Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(Beila @ 2012 04 03, 14:51)
Kuisis, man atrodo, geriau neiti į jokią pirtį ax.gif Ruoškis nėštumui cool.gif

Galima, aš šiek tiek dabar paverkšlensiu??? doh.gif Ryte kol gulėjau lovoje, temperatūra buvo 36.5 (matuota pažasty), BT  - 37,1 (ten matuota rolleyes.gif ), o kai atsikėliau vėl kaip ir vakar rodo 37.2 (matuota pažasty). Vakar buvo šiek tiek viena nosies šnervė užimta, šiandien jau nėra jokios slogos, bet nesuprantu - vis tiek temperatūra liko. Gimdoje silpnai padilgčioja, krūtinė pilnėja po truputį, bet nėra skaudi unsure.gif Baisu, dar tiek dienų liko iki HCG...Nu va išsiliejau, tikiuosi porai valandų bus ramiau doh.gif

nugi, koks čia paverkšlenimas, man regis puikūs požymiai, nosį aukštyn thumbup.gif thumbup.gif

oi, su tuo ruošimusi, tai tokios nuotaikos doh.gif : nuo absoliučios euforijos būsenos iki visiškos apatijos ir nevilties. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 03, 13:36)
bet juk nuojauta kartais apgauna  ax.gif Ryt is pacio ryto varai krauja duot? Kumscius jau net skauda is suspaudimo  4u.gif
Gali, stiprus hormonas tai.

jo ryt is pat ryto varau kad po dvieju rezultatus gauciau ax.gif ojojoj kaip baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 03, 13:51)
Kuisis, man atrodo, geriau neiti į jokią pirtį ax.gif Ruoškis nėštumui cool.gif

Galima, aš šiek tiek dabar paverkšlensiu??? doh.gif Ryte kol gulėjau lovoje, temperatūra buvo 36.5 (matuota pažasty), BT  - 37,1 (ten matuota rolleyes.gif ), o kai atsikėliau vėl kaip ir vakar rodo 37.2 (matuota pažasty). Vakar buvo šiek tiek viena nosies šnervė užimta, šiandien jau nėra jokios slogos, bet nesuprantu - vis tiek temperatūra liko. Gimdoje silpnai padilgčioja, krūtinė pilnėja po truputį, bet nėra skaudi unsure.gif Baisu, dar tiek dienų liko iki HCG...Nu va išsiliejau, tikiuosi porai valandų bus ramiau doh.gif

Man irgi buvo taip buvo, galvojau kad persalau kiba, o va rezultatas miega pietu miego dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 03, 14:40)
merginos, o stimuliacijos metu galima į pirtį?

Tu cia kaip as, galima negalima. biggrin.gif As manau, kad gal tu neik i pirti, nors nelabai man atrodo pavojinga, labiau kenkia vyrams, geriau i baseina eik, kaip as. biggrin.gif

QUOTE(Beila @ 2012 04 03, 14:51)
[i]Galima, aš šiek tiek dabar paverkšlensiu???

biggrin.gif

O as katik sulaukiau skambucio is savo dantuku klinikos, ryt mane priims. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 03, 04:02)
Tu cia kaip as, galima negalima.  biggrin.gif As manau, kad gal tu neik i pirti, nors nelabai man atrodo pavojinga, labiau kenkia vyrams, geriau i baseina eik, kaip as.  biggrin.gif
biggrin.gif

O as katik sulaukiau skambucio is savo dantuku klinikos, ryt mane priims.  thumbup.gif

Nu va, viskas taisos i gera. As dar vis laukiu pazystamos ziniu:) tikiu, kad jie sivyke i LT, velykom, gali buti, kad norvegisko sim, nenaudoja
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 03, 03:14)
jo ryt is pat ryto varau kad po dvieju rezultatus gauciau  ax.gif  ojojoj  kaip baisu  doh.gif

Sekmes, kanrumo ie sventiniu ziniu:) 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Jei pasiseks tau, tai ir mum didesne viltis:)
Papildyta:
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 03, 01:50)
vakar susileidau gonoli sian atsikeliau su skaudancia galva ir pylvuka pucia suk gali but nuo tu stimuliojanciu? blink.gif

Is keliu metu patirties susidariau ispudi, kad visi stimuliavimai veda link didesnios ismeros rubu, o ypaz kelniu:) Kiekviena kart vis didesne puse ar visu numeriu turiu pirkti. Pucias pilvukas ir klubai pleciasi ii sonus, bent jau pas mane. As per 3-4 metus is 32-34 isaugau iki 38. Buk pasiruosus sijonam ar trenigiukam:) Nors ir gonaliu nebenaudoju, bet situacija tokia pati. Sia savaite jaua vaikstau su atsegtom dzinsu segom:)
Atsakyti
Merginos, kurios daznai bendraudavo su termometru:
Klausimelis toks.

Kuris matavimu geriau tiketi? Pazastyje 36,3, makstyje 37,1. Vakar pazastyje 36,7.
Nezinau ar cia rodiklis koks. Siap pas mane zema buna lb.dazani net iki 36, 6 netempia lb. daznai....
Prie uosles receptoriu, jau ir skonio pradeda keistis...Vakar braskes ir brokoliai lb. tiko. Siandien valgiau iprasta bandele, kurios skonis pasikeites , neiprastas, niekad neregautas. Akys nori zuvies. Per ta sav. nuo idejimo jau jau 5k. zuvi valgiau:) niekada taip nebuvo. Sokoladinius saldainiu kvapas jau nuo puses metro riecia nosi. Crinone vel su rudom demelem, pilvukas apie save primena, bet krutine vietoje.
Nezinau ar issiblaskimas prie to gali prisirasyti. Viska kazkur padedu ir paskui ieskau po kelius kartus biggrin.gif
Pasidariau zele:) laukiu kol uzsals:)Sako padeda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir ziuriu draugus, jie mano pozityvo pakrovejai:)
Gaila, kad 05.04 niekas cia nedirba ir testas nusikels....Teks apsizaboti kantrybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 03 balandžio 2012 - 15:46
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 03, 16:25)
Nu va, viskas taisos i gera. As dar vis laukiu pazystamos ziniu:) tikiu, kad jie sivyke i LT, velykom, gali buti, kad norvegisko sim, nenaudoja
Papildyta:
Sekmes, kanrumo ie sventiniu ziniu:) 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Jei pasiseks tau, tai ir mum didesne viltis:)
Papildyta:

Is keliu metu patirties  susidariau ispudi, kad visi stimuliavimai veda link didesnios ismeros rubu, o ypaz kelniu:) Kiekviena kart vis didesne puse ar visu numeriu turiu pirkti. Pucias pilvukas ir klubai pleciasi ii sonus, bent jau pas mane.  As per 3-4 metus is 32-34 isaugau iki 38. Buk pasiruosus sijonam ar trenigiukam:) Nors ir gonaliu nebenaudoju, bet situacija tokia pati. Sia savaite jaua vaikstau su atsegtom dzinsu segom:)

prajuokinai su paskutine fraze biggrin.gif,na jo storejama bet del vaikiuko pasiruosus sustoret,nors nesenai tik atstaciau savo svori nuo pirmo nelaimingo nestumo(22sav) per kuri priaugus buvau 20kg nuo hormonu gerimo
Atsakyti
atsiprasau uz toki klausima ,o jus ir makstyje temperatura matuojat ??? g.gif
Atsakyti
nu zinot ka pasimatavau ir as blush2.gif 37.6,galvojau kad blogai pamatavau ,po to antra karta pamatavau ir 37.6,tai cia blogai ar gerai g.gif 4u.gif
Atsakyti
KLAUSYMUKAS ax.gif kur geriau GONALI laikit kambari ar saldytuve? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 03, 05:23)
atsiprasau uz toki klausima ,o jus ir makstyje temperatura matuojat ??? g.gif

Taip supratau, kad bela dare, tai ir as is paskos:) bet nezinau kas gerai, kas blogai biggrin.gif Skaitinejuos viena foruma simptomai laukimo laiku iki nestumo testo, Tai lb. ivairiai pas moteriskes.Bet is tikruju, tie pozymiai gali buti ir nuo vartojamu vaistu. Tai reikia nustoti su tais ieskojimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 03, 16:50)
KLAUSYMUKAS ax.gif kur geriau GONALI  laikit kambari ar saldytuve? g.gif

gonali kaip isemi is saldytuvo ir laikai kambario temperaturoje jo galiojimo laikas 28 dienos,man taip vaistinej aiskino,kadangi tu ji sunaudosi dar ne viena per tiek laiko tai jokio skirtumo kur tu ji laikysi,tik smagiau kaip jis kambario temperaturoje kaip leidies nesijaucia salcio smile.gif 4u.gif
Atsakyti