Įkraunama...
Įkraunama...

TianDe kosmetika

QUOTE(vytautepie @ 2014 01 04, 19:52)
Gal patarsite - pagelbesite. Matau tema apmirusi, bet gal kas nors atsilieps.

Man 34 metai, mano oda normali-mišri. Oda inkstiruota, nuokat atsiranda nauju spuogu, skruostuose ir kaktoje. Oda dehidratuota. Yra smulkiu rauksliu paakiuose. Veido oda sudribusi del dehitratacijos.

Kokias priemones susikomplektuoti veido prieziurai nuo-iki. Pradedant nuo gilaus odos valymo iki sudrekinimo ir pradedant kova su raukslemis.

Prasyciau, kad atrasytu tos kurios turejo tokia pat veido problema ir ja isprende.

Dekui is anksto.  4u.gif

Jei kas nors atrasysite, parasykite priemoniu pilnus pavadinimus idealu butu ir su kodais.

Mano ir amžius ir oda labai panašūs smile.gif tai pakomentuosiu šiek tiek smile.gif

Iš Tiande man patiko tik kelios priemonės. Master Herb serijos tik kaukė man patiko: ir drėkino odą ir tikrai lygino spalvą, gerino būklę. o kremai - nesamonė visiška.
Tikrai geras dalykas - pylingai. Favoritai - pieninis tas ir placentos serijos.
Kovoti su spuogais, porom būtent pylingai ir padėjo, o dėmeles po spuogų puikiai naikino placentos lyginamasis kremas. TAi va šios priemonės yra ir favoritės.

Bandžaiu dar ir Tibeto serijos kremus, ir 20 30 40.

Sakyčiau nemažai visko bandžiau.. dar ne iš veido priežiūros patiko imbierinsi šampūnas ir žaliosios arbatos kūno druska. Daugiau nelabai kas įstrigo...

DAbar perėjau prie Azietiškos kosmetikos. Tai su porom ir spuogais idealūs man prausiklis ir kaukė Skinfood kiaušininiai. Tony moly obuolinė naktinė kaukė. DAr tobulo kremo ieškau.

Taip pat porų sumažėjo kai atsisakiau krempudros ir pradėjau naudoti BB kremus arba mineralinę pudrą.
Atsakyti
sveikutes gal kam teko naudoti TianDe kaukė​ veidui ir kaklui „Aktyvus deguonis“, kiek kartu reikia daryti kauke I savaite?

Atsakyti
QUOTE(saima11 @ 2014 02 04, 11:24)
sveikutes gal kam teko naudoti TianDe kaukė​ veidui ir kaklui „Aktyvus deguonis“, kiek kartu reikia daryti kauke I savaite?

Kaukės apskritai kasdien nerekomenduojamos 4u.gif kartą- max du savaitėj.
O su deguonim, man atrodo kartą savaitėj
Papildyta:
QUOTE(aviamantas @ 2014 01 04, 19:17)
Galiu pasakyti kad sita kosmetika yra visiskas s... paziurejus I sudeti vien chemija sudeta tad kam pirkti sita s.. jai galima nusipirkti ta pati s.. uz kelis litus. Niekam nerekomenduoju sios kosmetikos sakau is patirties aisku ne as bandziau o mama

Nu jau nu jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saima11 @ 2013 11 06, 19:58)
Labas ar kas nors bandet Detoksikuojantys pėdų pleistrai Master Herb koks jums jausmas buna kaip jisai yra ant pedos

Pati nebandžiau, bet viena draugė bandė. Sau ir vyrui. sakė, kad labai patiko smile.gif

QUOTE(vytautepie @ 2014 01 04, 16:52)
Gal patarsite - pagelbesite. Matau tema apmirusi, bet gal kas nors atsilieps.

Man 34 metai, mano oda normali-mišri. Oda inkstiruota, nuokat atsiranda nauju spuogu, skruostuose ir kaktoje. Oda dehidratuota. Yra smulkiu rauksliu paakiuose. Veido oda sudribusi del dehitratacijos.

Dėl problematiškos odos verčiau reikėtų kreiptis akis į akį dėl produktų mirksiukas.gif Vien pagal aprašymą būtų sudėtingą surinkti rinkinuką . gali pasitaikyti kokių nors netikslumų- gal kažko neparašėte, gal ne viską pasakėte, gal kai kurie negerumai kyla tik tam tikromis aplinkybėmis.Ttad geriau jau susiraskite patyrusią Tiande konsultantę ar konsultantą, kurie galėtų su jumis pasikalbėti, gal su kosmetologėmis Tiande pasikonsultuoti mirksiukas.gif Kad nebūtų nusivylimo ir bereikalingo pinigų mėtymo ne tiems produktams, kurių išties reikia smile.gif

Apie natūralumą.
Viena mano klientė labai vertina natūralius produktus ir kai mes kalbėjome apie kremą su avies placentą ji žiūrėjo gan skeptiškai. Naudojo visokių produktų, daugiausiai natūralių.
Bet pabandė kremuką- ir patiko smile.gif dabar nuolat užsisako, nors iki tol keisdavo kremus veidui dažnai smile.gif
Neįkalbinėjau, nesiūliau įkyriai. paklausė- pasakiau. Sudėtį parašiau. Po kurio laiko paprašė- pristačiau rolleyes.gif

Ir visos, kurios pabando kokį nors produktą- grįžta smile.gif

O apie šampūnus ką galiu pasakyt... dabar naudoju su Linši grybu- sakau atvirai- nustojo slinkti plaukai, nors iki tol jau buvau nejuokais susirūpinusi. Viena iš priežasčių buvo ir pas edokrinologę apsilankyti... Nebeslenka. Norit tikėkit, norit- ne. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ExTra^ @ 2013 09 12, 16:18)
Sveikos,
Gal galetumete kas nors patarti: kuri tiande sampuna ir balzama (ar/ir kauke) naudoti slenkant plaukams? Kazko agresyvaus nesinori, nes ne kuokstai slenka, o tiesiog daugiau nei iprastai, tai noretusi pasaugoti ir pamaitinti likusias kasas. Naudojau kazkada viena serija - TianDe plaukų šampūno ir kaukės rinkinys su ženšeniu, bet tuo metu nebuvo jokiu bedu su plaukais. Dabar tikrai vargina slinkimas, o plaukai ilgi, iki juosmens, tai baisu likti su 5 plaukais ant galvos  biggrin.gif  aciu!

rekomenduojui su Liši grybu 4u.gif man padėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 05 vasario 2014 - 00:34
sveiki o kaip reikia naudoti Modeliuojamoji kaukė pilvui "Jūros dumbliai?kiek kartu I savaite
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2014 05 24, 12:16)
kodel si tema tokia apmirusi? sad.gif

Tikrai smile.gif
Kas dar kokiu atsiliepimu turit apie sia kosmetika ?
Atsakyti
Sveikos merginos,

As ir prisijungsiu prie jusu.Mes gyvenam Londone,tai as Tiande prekes siunciuosi is Lt uz papildoma mokesti.Bet tikrai verta,nes apsimoka.Man tai sampunai ir dantu pasta,kremai nerealus.Tikrai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata uk @ 2014 08 18, 19:01)
Sveikos merginos,

As ir prisijungsiu prie jusu.Mes gyvenam Londone,tai as Tiande prekes siunciuosi is Lt uz papildoma mokesti.Bet tikrai verta,nes apsimoka.Man tai sampunai ir dantu pasta,kremai nerealus.Tikrai geri smile.gif

Sveika jei gyveni anglijoj gali pirkti is sitos merginos https://www.facebook...a.mieliauskiene tada neteks siusti is lietuvos
Atsakyti
Gal kuri naudojate MeiTan kosmetiką, kuri panaši į tianDe ir ši kosmetika anksčiau atsirado už tianDe?
Atsakyti
QUOTE(rroses @ 2014 09 24, 12:10)
Gal kuri naudojate MeiTan kosmetiką, kuri panaši į tianDe ir ši kosmetika anksčiau atsirado už tianDe?

meitan ir tiande ta pati tik susiskaldziusi firma su skirtingais marketingo planais smile.gif vieni kradtosi kitaicu verdo nors gamina viska kinijoje ir sako kad tai rusu . o kiti parduoda pigiau ne tokiose graziose pakuotese ir nesklepia kad tai kinieciu smile.gif visur tas pats identiski produktai skirtinga kaina, marketingai ir pakuotes smile.gif rinktis kuri jums priimtinesne pirma startavo tiande, kazkas nepritare jos marketingui ir atsiskyre su mei tan smile.gif taip ir atsirado abidvi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guren @ 2014 09 24, 22:02)
meitan ir tiande ta pati tik susiskaldziusi firma su skirtingais marketingo planais smile.gif vieni kradtosi kitaicu verdo nors gamina viska kinijoje ir sako kad tai rusu . o kiti parduoda pigiau ne tokiose graziose pakuotese ir nesklepia kad tai kinieciu smile.gif visur tas pats identiski produktai skirtinga kaina, marketingai ir pakuotes smile.gif rinktis kuri jums priimtinesne pirma startavo tiande, kazkas nepritare jos marketingui ir atsiskyre su mei tan smile.gif taip ir atsirado abidvi smile.gif

Kuris marketingo planas geresnis? g.gif
Atsakyti
pats planas geresnis meitan. vienareiksmiskai kadaise ir tiande buvo labai gerai kol nepradejo burti kazkokių nesamoniu smile.gif
Atsakyti