QUOTE(čikibari @ 2013 11 04, 18:34)
Gal kam bus įdomu šampūno TianDe su grybo Linčži ekstraktu sudėtis:
Aqua, ammonium laureth sulfate, ammonium lauryl sulfate, sodium chloride, glycol distearate, citric acid, sodium citrate, ling chi extract, ammoniym xylenesulfonate, cocamide mea,dimethicone,cetyl alkohol,sodium benzoat,parfum,disodiym,edta,guar hydroxypropiltrimonium chloride, hydrogenated,plydecene,dmdm hydantion, tetrasodium edta, trimethylolpropane tricaprylate,butylphenyl methyloropional, hexyl cinnamal, benzyl salicylat, citoneliol,limonene,paraffinum liquidum,metilchloroisothiazolinone,ci 47005, ci42090,metilisothiazolinone,tocopherol,ascorbic acid,sodium sulfate, potassium sorbate.
Rinkausi informaciją apie TianDe , susidariau įspūdi kad kosmetika natūrali. Šiandien nusipirkau šį šampūna, bet man panašu kad čia vien chemija? Ar aš klystu?
Čikibari>>>> manau Jūs susidarėte klaidingą nuomonę tai nėra natūrali kosmetika. šampūnus natūralius be sulfatų išviso praktiškai neįmanoma pagaminti .
ši kosmetika natūrali yra 15-20% bet ne visi produktai
tai jau pakankamai gerai
jei norite natūralaus šampūno išbandykite lietuvišką šampūną VIVI nuostabus kvapas gaminta alytuje saunuoliai isties kad taip stengiasi kompanija o kad neišplauna plaukų tai dzin 3 kartus plauni ir vistiek jausmas kaip riebaluotų ... tai jei plauni plaukus juk nori kad matytusi rezultatas
jei norite natūralaus sampuno isplakit kiausini su medum ar su kuo ten daro issiplaukite , vietoi lako kan nesiriebaluoti miltais pabarstykite nusiprauskite kavos tirsciais- bus geriau tik nežinia kaip ilgai galėsite tai naudoti
Tiesiog jei ieškojote labai natūralaus 100 proc. produkto pataikėte ne cia
vienas is natūralesniu sios kompanijos sampunų yra su zensenio saknimi ji yra 100 proc naturali ji sampune nesugenda, ja galima istraukti ir pasodinti i zeme kad sudygtų
buvau padariusi exsperimenta idejau sakni i hed and sholders sampuna ir po savaites ji pajuodavo ... galite daryti isvadas kas ten prideta tik tai kas yra gaminama komercijai prekybos centrams jie leidzia sau vieno ar kito ingridiento neuzrasyti kad isvengtu konkurentu . tokia jau ta rinkodara ..
žiauri ir negailestinga Tiande produktai isties palyginus su parduotuvemis, ir kitomis tinklinio marketingo kompanijomis isties labai gera