Įkraunama...
Įkraunama...

TianDe kosmetika

Gal ir gera bet chemija visiška mirksiukas.gif ir tikrai paskaičiusi internetinį puslapį susidariau įspūdį kad iš natūralių ingredintų. Ačiū už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(Guren @ 2013 11 04, 18:58)
ši kosmetika  natūrali yra 15-20% bet ne visi produktai smile.gif

Tik mažas pataisymas - 15-20% aktyviųjų veikliųjų medžiagų, o natūralių yra daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damute: 04 lapkričio 2013 - 20:38
Labas ar kas nors bandet Detoksikuojantys pėdų pleistrai Master Herb koks jums jausmas buna kaip jisai yra ant pedos
Atsakyti
labutis ar yra koks tiandes produktas zarnyno detoksikacijai ?
Atsakyti
QUOTE(saima11 @ 2013 11 25, 13:22)
labutis ar yra koks tiandes produktas zarnyno detoksikacijai ?

Yra arbatėlės labai geros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saima11 @ 2013 11 06, 22:58)
Labas ar kas nors bandet Detoksikuojantys pėdų pleistrai Master Herb koks jums jausmas buna kaip jisai yra ant pedos

Man asmeniškai Tiande pėdų pleistrau nepatiko: visiškai nesilaikė man ant pedų priklijuoti. esu turėjusi Kenrico ir dar kažkokius, tai va tie buvo gerai.

O jausmas... na priklijuotas pleistras ir tiek, jokio keisto poveikio.

Atsakyti
QUOTE(Guren @ 2013 11 25, 15:26)
Yra arbatėlės labai geros smile.gif

gal gali parasyti arbateles pavadinima
Atsakyti
QUOTE(saima11 @ 2013 11 25, 19:50)
gal gali parasyti arbateles pavadinima

Gėrimas „Kinijos kavos pupelės“, 10 g. Kodas: 120106

Gydomasis gėrimas iš kiniškų kavos pupelių nuo seno naudojamas tradicinėje Rytų medicinoje kaip galinga detoksikacijos priemonė.

Gėrimas yra malonaus švelnaus skonio, ir daug naudingų funkcijų: reguliuoja svorį, pašalina toksinus ir šlakus, valo kepenis, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, gerina regėjimą, stiprina imuninę sistemą.

Imbierinė arbata, 1 vnt.*18 gr
Picture
Beveik nuo visų ligų!
Imbierinė arbata su rudųjų cukranendrių cukrumi.
Aktyvina vidaus organų darbą, pagreitina organizmo medžiagų apykaitą, gerina virškinimą, šalina toksinus ir šlakus.
Imbierinė arbata- tai kūno ir sielos jaunystė, kūno lengvumas ir judrumas, sielos ramybė ir stiprus imunitetas!

Kodas: 120105

kitos daugiau turintiems problemų su ginekologinėmis problemomis smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite šampūno su šou wu ekstraktu sudėtį?
Atsakyti
Gal patarsite - pagelbesite. Matau tema apmirusi, bet gal kas nors atsilieps.

Man 34 metai, mano oda normali-mišri. Oda inkstiruota, nuokat atsiranda nauju spuogu, skruostuose ir kaktoje. Oda dehidratuota. Yra smulkiu rauksliu paakiuose. Veido oda sudribusi del dehitratacijos.

Kokias priemones susikomplektuoti veido prieziurai nuo-iki. Pradedant nuo gilaus odos valymo iki sudrekinimo ir pradedant kova su raukslemis.

Prasyciau, kad atrasytu tos kurios turejo tokia pat veido problema ir ja isprende.

Dekui is anksto. 4u.gif

Jei kas nors atrasysite, parasykite priemoniu pilnus pavadinimus idealu butu ir su kodais.
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2014 01 04, 18:52)
Gal patarsite - pagelbesite. Matau tema apmirusi, bet gal kas nors atsilieps.

Man 34 metai, mano oda normali-mišri. Oda inkstiruota, nuokat atsiranda nauju spuogu, skruostuose ir kaktoje. Oda dehidratuota. Yra smulkiu rauksliu paakiuose. Veido oda sudribusi del dehitratacijos.

Kokias priemones susikomplektuoti veido prieziurai nuo-iki. Pradedant nuo gilaus odos valymo iki sudrekinimo ir pradedant kova su raukslemis.

Prasyciau, kad atrasytu tos kurios turejo tokia pat veido problema ir ja isprende.

Dekui is anksto.  4u.gif

Jei kas nors atrasysite, parasykite priemoniu pilnus pavadinimus idealu butu ir su kodais.

Dėl spuogelių ir inkštirų nepakeičiamos priemonės yra iš master herb (žali buteliukai)
o dėl raukšleliu jei jums daugaiu nei 40 tada siulau pasidomėti prišraukšlinėmis priemonėmis o jei 40 dar nėra siūlau su master herb priemonėmis pasižaisti:
kuomet prausiate veida pamasažuokite veidą prieš raukšlelių krypty judesiais kelianciais aukštyn bet labai švelniai aplink nosi ir po smakru zandus iš apacios į viršų ir kai gelis pradeda sausėti galima sušlapinti rankas ir masažuoti veidą toliau taip jųs masažuodama kartu valysite ir veidą kitas priemones kaip toniką reikia tik įtapšnoti ir jokiais būdais netrinti . kremuko nepadauginti ir turėtumėte rezultatą išvysti labai greitai jei inkštiriukai ant nories siūlau žalios spalvos pleistriuka išbandyti sušlapinus ir uždėjus jį ant nosies laikykite ne 20 minuciu o tol kol pleistriukas išdzius reikia kad prie jo prikibtų inkštiriukai smile.gif po kelių kartų prausiantis nosyte net girgžda kokia švari smile.gif linkiu sėkmės wink.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti kad sita kosmetika yra visiskas s... paziurejus I sudeti vien chemija sudeta tad kam pirkti sita s.. jai galima nusipirkti ta pati s.. uz kelis litus. Niekam nerekomenduoju sios kosmetikos sakau is patirties aisku ne as bandziau o mama
Atsakyti