sidabriukas15, čia jokie ne blogi požymiai. Kiekvienam savaip. Sakyčiau, čia net geri požymiai. Sakau Tau iš savo patirties. Aš jau žinojau, kad pastojau, o pilvą taip stipriai maudė kaip per mmm tomis dienomis, kai iš tikrųjų turėjo ateiti nelabosios. Skausmas laikėsi apie 5 dienas. Taigi nosį aukštyn. Laukiame tik teigiamų atsakymų
del rezultatu sake galiu bandyt pasiskambint jau 12.30 ,nu gerai del pilvo gal ,bet kodel man krutine skaudejo ,o dabar jau ne va cia man baisiausia
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 04, 08:47)
labas rytas
Laukiam.
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 04, 08:54)
ot, žiopla mano galva, ot žiopla vakar užklausiau ar galima į pirtį stimuliuojantis, o kad vyrui negalima, tai tik dabar dašuto!tai gerai, kad išvis dašuto, ot būtume prisidirbę
vakar buvau derliaus apžiūrėti, tai turiu 7, net mano vargšelė kairė, vieną išstenėjo. gal kas iš patirties apšviestų ar vėliau dar atsirasdavo naujų
vakar buvau derliaus apžiūrėti, tai turiu 7, net mano vargšelė kairė, vieną išstenėjo. gal kas iš patirties apšviestų ar vėliau dar atsirasdavo naujų
Gerai, kad nejote, nes vyru turtams kenkia karstis.
Pasirodo pas tave tokia pati padetis kaip ir pas mane, tai spaudziu dar smarkiau kumstukus, kad butu daugiau prieaugio.
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 04, 09:13)
del rezultatu sake galiu bandyt pasiskambint jau 12.30 ,nu gerai del pilvo gal ,bet kodel man krutine skaudejo ,o dabar jau ne va cia man baisiausia
nugi, jau ne viena sakė, kad gali skaudėti gali neskaudėti, nesijaudink. laukiam 12.30
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 04, 09:15)
Laukiam.
Pasirodo pas tave tokia pati padetis kaip ir pas mane, tai spaudziu dar smarkiau kumstukus, kad butu daugiau prieaugio.
aš ir už tave laikau
Labas rytas kazkur skaiciau kad stimuliojant negalima kavos ger?ar tai tikrai?dar vis kovoju su rukymu ,ot zaraza kokia
Mergiukai, gal kas planuojat i LV lekt ?
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 04, 09:39)
Labas rytas kazkur skaiciau kad stimuliojant negalima kavos ger?ar tai tikrai?dar vis kovoju su rukymu ,ot zaraza kokia
saikingai, nedaugiau 2 puodelių į dieną berods. ir aišku ne dinamito
QUOTE(Beila @ 2012 04 04, 07:50)
Aš jau dėl NT nekantrauju, ypač kai žinau,jog praėjusį kartą man 7DPI rodė gerą vaiduoklį Bet žiauriai bijau nusivilti, apsidžiaugti veltui...
As jau irgi nekantrauju ir visai nebijau, sis kartas tau bus labai laimingas
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 04, 08:47)
nu va jau pridaviau kraujuka ir laukiu rezultatu oi kaip bijau oi kaip bijau ,bet vis tik ta bloga nuojauta niekur nedingo,vakar vakare kaip pradejo vel pilva mausti taip normaliai grynai kaip mmm ateitu,krutine atleido nu zodziu turbut rezultatai jau aiskus
Sedam ant suoliuko suraite spygas ir suspaude kumscius ir laukiam
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 04, 08:54)
ot, žiopla mano galva, ot žiopla vakar užklausiau ar galima į pirtį stimuliuojantis, o kad vyrui negalima, tai tik dabar dašuto!tai gerai, kad išvis dašuto, ot būtume prisidirbę
Oho, tikrai gerai kad nejot i ta pirti, moteriai tai gal ir nieko iki punkcijos, bet vyrui tai
Kelinta tau siandien stimuliacijos diena? jei pirma apziura tai kartais dar islenda vienas kitas papildomas is seseliu
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 04, 09:39)
Man daktare punkcijos diena pasake kad kofeino arba visai ne arba minimuma. tai as jau prisipratinau save pire kavos be kofeino, tarp kito labai skani ir jokio skirtumo as nejauciu.
Labas rytelis
Triumfante - o tu turteli kada pradesi augint
Terze, Atiloja, Afrodite
QUOTE(Citas @ 2012 04 04, 09:52)
Kelinta tau siandien stimuliacijos diena? jei pirma apziura tai kartais dar islenda vienas kitas papildomas is seseliu
ech, reikia tikėtis, nes septyni tai kaip ir mažoka...man šiandien 7 diena.
QUOTE(Beila @ 2012 04 03, 19:50)
LABAS RYTAS
RENACIUK, jau nuo ryto laikau už tave špygas
AFRODITE, kur buvai vakar dingus? Kaip savijauta tavo?
PEPE, o kaip tu, nėštukė, šiandien jaučiasi?Gal sugadinai NT?
Aš jau dėl NT nekantrauju, ypač kai žinau,jog praėjusį kartą man 7DPI rodė gerą vaiduoklį Bet žiauriai bijau nusivilti, apsidžiaugti veltui...
RENACIUK, jau nuo ryto laikau už tave špygas
AFRODITE, kur buvai vakar dingus? Kaip savijauta tavo?
PEPE, o kaip tu, nėštukė, šiandien jaučiasi?Gal sugadinai NT?
Jo, rytas labas:) Prisisapnavau, kad vyras neistikimas, pabudau visa suprakaitavus, temperatura pamatavau 37. Ne , negadinu dar testu,siandien tik 8 d. Palauksiu, tikesiu geru vidiniu balsu Bus kaip bus, nepabegsi
Sidabriuk, sekmes siandien
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 04 03, 19:50)
Beila, kada tau testas? laikysim kumscius:)
QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 04, 07:25)
Labas rytas
Beila, oho kaip anksti rodė. Aš praeitą kartą dariausi 9 DPĮ ir man rodė tokią silpnutę juostelę, o laukiasi dvynukų. Kelinta Tau šian diena?
Beila, oho kaip anksti rodė. Aš praeitą kartą dariausi 9 DPĮ ir man rodė tokią silpnutę juostelę, o laukiasi dvynukų. Kelinta Tau šian diena?
Man įsodino penktadienį, tai šiandien 6 DPI Savaitės pabaigos reikės kokį nedorėlį apsisiot Kaip mano vyras sako, jei nebus II,tai pats užbrauks tą antrą brūkšnelį Tai taip išeina, kad aš būsiu nėščia,tik gimdyti gali netekti
PEPE, o man žinok būna ramiau, kai NT mane nuteikia, tada mažiau bebijau HCG rezultatų Bet tavo sapnas tai Žodžių trūksta
KUISI, užaugs dar tų folių, būk rami. Be to ne kiekis svarbiausia, o kokybė
Tai kiek čia mūsų laukiančių HCG???
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 03, 20:47)
labas rytas
nu va jau pridaviau kraujuka ir laukiu rezultatu oi kaip bijau oi kaip bijau ,bet vis tik ta bloga nuojauta niekur nedingo,vakar vakare kaip pradejo vel pilva mausti taip normaliai grynai kaip mmm ateitu,krutine atleido nu zodziu turbut rezultatai jau aiskus
Sidabriuk, manau tavo nikas turetu keisti i tryzniuka:) Pati saukies visokias nesekmes:) Think Positiv Tikekim, kad viskas bus ciki
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 03, 20:54)
Papildyta:
Papildyta:
Svekinam su derliumi:) Jei ir atsiras dar koks kitas, jie gali buti per mazi. Nors as tame praktukas lb. mazai.