QUOTE(vytautepie @ 2014 01 04, 19:52)
Gal patarsite - pagelbesite. Matau tema apmirusi, bet gal kas nors atsilieps.
Man 34 metai, mano oda normali-mišri. Oda inkstiruota, nuokat atsiranda nauju spuogu, skruostuose ir kaktoje. Oda dehidratuota. Yra smulkiu rauksliu paakiuose. Veido oda sudribusi del dehitratacijos.
Kokias priemones susikomplektuoti veido prieziurai nuo-iki. Pradedant nuo gilaus odos valymo iki sudrekinimo ir pradedant kova su raukslemis.
Prasyciau, kad atrasytu tos kurios turejo tokia pat veido problema ir ja isprende.
Dekui is anksto.
Jei kas nors atrasysite, parasykite priemoniu pilnus pavadinimus idealu butu ir su kodais.
Man 34 metai, mano oda normali-mišri. Oda inkstiruota, nuokat atsiranda nauju spuogu, skruostuose ir kaktoje. Oda dehidratuota. Yra smulkiu rauksliu paakiuose. Veido oda sudribusi del dehitratacijos.
Kokias priemones susikomplektuoti veido prieziurai nuo-iki. Pradedant nuo gilaus odos valymo iki sudrekinimo ir pradedant kova su raukslemis.
Prasyciau, kad atrasytu tos kurios turejo tokia pat veido problema ir ja isprende.
Dekui is anksto.
Jei kas nors atrasysite, parasykite priemoniu pilnus pavadinimus idealu butu ir su kodais.
Mano ir amžius ir oda labai panašūs tai pakomentuosiu šiek tiek
Iš Tiande man patiko tik kelios priemonės. Master Herb serijos tik kaukė man patiko: ir drėkino odą ir tikrai lygino spalvą, gerino būklę. o kremai - nesamonė visiška.
Tikrai geras dalykas - pylingai. Favoritai - pieninis tas ir placentos serijos.
Kovoti su spuogais, porom būtent pylingai ir padėjo, o dėmeles po spuogų puikiai naikino placentos lyginamasis kremas. TAi va šios priemonės yra ir favoritės.
Bandžaiu dar ir Tibeto serijos kremus, ir 20 30 40.
Sakyčiau nemažai visko bandžiau.. dar ne iš veido priežiūros patiko imbierinsi šampūnas ir žaliosios arbatos kūno druska. Daugiau nelabai kas įstrigo...
DAbar perėjau prie Azietiškos kosmetikos. Tai su porom ir spuogais idealūs man prausiklis ir kaukė Skinfood kiaušininiai. Tony moly obuolinė naktinė kaukė. DAr tobulo kremo ieškau.
Taip pat porų sumažėjo kai atsisakiau krempudros ir pradėjau naudoti BB kremus arba mineralinę pudrą.