Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

sidabriukas15, čia jokie ne blogi požymiai. Kiekvienam savaip. Sakyčiau, čia net geri požymiai. Sakau Tau iš savo patirties. Aš jau žinojau, kad pastojau, o pilvą taip stipriai maudė kaip per mmm tomis dienomis, kai iš tikrųjų turėjo ateiti nelabosios. Skausmas laikėsi apie 5 dienas. Taigi nosį aukštyn. Laukiame tik teigiamų atsakymų wub.gif
Atsakyti
del rezultatu sake galiu bandyt pasiskambint jau 12.30 ,nu gerai del pilvo gal ,bet kodel man krutine skaudejo ,o dabar jau ne va cia man baisiausia unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 04, 08:47)
labas rytas  4u.gif

Laukiam. wub.gif

QUOTE(Kuisis @ 2012 04 04, 08:54)
ot, žiopla mano galva, ot žiopla doh.gif vakar užklausiau ar galima į pirtį stimuliuojantis, o kad vyrui negalima, tai tik dabar dašuto!tai gerai, kad išvis dašuto, ot būtume prisidirbę doh.gif  blink.gif

vakar buvau derliaus apžiūrėti, tai turiu 7, net mano vargšelė kairė, vieną išstenėjo. gal kas iš patirties apšviestų ar vėliau dar atsirasdavo naujų g.gif

Gerai, kad nejote, nes vyru turtams kenkia karstis. 4u.gif

Pasirodo pas tave tokia pati padetis kaip ir pas mane, tai spaudziu dar smarkiau kumstukus, kad butu daugiau prieaugio. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 04, 09:13)
del rezultatu sake galiu bandyt pasiskambint jau 12.30 ,nu gerai del pilvo gal ,bet kodel man krutine skaudejo ,o dabar jau ne va cia man baisiausia  unsure.gif  unsure.gif

nugi, jau ne viena sakė, kad gali skaudėti gali neskaudėti, nesijaudink. laukiam 12.30 thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 04, 09:15)
Laukiam.  wub.gif
Gerai, kad nejote, nes vyru turtams kenkia karstis.  4u.gif

Pasirodo pas tave tokia pati padetis kaip ir pas mane, tai spaudziu dar smarkiau kumstukus, kad butu daugiau prieaugio.  smile.gif  4u.gif

aš ir už tave laikau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif smile.gif kazkur skaiciau kad stimuliojant negalima kavos ger?ar tai tikrai?dar vis kovoju su rukymu ,ot zaraza kokia blush2.gif
Atsakyti
Mergiukai, gal kas planuojat i LV lekt ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 04, 09:39)
Labas rytas smile.gif  smile.gif kazkur skaiciau kad stimuliojant negalima kavos ger?ar tai tikrai?dar vis kovoju su rukymu ,ot zaraza kokia  blush2.gif

saikingai, nedaugiau 2 puodelių į dieną berods. mirksiukas.gif ir aišku ne dinamito
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 04 balandžio 2012 - 08:50
QUOTE(Beila @ 2012 04 04, 07:50)
Aš jau dėl NT nekantrauju, ypač kai žinau,jog praėjusį kartą man 7DPI rodė gerą vaiduoklį Bet žiauriai bijau nusivilti, apsidžiaugti veltui...

As jau irgi nekantrauju ax.gif ir visai nebijau, sis kartas tau bus labai laimingas smile.gif

QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 04, 08:47)

nu va jau  pridaviau kraujuka ir laukiu rezultatu  ax.gif  oi kaip bijau oi kaip bijau ,bet vis tik ta bloga nuojauta niekur nedingo,vakar vakare kaip pradejo vel pilva mausti taip normaliai grynai kaip mmm ateitu,krutine atleido nu zodziu turbut rezultatai jau aiskus

Sedam ant suoliuko suraite spygas ir suspaude kumscius ir laukiam 4u.gif

QUOTE(Kuisis @ 2012 04 04, 08:54)
ot, žiopla mano galva, ot žiopla doh.gif vakar užklausiau ar galima į pirtį stimuliuojantis, o kad vyrui negalima, tai tik dabar dašuto!tai gerai, kad išvis dašuto, ot būtume prisidirbę doh.gif  blink.gif

vakar buvau derliaus apžiūrėti, tai turiu 7, net mano vargšelė kairė, vieną išstenėjo. gal kas iš patirties apšviestų ar vėliau dar atsirasdavo naujų g.gif

Oho, tikrai gerai kad nejot i ta pirti, moteriai tai gal ir nieko iki punkcijos, bet vyrui tai schmoll.gif

Kelinta tau siandien stimuliacijos diena? jei pirma apziura tai kartais dar islenda vienas kitas papildomas is seseliu mirksiukas.gif

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 04, 09:39)
Labas rytas smile.gif  smile.gif kazkur skaiciau kad stimuliojant negalima kavos ger?ar tai tikrai?dar vis kovoju su rukymu ,ot zaraza kokia  blush2.gif

Man daktare punkcijos diena pasake kad kofeino arba visai ne arba minimuma. tai as jau prisipratinau save pire kavos be kofeino, tarp kito labai skani ir jokio skirtumo as nejauciu. smile.gif

Labas rytelis wub.gif

Triumfante - o tu turteli kada pradesi augint ax.gif

Terze, Atiloja, Afrodite wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 04, 09:52)
Kelinta tau siandien stimuliacijos diena? jei pirma apziura tai kartais dar islenda vienas kitas papildomas is seseliu  mirksiukas.gif

ech, reikia tikėtis, nes septyni tai kaip ir mažoka...man šiandien 7 diena. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 03, 19:50)
LABAS RYTAS group.gif

RENACIUK, jau nuo ryto laikau už tave špygas ax.gif

AFRODITE, kur buvai vakar dingus? Kaip savijauta tavo?

PEPE, o kaip tu, nėštukė, šiandien jaučiasi?Gal sugadinai NT?  ax.gif

Aš jau dėl NT nekantrauju, ypač kai žinau,jog praėjusį kartą man 7DPI rodė gerą vaiduoklį doh.gif  unsure.gif Bet žiauriai bijau nusivilti, apsidžiaugti veltui...

Jo, rytas labas:) Prisisapnavau, kad vyras neistikimas, pabudau visa suprakaitavus, temperatura pamatavau 37. Ne , negadinu dar testu,siandien tik 8 d. Palauksiu, tikesiu geru vidiniu balsu biggrin.gif Bus kaip bus, nepabegsi biggrin.gif
Sidabriuk, sekmes siandien wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 04 03, 19:50)

Aš jau dėl NT nekantrauju, ypač kai žinau,jog praėjusį kartą man 7DPI rodė gerą vaiduoklį doh.gif  unsure.gif Bet žiauriai bijau nusivilti, apsidžiaugti veltui...

Beila, kada tau testas? laikysim kumscius:)
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 04, 07:25)
Labas rytas wub.gif

Beila, oho kaip anksti rodė. Aš praeitą kartą dariausi 9 DPĮ ir man rodė tokią silpnutę juostelę, o laukiasi dvynukų. Kelinta Tau šian diena?

Man įsodino penktadienį, tai šiandien 6 DPI rolleyes.gif Savaitės pabaigos reikės kokį nedorėlį apsisiot biggrin.gif Kaip mano vyras sako, jei nebus II,tai pats užbrauks tą antrą brūkšnelį doh.gif Tai taip išeina, kad aš būsiu nėščia,tik gimdyti gali netekti blink.gif doh.gif

PEPE, o man žinok būna ramiau, kai NT mane nuteikia, tada mažiau bebijau HCG rezultatų unsure.gif Bet tavo sapnas tai lotuliukas.gif Žodžių trūksta doh.gif
KUISI, užaugs dar tų folių, būk rami. Be to ne kiekis svarbiausia, o kokybė 4u.gif

Tai kiek čia mūsų laukiančių HCG??? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 04 balandžio 2012 - 09:19
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 03, 20:47)
labas rytas  4u.gif

nu va jau  pridaviau kraujuka ir laukiu rezultatu  ax.gif  oi kaip bijau oi kaip bijau ,bet vis tik ta bloga nuojauta niekur nedingo,vakar vakare kaip pradejo vel pilva mausti taip normaliai grynai kaip mmm ateitu,krutine atleido nu zodziu turbut rezultatai jau aiskus  doh.gif  unsure.gif  unsure.gif

Sidabriuk, manau tavo nikas turetu keisti i tryzniuka:) Pati saukies visokias nesekmes:) Think Positiv 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif Tikekim, kad viskas bus ciki nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 03, 20:54)
Papildyta:

Svekinam su derliumi:) Jei ir atsiras dar koks kitas, jie gali buti per mazi. Nors as tame praktukas lb. mazai.
Atsakyti