Įkraunama...
Įkraunama...

TianDe kosmetika

Gal kuri turite rezultatų nadojant įklotus "Žolelių energija" gydant cistas, endometriozę?
Atsakyti
QUOTE(rroses @ 2013 07 02, 14:14)
Gal kuri turite rezultatų nadojant įklotus "Žolelių energija" gydant cistas, endometriozę?

As isnaudojau 3 iklotus profilaktikai, tai yra 3 paras. Jausmas buvo malonus jas nesiojant, tik zoleliu kvapas truputeli lydejo visur biggrin.gif , bet tikrai nera ikyrus.
Menesiniai iskart pasidare trumpesni ir ne tokie gausus, netgi labai nustebau, nes man tai budavo apie 7-8 dienas, o dabar tik 4. smile.gif. Dabar profilaktiskai po 1 iklota naudoju kiekviena karta likus savaitei iki men.
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2013 07 19, 20:46)
As isnaudojau 3 iklotus profilaktikai, tai yra 3 paras. Jausmas buvo malonus jas nesiojant, tik zoleliu kvapas truputeli lydejo visur  biggrin.gif , bet tikrai nera ikyrus.
Menesiniai iskart pasidare trumpesni ir ne tokie gausus, netgi labai nustebau, nes man tai budavo apie 7-8 dienas, o dabar tik 4. smile.gif. Dabar profilaktiskai po 1 iklota naudoju kiekviena karta likus savaitei iki men.

Aš irgi pastebejau kad nuo jų man sutrumpejo man tai jie visai maloniai kvepia smile.gif ir prie kelnaiciu tu juosteliu nepalieka kur naturela ir aways palikdavo ir neberia manes nuo tiande pakentu smile.gif o ir seip pirmas ispudis tai laaabai malonus taip gaivu jauciuosi tarsi be ju irnet nebijau "prateketi" drasiai turiu du paketus ar viena su savimi ir zinau kad man ju uzteks jei ruosiuosi i kelione smile.gif ar ilgesniam pasibuvimui smile.gif tas saldymo poveikis tikrai nerealus - isimilejau smile.gif ir 20 litu isleidziu bet uztenka man 10 paketu 5 dienoms bet tiek ilgai nesergu nesergu dazniausia 3-4 o tada jau ir iklotu uztenka smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 31 kovo 2014 - 07:51
QUOTE(rroses @ 2013 07 02, 11:14)

Man yra endometriozė, aš išsibandžiau visus įklotėlius kasdieninius,gėriau prieš tai arbatą- labai labai padėjo,laukiu kada pagaliau jos oficialiai atsiveš.
Kritinėmis dienomis naudoju tik TianDe įklotus- irgi visus išbandžiau.Poveikiu likau apstulbinta kaip ir kita pašnekovė rašė. ne tokios skausmingos, trumpesnės,lengviau praeina.

O žinau koks jausmas pastoviai lydi su šiomis problemomis,tai labai patariu panešioti kasdienius įklotėlius,palengvina bjaurią savijautą 4u.gif
Atsakyti
Gal parašytumėte kokie konkrečiai paketukai jums sutrumpino menstruacijas ir *Satr* rašote, kad padėjo gydyti endometriozę, naudojote konkrečiai "Žolelių energija" ar kitus ir kokią arbatą gėrėte? 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(rroses @ 2013 07 30, 08:31)
Gal parašytumėte kokie konkrečiai paketukai jums sutrumpino menstruacijas ir *Satr* rašote, kad padėjo gydyti endometriozę, naudojote konkrečiai "Žolelių energija" ar kitus ir kokią arbatą gėrėte?  4u.gif

4u.gif

Aš gėriau arbatą su auksine šaknimi, esu išbandžiusi dabar jau visus kasdienius įklotus smile.gif Vienkartinį gydomąjį gal du kartus, ir pasiėmiau paketus kritinėmsdienoms- iškart ėmiau tą pakelį su lakmuso jostele ir naktinius įklotus.lakmuso popirėlis nusidažė priešpaskutine spalva sad.gif ,taip,kadnieko nauja,parodė tik,kad tikrai yra bėdų. Gerai,kad aš apie jas žinau.

Taiva tie hig įklotai su žolelėm ir lakmuso popierėliu )po ranka neturiu katalogo)- tikrai labai nuima ir maudimą,ir sumažina išskyras, būtinai pabandykit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif mano susižavėjimas Tiande priemonėmis jau kiek sklaidosi, bet manau liksiu ištikima keliems produktams tikrai smile.gif

1. Imbierinis šampūans ir kondišinas. nu man super patinka.
2. Druska kūnui žaliosios arbatos kvapo;
3. Universalus pieninis pylingas (naudoju ir veidui ir rankoms ir kojoms).
4. Placentinis kremas veidui sulyginantis spalvą.
5. kojų pylingas ir kojų kremas su gyvatėm.
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2013 08 01, 10:17)
smile.gif mano susižavėjimas Tiande priemonėmis jau kiek sklaidosi, bet manau liksiu ištikima keliems produktams tikrai smile.gif

1. Imbierinis šampūans ir kondišinas. nu man super patinka.
2. Druska kūnui žaliosios arbatos kvapo;
3. Universalus pieninis pylingas (naudoju ir veidui ir rankoms ir kojoms).
4. Placentinis kremas veidui sulyginantis spalvą.
5. kojų pylingas ir kojų kremas su gyvatėm.

aš ir to ka jau bandziau negaliu gyventi be masazinio aliejaus - vaistas nuo visu ligų ypac nuo persalimu su kamparu ir terpentinu! tobulas daitas vasrai skaudant raumenis atsiradus melynems ar vabzdziu ikandimams
kazkokias keistas demeles ant krutines turejau - isnyko !
ziema papadis ir krutine vaikuciam ir sau issitrinti kosint tikras malonumas smile.gif i vonią isipilti galima €ikia 100ml virinto pieno vieno sauksto aliejaus ir mzd 20 lasu aliejuko i vonia supilti it guleti iki 15 min smile.gif o jei dar vyras istrina... Mmmm wub.gif
Tada duso zele dolce vita obuoliu pyrago kvapo doh.gif kazkas tobulo ir taip ilgai islieka tas kvapas isimilejau thumbup.gif
man asmeniskai vitamin C linija labai patinka labai lengvi kremukai ir tie is master herbb tobuli naikinant spuogus bet juos ne kastien naudoju naudojau kol isnyko visi spuogai smile.gif šampunai visi patiko deka ju galva kas ketvirta diena plaunu thumbup.gif
balzamai lupyciu neriebus kvepia skaniai neblizga bet padaro lupytes svelnias ir jos neskilineja smile.gif
Pudra tas 3 spalvu irgi labai patinka smile.gif
del seseliu tai jie man per daug blizkus unsure.gif yra vieni tokie atrodo neblogi ir spalvos idomios tik dar neisitikinau ar juos galima slapinti jei taip tuomet valio smile.gif
lupu dazai labai superiniai drekina lupas ir labai ilgai islieka.
dantu pastos nors ir labai geros in nebekraujavo dantenos bet man norisi kad jie slidus butu tai renkuosi paprastas dantu pstas smile.gif jos kaip gydancios geros . smile.gif laineris tai irgi man seip sau schmoll.gif o piestukai geri thumbup.gif

gal kurios nors vyras bande vyriskus produktus ?smile.gif
ax.gif
Atsakyti
labutis gal kas bandet tiandes vyno vadinasi Meiles eleksyras idomu kaip jisai veikia biggrin.gif biggrin.gif kas per daiktas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saima11 @ 2013 09 06, 21:32)
labutis gal kas bandet tiandes vyno vadinasi Meiles eleksyras idomu kaip jisai veikia biggrin.gif  biggrin.gif  kas per daiktas rolleyes.gif

Čia ne vynas, o prieskoniai karštam vynui... Labai norėtųsi pabandyti, bet kol kas nėra jo pas mus... apie jį žiemą klausiausi vebinarą, tai labai suintrigavo pasakojimas, kad veikia kaip afrodiziakas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes gal galit pasakyti kur galima patikrinti tiandes produkto galiojimo laika nusipirkau arbata raso kad galioja 2 metai ant dezutes viena data o stampas uzdeta kita data.Kiek zinau galima patikrinti pagal produkto koda
Atsakyti
Sveikos,
Gal galetumete kas nors patarti: kuri tiande sampuna ir balzama (ar/ir kauke) naudoti slenkant plaukams? Kazko agresyvaus nesinori, nes ne kuokstai slenka, o tiesiog daugiau nei iprastai, tai noretusi pasaugoti ir pamaitinti likusias kasas. Naudojau kazkada viena serija - TianDe plaukų šampūno ir kaukės rinkinys su ženšeniu, bet tuo metu nebuvo jokiu bedu su plaukais. Dabar tikrai vargina slinkimas, o plaukai ilgi, iki juosmens, tai baisu likti su 5 plaukais ant galvos biggrin.gif aciu!
Atsakyti