Aga, aš irgi laukiu Sidabriuko razultatų Dievuliau, akd tik jai pasisektų ...
ATILOJA, CITUK, nepykit, gal jau esat sakiusios ne kartą, bet aš pamiršau... Kelintas čia jūsų IVF bus ir kaip jūs nusprendėte kreiptis į Graikus ir Bykovą?
Galvoju, jei šįkart man nepavyktų, ar reikėtų dar vieną IVF bandyt ar pirma išsitirti pas jų...
P.S. Mano temperatūra šiandien ir toliau, taip kaip vakar ir užvakar, yra 37.2 (pažasty ir taip visą dieną beveik). Jau užkniso... Vis dar viena nosies skylė kartais yra užgulusi, jaučiu čia sloga įtakoja mano temperatūrą. Nu aš tikra gydytoja
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 03, 23:38)
Sveikutes tryzniukes
as jau po antro LIT'o Dabar beliko tik sulaukti geguzes vidurio, kai vaziuosiu pas G Kaip islaukti?
Buckis, mielosios
as jau po antro LIT'o Dabar beliko tik sulaukti geguzes vidurio, kai vaziuosiu pas G Kaip islaukti?
Buckis, mielosios
Kas tas LIT"o? Laikas bega lb. gretai, kelios savaites ir geguzio vidurys:) Geru akimirku laukiant geguzes:)
QUOTE(Beila @ 2012 04 04, 12:45)
Aga, aš irgi laukiu Sidabriuko razultatų Dievuliau, akd tik jai pasisektų ...
ATILOJA, CITUK, nepykit, gal jau esat sakiusios ne kartą, bet aš pamiršau... Kelintas čia jūsų IVF bus ir kaip jūs nusprendėte kreiptis į Graikus ir Bykovą?
Galvoju, jei šįkart man nepavyktų, ar reikėtų dar vieną IVF bandyt ar pirma išsitirti pas jų...
P.S. Mano temperatūra šiandien ir toliau, taip kaip vakar ir užvakar, yra 37.2 (pažasty ir taip visą dieną beveik). Jau užkniso... Vis dar viena nosies skylė kartais yra užgulusi, jaučiu čia sloga įtakoja mano temperatūrą. Nu aš tikra gydytoja
Tavo temperatura ir tariamas persalimas puikus pozymiai ir baik sundaktaraut, nes mes diagnoze jau zinom
Mano sitas bus 5 Bet as 2 pirmus isvis nurasau kaip pinigu ismetima i bala, nes jie buvo daryti su hidrosalpinginiais kiausintakiais o ten jau tik stebuklas galejo apnestinti mane. Kreipiausi i rimtesnius gydytojus, nes moraliskai daugiau nebuciau pakelusi vel eilinio bandymo ir nusivylimo. Nesakau kad dabar nesekems atveju jausiuos geriau, bet bent jau darau viska (beveik) ka galiu
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 04, 12:46)
Kas tas LIT"o? Laikas bega lb. gretai, kelios savaites ir geguzio vidurys:) Geru akimirku laukiant geguzes:)
LIT tai procedura kai moterei po oda suleidziami vyro (jei jis gali buti donoru) arba donoro kraujo limfocitai, kad paruosti moters organizma svetimkuniui (embrioniukui, kuris turi ir moters ir vyro genu) ir kad moters organizmas atpazintu ir neatmestu dalinai svetimo darinio
tai va merginoss....mano HCG-2,8,gydytojas sake cia biologinis nestumas ,reiskia kibo bet kazkuriam etape nustojo vystytis ,jeigu dar per savaite nesusirgsiu ,galima pakartoti ,bet cia gali buti ir pastojimas nevietoje tai geriau sake tokiu atveju kad susirgciau...........kazkoks siaubas....... isproteti galima...
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 04, 11:58)
tai va merginoss....mano HCG-2,8,gydytojas sake cia biologinis nestumas ,reiskia kibo bet kazkuriam etape nustojo vystytis ,jeigu dar per savaite nesusirgsiu ,galima pakartoti ,bet cia gali buti ir pastojimas nevietoje tai geriau sake tokiu atveju kad susirgciau...........kazkoks siaubas....... isproteti galima...
O Sidabriuk... Neįmanoma rasti paguodos žodžių...Tiesiog labai apgailestauju, kad tau tenka tai išgyventi...
Žinau, koks tai jausmas... Siaubas, kaip gaila...
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 04, 12:58)
sidabriuk, labai gaila. bet gal dar yra vilties?gal tiesiog vėliau implantavosi,ar taip būti negali??
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 04, 12:06)
sidabriuk, labai gaila. bet gal dar yra vilties?gal tiesiog vėliau implantavosi,ar taip būti negali??
Ne, kad ir kaip būtų gaila, bet su tokiu skaičiuku nelabai bereiktų tikėti... Deja...
Dieve kaip gaila Na jei jau pamatyt bent kokia sviesele sitoj baisoj dienoj, tai Sidabriuk man Gorgis sake kad yra labai geras zenklas jei buvo kibimas bent vienam bandyme, vadinasi pastoti tikrai gali
QUOTE(Citas @ 2012 04 04, 12:11)
Dieve kaip gaila Na jei jau pamatyt bent kokia sviesele sitoj baisoj dienoj, tai Sidabriuk man Gorgis sake kad yra labai geras zenklas jei buvo kibimas bent vienam bandyme, vadinasi pastoti tikrai gali
man ir pirma karta atseit kibimas buvo....tai jo tik kada neaisku kai istampys visai nervus ir visa kita ,atsiprasau kad taip negraziai parasysiu ,bet sudas ,sudas,sudas......negaliu,dar bus graziausia kaip bus dar pastijimas ne vietoj ir dar iskrapstyt reikes tai is vis.........
QUOTE(Citas @ 2012 04 04, 12:35)
vel vyro, bet ziauriai skausmingas buvo matyt atsikersijo MB uz visa bloguma, ka jam pridariau
O LP su pagramdymu numatyta birzelio 5 diena
QUOTE(Beila @ 2012 04 04, 12:45)
mano cia 3 IVF'as ir dar 2 buvo su saldytais, tai pagal G skaiciavimus cia bus jau 5
mazute, labai labai gaila Stiprybes tau ir TB
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 04, 00:58)
Nuliudinai Sidabriuk Eina s.... kaip sakant. Kelinta diena pas tave buvo? Ir kiek kiausineliu, kelintos d. buvo ideje?
Liudna. Laikykis Paverk, apsilaizyk zaizdeles, atsistok ir vel i prieki Tai kas musu neuzmusa, daro stiprenem. Tau pavyks anksciau ar veliau, tik nenuleiskit ranku Viskas bus gerai, pamatysi.
O siaip aisku, uzknisa kai nepavyksta.... .
Laikykites
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 04, 13:20)
man ir pirma karta atseit kibimas buvo....tai jo tik kada neaisku kai istampys visai nervus ir visa kita ,atsiprasau kad taip negraziai parasysiu ,bet sudas ,sudas,sudas......negaliu,dar bus graziausia kaip bus dar pastijimas ne vietoj ir dar iskrapstyt reikes tai is vis.........
As paprastai nuverkiu posma, paskui labai daug keikiuosi, isliek visas emocijas kokias tik norisi
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 04, 13:33)
vel vyro, bet ziauriai skausmingas buvo matyt atsikersijo MB uz visa bloguma, ka jam pridariau
Nu o man zinok kai dure tai tikrai skausmingiau buvo negu donoro saldytas, bet po to jokio paraudimo ar skausmo kaip po pirmo karto. tai nezinau ar cia gerai ar blogai