Triumfante, iki Hcg dar nepriėjau, bet stimuliacijos metu dantį išsiroviau ir implantą susidėjau, nežinau ar labai sudurniavau aš čia ar ne, bet kad kitos išeities irgi nelabai buvo. stomatologas dar pagąsdino, kad neduok D, nėštumo metu tas sugriuvęs mano dantis supuliuotų, tai susigriebiau ir susitvarkiau. bet po įsodinimo tokių bajerių tai nerizikuočiau daryti
Beila- tai tu jau tikrai buk rami tu jau ,kelinta diena jau tau laikosi ta pati temperatura,o kiek zinau krutine ne visoms ir skauda
va as tai nesuprantu savo krutines tai tikrai lyg anksciau labiau skaudejo ,siandien ryte atrode kad jau visai atleido,bet lyg dar is sonu paspaudus lyg ir yra kazkoks maudimas ,nu zodziu man baisu tai ziauriai,kad ryt gali tekti nusivilti eilini karta
va as tai nesuprantu savo krutines tai tikrai lyg anksciau labiau skaudejo ,siandien ryte atrode kad jau visai atleido,bet lyg dar is sonu paspaudus lyg ir yra kazkoks maudimas ,nu zodziu man baisu tai ziauriai,kad ryt gali tekti nusivilti eilini karta
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 03, 09:25)
Triumfante, iki Hcg dar nepriėjau, bet stimuliacijos metu dantį išsiroviau ir implantą susidėjau, nežinau ar labai sudurniavau aš čia ar ne, bet kad kitos išeities irgi nelabai buvo. stomatologas dar pagąsdino, kad neduok D, nėštumo metu tas sugriuvęs mano dantis supuliuotų, tai susigriebiau ir susitvarkiau. bet po įsodinimo tokių bajerių tai nerizikuočiau daryti
Vadinasi ne as viena tokia, nes irgi prigrasino, kad jau su pilvu nebepriims, tai skubu.
O kaip sekasi tau, kurioje stadijoje dabar esi?
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 03, 07:26)
Labai linkiu rytoj geru ziniu tau
QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 03, 08:56)
Labas rytas
Man šian 4 DPĮ šviežių ir 2 DPĮ blast. Jau kelintą dieną maudžia pilvą kaip prieš mmm, pagrinde švelniai, bet kartais ir stipriau. Aš jau nepamenu kaip ten buvo praeitus kartus. Tai, aišku, dabar gi turiu pergyventi, ar čia labai blogai. Gal negerai, kad taip maudžia ir reikėtų pagerti magnio diasparol? Ką mąsto IVF komisija? Dar galvojau pasiskambinti U, bet kažkaip baisoka
Man šian 4 DPĮ šviežių ir 2 DPĮ blast. Jau kelintą dieną maudžia pilvą kaip prieš mmm, pagrinde švelniai, bet kartais ir stipriau. Aš jau nepamenu kaip ten buvo praeitus kartus. Tai, aišku, dabar gi turiu pergyventi, ar čia labai blogai. Gal negerai, kad taip maudžia ir reikėtų pagerti magnio diasparol? Ką mąsto IVF komisija? Dar galvojau pasiskambinti U, bet kažkaip baisoka
Tau pats implantacijos pikas pagal dienas, taip kad visi skausmeliai tik i nauda
QUOTE(ashley @ 2012 04 03, 08:57)
Labas rytas
šiandien atsikėliau šviežia galva, vakar ilgai su vyrų diskutavime, kiek vertinga gali būti šiuo metu kelionė į LV, kuomet rastos šios zarazos. Galbūt mėnesį pasigydyti ir po to suplanuoti vizitą. Nežinau.... atėjau čia ieškoti jūsų patarimo. Kaip jūs pasielgtumėte
šiandien atsikėliau šviežia galva, vakar ilgai su vyrų diskutavime, kiek vertinga gali būti šiuo metu kelionė į LV, kuomet rastos šios zarazos. Galbūt mėnesį pasigydyti ir po to suplanuoti vizitą. Nežinau.... atėjau čia ieškoti jūsų patarimo. Kaip jūs pasielgtumėte
O jus i lV vaziuotumet jau IVF aptarti ar tyrimu? Nes jei del IVF tai nemanau kad vertinga kelione, nes zarazas reikia issigydyti, o jei tyrimams, tai butu ne pro sali, nes bykova savo visokius daro, kuriems paskiria jei reikia papildomus gydymus. Ir dar ji tikrai sakys probijotikus gerti (man labai patiko Protexin Balance).
QUOTE(Beila @ 2012 04 03, 09:10)
Merginos,kelinta DPI turi pradėti skaudėti krūtinę Praėjusį kartą,kai šviežius sodino,tai kadangi ir taip buvau hormonų privarširuota,tai greit pradėjo maust. O šįkart dabar jau 5 DPI (dėjo atšildytus) ir krūtinė tik papilnėjusi,bet dar neskauda.Gimdoje stipriau 1-2 DPI dilgčiojo, o dabar tik retkarčiais padurena. Šįryt BT mano 37.1[/i]
Beila juk zinai kad nera jokiu taisykliu ar 100% pozymiu. Pas tave Blastukes, vadinasi dilgciojimas 1-2DPI galejo buti implantacija. BT - tiesiog nuostabi
As merginos gavau vizita pas Gorgi sis sestadieni Nustebau kad dirba jis, bet tipo del to kad cia UK penktadienis laisvas tai jis dirba sestadieni, tai ir is darbo nereikes begti Isklausinesiu kiek man dar intralipidu darytis, duosiu visa grafika kiek ir kada LIT, Intralipidus turejau, klausiu ka dar naudoti jau pacio IVF metu (clexane ir pan) nu ir persitirsiu savo skydliaukes hormona ir tikiuosi po padidintos Lathyroxine dozes bus jis numustas
Triumfante - saunuole del dantuko, nes uzdegimas net HCG laukimo metu butu labai negerai
Geros dieneles
QUOTE(Terze @ 2012 04 02, 23:28)
M-homonis, tai cia mikoplazma?
Mums gyd paskyre Bikovos ginekologas, uz kurio "konsultacija" taip pat reikejo susimoketi
Mums gyd paskyre Bikovos ginekologas, uz kurio "konsultacija" taip pat reikejo susimoketi
Aha. Tikrai taip. Kol kas dar svarstau, ar man verta pas Bykova - pirmai konsultacijai, ar ne. Jei nevaziuoju - tai ieškosiu, kas LT paskirs gydymą, jei- vaziuoju, gal tuomet Bykova paralelei sudelios planą + jos gydytojas paskirs gydymą. Jetau, kaip negaliu apsispręsti.....
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 03, 08:07)
bet manau kad reiketu issigydyti iki g galo,kad nuvaziuotum sveikut ,sveikutele ,tada galvosi kad tikrai jau viska padarei,juk dabar tas manuo tikrai nedaug ka keis greit praeis bet busi sveika
Sidabriukas, kalbi kaip mano vyras
QUOTE(Beila @ 2012 04 03, 08:10)
Patarčiau, bet tų zarazų Graikijoj nesu tyrusi,tai negaliu ir pakomentuot. Tik žinau, kad dėl LIT važiuoja pas Bykovą į LT, o js gydymas dėl zarazų skiriasi su Graikijos siūlomo (ar kažkas panašaus , nekreipk dėmesio - kažkokios nuotrupos tik galvoje likusios iš mergaičių sms )
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 03, 09:40)
Vadinasi ne as viena tokia, nes irgi prigrasino, kad jau su pilvu nebepriims, tai skubu.
mėlynių ant pilvo skaičiavimo
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 01, 11:18)
Na va, as ir sakau...
Man siandien truputi kazkoks jauduliukas jau uzejo. Bet paplaukiojau baseine, pareksalavau, gal praeis.
Man siandien truputi kazkoks jauduliukas jau uzejo. Bet paplaukiojau baseine, pareksalavau, gal praeis.
Man kazkaip atrodo, kad nerimas pries yra geriau, nei nerimas po:) Nu dar nepasitvirtino , betman taip sviecia:) Blogiausia, nieko nebereguoti, kaip man buvo praeita karta, nuejau , isgirdau nelabai kas mane nudziuginti, nusisypsojau abejinga sypsena ir laukimas buvo aiskus.
QUOTE(Citas @ 2012 04 03, 08:51)
O jus i lV vaziuotumet jau IVF aptarti ar tyrimu? Nes jei del IVF tai nemanau kad vertinga kelione, nes zarazas reikia issigydyti, o jei tyrimams, tai butu ne pro sali, nes bykova savo visokius daro, kuriems paskiria jei reikia papildomus gydymus. Ir dar ji tikrai sakys probijotikus gerti (man labai patiko Protexin Balance).
Citas, jaučiu kad vienu vizitu norėjau perdaug zuikių nušauti , bet kol kas dar niekas nesugriuvo. Laiku gavau atsakymus iš Gr. Manau, pas Tr. tikrai dar per anksti, lieka Bykova - pas ją mano pirmasis vizitas - tyrimams. Bet pradėjau panikuoti, kad per anksti, gal pradžioje pasigydyti, antra vertus - galbūt planas gydymo bus paprastesnis/greitesnis: Bykovos gydymas (jei tokį skirs) + zarazų gydymas (kitas gydyt. LV).
Papildyta:
Merginos mano jūsų nuomonė labai labai reikalinga
[quote=Beila,2012 04 01, 23:01]
PEPE, juk netyčia apsimelavau
Pasižiūrėjau į savo užrašus ir ten radau, kad ir man crinonas rudas krito
OI....tas pozymis mano arkliukas dabar bus:) Nepaveskit, pozityvios mintys Vakar buvom i svecius nuvyke, porele turi suni nemaza. Mielas suo, prie manes draugauti lindo, bet jau kvapas jo suniskas koks buvo astrus kaip niekad Tai kvapai bus mano pusarskliukas Tki vieno tikiuos, kad tie arkliukai nepakratytu koju po testo resultatu.... Atrodo, apsilaizymo periodas bus ilgas tada....Ech....Dar gera savaite laukimo...
Papildyta:
[quote=Citas,2012 04 01, 23:20]
Pepe - bet matau "perliuku" mums pametai , bet tau atleidziama nes tu juk pas mus.
Jo, as tikras ilgas perlu verinys:), tie perliukai byra ir byra, man negaila:) Ne is blogos valios metau:) Bet ir paciai paskui linksmiau is saves juoktis, kai matau ant kiek atsipalaidavus ir kiek ilgai mastymas atostogauja pas mane:)
Visa laime, kad atleidziat:) nenoriu buti isspirta kaip tas kiskis ziopliukas is vaikisko filmuko, kuris niekada negalejo patyleti:) Reikia pradeti pratintis prie vaikisku heroju:)
PEPE, juk netyčia apsimelavau
Pasižiūrėjau į savo užrašus ir ten radau, kad ir man crinonas rudas krito
OI....tas pozymis mano arkliukas dabar bus:) Nepaveskit, pozityvios mintys Vakar buvom i svecius nuvyke, porele turi suni nemaza. Mielas suo, prie manes draugauti lindo, bet jau kvapas jo suniskas koks buvo astrus kaip niekad Tai kvapai bus mano pusarskliukas Tki vieno tikiuos, kad tie arkliukai nepakratytu koju po testo resultatu.... Atrodo, apsilaizymo periodas bus ilgas tada....Ech....Dar gera savaite laukimo...
Papildyta:
[quote=Citas,2012 04 01, 23:20]
Pepe - bet matau "perliuku" mums pametai , bet tau atleidziama nes tu juk pas mus.
Jo, as tikras ilgas perlu verinys:), tie perliukai byra ir byra, man negaila:) Ne is blogos valios metau:) Bet ir paciai paskui linksmiau is saves juoktis, kai matau ant kiek atsipalaidavus ir kiek ilgai mastymas atostogauja pas mane:)
Visa laime, kad atleidziat:) nenoriu buti isspirta kaip tas kiskis ziopliukas is vaikisko filmuko, kuris niekada negalejo patyleti:) Reikia pradeti pratintis prie vaikisku heroju:)
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 03, 10:08)
mėlynių ant pilvo skaičiavimo
Bet svarbiausia koks tikslas. Kada numatoma punkcija?
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 03, 10:10)
Man kazkaip atrodo, kad nerimas pries yra geriau, nei nerimas po:) Nu dar nepasitvirtino , betman taip sviecia:) Blogiausia, nieko nebereguoti, kaip man buvo praeita karta, nuejau , isgirdau nelabai kas mane nudziuginti, nusisypsojau abejinga sypsena ir laukimas buvo aiskus.
O as maniau istemsiu be jaudulio, iki sekmadienio buvo puiku, o dabar kazkokie drugeliai pilve skraido. Kokio dydzio jie bus dar po keliu savaiciu net baisu pagalvoti.
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 03, 10:46)
Reikia pradeti pratintis prie vaikisku heroju:)
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 02, 06:58)
Merginos, esate kurios per stimuliacija ir hcg laukima tvarkiusios dantukus? Idomu, nekiankia labai?
Papildyta:
Parasiau ir pati dabar galvoju, akd nesamone parasiau, koks gali buti dantu tvarkymas per hcg laukima.
Papildyta:
Parasiau ir pati dabar galvoju, akd nesamone parasiau, koks gali buti dantu tvarkymas per hcg laukima.
As tvarkiau gera savaite pries maziuku idejima, jau naudojau vaistus, bet aisku ne stimuliacijos. Pasirinkau geresne blogybe is abieju. pamasciau, kad geriau pries tai, nei nestumo metu, ar maitinant vaika krutimi. Nuskausminimas per para ar 2 isgaruoja....bet stimuliuojantis, kad ir nelabai koks varianats? Nezinau.
Ačiū Cituk