Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 03, 05:50)
KLAUSYMUKAS ax.gif kur geriau GONALI  laikit kambari ar saldytuve? g.gif

laikiau saldytuve, bet nezinau kodel:) Turetu buti parasytas ant lapelio salia vaistu
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 03, 17:01)
Taip supratau, kad bela dare, tai ir as is paskos:) bet nezinau kas gerai, kas blogai biggrin.gif Skaitinejuos viena foruma simptomai laukimo laiku iki nestumo testo, Tai lb. ivairiai pas moteriskes.Bet is tikruju, tie pozymiai gali buti ir nuo vartojamu vaistu. Tai reikia nustoti su tais ieskojimais biggrin.gif

aha o ka pati darai blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 03, 16:23)
atsiprasau uz toki klausima ,o jus ir makstyje temperatura matuojat ??? g.gif

BT yra matuojama ryte, neišlipus iš lovos. Tiesiog jau iš vakaro turi būt pasidėjusi termometra šalia lovos,kad nubudusi net nekėlusi kojos iš lovos galėtum pasimatuot BT makštyje 4u.gif

PEPE,nereikia gonal laikyti šaldytuve,nebent tau liktų didesnė dozė kitam kartui mirksiukas.gif
TAI KĄ, PANOS,UŽKREČIAU SU TEMPERATŪRA?Aš va numigau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 03 balandžio 2012 - 18:05
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 03, 17:23)
atsiprasau uz toki klausima ,o jus ir makstyje temperatura matuojat ??? g.gif

Nes ten ir tik ten matuojama BT. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 03, 06:05)
aha o ka pati darai  blush2.gif  lotuliukas.gif

Jo, blogai verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Kompa apsikabinus, nepaleidziu, lyg nieko kito netureciau ka veikti.Baisu.
Atsakyti
Tikrai negerai darot, kad cia kabaliuojat, kazkada yra teke skaityti, kad nestuke.gif max 2 val prie kompo. umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 03, 18:03)
laikiau saldytuve, bet nezinau kodel:) Turetu buti parasytas ant lapelio salia vaistu

Jo radau ,aciu mirksiukas.gif
Atsakyti

Labukas visoms,
Turiu klausima kas lv lanketes ar lankotes, ar utrogestan su receptu ? Mano klinikoj turi ir parduoda, bet as ten greit nebusiu, o bijau kad pritruksiu. Lyg embrions neturi. Ar klystu ? Mastau kaip gaut. ax.gif
Tik dabar prisijungiau, prazioplinau,kad yra ryt vaziuojanciu. Jau velu, atsijunge poilsio.
Atsakyti
LABAS RYTAS group.gif

RENACIUK, jau nuo ryto laikau už tave špygas ax.gif

AFRODITE, kur buvai vakar dingus? Kaip savijauta tavo?

PEPE, o kaip tu, nėštukė, šiandien jaučiasi?Gal sugadinai NT? ax.gif

Aš jau dėl NT nekantrauju, ypač kai žinau,jog praėjusį kartą man 7DPI rodė gerą vaiduoklį doh.gif unsure.gif Bet žiauriai bijau nusivilti, apsidžiaugti veltui...
Atsakyti
Labas rytas wub.gif

Beila, oho kaip anksti rodė. Aš praeitą kartą dariausi 9 DPĮ ir man rodė tokią silpnutę juostelę, o laukiasi dvynukų. Kelinta Tau šian diena?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

nu va jau pridaviau kraujuka ir laukiu rezultatu ax.gif oi kaip bijau oi kaip bijau ,bet vis tik ta bloga nuojauta niekur nedingo,vakar vakare kaip pradejo vel pilva mausti taip normaliai grynai kaip mmm ateitu,krutine atleido nu zodziu turbut rezultatai jau aiskus doh.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
ot, žiopla mano galva, ot žiopla doh.gif vakar užklausiau ar galima į pirtį stimuliuojantis, o kad vyrui negalima, tai tik dabar dašuto!tai gerai, kad išvis dašuto, ot būtume prisidirbę doh.gif blink.gif

vakar buvau derliaus apžiūrėti, tai turiu 7, net mano vargšelė kairė, vieną išstenėjo. gal kas iš patirties apšviestų ar vėliau dar atsirasdavo naujų g.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 04, 08:47)
labas rytas  4u.gif

nu va jau  pridaviau kraujuka ir laukiu rezultatu  ax.gif  oi kaip bijau oi kaip bijau ,bet vis tik ta bloga nuojauta niekur nedingo,vakar vakare kaip pradejo vel pilva mausti taip normaliai grynai kaip mmm ateitu,krutine atleido nu zodziu turbut rezultatai jau aiskus  doh.gif  unsure.gif  unsure.gif

niekas čia neaišku, nenuteikinėk savęs. schmoll.gif kada rezultatai?
Atsakyti