QUOTE(d-krall @ 2013 04 22, 07:00)
Jis ganėtinai brangus, tai galvoju ar verta imti, nes kitų firmų pleistrai nieko man neištraukia. Čia gal priklauso nuo odos, nes draugei ištraukdavo, pvz. nivea. O gal tie nivea niekam tikę tiesiog?
Na,apie šiuos pleistriukus- jie dviejų rūšių, tai kas bandė liko patenkinti.
Na nėra jie tokie brangūs
O aš pasiėmiau higieninių paketų visiems gyvenimo atvejams
Pradedant kasdieniais,baigiant dienai ir nakčiai. Tikrai galiu drąsiai rekomenduoti- nuima skausmą,nemalonų maudimą. Aišku,jeikaikurioms skausmai vos ne iki alpimų,nežinau kaip gali būti,bet manau,kad tikrai pajus palengvėjimą bet kuri moteris.
Ir- labai svarbu, toms,
kurios kenčia nuo gausių išskyrų- likau pati nustebusi, tikrai nereikėjo plaukti
Prie dieninių hig paketų esantislakmusas,rodantis esantį ar nesantį uždegimąnieko nauja neparodė
Taigi gydymas matyt bus ilgokas irkompleksinis,bet išgerta arbata,dabar naudojami gydomieji paketai tikrai tikiu,kad palengvins man gyvenimą ir padės greičiau susitvarkyti esančias problemas.
Beje,norinčioms pagražinti kūno linijas- smagu pasidalinti naujiena,kad atsiliepimai labai geri,ypač moterų,kurios gelį naudoja eidamos pas masažistes
Skė,jog rezultatas,didžiammasažisčių ir jų pačių nustebimui- matyti jau po keletos dienų