikrai visoms aciu uz palaikyma,isiverkiau isirekiau,visus namus issisveiciau ziuriu kad nugaros jau nebejauciu,kaip pradejau nuo rezultatu gavimo taik dabar cia ir prisedau,galva toks vaizdas suplys i simta daleliu,vyras ir ir liudi ir keikias ir sako nesamone kaip taip gali buti...nu zodziu... verysad.gif

bet siaip tai visoms linkiu is sirdies kad sis kartas jums butu paskutinis,kad jus butumet pacios laimingiausios,ir kad netektu taip liudeti kaip man.. 4u.gif
Atsakyti
Sidabriuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nieko nerašysiu, nes įsivaizduoju kaip beviltiškai jautiesi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 04 balandžio 2012 - 18:46
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 04, 12:55)
Nuliudinai Sidabriuk verysad.gif  Eina s.... kaip sakant. Kelinta diena pas tave buvo? Ir kiek kiausineliu, kelintos d. buvo ideje?
Liudna. Laikykis 4u.gif  Paverk, apsilaizyk zaizdeles, atsistok ir vel i prieki 4u.gif  4u.gif  4u.gif Tai kas musu neuzmusa, daro stiprenem. Tau pavyks anksciau ar veliau, tik nenuleiskit ranku 4u.gif  4u.gif  4u.gif Viskas bus gerai, pamatysi.
O siaip aisku, uzknisa kai nepavyksta.... doh.gif .
Laikykites 4u.gif  4u.gif  4u.gif

10 DPI ir idejo 2 sake superines blastocistas unsure.gif
Atsakyti
Merginos, dar karta klausiu ar kas vaziuojantis i lv embrions ar kt klinika, galetu parvezti Utrogestan ?? ax.gif pinigus pervesciau iskart.
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 04, 19:55)
Merginos, dar karta klausiu ar kas vaziuojantis i lv embrions ar kt klinika, galetu parvezti Utrogestan ??  ax.gif pinigus pervesciau iskart.

JEI LABAI SKUBU SAKAU DUOSIU,O MAN ATPIRKSI VELIAU 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Kiva @ 2012 04 04, 19:29)
Labas vakaras  4u.gif

Buvau čia pasirodžiusi prieš 2-3 savaites ir dingau  ax.gif Tai vat, rytoj jau važiuojam į LV parsivežti savo kūdikėlių  wub.gif Ir tada 2 savaitės nerimastingo laukimo ir didelių vilčių  bigsmile.gif
Atrodo tik ką sprendėm ir kalbėjomės su MB ar ryžtis darytis IVF, o štai jau viskas beveik praeityje, liko tik malonus laukimas  ax.gif Noriu tikėti, kad bus pirmas ir paskutinis mūsų bandymas  wub.gif

Malonaus laukymo wub.gif lauksim geru zyniu nestuke.gif
Atsakyti
Skaitau jusu tema ir suprantu, kad nieko nesuprantu ka ten su manimi darys mega_shok.gif Kaip ten viskas vyksta su tais auginimais išėmus, su jumis kaip supratau tariasi ką daryti, kiek sodinti ir t.t. Kol kas Gonali leidžiuosi ir viskas...
Dabar pradedu bijoti, kad vėjais nenueitų tas IVF, nes iš pradžių, kol apie IUI nieko nesupratau, tai prieš 4-5 metus tos pirmos procedūros buvo žiauriai netiksliai atliktos. Tik po to pradėjau domėtis, pakeičiau gydytoją, darė tyrimus ir I tikslus IUI pavyko. Antras leliukas deja niekaip nesigavo... tad praėjome viską, kol gydytoja pasakė, kad beliko IFV.
Dabar bijau, kad nebūtų su IFV, kaip pradžioje su IUI mums buvo, nes jų tiek jau neprisidarysi kaip IUI unsure.gif
Atsakyti
Kazkoks kosmaras ta stimuliacja,nezinau kaip kitom bet as labai suirzus viskas nervina prakaitas ismusa kartais,dar sian kazkaip skaudziai susileidau vaistus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 04 balandžio 2012 - 19:12
QUOTE(Magreco @ 2012 04 04, 20:06)
Kaip ten viskas vyksta su tais auginimais išėmus, su jumis kaip supratau tariasi ką daryti, kiek sodinti ir t.t. Kol kas Gonali leidžiuosi ir viskas...

Aš dar prieš pradedant šitą procedūrą viską išsistudijavau ax.gif
O šiaip tai bent jau su manim, tai nelabai kas tarėsi biggrin.gif Embriologė pasakė, kad įsodins 2, o likusius užšaldys ax.gif Bandžiau domėtis, kodėl neaugins iki blastocistų, tai pasakė, kad nereiktų likusių išmesti, nes LV blastocistų nešaldo ax.gif
Skaitinėjausi statistikas ir nuomones, tai vieni sako, kad geriau įsodinti kelių ląstelių embrioniukus, tada atseit mamos organizme jiems geriau augti nei nenatūralioje terpėje, kiti sako, kad kaip tik įsodinus blastocistas duodamas didesnis pastojimo procentas. Supratau tik tiek, kad vieningos nuomonės nelabai yra biggrin.gif Nes dar daug kas priklauso nuo organizmo, todėl nusiraminau ir susitaikiau, kad rytoj gausiu 3 dienų embrioniukus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 04 balandžio 2012 - 19:15
QUOTE(Kiva @ 2012 04 04, 20:11)
Aš dar prieš pradedant šitą procedūrą viską išsistudijavau  ax.gif
O šiaip tai bent jau su manim, tai nelabai kas tarėsi  biggrin.gif Embriologė pasakė, kad įsodins 2, o likusius užšaldys  ax.gif Bandžiau domėtis, kodėl neaugins iki blastocistų, tai pasakė, kad nereiktų likusių išmesti, nes LV blastocistų nešaldo  ax.gif

Aš vis naiviai tikėjausi, kad man tai jau nereiks šitų procedūrų ir kaip visada - prisikalbėjau tongue.gif Tai va, dabar ir pradedu domėtis kas kaip čia vyksta mirksiukas.gif Šiandien tik pradėjau stimuliuotis Gonaliu, jau esu jo 'ragavusi', tik šį kartą dozės didesnės stipriai, žiūrėsim kaip savijauta bus.
Iki sekančio vizito pabandysiu bent pagrindus sužinoti ir klausimus susidaryti gydytojai, nes man irgi apie užšalydmus nieko neminėjo, nei kiek įsodinti žada, nei kad kitus auginti gali... Sėdėjau išsižiojusi ir tiek blush2.gif
Atsakyti