Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 21:21)
ir ka jei jas randa ,sugeri vaistus ir tada jau tiksliai pastoji  g.gif  4u.gif

Jo duoda 100% lotuliukas.gif lotuliukas.gif Stebuklu deja nebuna biggrin.gif bet tiesiog noriu buti svari ir pasiruosusi kad duociau sau kuo daugiau sancu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 02, 20:22)
Jo duoda 100%  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Stebuklu deja nebuna  biggrin.gif  bet tiesiog noriu buti svari ir pasiruosusi kad duociau sau kuo daugiau sancu  4u.gif

supratau ax.gif 4u.gif ka mergaites turbut reikia jau palinket labos nakties 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 02, 19:59)
Pas Bikova pirmas vizitas atrodo kainavo 208latai, o pas Treisa standartiskai...apziura+echo+priklauso, kokius tyrimus darys...

Kai as rodziau Treisui graikiskus tyrimus, jis i juos ziurejo skeptiskai, tik ilgai ikalbejus skyre antibus, bet as tada jau geriau kito gyd skirtus antibus....

Turėsiu omeny.

O ar yra kam paskyre gydyma nuo siu sarazu ne Gorgis? Jei jau Treisas ziuri skeptiškai į šiuos tyrimus gal Bykova tuomet paskirs? Kaži, ar vyrui taip pat bus skiriamas kursas?

Beje pas mane rastos M-hominis. Nukopijuosiu Keberiokšt posta, gal kam pravers:
M hominis are resistant to tetracyclines (e.g., doxycycline) and metronidazole (flagyl) and M hominis is also strongly resistant to macrolides (e.g., erythromycin, clarithromycin and azithromycin). Moxifloxacin is much more effective against M hominis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 02 balandžio 2012 - 20:34
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 21:26)
supratau  ax.gif  4u.gif ka mergaites turbut reikia jau palinket labos nakties  4u.gif  mirksiukas.gif

Eik glostyk pilvuka ir prasyk vaikuciu pasilikti 4u.gif

QUOTE(ashley @ 2012 04 02, 21:29)
Turėsiu omeny.

O ar yra kam paskyre gydyma nuo siu sarazu ne Gorgis? Jei jau Treisas ziuri skeptiškai į šiuos tyrimus gal Bykova tuomet paskirs? Kaži, ar vyrui taip pat bus skiriamas kursas?

Aha, vyrui skiria lygiai ta pati ka ir mums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 02, 20:21)
Labas meginos,siandien pradedu stmuliotis mirksiukas.gif

Sveikinu ir spaudziu kumstukus! 4u.gif As maniau, kad tu jau lauki hcg. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2012 04 02, 21:29)
Turėsiu omeny.

Beje pas mane rastos M-hominis. Nukopijuosiu Keberiokšt posta, gal kam pravers:
M hominis are resistant to tetracyclines (e.g., doxycycline) and metronidazole (flagyl) and M hominis is also strongly resistant to macrolides (e.g., erythromycin, clarithromycin and azithromycin). Moxifloxacin is much more effective against M hominis

M-homonis, tai cia mikoplazma?
Mums gyd paskyre Bikovos ginekologas, uz kurio "konsultacija" taip pat reikejo susimoketi
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

kazkaip man nesimiega doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Man šian 4 DPĮ šviežių ir 2 DPĮ blast. Jau kelintą dieną maudžia pilvą kaip prieš mmm, pagrinde švelniai, bet kartais ir stipriau. Aš jau nepamenu kaip ten buvo praeitus kartus. Tai, aišku, dabar gi turiu pergyventi, ar čia labai blogai. Gal negerai, kad taip maudžia ir reikėtų pagerti magnio diasparol? Ką mąsto IVF komisija? biggrin.gif Dar galvojau pasiskambinti U, bet kažkaip baisoka blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
šiandien atsikėliau šviežia galva, vakar ilgai su vyrų diskutavime, kiek vertinga gali būti šiuo metu kelionė į LV, kuomet rastos šios zarazos. Galbūt mėnesį pasigydyti ir po to suplanuoti vizitą. Nežinau.... atėjau čia ieškoti jūsų patarimo. Kaip jūs pasielgtumėte g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 03 balandžio 2012 - 07:58
QUOTE(ashley @ 2012 04 03, 07:57)
Labas rytas  4u.gif
šiandien atsikėliau šviežia galva, vakar ilgai su vyrų diskutavime, kiek vertinga gali būti šiuo metu kelionė į LV, kuomet rastos šios zarazos. Galbūt mėnesį pasigydyti ir po to suplanuoti vizitą. Nežinau.... atėjau čia ieškoti jūsų patarimo. Kaip jūs pasielgtumėte  g.gif  g.gif

as tai su tom zarazom ir kelionem i lv nesusidurus ,tai tikraii nezinau ka ir patarti ax.gif ,bet manau kad reiketu issigydyti iki g ax.gif galo,kad nuvaziuotum sveikut ,sveikutele ,tada galvosi kad tikrai jau viska padarei,juk dabar tas manuo tikrai nedaug ka keis greit praeis bet busi sveika 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 03, 07:56)
Labas rytas 4u.gif

Man šian 4 DPĮ šviežių ir 2 DPĮ blast. Jau kelintą dieną maudžia pilvą kaip prieš mmm, pagrinde švelniai, bet kartais ir stipriau. Aš jau nepamenu kaip ten buvo praeitus kartus. Tai, aišku, dabar gi turiu pergyventi, ar čia labai blogai. Gal negerai, kad taip maudžia ir reikėtų pagerti magnio diasparol? Ką mąsto IVF komisija? biggrin.gif Dar galvojau pasiskambinti U, bet kažkaip baisoka blush2.gif

sveika ,noreciau paklausti kaip suprast ( 4 DPĮ šviežių ir 2 DPĮ blast),tau kazkaip atskirai idejo ?? 4u.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS 4u.gif
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 03, 06:26)
labas rytas   4u.gif

kazkaip man nesimiega

Puikiai tave suprantu, bet tau jau nedaug beliko nerimauti 4u.gif Pasistenk užimti savo galva kitais dalykais,kad reikėtų kuo mažiau apie tai galvoti mirksiukas.gif

QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 03, 07:56)
Labas rytas 4u.gif
Man šian 4 DPĮ šviežių ir 2 DPĮ blast. Jau kelintą dieną maudžia pilvą kaip prieš mmm, pagrinde švelniai, bet kartais ir stipriau. Aš jau nepamenu kaip ten buvo praeitus kartus. Tai, aišku, dabar gi turiu pergyventi, ar čia labai blogai. Gal negerai, kad taip maudžia ir reikėtų pagerti magnio diasparol? Ką mąsto IVF komisija? Dar galvojau pasiskambinti U, bet kažkaip baisoka

O tai tau sodino iš dviejų kartų? Kurioj čia klinikoj taip daro, nes Jolsanoj sakė,kad geriau vienu kartu viską įsodint g.gif
Be to džiaukis,kad tau maudžia,čia geri požymiai ax.gif wub.gif O jei nori pasiskambint ir paklaust gydytojos,tai daryk drąsiai,jie tokius pinigus ima,tai manau nenumirs ir nuo klausimo cool.gif
Ir nesijaudink, tu jau nestuke.gif wub.gif

QUOTE(ashley @ 2012 04 03, 07:57)
Labas rytas  4u.gif
šiandien atsikėliau šviežia galva, vakar ilgai su vyrų diskutavime, kiek vertinga gali būti šiuo metu kelionė į LV, kuomet rastos šios zarazos. Galbūt mėnesį pasigydyti ir po to suplanuoti vizitą. Nežinau.... atėjau čia ieškoti jūsų patarimo. Kaip jūs pasielgtumėte  g.gif 

Patarčiau, bet tų zarazų Graikijoj nesu tyrusi,tai negaliu ir pakomentuot. Tik žinau, kad dėl LIT važiuoja pas Bykovą į LT, o js gydymas dėl zarazų skiriasi su Graikijos siūlomo (ar kažkas panašaus blush2.gif , nekreipk dėmesio - kažkokios nuotrupos tik galvoje likusios iš mergaičių sms doh.gif lotuliukas.gif )

P.S.Merginos,kelinta DPI turi pradėti skaudėti krūtinę g.gif Praėjusį kartą,kai šviežius sodino,tai kadangi ir taip buvau hormonų privarširuota,tai greit pradėjo maust. O šįkart dabar jau 5 DPI (dėjo atšildytus) ir krūtinė tik papilnėjusi,bet dar neskauda.Gimdoje stipriau 1-2 DPI dilgčiojo, o dabar tik retkarčiais padurena. Šįryt BT mano 37.1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 03 balandžio 2012 - 08:11
VK dabar nemokamai augina iki blastocistų. Aš turėjau puikios kokybės 5 embrionus. Gydytoja patarė įsidėti vieną, o likusius auginti iki blastocistų. Nu tai dar gerai, kad bent vienas stipruolsi liko. Taigi ir išeina per du kartus. Šviežią įsodino penktadienį, o blastocistą sekmadinį.
Atsakyti