QUOTE(Jadzka @ 2013 04 07, 19:24)
DAbar atsiliepimai ilgiau panaudojus kai kurias priemones.
Šampūnas ir kondicionierius su imbieru - tikrai neblogi. Geri su sąlyga, kad kondicionierių palaikai ant galvos bent 5 minutes ir kiek daugiau užtepus, priešingu atveju - tezultatas silpnas, plaukai sausėja.
Pylingai - Pieninis ir iš placentinės serijos tikrai faini. Jokių priekaištų.
Pylingas ir kremas kojoms. Va čia tai atradimas : Tikrai padukai švelnesni gerokai jau. Vasarai pasiruošus.
Druska kūnui arbatos kvapo - labai labai labai patinka vis dar.
O dabar pri neigiamo įspūdžio. Labai nepatiko dieninės kaukės - kremai. Bandžiau gal 3 rūšių, bet man dilgčioja oda.
Ir nepatiko naktinė kaukė - kremas su mėlynėm... su pomidorais irgi nelabai, bet va su tais ala abrokosais ar pan (geltonais vaisiais) tai : Tikrai matėsi atsigavęs veidas.
Šampūnas ir kondicionierius su imbieru - tikrai neblogi. Geri su sąlyga, kad kondicionierių palaikai ant galvos bent 5 minutes ir kiek daugiau užtepus, priešingu atveju - tezultatas silpnas, plaukai sausėja.
Pylingai - Pieninis ir iš placentinės serijos tikrai faini. Jokių priekaištų.
Pylingas ir kremas kojoms. Va čia tai atradimas : Tikrai padukai švelnesni gerokai jau. Vasarai pasiruošus.
Druska kūnui arbatos kvapo - labai labai labai patinka vis dar.
O dabar pri neigiamo įspūdžio. Labai nepatiko dieninės kaukės - kremai. Bandžiau gal 3 rūšių, bet man dilgčioja oda.
Ir nepatiko naktinė kaukė - kremas su mėlynėm... su pomidorais irgi nelabai, bet va su tais ala abrokosais ar pan (geltonais vaisiais) tai : Tikrai matėsi atsigavęs veidas.
Faktiskai uzsidejus kauke,turetumete jausti saldyma,skruzdelyciu vaiksciojima,reiskia jusu oda dirba,drekinasi,valosi.....,bet palaikius ilgeliau,turetu tas nelabai malonus jausmas praeiti.Teciau jei jau norisi kasytis,ir ilgeliau palaikius dar labiau suaktyveja niezejimas,iskart reiketu praustis.Kauke ne jums.Jei nieko nejauciate uzsidejusi,reiskia ne jusu odytei,kauke nedirba.Paprasciausiai jums jos nereikia.
Druskos kunui ir veido pilingas man irgi patinka.Imbierini sampuna ir kauke geriau naudoti su kitos rusies sampunais,pvz.su zensceniu,pakaitomis.Cia kompanijos rekomendacija.