LABAS RYTAS
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 03, 06:26)
labas rytas
kazkaip man nesimiega
Puikiai tave suprantu, bet tau jau nedaug beliko nerimauti
Pasistenk užimti savo galva kitais dalykais,kad reikėtų kuo mažiau apie tai galvoti
QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 03, 07:56)
Labas rytas
Man šian 4 DPĮ šviežių ir 2 DPĮ blast. Jau kelintą dieną maudžia pilvą kaip prieš mmm, pagrinde švelniai, bet kartais ir stipriau. Aš jau nepamenu kaip ten buvo praeitus kartus. Tai, aišku, dabar gi turiu pergyventi, ar čia labai blogai. Gal negerai, kad taip maudžia ir reikėtų pagerti magnio diasparol? Ką mąsto IVF komisija? Dar galvojau pasiskambinti U, bet kažkaip baisoka
O tai tau sodino iš dviejų kartų? Kurioj čia klinikoj taip daro, nes Jolsanoj sakė,kad geriau vienu kartu viską įsodint
Be to džiaukis,kad tau maudžia,čia geri požymiai
O jei nori pasiskambint ir paklaust gydytojos,tai daryk drąsiai,jie tokius pinigus ima,tai manau nenumirs ir nuo klausimo
Ir nesijaudink, tu jau
QUOTE(ashley @ 2012 04 03, 07:57)
Labas rytas
šiandien atsikėliau šviežia galva, vakar ilgai su vyrų diskutavime, kiek vertinga gali būti šiuo metu kelionė į LV, kuomet rastos šios zarazos. Galbūt mėnesį pasigydyti ir po to suplanuoti vizitą. Nežinau.... atėjau čia ieškoti jūsų patarimo. Kaip jūs pasielgtumėte
Patarčiau, bet tų zarazų Graikijoj nesu tyrusi,tai negaliu ir pakomentuot. Tik žinau, kad dėl LIT važiuoja pas Bykovą į LT, o js gydymas dėl zarazų skiriasi su Graikijos siūlomo (ar kažkas panašaus
, nekreipk dėmesio - kažkokios nuotrupos tik galvoje likusios iš mergaičių sms
)
P.S
.Merginos,kelinta DPI turi pradėti skaudėti krūtinę Praėjusį kartą,kai šviežius sodino,tai kadangi ir taip buvau hormonų privarširuota,tai greit pradėjo maust. O šįkart dabar jau 5 DPI (dėjo atšildytus) ir krūtinė tik papilnėjusi,bet dar neskauda.Gimdoje stipriau 1-2 DPI dilgčiojo, o dabar tik retkarčiais padurena. Šįryt BT mano 37.1