QUOTE(vilku motinėlė @ 2013 04 25, 12:12)
Sveikos, Prieš metus ir aš čia užsiregistravau ir keletą dalykų išbandžiau.. nė vienas iš bandytų produktų nepasiteisino ( šampūnas slenkantiems plaukams, bambukiniai nosies pleistriukai, pleistrai nugarai nuo skausmo). Dabar bandau plaukų kaukę slenkantiems plaukams, poveikio jokio teigiamo, bet neigiamo irgi, bet tiek pinigų sumokėjus nekyla ranka išmesti.
Tikiuosi niekas nesupyks je paprašysiu kaip teisingai naudotis online office? Siandien pirma karta ten ilindau idomumo delei ir nieko nesuprantu, esu pirkusi du kartus, o visur raso 0,00 ir marketingo plano normalaus nerandu. Gal galit kuri man paaiskinti, jei cia negalima tai i AZ parasykit. Aciu
Tikiuosi niekas nesupyks je paprašysiu kaip teisingai naudotis online office? Siandien pirma karta ten ilindau idomumo delei ir nieko nesuprantu, esu pirkusi du kartus, o visur raso 0,00 ir marketingo plano normalaus nerandu. Gal galit kuri man paaiskinti, jei cia negalima tai i AZ parasykit. Aciu
Na,mano aplinkoj jau išbandė pleistriukus, tikrai patiko. Tiesa,iš pradžių būna tūlam vargokolišmoksta juos teisingai užsidėti.Aš pati tokių daiktų net nesiruošiu bandyti,nes nėra kur jų naudoti
Nuo skausmo paėmiau savo mamai- jai buvo baisus sumušimas ant trišakio nervo,tinsta sąnariai- tikrai padeda.
Dėl plaukų šampūno-norint pasiekti rezultato, reikialabai daug kantrybės ir ilgesnio naudojimo.
Silpniems plaukamsnetinka augimą skatinančios priemonės.
Vienamvyriškiui,itin besirūpinančiam is šviesėjančiu mėnuliuku ant pakaušio,pradėjus naudoti labai sąžiningai jam parinktas priemones,po tik keletos mėnesių ėmė rastis pūkeliukai. Rezultatas-jie neiškrito, tad laukiam toliau ,nes tikrai labai įdomu.
jeiskaitote rusiškai, galite rasti informacijos tame pačiame tiande.ru
Įėjus į savoofisą online- niekonepamatysite,neskasmėnesį anuliuojasijūsų taškai.pabandykite atsidaryti konkretų mėnesį. balai skaičiuojasi už praeitą mėnesį
Ir susisiekite su savo konsultantu ir pakalbėkite apie savo abejones
Kadangi jau nemažaipriemonių išbandėžmonės,kurieman nei giminės,nei draugai, tad apie jų teigiamus atsiliepimus aš dažniausiai ir kalbu,nes jiemsman meluoti nėra jokios prasmės O svarbiausia,kad ir atsiliepimai tikrai objektyvūs,nes ,kaip minėjau- žmonės įsigijo produktą ir tiek,be jokių asmeniškumų
Netgi skelbiau konkursą,viena mergaitė laimėjo kremą rankoms-buvo smagu sulaukti teigiamo atsiliepimo