Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

o tai is kur jus radot ,ta klinika ,kaip isvis suzinojot kad ten ,ar siaip pas pacia reikia ieskoti tu bakteriju,gydytoja patare ar kaip ,papasakok man prasau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 02, 19:33)
Pas mane daryti 4 IVF, pries kiekviena scyrai istirtos infekcijos ir niekada nieko nerado, o va graikijoj rado visa puokste (mykoplazma, ureaplazma ir chlamidija  blink.gif ) gydziausi antibijotikais, po pirmo kurso atsikraciau dviejomis, liko mycoplazma, geriau antra kursa (tada dar bykova rado rado kazkokia bakterija) tai pavariau dar 6 savaites antibijotiku ir dabar jau tikiuosi buti svari, nes jau neturiu kada persitestuoti  4u.gif

Citas, ar teisingai supratau, kad gydyma tau paskyre Bykova?
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 20:36)
o tai is kur jus radot ,ta klinika ,kaip isvis suzinojot kad ten ,ar siaip pas pacia reikia ieskoti  tu bakteriju,gydytoja patare ar kaip ,papasakok man prasau... 4u.gif

Man tai UK klinikoj dirbantis Gorgis jau per pirma susitikima liepe pasidaryt (net nesiule, bet nurode, nes jo gydymas labai priklauso nuo siu zarazu buvimo ar nebuvimo). Cia turbut nuo gydytoju tikejimo, nusistatymo priklauso. Kai kurie nusistate, kad zarazos naturalu ir nieko jos netrukdo, bent jau myko ar urea. Nu chlamidija tai visi turbut sutinkam kad gali tik kenkti.

Ashley, Gydyma man nustate Gorgis (UK), bet kai peristestavau pirma karta ir vis dar turejau Mykoplazma tuo pat metu sutapo mano pirmas pasimatymas su Bykova ir ji taip pat rado kazkokia bakterine vaginoze, bet kai pasakiau kad jau turiu antibijotikus antram raundui issinaikinti Mykoplazma ji sake kad tas kursas isnaikins ir jos rasta zaraza. jis tik butinai liepe kartu su antibais naudoti probijotikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 02 balandžio 2012 - 19:41
QUOTE(Citas @ 2012 04 02, 19:39)
Man tai UK klinikoj dirbantis Gorgis jau per pirma susitikima liepe pasidaryt (net nesiule, bet nurode, nes jo gydymas labai priklauso nuo siu zarazu buvimo ar nebuvimo). Cia turbut nuo gydytoju tikejimo, nusistatymo priklauso. Kai kurie nusistate, kad zarazos naturalu ir nieko jos netrukdo, bent jau myko ar urea. Nu chlamidija tai visi turbut sutinkam kad gali tik kenkti.

Ashley, Gydyma man nustate Gorgis (UK), bet kai peristestavau pirma karta ir vis dar turejau Mykoplazma tuo pat metu sutapo mano pirmas pasimatymas su Bykova ir ji taip pat rado kazkokia bakterine vaginoze, bet kai pasakiau kad jau turiu antibijotikus antram raundui issinaikinti Mykoplazma ji sake kad tas kursas isnaikins ir jos rasta zaraza. jis tik butinai liepe kartu su antibais naudoti probijotikus.

supratau ,bet turbut lietuvos gydytojai kazka panasaus zino ,ar taiko kazka panasaus,bet chlamidijas juk tiria is pat pradziu cia beveik pirmas zingsnis ...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 02, 18:33)
Sveika prisijungus i kova su zarazom  4u.gif  Iprastai-antibiotikai, tik jei pas tave zemas skaiciukas, gal Bykova ignoruos  g.gif  Treijs'ui rodysi siuos tyrimus?
Geros keliones ir laukiam griztant wink.gif

Ačiū tau.
Tyrimus rodysiu abiems. Išklausysiu nuomonę abiejų.

Beje, kas gali pasakyti man, ar pirmam apsilankymui pas Bykova 200 lvl pakaks? Ir kiek pas Treijs pinionsų pasiimti?
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2012 04 02, 20:45)
Ačiū tau.
Tyrimus rodysiu abiems. Išklausysiu nuomonę abiejų.

Beje, kas gali pasakyti man, ar pirmam apsilankymui pas Bykova 200 lvl pakaks? Ir kiek pas Treijs pinionsų pasiimti?

Pas Bikova pirmas vizitas atrodo kainavo 208latai, o pas Treisa standartiskai...apziura+echo+priklauso, kokius tyrimus darys...

Kai as rodziau Treisui graikiskus tyrimus, jis i juos ziurejo skeptiskai, tik ilgai ikalbejus skyre antibus, bet as tada jau geriau kito gyd skirtus antibus....
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 20:43)
supratau ,bet turbut lietuvos gydytojai kazka panasaus zino ,ar taiko kazka panasaus,bet chlamidijas juk tiria is pat pradziu cia beveik pirmas zingsnis ...

Sidabriuk, man chlamidijas tyre LT ir LV nuo 2006metu kiekviena karta keiciant klinika, niekada nerado. Cia kitoks tyrimas, negaliu dabar paaiskinti, nepamenu, bet jei idomu, paskaityk ta nuoroda...
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 20:43)

Nu zinok tame ir esme kad man tyre pries visus IVF-us tiek LT tiek UK, bet jie tiria is venos kraujo, o pasirodo tu pasislepusiu gali is neuztikti blink.gif
Atsakyti
o tai chlamidijas tiria ne is tepinelio ???? blink.gif ar as cia kazka maisau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 21:04)
o tai chlamidijas tiria ne is tepinelio ????  blink.gif  ar as cia kazka maisau blink.gif

Man is tepinelio ir nerasdavo
Atsakyti
nu sakes,tai kaip jie ten tiria kad randa blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 02, 21:04)
o tai chlamidijas tiria ne is tepinelio ????  blink.gif  ar as cia kazka maisau blink.gif

Oi soriukas is tepinelio ir man dare smile.gif ir nerado
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 02, 20:16)
Oi soriukas is tepinelio ir man dare smile.gif ir nerado

ir ka jei jas randa ,sugeri vaistus ir tada jau tiksliai pastoji g.gif 4u.gif
Atsakyti