QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 04, 09:40)
Mergiukai, gal kas planuojat i LV lekt ?
Labukaskita savaite antradieni vaziuojam
[quote=Beila,2012 04 03, 22:13]
PEPE, o man žinok būna ramiau, kai NT mane nuteikia, tada mažiau bebijau HCG rezultatų Bet tavo sapnas tai Žodžių trūksta
KUISI, užaugs dar tų folių, būk rami. Be to ne kiekis svarbiausia, o kokybė
Jo sapnas neblogas Bet anksciau daznai vaikus sapnuodavau pries testus, bet irgi nemalonus budavo, manau, cia hormonu poveikis.
kas liecia testus, nei niekada jie man teigiami nebuvo, nera noro paprasciausiai. As lb. tikiu vidinia ramybe (vidiniu balsu) si karta, kuris sneka taip gerai kaip niekad:)
PEPE, o man žinok būna ramiau, kai NT mane nuteikia, tada mažiau bebijau HCG rezultatų Bet tavo sapnas tai Žodžių trūksta
Jo sapnas neblogas Bet anksciau daznai vaikus sapnuodavau pries testus, bet irgi nemalonus budavo, manau, cia hormonu poveikis.
kas liecia testus, nei niekada jie man teigiami nebuvo, nera noro paprasciausiai. As lb. tikiu vidinia ramybe (vidiniu balsu) si karta, kuris sneka taip gerai kaip niekad:)
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 04, 09:49)
saikingai, nedaugiau 2 puodelių į dieną berods. ir aišku ne dinamito
Na tada gerai ,as nemegeja kavos bet viena poduka su pienuku ryte megstu isgert,daugiau negeriu,galvojau kad isvis negalima
Papildyta:
[quote=Pepe/ilgakojine,2012 04 04, 10:24]
[quote=Beila,2012 04 03, 22:13]
[/quote]
Ooj sianakt ir as sapnavau bet biski nesamoningas sapnas kad ateinu pas daktara ir matau ant kiedes embreniuka ir jis buvo plaukotas kai mazas kaciukas as sakau daktarui kaip toki dideli isodinsit i gimda,sako isodinsim ir prabudau
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 03, 22:31)
Papildyta:
Ooj sianakt ir as sapnavau bet biski nesamoningas sapnas kad ateinu pas daktara ir matau ant kiedes embreniuka ir jis buvo plaukotas kai mazas kaciukas as sakau daktarui kaip toki dideli isodinsit i gimda,sako isodinsim ir prabudau
We have a winner Sapnas neprastas ir nekuklus toks:)
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 02, 23:06)
Ne, nu dabar tai susinervinau. As ir pati suprantu, kad negerai, bet tai kad sia savaite manes nepriima, plius darbo pati daug turiu, o dar velykos, visi atostogauja.
Gavau atsakyma is stomotologes"Vietines nejautros poveikis organizmui laikomas minimaliu, ypac infiltracines, kai naudojamas mazas preparato kiekis. Todel saveikos su kitais vaistais nezymi". Gal kam ateiciai reiks.
O as siandien pasizadejau sau kavoti kompiuteri, ir daugiau pajudeti. jei maniskiai maziukai stenges prisiklijuoti , tai as ka geriausia galiu padaryti, juos palaikyti
Geros dienos merginos.
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 04, 10:01)
Gavau atsakyma is stomotologes"Vietines nejautros poveikis organizmui laikomas minimaliu, ypac infiltracines, kai naudojamas mazas preparato kiekis. Todel saveikos su kitais vaistais nezymi". Gal kam ateiciai reiks.
O as siandien pasizadejau sau kavoti kompiuteri, ir daugiau pajudeti. jei maniskiai maziukai stenges prisiklijuoti , tai as ka geriausia galiu padaryti, juos palaikyti
Geros dienos merginos.
Geros dienos merginos.
man ištisai gulėt neleido, sakė negerai. Eiti reikia, tik ne ten, kur daug žmonių, kad kokios infekcijos nepagauti.
Sveikutes tryzniukes
Mano kumstukai susukti uz visas: kurios laukia HCG ir kurios augina derliu, ir uz tas kurios pasiruosime
as jau po antro LIT'o Dabar beliko tik sulaukti geguzes vidurio, kai vaziuosiu pas G Kaip islaukti?
Buckis, mielosios
Mano kumstukai susukti uz visas: kurios laukia HCG ir kurios augina derliu, ir uz tas kurios pasiruosime
as jau po antro LIT'o Dabar beliko tik sulaukti geguzes vidurio, kai vaziuosiu pas G Kaip islaukti?
Buckis, mielosios
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 03, 23:12)
man ištisai gulėt neleido, sakė negerai. Eiti reikia, tik ne ten, kur daug žmonių, kad kokios infekcijos nepagauti.
AS judu, bet po namus. ia kampo i kampa, pasivaikstau lauke su musu keturkoja, bet darbe tik 2d. po idejimo buvau. Siaip ilsiuos. Nors treijsas buvo sakes, kad vaikai dar ir ne tokiomis salygomis prikimba:)
Jo, judeti reikia, kad vyktu kraujo apykaita gimdoje, ko ir reikia. Manau, kad reikia gyventi iprasta gyvenima, tik gal sunkiu daiktu ir sunkaus fizinio kruvio vengti.
Atijola, nepergyvent. Tas nerimas bus ilgai. Va pavyksta, atsiranda kitas nerimas
Siandien nebloga, jau stresuoju ar viskas OK. Galeciau lekciau TA, bet deja taip daznai niekas nedaro
Papildyta:
prikimba natur, o cia visai kiti atvejai
Siandien nebloga, jau stresuoju ar viskas OK. Galeciau lekciau TA, bet deja taip daznai niekas nedaro
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 04, 10:53)
AS judu, bet po namus. ia kampo i kampa, pasivaikstau lauke su musu keturkoja, bet darbe tik 2d. po idejimo buvau. Siaip ilsiuos. Nors treijsas buvo sakes, kad vaikai dar ir ne tokiomis salygomis prikimba:)
prikimba natur, o cia visai kiti atvejai
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 04, 11:38)
Sveikutes tryzniukes
Buckis, mielosios
Buckis, mielosios
Koki sikart gavai, vyro ar donoro?
Dar LP ir pagramdymas ir Gorgis liko, baikos
Kur tas mus Sidabriukas ?