Sidabriuk, nu nurimk Nesikrimsk taip, kad šiandien NT dar neparodė II. Je taip neramu, ryt HCG pasidaryk ir bus aišku.
Terze, Atiloja, apie tą prievartautoją tai pavarėt baisiai Atiloja, tavo planas kaip pas perfekcionistę Tu super
P.S. Sekmadienį truputį nosį užgulė, bet šiaip nuo slogos aš temperatūros neturiu, negi dar kokia baisesnė liga prisikabins. Merginos, o man temperatūra 37.2-37.1 Ot gražu, net žalia I6 nam7 n4 kojos nuo penktadienio nekėliau, o dabar temperatūros turiu
QUOTE(Beila @ 2012 04 02, 16:58)
Sidabriuk, nu nurimk Nesikrimsk taip, kad šiandien NT dar neparodė II. Je taip neramu, ryt HCG pasidaryk ir bus aišku.
Terze, Atiloja, apie tą prievartautoją tai pavarėt baisiai Atiloja, tavo planas kaip pas perfekcionistę Tu super
P.S. Sekmadienį truputį nosį užgulė, bet šiaip nuo slogos aš temperatūros neturiu, negi dar kokia baisesnė liga prisikabins. Merginos, o man temperatūra 37.2-37.1 Ot gražu, net žalia I6 nam7 n4 kojos nuo penktadienio nekėliau, o dabar temperatūros turiu
gal del to temperatura ,nes tu ,nepagalvojai
QUOTE(Beila @ 2012 04 02, 17:58)
As irgi manau kad cia kuo graziausia pakilusi BT
Na ką. Antras bandymas ir šį syk siuntinys nukeliavo į Graikiją. Buvo vėl neramu, nes visą savaitę jokių žinių iš jų nebuvo. Šiandien atsakymus gavau - Ureaplazma - negative, mycopl -positive, chlamyd. - positive.
Suprantu - manęs laukia dieta Gal kas gali pasakyti, kokį gi gydymą įprastai paskiria šioms bjaurybėms išnaikinti ?
Beje treč. važiuoju į LV - pas Bykova ir Treijs, tikiuosi ledai pradės judėti į priekį Gal kas nori į komapniją kartu?
Suprantu - manęs laukia dieta Gal kas gali pasakyti, kokį gi gydymą įprastai paskiria šioms bjaurybėms išnaikinti ?
Beje treč. važiuoju į LV - pas Bykova ir Treijs, tikiuosi ledai pradės judėti į priekį Gal kas nori į komapniją kartu?
na Jūs ir pažengusios...skaitau skaitau ir susimaišau kuriai kas blondzinka aš
bet toks teigiamas aktyvumas, taip pozityviai nuteikia...žinau tik vieną, kad šiam nelengvam kely reikia geležinės kantrybės[B]
Ačiū Terzyt, Triumfante už palaikymą...kaip ir toliau pasitikėsiu savo daktaryte,nes kas geriau nei ji matydama skaičiukus visų tyrimų ir pan. gali man pasakyti kaip toliau elgtis
p.s. labai laikau kumštukus už laukiančias kraujo tyrimukų
bet toks teigiamas aktyvumas, taip pozityviai nuteikia...žinau tik vieną, kad šiam nelengvam kely reikia geležinės kantrybės[B]
Ačiū Terzyt, Triumfante už palaikymą...kaip ir toliau pasitikėsiu savo daktaryte,nes kas geriau nei ji matydama skaičiukus visų tyrimų ir pan. gali man pasakyti kaip toliau elgtis
p.s. labai laikau kumštukus už laukiančias kraujo tyrimukų
QUOTE(ashley @ 2012 04 02, 18:18)
Na ką. Antras bandymas ir šį syk siuntinys nukeliavo į Graikiją. Buvo vėl neramu, nes visą savaitę jokių žinių iš jų nebuvo. Šiandien atsakymus gavau - Ureaplazma - negative, mycopl -positive, chlamyd. - positive.
Jus paaiskinkite man kvailai, kas cia per stebuklinga klinika Graikijoje, kad taip toli siunciate tyrimus?
Ar as kazko nesuprantu?
QUOTE(ashley @ 2012 04 02, 19:18)
Sveika prisijungus i kova su zarazom Iprastai-antibiotikai, tik jei pas tave zemas skaiciukas, gal Bykova ignoruos Treijs'ui rodysi siuos tyrimus?
Geros keliones ir laukiam griztant
Papildyta:
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 02, 19:26)
Jus paaiskinkite man kvailai, kas cia per stebuklinga klinika Graikijoje, kad taip toli siunciate tyrimus?
Ar as kazko nesuprantu?
Ar as kazko nesuprantu?
http://www.locus-med...r/index.php/en/
Gero skaitymo
QUOTE(Terze @ 2012 04 02, 18:33)
Sveika prisijungus i kova su zarazom Iprastai-antibiotikai, tik jei pas tave zemas skaiciukas, gal Bykova ignoruos Treijs'ui rodysi siuos tyrimus?
Papildyta:
Gero skaitymo
Papildyta:
Gero skaitymo
Gal galima trumtai LT kalba?
ENG nesugebesiu suprasti apie ka ir kur ieskoti info
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 02, 18:35)
Ciocia -atsiųsk savo e-mail į mano AZ. Persiusiu tau visa informaciją.
Labas meginos,siandien pradedu stmuliotis kita antradieni i apziurap :rolleyes:GAl kuri is cia esenciu siandien buvo LV nes daug letuviu buvo iduomu ar kas is cia esenciu buvo
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 02, 18:58)
Merginos, esate kurios per stimuliacija ir hcg laukima tvarkiusios dantukus? Idomu, nekiankia labai?
Papildyta:
Parasiau ir pati dabar galvoju, akd nesamone parasiau, koks gali buti dantu tvarkymas per hcg laukima.
Papildyta:
Parasiau ir pati dabar galvoju, akd nesamone parasiau, koks gali buti dantu tvarkymas per hcg laukima.
Gerai kad pati pasitaisei, per HCG laukima ir as nerekomenduociau
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 02, 19:35)
Jei trumpai, tai graikai daro uzsislepusiu infekciju tyrima is mmm kraujo, randa net mirusias bakteriju lasteles (deja niekur arciau negirdejau). Pas mane daryti 4 IVF, pries kiekviena scyrai istirtos infekcijos ir niekada nieko nerado, o va graikijoj rado visa puokste (mykoplazma, ureaplazma ir chlamidija ) gydziausi antibijotikais, po pirmo kurso atsikraciau dviejomis, liko mycoplazma, geriau antra kursa (tada dar bykova rado rado kazkokia bakterija) tai pavariau dar 6 savaites antibijotiku ir dabar jau tikiuosi buti svari, nes jau neturiu kada persitestuoti