o sakykit, ar dekoratyvinė kosmetika jau visa tokia niekam tikusi? juk gaminių yra įvairiomis kainomis...suprantu, kad kai pora spalvų šešėlių kainuoja tiek pat, kaip ir visa palete, is paletės, turbūt nieko gero tikėtis nereiktų...
(ir gal galėtumėte man kas nors privačiai plačiau papasakoti apie konsultantinę veikla šioje kompanijoje )
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 30, 13:00)
pakelkit akis ir pažiūrėkit, kuriam skyrelyje randatės. KOSMETIKA
TianDe prekiu asortimentas:
Veido odos prieziuros priemones
Kuno odos prieziuros priemones
Plauku prieziuros priemones
Asmens higienos priemones
Gydomoji kosmetika
Dekoratyvine kosmetika
Parfumerija
Bizuterija
Tai nematau cia nieko blogo, visos prekes vienos kompanijos, kam kurti bereikalingus forumus ir diskutuoti ta pacia kosmetika
Papildyta:
QUOTE(Damute @ 2013 02 04, 15:46)
Iš šiaip, kaip pastebėjau, visa kosmetika yra savotiško kvapo, vyrauja žolelių kvapas, labai mažai dėta aromatizatorių.
Vaisinis balzamas su papaja jau taip skaniai kvepia, taip skaniai, kad norisi paimti šaukštą ir....
Vaisinis balzamas su papaja jau taip skaniai kvepia, taip skaniai, kad norisi paimti šaukštą ir....
TianDe- naturalaus grozio saltinis!!!!!
TianDe receptu unikalumas
Pagal Senuju Rytu7 liaudies isimti ir zynias sukurtas kiekvienas kosmetikos gaminys.Produktu formules sukurtos pagal kinu, Tibeto, Altajaus medicinos receptus.Ju efektyvumas patikrintas amziu.Mes apjungeme rytu medicinos receptus su naujausiomis technologijomis, kad kuo ilgiau isliktu naturaliu komponentu efektyvumas ir kokybe.TianDe kosmetikos priemones - tai biologiskai aktyvus priedai musu odai, ju poveikis prilyginamas terapiju poveikiui.15-20%aktyviuju komponentu prilygsta profesionalios kosmetikos gaminiams.
NATURALUMAS
Besirupindami Jusu groziu ir sveikatos issaugojimui, pirmenybe teikiame naturaliai vertigiems komponentams:gyvates taukams ir odai, avies placentai,raudoniesiems ikrams, silko proteinams, zenseniui,liczi(ganodermai)sowu zolei, taju gelei, imbierui, lotosui, perlams, auksui, sidabrui,siliciui ir kitiems ingridientams.
KOMPLEKSINIS POZIURIS I GROZI
Kompanija TianDe siulo kompleksines visu tipu ir bet kokio amziuas odos prieziuros programas.Sios programos sukurtos gydytoju-kosmetologu ir zolininku is Rytu, apjungusiu gilu ir kasdienini valyma, tonizavina , drekinima, apsauga, maitinima, skubia pagalba.
TIANDE AUKSTA GAMINIU KOKYBE ATITINKA TARPTAUTINI KOKYBES SERTIFIKATA ISO 9001:2002
Gal todel si kosmetika yra savotisko skonio
QUOTE(Enary @ 2013 02 06, 00:32)
o sakykit, ar dekoratyvinė kosmetika jau visa tokia niekam tikusi? juk gaminių yra įvairiomis kainomis...suprantu, kad kai pora spalvų šešėlių kainuoja tiek pat, kaip ir visa palete, is paletės, turbūt nieko gero tikėtis nereiktų...
(ir gal galėtumėte man kas nors privačiai plačiau papasakoti apie konsultantinę veikla šioje kompanijoje )
Nemanau, kad niekam tikusi... Kaip ir kitose kompanijose, taip ir čia yra paprastesnės ir prabangesnės linijos. Turiu 12 spalvų paletę (be skaistalų), tai galiu pasakyti, kad man jie visai nieko, tik kiekvienos spalvos yra tikrai po nedaug, ir jos ne taip sripriai supresuotos kaip tie šešėliai, prie kurių rašoma "užkepti".
Tušą esu bandžiusi patį pigiausią, tai kokybė gana gera.
Labai galiu pagirti trijų spalvų pudros rinkinį. Laaabai prabangiai atrodo, yra keli atspalviai + 1 su blizgučiais, bei padoraus dydžio veidrodėlis
Vykstant į kelionę visai nebūtina vežtis kito veidrodėlio.
Sveikos
Aš susipažinau su TianDe nuo rankų pilingo. Dar pabandžiau kojų kremą,tikrai užkabino, tad šiai dienai jau renku ir savo komandą
Nors nesu super natūrtalistė, bet bet ko irgi ant savęs stengiuosi neteplioti O pabandžius šios kompanijos produktus- ir pati naudoju ir kitiems galiu rekomenduoti.
Yra ne tik kosmetika, bet ir intymiai higenai puikių dalykų. Tai aktualu moterims , turinčioms visokių problemėlių.
Dabar geriu arbatą. Baigsiu kursą ir tada galėsiu pasakyti kokia savijauta
Aš susipažinau su TianDe nuo rankų pilingo. Dar pabandžiau kojų kremą,tikrai užkabino, tad šiai dienai jau renku ir savo komandą
Nors nesu super natūrtalistė, bet bet ko irgi ant savęs stengiuosi neteplioti O pabandžius šios kompanijos produktus- ir pati naudoju ir kitiems galiu rekomenduoti.
Yra ne tik kosmetika, bet ir intymiai higenai puikių dalykų. Tai aktualu moterims , turinčioms visokių problemėlių.
QUOTE(*Star* @ 2013 02 14, 08:24)
Sveikos
O kokią arbatą geriate?
QUOTE(Damute @ 2013 02 14, 10:38)
O kokią arbatą geriate?
Fito čai s krasnoj ščetkoj. Nežinau kaip tas augalas lietuiviškai vadinasi.
Labai laukiu papildų linijos, imsiuos griežtai tvarkytis sveikatą
O as kataloge arbatu nemaciau,ar kazka praziurejau?
Taip arbatu katalige tikrai nera,be to prekyboje lietuvoje ju irgi nera
QUOTE(jurka31 @ 2013 02 14, 18:49)
Taip arbatu katalige tikrai nera,be to prekyboje lietuvoje ju irgi nera
Nu va,tai kaip dabar mums paragauti?
QUOTE(*finy* @ 2013 02 14, 16:52)
Nu va,tai kaip dabar mums paragauti?
Kai nori- tai randikaip gauti
Stengsiuos turėti šių dalykų kuo greičiau:)
QUOTE(*Star* @ 2013 02 14, 16:21)
Fito čai s krasnoj ščetkoj. Nežinau kaip tas augalas lietuiviškai vadinasi.
Tai jūsų arbata su rausvąja rodiole (rus.: Красная Щетка, lot.: Rhodiola Rosea)
QUOTE(Damute @ 2013 02 14, 17:22)
Tai jūsų arbata su rausvąja rodiole (rus.: Красная Щетка, lot.: Rhodiola Rosea)
Labai gali būti,matytas augaliukas, bet nesu žinovė. Tiek,kad arbata turinčioms ginekologinių problemų- mastitai, miomos, endometriozė.
Aš labiau linkusi viską išbandyti ant savęs, kad būčiau tikra ta informacija, kuria dalinuosi su kitais Tad kol kas sąžiningai geriu tą arbatą