Įkraunama...
Įkraunama...

TianDe kosmetika

QUOTE(vilku motinėlė @ 2013 04 25, 12:12)
Sveikos, Prieš metus ir aš čia užsiregistravau ir keletą dalykų išbandžiau.. nė vienas  iš bandytų produktų nepasiteisino ( šampūnas slenkantiems plaukams, bambukiniai nosies pleistriukai, pleistrai nugarai nuo skausmo). Dabar bandau plaukų kaukę slenkantiems plaukams, poveikio jokio teigiamo, bet neigiamo irgi, bet  tiek pinigų sumokėjus nekyla ranka išmesti.
Tikiuosi niekas nesupyks je paprašysiu kaip teisingai naudotis online office? Siandien pirma karta ten ilindau idomumo delei ir nieko nesuprantu, esu pirkusi du kartus, o visur raso 0,00 ir marketingo plano normalaus nerandu. Gal galit kuri man paaiskinti, jei cia negalima tai i AZ parasykit. Aciu

Na,mano aplinkoj jau išbandė pleistriukus, tikrai patiko. Tiesa,iš pradžių būna tūlam vargokolišmoksta juos teisingai užsidėti.Aš pati tokių daiktų net nesiruošiu bandyti,nes nėra kur jų naudoti smile.gif
Nuo skausmo paėmiau savo mamai- jai buvo baisus sumušimas ant trišakio nervo,tinsta sąnariai- tikrai padeda.

Dėl plaukų šampūno-norint pasiekti rezultato, reikialabai daug kantrybės ir ilgesnio naudojimo.

Silpniems plaukamsnetinka augimą skatinančios priemonės.
Vienamvyriškiui,itin besirūpinančiam is šviesėjančiu mėnuliuku ant pakaušio,pradėjus naudoti labai sąžiningai jam parinktas priemones,po tik keletos mėnesių ėmė rastis pūkeliukai. Rezultatas-jie neiškrito, tad laukiam toliau ,nes tikrai labai įdomu.

jeiskaitote rusiškai, galite rasti informacijos tame pačiame tiande.ru

Įėjus į savoofisą online- niekonepamatysite,neskasmėnesį anuliuojasijūsų taškai.pabandykite atsidaryti konkretų mėnesį. balai skaičiuojasi už praeitą mėnesį mirksiukas.gif

Ir susisiekite su savo konsultantu ir pakalbėkite apie savo abejones 4u.gif

Kadangi jau nemažaipriemonių išbandėžmonės,kurieman nei giminės,nei draugai, tad apie jų teigiamus atsiliepimus aš dažniausiai ir kalbu,nes jiemsman meluoti nėra jokios prasmės smile.gif O svarbiausia,kad ir atsiliepimai tikrai objektyvūs,nes ,kaip minėjau- žmonės įsigijo produktą ir tiek,be jokių asmeniškumų smile.gif

Netgi skelbiau konkursą,viena mergaitė laimėjo kremą rankoms-buvo smagu sulaukti teigiamo atsiliepimo smile.gif
Atsakyti
Zinau kad Tiande yra anticeliulitine linija, o yra kokios kuno prieziuros priemones pvz. padedancios panaikinti ar pasviesinti strijas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2013 04 29, 07:00)
Zinau kad Tiande yra anticeliulitine linija, o yra kokios kuno prieziuros priemones pvz. padedancios panaikinti ar pasviesinti strijas  g.gif

Taip,būtent gelis probleminėms vietoms anticeliulitinis- man viena klientė džiaugėsi,kad masažistė net po trečio karto jau ėmė sakyti,kad oda gražėja,o tik savaitę pasimasažavus su tuo geliu ir pati pastebėjo, kad blykšta strijos 4u.gif na ir oda, be abejo, stangrėja mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai prie viso to gal net mozoroleri rekomenduociau smile.gif jis pades kremui kiliau isiskverbti smile.gif nors ir nelabai maloni procedura ta namuose bet veiksminga smile.gif realiai jei neklystu strijom yra naudojami maxsimalūs 2 mm mezoroleriai met ten jau nesveikai skauda veidui nuo 0.2 iki 1 isskirtinais atevejais gali buti naudojami didesnemis adatelemis . tos skylutes kurias padaro mezoroleris uzžgyja per 24 val. negalima degintis po mezoterapijos . pas mus yra mezoroleris 156 litai 0.2mm kad procedura butu galima atlikti paciam smile.gif nes su didelemis ir skauda ir reikia profesionalo .smile.gif bet gydamos skylutės dar stangrina ir sutraukia siektiek oda del to mazinasi strijos ir istampyta pilvuko oda lyginasi raukslės o dar naudojant atitinkamas priemones kartu padedama joms giliau isiskverbti ir jauciasi stipresnis kremuko poveikis smile.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guren @ 2013 04 29, 07:40)
Aš tai prie viso to gal net  mozoroleri rekomenduociau  smile.gif  jis pades kremui kiliau isiskverbti smile.gif nors ir nelabai maloni procedura ta namuose bet veiksminga smile.gif  realiai jei neklystu strijom yra naudojami maxsimalūs 2 mm mezoroleriai  met ten jau nesveikai  skauda veidui  nuo 0.2 iki 1  isskirtinais atevejais gali buti  naudojami didesnemis adatelemis .  tos skylutes kurias padaro mezoroleris uzžgyja per  24 val. negalima degintis  po mezoterapijos . pas mus yra mezoroleris 156 litai  0.2mm  kad procedura butu galima atlikti paciam smile.gif  nes su didelemis ir skauda ir reikia profesionalo .smile.gif  bet gydamos skylutės dar stangrina ir sutraukia siektiek oda del to mazinasi  strijos  ir istampyta pilvuko oda  lyginasi  raukslės o dar naudojant atitinkamas priemones kartu padedama joms giliau isiskverbti ir jauciasi stipresnis kremuko poveikis smile.gif  nestuke.gif  4u.gif

Pritariu dėl mezorolerio drinks_cheers.gif
Bet aišku, jei jo šiuometu neturi moteris, tai efektas irgi bus geras

Omes šeštadienį apturėjome seminarą ir net dvi damos lotuliukas.gif gavo nemokamą kosmetikos salono procedūrą thumbup.gif Su valymu,pilingu,maitinimu,masažu mezoroleriu, kaukes, serumas thumbup.gif tai čia ir man taip nuskilo lotuliukas.gif Na tikrai, veidukasbe priekaištų mirksiukas.gif

jei kas turi fb prieigą, tai fotoreportažas trumpas čia

https://www.facebook...3...0815&type=1

Jei kam reikės ką konkrečiai naudojo normaliai odai,galėsiu surašyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 29 balandžio 2013 - 10:23
QUOTE(Simbulis @ 2013 04 29, 09:00)
Zinau kad Tiande yra anticeliulitine linija, o yra kokios kuno prieziuros priemones pvz. padedancios panaikinti ar pasviesinti strijas  g.gif

Nuo strijų dar tinka kaukė nuo spuogų ir randų.
Papildyta:
QUOTE(*Star* @ 2013 04 29, 10:17)
Pritariu dėl mezorolerio  drinks_cheers.gif
Bet aišku, jei jo šiuometu neturi moteris, tai efektas irgi bus geras

Omes šeštadienį apturėjome seminarą ir net dvi damos  lotuliukas.gif gavo nemokamą kosmetikos salono procedūrą  thumbup.gif Su valymu,pilingu,maitinimu,masažu mezoroleriu, kaukes, serumas  thumbup.gif tai čia ir man taip nuskilo  lotuliukas.gif Na tikrai, veidukasbe priekaištų  mirksiukas.gif

jei kas turi fb prieigą, tai fotoreportažas trumpas čia

https://www.facebook...3...0815&type=1

Jei kam reikės ką konkrečiai naudojo normaliai odai,galėsiu surašyt  mirksiukas.gif

panašūs mokymai su ta pačia kosmetologe buvo balandžio 20 d. Panevėžyje.
Kad ir keliuose mokymuose buvau, vis nenustoju žavėtis Svetlana!
Atsakyti
Turiu dermaroleri isigijus, tai mezorolerio nebepirksiu biggrin.gif

O bet kuris anticeliulitinis kremas tinka? Galvoju artimiausiu metu isigyti ta raudonoje pakuoteje, man regis jis is cili serijos yra ir rolintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2013 04 29, 21:59)
Turiu dermaroleri isigijus, tai mezorolerio nebepirksiu  biggrin.gif

O bet kuris anticeliulitinis kremas tinka? Galvoju artimiausiu metu isigyti ta raudonoje pakuoteje, man regis jis is cili serijos yra ir rolintis  biggrin.gif

kokį metodą pasirinksite kaitinantį ar šaldantį - priklauso nuo organizmo sveikatingumo. Pvz., turintiems ginekologinių problemų nepatartina naudoti kaitinančių produktų.
Atsakyti
Keli mano pastebejimai 4u.gif
Pomidoru kauke: jau po antro naudojimo pastebejau,kad ne mano odai.Pradzioje lyg norejosi kaltinti pms,bet kai paziurejau,kad toli grazu man iki ju,supratau,kad nuo kaukes mane isbere.Kadangi kauke kremines konsistencijos,puikiai tinka mano alkunems bigsmile.gif
Ir va katik esu is po proceduros su kauke 24karatai.Kol kas jokiu pastebejimu nera.Ziuresim ka rodys veidas is ryto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 05 19, 15:43)
Keli mano pastebejimai  4u.gif
Pomidoru kauke: jau po antro naudojimo pastebejau,kad ne mano odai.Pradzioje lyg norejosi kaltinti pms,bet kai paziurejau,kad toli grazu man iki ju,supratau,kad nuo kaukes mane isbere.Kadangi kauke kremines konsistencijos,puikiai tinka mano alkunems  bigsmile.gif
Ir va katik esu is po proceduros su kauke 24karatai.Kol kas jokiu pastebejimu nera.Ziuresim ka rodys veidas is ryto  biggrin.gif

Kaip seminarometu sakė kosmetologė- pomidorų kaukė netinka jautriai, alergiškai odai 4u.gif

Na man esu minėjusi,kad gavau kartą tokią kaukę,bet buvo viskas fain,netgi namie pačią pirmą ją pasimėginau, labai gerai viskas buvo. O kadangi seminaro metu man iškrito burtas ir gavau visą kosmetologinę procedūrą veidui,tai klausiau apie tuos pomidorus.Ji šiek tiek nustebo,nes konstatavo, kad mano oda normali ir prižiūrėta biggrin.gif Be abejo,įtakos odos pokyčiui galėjo turėti amžius, hormonų kaita per nėštumus.

Žodžiu moteriškėm su jautresne oda,juo labiau linkusia į alergijas- pomidorų kaukės geriau net nebandyt naudoti 4u.gif

24 karatų klientė su jautria oda bandė- sakė tiko. Jinai kaip ir su šilko proteinais- dvi bene universaliausios kaukės, tinkančios netgi nuo 20 metų jaunoms moterims.

O kitas kaukes jau reikia žiūrėti individualiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 19 gegužės 2013 - 18:42
Jau esu isbandziusi nemazai Tiande produkcijos ir didziaja ju dalimi esu labai patenkinta,ypac plauku prieziuros priemonemis, atstatomasis serumas kapsulese taip pat nustebino poveikiu. Bet va niekaip nepasiseka su veido kremais, vis sukelia riebuma. Gal yra koks matini efekta suteikiantis? Mano veido oda misri,drekinimas butinas,labai greitai sugeria. Dar klausimelis apie placentines serijos tonini krema... Jis tinkamas naudoti vietoje dieninio kremo ar tepamas ant virsaus? Jis lengvas matinis ar labiau riebesnes konsistencijos? Aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salsa_too @ 2013 05 28, 21:08)
Jau esu isbandziusi nemazai Tiande produkcijos ir didziaja ju dalimi esu labai patenkinta,ypac plauku prieziuros priemonemis, atstatomasis serumas kapsulese taip pat nustebino poveikiu. Bet va niekaip nepasiseka su veido kremais, vis sukelia riebuma. Gal yra koks matini efekta suteikiantis? Mano veido oda misri,drekinimas butinas,labai greitai sugeria. Dar klausimelis apie placentines serijos tonini krema... Jis tinkamas naudoti vietoje dieninio kremo ar tepamas ant virsaus? Jis lengvas matinis ar labiau riebesnes konsistencijos? Aciu is anksto smile.gif

Nemandagu klausti bet idomu jūsų amzius jeigu jums iki 30 ir dauguma kremu palieka riebia veido oda vadinasi jusu veidui dar nera butinybes tokiam produktui smile.gif veidas pasisavina tik tai ko jam reikia as rekomenduociau tiande vitamin C linija labai gaivinantis ir neriebus kremukas jo labai nedaug reikia labai maloniai atgaivina veida ir naikina pirmasias rauksleles veido smile.gif dar viena is priezasciu gali buti jog per daznai tepate arba siektiek per daug smile.gif o jei tepate nedaug bet vistiek veido oda atrodo riebi vadinasi tam kremui jusu veido oda dar per jauna wink.gif
Atsakyti