Įkraunama...
Įkraunama...

TianDe kosmetika

QUOTE(ExTra^ @ 2013 09 12, 18:18)
Sveikos,
Gal galetumete kas nors patarti: kuri tiande sampuna ir balzama (ar/ir kauke) naudoti slenkant plaukams? Kazko agresyvaus nesinori, nes ne kuokstai slenka, o tiesiog daugiau nei iprastai, tai noretusi pasaugoti ir pamaitinti likusias kasas. Naudojau kazkada viena serija - TianDe plaukų šampūno ir kaukės rinkinys su ženšeniu, bet tuo metu nebuvo jokiu bedu su plaukais. Dabar tikrai vargina slinkimas, o plaukai ilgi, iki juosmens, tai baisu likti su 5 plaukais ant galvos  biggrin.gif  aciu!

su ženšenio šaknimi...
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2013 09 12, 19:38)
su ženšenio šaknimi...

Nepadeda,su kuom pasneku,siuo periodu daug kas skundziasi plauku slinkimu.Naudoju su zensceniu ir kauke ir sampuna jau puse metu,iterpdama kitus.Siuo metu atejo toks periodas-slenka daugiau plaukai.........Su kuom tariuosi ka daryti,atsakymo nera...........Gal saule perdaug nualino,dabar reikia atiduoti duokle.........Pradejau naudoti papildus is vidaus...... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2013 09 12, 21:11)
Nepadeda,su kuom pasneku,siuo periodu daug kas skundziasi plauku slinkimu.Naudoju su zensceniu ir kauke ir sampuna jau puse metu,iterpdama kitus.Siuo metu atejo toks periodas-slenka daugiau plaukai.........Su kuom tariuosi ka daryti,atsakymo nera...........Gal saule perdaug nualino,dabar reikia atiduoti duokle.........Pradejau naudoti papildus is vidaus...... mirksiukas.gif

Pantogar papildas,nieko veiksmingiau neatradau,ne tik sustabdo slinkima,bet ir priaugina nauju plaukuciu,
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 09 12, 20:43)
Pantogar papildas,nieko veiksmingiau neatradau,ne tik sustabdo slinkima,bet ir priaugina nauju plaukuciu,

Jokių problemų su plaukais neturiu... Naudoju žiemą su alaviju, pavasarį ir rudenį linčži arba šouvu pakaitomis su ženšeniu, vasarą - vaisinį. periodiškai nuo slinkimo - ir rezultatai geri. Auga gerai, švelnūs, nesivelia, nelūžinėja, neslenka, žiemą nesielektrina, atsirado daug naujų ir trumpų plaukučių.

šiaip ir aš norėčiau kokius papildus pagerti, tik prieš porą metų bandžiau gerti Merz Spezial Dragees, tik man jie nelabai tiko, nuo jų visą laiką mane pykindavo, nesvarbu, ar gerdavau ant tuščio skrandžio, ar po pusryčių... gėriau dar kažkokius mineralus - vėl tas pats darėsi, užtat dabar ir džiausiuosi, kad be kankinimosi pagerėjo plaukų būklė...
Atsakyti
Sakykit, ar spa pilingas visas su rugstimis, t.y. atsluoksniuoja oda?
Gal kas uzmatet kur prapuole is skelbimu tiande isparduotuve?
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2013 09 27, 16:51)
Sakykit, ar spa pilingas visas su rugstimis, t.y. atsluoksniuoja oda?
Gal kas uzmatet kur prapuole is skelbimu tiande isparduotuve?

Taip, visi pilingai atsluoksniuoja oda. Isparduotuve as buvau susikurusi, bet dingo g.gif Nezinau kodel, bandykite kurti nauja, gal nedings.
Atsakyti
Sveiki, gal kas bandet kauke pleveline placentine kodas 50202 ir stangrinamaja emulsija kodas 12705 mama uzsisake tai idomu ar koks efektas bus smile.gif
Atsakyti
laba diena gal kas zinot mano drauge gyvena anglijoj ji yra prisiregistravusi prie tiandes bet dabar nezino is kur galima nusipirkti anglijoj prekes kaip konsultantas
Atsakyti
Draugei reikia kreiptis i savo sponsoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aviamantas @ 2013 10 28, 23:46)
Draugei reikia kreiptis i savo sponsoriu smile.gif

aciu uz ats tai kad sponsore gyvena lietuvoj tai irgi iesko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saima11: 29 spalio 2013 - 10:31
Gal kam bus įdomu šampūno TianDe su grybo Linčži ekstraktu sudėtis:
Aqua, ammonium laureth sulfate, ammonium lauryl sulfate, sodium chloride, glycol distearate, citric acid, sodium citrate, ling chi extract, ammoniym xylenesulfonate, cocamide mea,dimethicone,cetyl alkohol,sodium benzoat,parfum,disodiym,edta,guar hydroxypropiltrimonium chloride, hydrogenated,plydecene,dmdm hydantion, tetrasodium edta, trimethylolpropane tricaprylate,butylphenyl methyloropional, hexyl cinnamal, benzyl salicylat, citoneliol,limonene,paraffinum liquidum,metilchloroisothiazolinone,ci 47005, ci42090,metilisothiazolinone,tocopherol,ascorbic acid,sodium sulfate, potassium sorbate.
Rinkausi informaciją apie TianDe , susidariau įspūdi kad kosmetika natūrali. Šiandien nusipirkau šį šampūna, bet man panašu kad čia vien chemija? Ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2013 11 04, 18:34)
Gal kam bus įdomu šampūno TianDe su grybo Linčži  ekstraktu sudėtis:
Aqua, ammonium laureth sulfate, ammonium lauryl sulfate, sodium chloride, glycol distearate, citric acid, sodium citrate, ling chi extract, ammoniym xylenesulfonate, cocamide mea,dimethicone,cetyl alkohol,sodium benzoat,parfum,disodiym,edta,guar hydroxypropiltrimonium chloride, hydrogenated,plydecene,dmdm hydantion, tetrasodium edta, trimethylolpropane tricaprylate,butylphenyl methyloropional, hexyl cinnamal, benzyl salicylat, citoneliol,limonene,paraffinum liquidum,metilchloroisothiazolinone,ci 47005, ci42090,metilisothiazolinone,tocopherol,ascorbic acid,sodium sulfate, potassium sorbate.
Rinkausi informaciją apie TianDe , susidariau įspūdi kad kosmetika natūrali. Šiandien nusipirkau šį šampūna, bet man panašu kad čia vien chemija? Ar aš klystu?

Čikibari>>>> manau Jūs susidarėte klaidingą nuomonę tai nėra natūrali kosmetika. šampūnus natūralius be sulfatų išviso praktiškai neįmanoma pagaminti . smile.gif ši kosmetika natūrali yra 15-20% bet ne visi produktai smile.gif tai jau pakankamai gerai smile.gif jei norite natūralaus šampūno išbandykite lietuvišką šampūną VIVI nuostabus kvapas gaminta alytuje saunuoliai isties kad taip stengiasi kompanija o kad neišplauna plaukų tai dzin 3 kartus plauni ir vistiek jausmas kaip riebaluotų ... tai jei plauni plaukus juk nori kad matytusi rezultatas smile.gif jei norite natūralaus sampuno isplakit kiausini su medum ar su kuo ten daro issiplaukite , vietoi lako kan nesiriebaluoti miltais pabarstykite nusiprauskite kavos tirsciais- bus geriau tik nežinia kaip ilgai galėsite tai naudoti smile.gif
Tiesiog jei ieškojote labai natūralaus 100 proc. produkto pataikėte ne cia smile.gif vienas is natūralesniu sios kompanijos sampunų yra su zensenio saknimi ji yra 100 proc naturali ji sampune nesugenda, ja galima istraukti ir pasodinti i zeme kad sudygtų smile.gif buvau padariusi exsperimenta idejau sakni i hed and sholders sampuna ir po savaites ji pajuodavo ... galite daryti isvadas kas ten prideta tik tai kas yra gaminama komercijai prekybos centrams jie leidzia sau vieno ar kito ingridiento neuzrasyti kad isvengtu konkurentu . tokia jau ta rinkodara .. smile.gif žiauri ir negailestinga Tiande produktai isties palyginus su parduotuvemis, ir kitomis tinklinio marketingo kompanijomis isties labai gera smile.gif
Atsakyti