Įkraunama...
Įkraunama...

TianDe kosmetika

QUOTE(*Star* @ 2013 02 14, 21:01)
Labai gali būti,matytas augaliukas, bet nesu žinovė. Tiek,kad arbata turinčioms ginekologinių problemų- mastitai, miomos, endometriozė.
Aš labiau linkusi viską išbandyti ant savęs, kad būčiau tikra ta informacija, kuria dalinuosi su kitais  smile.gif Tad kol kas sąžiningai geriu tą arbatą  rolleyes.gif

Jei gerai pamenu, būtent ši arbata nerekomanduojama tiems, kurių kraujo spaudimas per aukštas...

Beje, mastitams gydyti yra naujas masažinis aliejukas. Apie jį čia
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2013 02 14, 20:46)
Jei gerai pamenu, būtent ši arbata nerekomanduojama tiems, kurių kraujo spaudimas per aukštas...

Beje, mastitams gydyti yra naujas masažinis aliejukas. Apie jį čia

Tada gerai, ačiū už info, pas mane amžinai žemas. Gyvenu išvis be spaudimo biggrin.gif

Jis vienos rūšies tik, masažinis aliejus? g.gif Mane jis irgi suintrigavo.Reiks kada išbandyti būtinai smile.gif
Mūsų miestelyje yra ofisas,tad beveik visas naujausias prekytes galim pasiimti vietoj smile.gif Net arbatos buvo mirksiukas.gif
O jums kaip?

Tiesa,pirmas pastebėjimas tik pradėjus gerti arbatą- jinai tikrai savotiškai tonizuoja.Aš kavistė,tai išgėrus šios arbatos tikrai galiu palaukti net iki pietų. O šiaip tai ryte pirmiausia geriu kavos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 14 vasario 2013 - 23:17
QUOTE(*Star* @ 2013 02 14, 23:14)
Tada gerai, ačiū už info, pas mane amžinai žemas. Gyvenu išvis be spaudimo  biggrin.gif

Jis vienos rūšies tik, masažinis aliejus?  g.gif Mane jis irgi suintrigavo.Reiks kada išbandyti būtinai smile.gif
Mūsų miestelyje yra ofisas,tad beveik visas naujausias prekytes galim pasiimti vietoj  smile.gif Net arbatos buvo  mirksiukas.gif
O jums kaip?

Tiesa,pirmas pastebėjimas tik pradėjus gerti arbatą- jinai tikrai savotiškai tonizuoja.Aš kavistė,tai išgėrus šios arbatos tikrai galiu palaukti net iki pietų. O šiaip tai ryte pirmiausia geriu kavos  smile.gif

Aš asmeniškai pažįstu jūsų miestelio Tiande parduotuvės savininkę Ziną (pati iš jos siunčiuosi prekes pagal užsakymus). Nerealiai šauni moteris.
Dabar masažiniai aliejai asortimente yra jau trys: du brangūs - specialiai vyrams ir specialiai moterims, bei vienas gana pigus terpentino ir cinamono pagrindu

Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2013 02 14, 21:50)
Aš asmeniškai pažįstu jūsų miestelio Tiande parduotuvės savininkę Ziną (pati iš jos siunčiuosi prekes pagal užsakymus). Nerealiai šauni moteris.
Dabar masažiniai aliejai asortimente yra jau trys: du brangūs - specialiai vyrams ir specialiai moterims, bei vienas gana pigus terpentino ir cinamono pagrindu

Na tai mūsų bendra pažįstama biggrin.gif Mano draugė biggrin.gif Pasaulis mažas mirksiukas.gif
Tai vadinasi tas pigesnis yra dabar pas mus g.gif Bet manau,kad jis ne ką prastesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 15 vasario 2013 - 00:29
QUOTE(*Star* @ 2013 02 15, 00:07)
Na tai mūsų bendra pažįstama  biggrin.gif Mano draugė  biggrin.gif Pasaulis mažas  mirksiukas.gif
Tai vadinasi tas pigesnis yra dabar pas mus  g.gif Bet manau,kad jis ne ką prastesnis  smile.gif

Tikrai ne prastas! Jo labai daug panaudojimo galimybių yra. Tinka:
- prie peršalimų
- prie sumušimų
- prie išsiplėtusių venų
- prie skaudančių sąnarių
- prie podagros kauliuko
- apsisaugoti nuo musių, erkių, uodų miške
- ir t.t.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2013 02 15, 09:38)
Tikrai ne prastas! Jo labai daug panaudojimo galimybių yra. Tinka:
- prie peršalimų
- prie sumušimų
- prie išsiplėtusių venų
- prie skaudančių sąnarių
- prie podagros kauliuko
- apsisaugoti nuo musių, erkių, uodų miške
- ir t.t.

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai va tai va. thumbup.gif

Tikrai geras dalykas. Aš irgi apie jį kai išgirdau, visą sudėtį,man paliko gerą įspūdį.
Kodėl taip sakau,nes net mano a.a. senelis terpentiną maišydavo su kažkuo, su kuo- nebepamena nei mama nei aš,bet rezultatas buvo toks- kad jis trindavosi tuo skysčių ir iki pat mirties neturėjo jokių bėdų su sąnariais. Tai jis naudojo tik dvi sudedamąsias dalis, o čia visa puokštė smile.gif

Na ką,dienos bėga, arbatą geriu,trumpą reziume parašysiu po 15 dienų smile.gif
Atsakyti

i 
Pakelkit akis ir pažiūrėkit, kokiame skyrelyje randatės.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 02 15, 12:45)
Pakelkit akis ir pažiūrėkit, kokiame skyrelyje randatės.

Mes kalbam apie tiande produkciją...
Atsakyti
Taigi čia plačiausia kosmetikos linija g.gif
Tiesa, yra ir kitokių produktų,bet lyg tais daugiausia apie kremukus ir gražinančius bei gydančius aliejus kalbam g.gif Ar tai tarpusavyje nesuderinama?
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 02 15, 19:55)
Taigi čia plačiausia kosmetikos linija  g.gif
Tiesa, yra ir kitokių produktų,bet lyg tais daugiausia apie kremukus ir  gražinančius bei gydančius aliejus kalbam  g.gif Ar tai tarpusavyje nesuderinama?

būtent kad Tiande nėra eilinė, standartinė kosmetika. Užtenka pažiūrėti kokie ingredientai čia naudojami: ženšenis, linčži grybas, imbieras, placenta, alavijas, žolelės visokios ir pan. Čia grožis ir sveikata yra taip glaudžiai susiję, kad net norint neatskirsi kas skirta tik grožiui ir kas tik sveikatai. Labai daug ką pasako tokie faktai, kaip kad Kinijoje vėžio ligomis serga apie 0,5%žmonių ar ši šalis labai garsėja ilgaamžiais žmonėmis...

Ko nepasakysi apie kosmetiką iš vakarų Europos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damute: 15 vasario 2013 - 22:18
Sia kauke jau dejausi kokius 3-4 kartus.Kvapas neerzina ir tepti maloni,bet man kanda ji.Atrodo,lyg kokiais pipirais butu istepta verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *finy*: 16 vasario 2013 - 12:00
QUOTE(*finy* @ 2013 02 16, 10:00)
Sia kauke jau dejausi kokius 3-4 kartus.Kvapas neerzina ir tepti maloni,bet man kanda ji.Atrodo,lyg kokiais pipirais butu istepta   verysad.gif

O kaip rezultatas? Ar tenkina? g.gif
Na ir dar svarbu- kokks tas "kandimas".Gal tiesiog kaukė džiūdama traukiasi? unsure.gif

Kad ir natūralu ir visa kita, bet kartais vienas ar kitas produktas tiesiog gali netikti prie odos tipo ar panašiai. Apie šitą gal Damutė pakomentuos plačiau, tačiau va linija kur yra su pipirais, tai tikrai ne visoms tinka. Pvz kai mano oda jautri, tai net nemėginčiau teptis,nes neaišku kas gali būt.

Tačiau jei apie kaukes kalbant,pvz man yra viename SPA dėję pomidorų kaukę. Labai nustebau,nes buvau įsitikinusi, kad jautriai odai nelabai tinka. Bet rezultatu buvau nustebinta. Pomidorų kaukė yra ir TianDe kaukių linijoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 16 vasario 2013 - 16:49