Įkraunama...
Įkraunama...

TianDe kosmetika

QUOTE(d-krall @ 2013 04 22, 10:00)
Jis ganėtinai brangus, tai galvoju ar verta imti, nes kitų firmų pleistrai nieko man neištraukia. Čia gal priklauso nuo odos, nes draugei ištraukdavo, pvz. nivea. O gal tie nivea niekam tikę tiesiog?

Pasidomekite Nivea sudeti,daug chemijos.Klausimas ka geriau naudoti savo odai ;ar naturalu produkta ar Maximos produkta,skirta masems..........Kalbu apie veiksminguma.
Atsakyti
Sveikos,
as taip pat noreciau pasidalinti savo patirtimi naudojant Tiande.
Pirkau pleistriuka su bambuku inkstyrams istraukti - super reikaliukas smile.gif
Kauke plaukams su braskemes - labai faina.Patenkinta likau ir duso zele mandarinas smile.gif Is sampuno su imbieru pagal kaina tikejausis geresnio efekto. Plauku riebalavimosis nesumazino, griauzia akytes, nors pacia galvos oda isplauna gerai smile.gif drekinamasis balansuojamsis veido kremas alijosiu visiskai man netinka, lb riebaluoja veida doh.gif tik juo paistepus veida iskart yra nemalonus lipnumas ir blizgumas. Prie veido spalvos prisitaikantis kremas pudra chic city - spalva ir padengimas tenkina, bet lb stringa pats paspaudimo mechanizmas. Pumpuoja bet tik oras daznai eina..
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2013 04 22, 07:00)
Jis ganėtinai brangus, tai galvoju ar verta imti, nes kitų firmų pleistrai nieko man neištraukia. Čia gal priklauso nuo odos, nes draugei ištraukdavo, pvz. nivea. O gal tie nivea niekam tikę tiesiog?

Na,apie šiuos pleistriukus- jie dviejų rūšių, tai kas bandė liko patenkinti.
Na nėra jie tokie brangūs g.gif

O aš pasiėmiau higieninių paketų visiems gyvenimo atvejams lotuliukas.gif Pradedant kasdieniais,baigiant dienai ir nakčiai. Tikrai galiu drąsiai rekomenduoti- nuima skausmą,nemalonų maudimą. Aišku,jeikaikurioms skausmai vos ne iki alpimų,nežinau kaip gali būti,bet manau,kad tikrai pajus palengvėjimą bet kuri moteris.
Ir- labai svarbu, toms, kurios kenčia nuo gausių išskyrų- likau pati nustebusi, tikrai nereikėjo plaukti

Prie dieninių hig paketų esantislakmusas,rodantis esantį ar nesantį uždegimąnieko nauja neparodė unsure.gif Taigi gydymas matyt bus ilgokas irkompleksinis,bet išgerta arbata,dabar naudojami gydomieji paketai tikrai tikiu,kad palengvins man gyvenimą ir padės greičiau susitvarkyti esančias problemas.

Beje,norinčioms pagražinti kūno linijas- smagu pasidalinti naujiena,kad atsiliepimai labai geri,ypač moterų,kurios gelį naudoja eidamos pas masažistes thumbup.gif Skė,jog rezultatas,didžiammasažisčių ir jų pačių nustebimui- matyti jau po keletos dienų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 22 balandžio 2013 - 09:40
Dėl paketų pritariu turėjau ir aš bėdelių, skausmų ir visko kito ir kaskart susergant skausmai kartojasi , o po šitų įklotų jų nebuvo vadinas ji ekazkokiu budu bet tikrai veikia smile.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Guren @ 2013 04 22, 08:52)
Dėl paketų pritariu turėjau ir aš bėdelių, skausmų ir visko kito ir kaskart  susergant skausmai kartojasi , o po šitų įklotų jų nebuvo  vadinas ji ekazkokiu budu bet tikrai veikia smile.gif
thumbup.gif

Na, 46 žolelių rinkinys savo daro matyt drinks_cheers.gif

jau vien kokspojūtis juos įsidėjus,o kai atidarai pakuotę- juntamas tikrai aštrus žolelių kvapas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2013 04 22, 11:11)
Pasidomekite Nivea sudeti,daug chemijos.Klausimas ka geriau naudoti savo odai ;ar naturalu produkta ar Maximos produkta,skirta masems..........Kalbu apie veiksminguma.

ne apie tai kalba eina. Galvoju, ar man apskritai kažką ištrauks
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2013 04 22, 10:37)
ne apie tai kalba eina. Galvoju, ar man apskritai kažką ištrauks

Tokiu atveju ir nebandykit smile.gif Pavyzdžui pas mane tikrai nėra ko traukti biggrin.gif Todėl toks pleistriukas ir nereikalingas manau. Ir net galvos nesuku smile.gif

Nereikia visko bandyti vien dėl paties pabandymo mirksiukas.gif

beje,jei jau taip noris klijuotis kokį nors pleistrą kur nors, tai tada geriau pabandykite kojų detoksikacinį pleistrą .Iš šito tai tikrai naudos bus. Aš pati dar nebandžiau,bet jau kas bandė, sakė nustebo ryte nusiklijavę smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 22 balandžio 2013 - 12:41
Yra ką traukti. Tik galvoju, ar mano oda tokia, kad nesitraukia niekas, ar pleistriukai prasti tiesiog būdavo, nors draugei ištraukė. Bandysiu gal od` išvalyti be pleistriukų. Kalbėjot apie odos erkutę. Mano oda nėra riebi, bet teršiasi. Ką siūlot? Nuo spuogų priemonės nesausina?
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2013 04 22, 10:46)
Yra ką traukti. Tik galvoju, ar mano oda tokia, kad nesitraukia niekas, ar pleistriukai prasti tiesiog būdavo, nors draugei ištraukė. Bandysiu gal od` išvalyti be pleistriukų. Kalbėjot apie odos erkutę. Mano oda nėra riebi, bet teršiasi. Ką siūlot? Nuo spuogų priemonės nesausina?

O tai bandėt jau TianDe pleistriukus ar dar ne? g.gif Gal tiesiog juos reikia taisyklingai užsidėti g.gif

Na aš tai asmeniškai manau,kadkai yra problema,reikia pirmiausia žiūrėt iš kur jį ir šalint priežatį,ne pasėkmes unsure.gif

Šį savaitgalį bandysiu sudalyvaut kosmetologės seminare, tai gal būsiu gudresnė tais klausimais biggrin.gif Anksčiau lyg ir kažkuri rašė kas labiau tinka tokiai odai g.gif

O kaukių pradžiai nebandėt veidui panaudoti?
Atsakyti
Bandžiau, bet ne problematiškai odai. Reikia pabandyti ir kažkokią poras valančią.
Problema būna tada, kai oda yra užsiteršusi ir į sausumą. Labai sunku priemones išsirinkti.
Tiesa, kam reikia greito poveikio, na, tokio tam kartui, prieš einant į kokį vakarėlį, NEREALI pasirodė ir ta su ikrais, ir su auksu. Visa švytinti buvau.
Atsakyti
Taip tuos pleistriukus reikia moketi uzsideti nes prisipazinsiu is pirmo karto su bambukiniais pleistriukais kol as juos uzsidejau tai sedejau juodu veidu ir pirstais nes galvojau kad ne ta puse uzsidejau as ji iskart nuklijavau tai prie pirstu pirlipo o laikyti reikia tol kol jis isdzius tada nuplesti ir nuprausti nosyte net girgzda kokia svari smile.gif bet uzsiklijuojant turejau keblumu smile.gif gal yra savanorė vilniuje kuri tai moka teisingai daryti as galėciau nufilmuoti viska kaip teisingai ji naudoti smile.gif kad nesikartotu niekam kitam tokios nesamones kaip buvo man .. tongue.gif
Atsakyti
JAU yra naujas katalogas
http://tiande.ru/ind...line&catalog=lt
popierinio teks dar palaukti smile.gif
Atsakyti