Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

Dėl kavos - jūs teisios, negalima piktnaudžiauti blush2.gif Aš nebent tik 2 puodelius išgeriu ir tai silpnos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 04, 09:40)
Mergiukai, gal kas planuojat i LV lekt ?  ax.gif

Labukaskita savaite antradieni vaziuojam smile.gif
Atsakyti
[quote=Beila,2012 04 03, 22:13]

PEPE, o man žinok būna ramiau, kai NT mane nuteikia, tada mažiau bebijau HCG rezultatų unsure.gif Bet tavo sapnas tai lotuliukas.gif Žodžių trūksta doh.gif
KUISI, užaugs dar tų folių, būk rami. Be to ne kiekis svarbiausia, o kokybė 4u.gif

Jo sapnas neblogas biggrin.gif Bet anksciau daznai vaikus sapnuodavau pries testus, bet irgi nemalonus budavo, manau, cia hormonu poveikis.
kas liecia testus, nei niekada jie man teigiami nebuvo, nera noro paprasciausiai. As lb. tikiu vidinia ramybe (vidiniu balsu) si karta, kuris sneka taip gerai kaip niekad:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 04 balandžio 2012 - 09:26
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 04, 09:49)
saikingai, nedaugiau 2 puodelių į dieną berods. mirksiukas.gif ir aišku ne dinamito

Na tada gerai ,as nemegeja kavos bet viena poduka su pienuku ryte megstu isgert,daugiau negeriu,galvojau kad isvis negalima
Papildyta:
[quote=Pepe/ilgakojine,2012 04 04, 10:24]
[quote=Beila,2012 04 03, 22:13]

PEPE, o man žinok būna ramiau, kai NT mane nuteikia, tada mažiau bebijau HCG rezultatų unsure.gif Bet tavo sapnas tai lotuliukas.gif Žodžių trūksta doh.gif
KUISI, užaugs dar tų folių, būk rami. Be to ne kiekis svarbiausia, o kokybė 4u.gif
Jo sapnas neblogas biggrin.gif Bet anksciau daznai vaikus sapnuodavau pries testus, bet irgi nemalonus budavo, manau, cia hormonu poveikis.
[/quote]
Ooj sianakt ir as sapnavau bet biski nesamoningas sapnas kad ateinu pas daktara ir matau ant kiedes embreniuka ir jis buvo plaukotas kai mazas kaciukas as sakau daktarui kaip toki dideli isodinsit i gimda,sako isodinsim ir prabudau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 03, 22:31)

Papildyta:

Ooj  sianakt    ir as sapnavau bet biski nesamoningas sapnas kad ateinu pas daktara ir matau ant kiedes embreniuka ir jis buvo plaukotas kai mazas kaciukas as sakau daktarui kaip toki dideli isodinsit i gimda,sako isodinsim ir prabudau biggrin.gif  biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif We have a winner 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sapnas neprastas ir nekuklus toks:) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Renačiuk, tavo sapnas kogero šiandien užėmė 1 vietą - sveikinu first.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 02, 23:06)
Ne, nu dabar tai susinervinau.  unsure.gif As ir pati suprantu, kad negerai, bet tai kad sia savaite manes nepriima, plius darbo pati daug turiu, o dar velykos, visi atostogauja.  mad.gif

Gavau atsakyma is stomotologes"Vietines nejautros poveikis organizmui laikomas minimaliu, ypac infiltracines, kai naudojamas mazas preparato kiekis. Todel saveikos su kitais vaistais nezymi". Gal kam ateiciai reiks.

O as siandien pasizadejau sau kavoti kompiuteri, ir daugiau pajudeti. jei maniskiai maziukai stenges prisiklijuoti , tai as ka geriausia galiu padaryti, juos palaikyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Geros dienos merginos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 04, 10:01)
Gavau atsakyma is stomotologes"Vietines nejautros poveikis organizmui laikomas minimaliu, ypac infiltracines, kai naudojamas mazas preparato kiekis. Todel saveikos su kitais vaistais nezymi". Gal kam ateiciai reiks.

O as siandien pasizadejau sau kavoti kompiuteri, ir daugiau pajudeti. jei maniskiai maziukai stenges prisiklijuoti , tai as ka geriausia galiu padaryti, juos palaikyti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Geros dienos merginos. 4u.gif

man ištisai gulėt neleido, sakė negerai. Eiti reikia, tik ne ten, kur daug žmonių, kad kokios infekcijos nepagauti.
Atsakyti
Sveikutes tryzniukes 4u.gif
Mano kumstukai susukti uz visas: kurios laukia HCG ir kurios augina derliu, ir uz tas kurios pasiruosime 4u.gif
as jau po antro LIT'o thumbup.gif Dabar beliko tik sulaukti geguzes vidurio, kai vaziuosiu pas G doh.gif Kaip islaukti? lotuliukas.gif
Buckis, mielosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 03, 23:12)
man ištisai gulėt neleido, sakė negerai. Eiti reikia, tik ne ten, kur daug žmonių, kad kokios infekcijos nepagauti.

AS judu, bet po namus. ia kampo i kampa, pasivaikstau lauke su musu keturkoja, bet darbe tik 2d. po idejimo buvau. Siaip ilsiuos. Nors treijsas buvo sakes, kad vaikai dar ir ne tokiomis salygomis prikimba:)
Jo, judeti reikia, kad vyktu kraujo apykaita gimdoje, ko ir reikia. Manau, kad reikia gyventi iprasta gyvenima, tik gal sunkiu daiktu ir sunkaus fizinio kruvio vengti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 04 balandžio 2012 - 10:55
Atijola, nepergyvent. Tas nerimas bus ilgai. Va pavyksta, atsiranda kitas nerimas biggrin.gif
Siandien nebloga, jau stresuoju ar viskas OK. Galeciau lekciau TA, bet deja taip daznai niekas nedaro biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 04, 10:53)
AS judu, bet po namus. ia kampo i kampa, pasivaikstau lauke su musu keturkoja, bet darbe tik 2d. po idejimo buvau. Siaip ilsiuos. Nors treijsas buvo sakes, kad vaikai dar ir ne tokiomis salygomis prikimba:)

prikimba natur, o cia visai kiti atvejai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 04, 11:38)
Sveikutes tryzniukes  4u.gif
Mano kumstukai susukti uz visas: kurios laukia HCG ir kurios augina derliu, ir uz tas kurios pasiruosime  4u.gif
as jau po antro LIT'o  thumbup.gif Dabar beliko tik sulaukti geguzes vidurio, kai vaziuosiu pas G doh.gif Kaip islaukti?  lotuliukas.gif
Buckis, mielosios  4u.gif

thumbup.gif Koki sikart gavai, vyro ar donoro? bigsmile.gif

Dar LP ir pagramdymas ir Gorgis liko, baikos biggrin.gif

Kur tas mus Sidabriukas blush2.gif ?
Atsakyti