Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

Sidabriuk, nu nurimk 4u.gif Nesikrimsk taip, kad šiandien NT dar neparodė II. Je taip neramu, ryt HCG pasidaryk ir bus aišku.
Terze, Atiloja, apie tą prievartautoją tai pavarėt baisiai thumbup.gif doh.gif Atiloja, tavo planas kaip pas perfekcionistę thumbup.gif Tu super thumbup.gif

P.S. Sekmadienį truputį nosį užgulė, bet šiaip nuo slogos aš temperatūros neturiu, negi dar kokia baisesnė liga prisikabins. Merginos, o man temperatūra 37.2-37.1 unsure.gif Ot gražu, net žalia schmoll.gif blink.gif I6 nam7 n4 kojos nuo penktadienio nekėliau, o dabar temperatūros turiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 02 balandžio 2012 - 16:59
QUOTE(Beila @ 2012 04 02, 16:58)
Sidabriuk, nu nurimk 4u.gif Nesikrimsk taip, kad šiandien NT dar neparodė II. Je taip neramu, ryt HCG pasidaryk ir bus aišku.
Terze, Atiloja, apie tą prievartautoją tai pavarėt baisiai thumbup.gif  doh.gif Atiloja, tavo planas kaip pas perfekcionistę  thumbup.gif Tu super thumbup.gif

P.S.  Sekmadienį truputį nosį užgulė, bet šiaip nuo slogos aš temperatūros neturiu, negi dar kokia baisesnė liga prisikabins. Merginos, o man temperatūra 37.2-37.1 unsure.gif Ot gražu, net žalia schmoll.gif  blink.gif I6 nam7 n4 kojos nuo penktadienio nekėliau, o dabar temperatūros turiu verysad.gif

gal del to temperatura ,nes tu nestuke.gif ,nepagalvojai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 02, 17:58)
Terze, Atiloja, apie tą prievartautoją tai pavarėt baisiai thumbup.gif  doh.gif Atiloja, tavo planas kaip pas perfekcionistę  thumbup.gif Tu super thumbup.gif

P.S.  Sekmadienį truputį nosį užgulė, bet šiaip nuo slogos aš temperatūros neturiu, negi dar kokia baisesnė liga prisikabins. Merginos, o man temperatūra 37.2-37.1 unsure.gif Ot gražu, net žalia schmoll.gif  blink.gif I6 nam7 n4 kojos nuo penktadienio nekėliau, o dabar temperatūros turiu verysad.gif

As irgi manau kad cia kuo graziausia nestuke.gif pakilusi BT wub.gif
Atsakyti
Merginos, esate kurios per stimuliacija ir hcg laukima tvarkiusios dantukus? Idomu, nekiankia labai?
Papildyta:
Parasiau ir pati dabar galvoju, akd nesamone parasiau, koks gali buti dantu tvarkymas per hcg laukima. doh.gif
Atsakyti
Na ką. Antras bandymas ir šį syk siuntinys nukeliavo į Graikiją. Buvo vėl neramu, nes visą savaitę jokių žinių iš jų nebuvo. Šiandien atsakymus gavau - Ureaplazma - negative, mycopl -positive, chlamyd. - positive. doh.gif
Suprantu - manęs laukia dieta smile.gif Gal kas gali pasakyti, kokį gi gydymą įprastai paskiria šioms bjaurybėms išnaikinti ?
Beje treč. važiuoju į LV - pas Bykova ir Treijs, tikiuosi ledai pradės judėti į priekį ax.gif Gal kas nori į komapniją kartu?
Atsakyti
4u.gif na Jūs ir pažengusios...skaitau skaitau ir susimaišau kuriai kas doh.gif blondzinka aš blush2.gif
bet toks teigiamas aktyvumas, taip pozityviai nuteikia...žinau tik vieną, kad šiam nelengvam kely reikia geležinės kantrybės[B] 4u.gif

Ačiū Terzyt, Triumfante už palaikymą...kaip ir toliau pasitikėsiu savo daktaryte,nes kas geriau nei ji matydama skaičiukus visų tyrimų ir pan. gali man pasakyti kaip toliau elgtis ax.gif

p.s. labai laikau kumštukus už laukiančias kraujo tyrimukų nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2012 04 02, 18:18)
Na ką. Antras bandymas ir šį syk siuntinys nukeliavo į Graikiją. Buvo vėl neramu, nes visą savaitę jokių žinių iš jų nebuvo. Šiandien atsakymus gavau - Ureaplazma - negative, mycopl -positive, chlamyd. - positive.  doh.gif
Suprantu - manęs laukia dieta  smile.gif Gal kas gali pasakyti, kokį gi gydymą įprastai paskiria šioms bjaurybėms išnaikinti ?
Beje treč. važiuoju į LV - pas Bykova ir Treijs, tikiuosi ledai pradės judėti į priekį  ax.gif Gal kas nori į komapniją kartu?

Jus paaiskinkite man kvailai, kas cia per stebuklinga klinika Graikijoje, kad taip toli siunciate tyrimus? g.gif
Ar as kazko nesuprantu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2012 04 02, 19:18)
Na ką. Antras bandymas ir šį syk siuntinys nukeliavo į Graikiją. Buvo vėl neramu, nes visą savaitę jokių žinių iš jų nebuvo. Šiandien atsakymus gavau - Ureaplazma - negative, mycopl -positive, chlamyd. - positive.  doh.gif
Suprantu - manęs laukia dieta  smile.gif Gal kas gali pasakyti, kokį gi gydymą įprastai paskiria šioms bjaurybėms išnaikinti ?
Beje treč. važiuoju į LV - pas Bykova ir Treijs, tikiuosi ledai pradės judėti į priekį  ax.gif Gal kas nori į komapniją kartu?

Sveika prisijungus i kova su zarazom 4u.gif Iprastai-antibiotikai, tik jei pas tave zemas skaiciukas, gal Bykova ignoruos g.gif Treijs'ui rodysi siuos tyrimus?
Geros keliones ir laukiam griztant wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 02, 19:26)
Jus paaiskinkite man kvailai, kas cia per stebuklinga klinika Graikijoje, kad taip toli siunciate tyrimus?  g.gif
Ar as kazko nesuprantu? blush2.gif

http://www.locus-med...r/index.php/en/
Gero skaitymo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 02, 18:33)
Sveika prisijungus i kova su zarazom  4u.gif  Iprastai-antibiotikai, tik jei pas tave zemas skaiciukas, gal Bykova ignoruos  g.gif  Treijs'ui rodysi siuos tyrimus?
Geros keliones ir laukiam griztant wink.gif
Papildyta:
http://www.locus-med...r/index.php/en/
Gero skaitymo wink.gif

Gal galima trumtai LT kalba? blush2.gif
ENG nesugebesiu suprasti apie ka ir kur ieskoti info doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 02, 18:35)
Gal galima trumtai LT kalba?  blush2.gif
ENG nesugebesiu suprasti apie ka ir kur ieskoti info  doh.gif

Ciocia -atsiųsk savo e-mail į mano AZ. Persiusiu tau visa informaciją.
Atsakyti
Labas meginos,siandien pradedu stmuliotis mirksiukas.gif kita antradieni i apziurap :rolleyes:GAl kuri is cia esenciu siandien buvo LV nes daug letuviu buvo iduomu ar kas is cia esenciu buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 02 balandžio 2012 - 19:31
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 02, 18:58)
Merginos, esate kurios per stimuliacija ir hcg laukima tvarkiusios dantukus? Idomu, nekiankia labai?
Papildyta:
Parasiau ir pati dabar galvoju, akd nesamone parasiau, koks gali buti dantu tvarkymas per hcg laukima.  doh.gif

Gerai kad pati pasitaisei, per HCG laukima ir as nerekomenduociau blush2.gif

QUOTE(Ciocia @ 2012 04 02, 19:35)
Gal galima trumtai LT kalba?  blush2.gif
ENG nesugebesiu suprasti apie ka ir kur ieskoti info  doh.gif

Jei trumpai, tai graikai daro uzsislepusiu infekciju tyrima is mmm kraujo, randa net mirusias bakteriju lasteles (deja niekur arciau negirdejau). Pas mane daryti 4 IVF, pries kiekviena scyrai istirtos infekcijos ir niekada nieko nerado, o va graikijoj rado visa puokste (mykoplazma, ureaplazma ir chlamidija blink.gif ) gydziausi antibijotikais, po pirmo kurso atsikraciau dviejomis, liko mycoplazma, geriau antra kursa (tada dar bykova rado rado kazkokia bakterija) tai pavariau dar 6 savaites antibijotiku ir dabar jau tikiuosi buti svari, nes jau neturiu kada persitestuoti 4u.gif
Atsakyti