Įkraunama...
Įkraunama...

TianDe kosmetika

QUOTE(*finy* @ 2013 03 24, 13:11)
Tikiu,bet isbandyti nenoriu.Man jau uzteko asaru pralieti nuo nosies beplesiant  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Kam kamuoti it tampyti savo oda,kam tu asaru?Tampyti odas aplamai negalima,kauke turetu svelniai nusiimti,uztai ir net nebandau deti pleveliniu kaukiu,nenoriu kad oda nutystu kaip buldogo. mirksiukas.gif Man patinka tokios,kurias galima svelniai nuplauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazenis: 24 kovo 2013 - 12:38
Katik išbandžiau Tiande įklotus.- gyvenime jokiu naturelu ar always daugiau nebenaudosiu- su tiande iklotais gaivu , sugeria trigubai daugiau, nėra to jausmo kad nuolat teli ir nereikia galvoti ar ratekėsi ar ne nes taip greit viska pavercia zele o ir nesunta niekas oda kvėpuoja tad jautiesi tarsi be jų net jeigu jie yra gana stori smile.gif + šaldo labai malonu - kvapas vos jauciamas - šalto puse dienos vertas kiekvienas paketas iki paskutinio cento !
Atsakyti
QUOTE(Guren @ 2013 03 25, 01:04)
Katik išbandžiau Tiande įklotus.- gyvenime jokiu naturelu ar always daugiau nebenaudosiu- su tiande iklotais gaivu , sugeria trigubai daugiau,  nėra to jausmo kad nuolat teli ir nereikia galvoti ar ratekėsi ar ne  nes taip greit viska pavercia zele o ir nesunta niekas oda kvėpuoja tad jautiesi tarsi be jų net jeigu jie  yra gana stori smile.gif  + šaldo labai malonu - kvapas vos jauciamas  - šalto puse dienos  vertas kiekvienas paketas iki paskutinio cento !

Iklotai superiniai.Zoliu energija kazkas unikalaus.Sureguliuoja net menesuniu cikla,nesnekant apie ligasKazkodel pirmiausiai su kliente pradedu nuo ju,gal kad pati isimylejusi juos bigsmile.gif Drasiai galite siulyti ir moterims klimakteriniu laikotarpiu.
Atsakyti
O as,vista,ne tuos uzsisakiau doh.gif Neapsiziurejau ir kasdienius pasiemiau.Kita karta atidziau reikes pasiskaitineti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 03 27, 17:55)
O as,vista,ne tuos uzsisakiau  doh.gif  Neapsiziurejau ir kasdienius pasiemiau.Kita karta atidziau reikes pasiskaitineti  ax.gif

Ir kasdieniai reikalingi...
Atsakyti
aš pati naudoju iš čia krempudrą, nesigailiu. Pirkausi jaunai odai, tai labai geras efektas, atrodau natūraliai pasidažiusi, o ne dirbtiniu rudu sluoksniu užsidengusi;D
Aš turėjau gerą konsultantę tai man dar ir pre odos tipo parinko ir spalva atitaike, tai patenkinta:)
Atsakyti
Jungiuos ir as i jusu buri, visai neseniai pildydama saskaita gavau nemakama spa procedura rankoms, eidama kazkaip skeptiskai zejau i tai bet jei nemokamai duoda kodel gi ne lotuliukas.gif Mano rankos yra labai kaprizingos, nes dirbu daug su cukraus pudra ir krakmolu tai jos itin sausos ir jautrios. Na ir ka gi as galiu pasakyti, kai padare pilinga, procedura su druska ir "kremo pirstinemis" likau suzaveta kaip niekad. Jau seniai mano rankos nebuvo tokios svelnios ir minkstos.
Tai uzsisakiau dar produktu is sios firmos daugiau, tai sampunas ir balzama ausinis imbieras
Cili linija anticeliulitine.
Dantu pasta su perlais
ranku proceduroms visas priemones
Dabar prasides isbandymo periodas. labai jau suintrigavo ta cili serija Gal kas patars kaip reikia taisiklingai nuodoti kas ir po ko. Busiu dekinag 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2013 03 25, 08:31)
Iklotai superiniai.Zoliu energija kazkas unikalaus.Sureguliuoja net menesuniu cikla,nesnekant apie ligasKazkodel pirmiausiai su kliente pradedu nuo ju,gal kad pati isimylejusi juos bigsmile.gif Drasiai galite siulyti ir moterims klimakteriniu laikotarpiu.

Būtinai rekomenduosiu vienai bičiulei, kuri labai nori kasdienių įklotų ir paketų pamėginti.

Pas mane prasideda pažintis su kosmetika aišku nuo procedūros, bet labai geri atsiliepimai ne tik apie rankoms kremą,pilingą ir druskas,bet ir kaukės veidui,paakiams.Smagiausia,kad moterys, turinčios problemų su oda, ar jautrios odos savininkės lieka sužavėtos,nes kosmetika tinka rolleyes.gif

Dovanai išvažiavo mėlynas rinkinukas rankoms, bet labai moteris patenkinta.

Pati išbandžiau kaukę ir šampūna su ženšenio šaknimi. Vieną kartą pabandžiau, bet jautėsi dar ir po antro plovimo. Reiks nusipirkti ir man smile.gif Pojūtis geras,plaukai nesivelia,lengvai šukuojasi.Ypač tai aktualu mamoms, auginančioms ilgakases mirksiukas.gif Žinot kaip laukučiai veliasi ir kiekvienas šukavimas su asipešiojimais kaip karo laukas doh.gif Tai va mano dukterėčiai jau po pirmo karto galima buvo iššukuoti lengvai plaukučius thumbup.gif
Kiti sako,kad kvapas specifinis, bet man asmeniškai jis labai priimtinas rolleyes.gif Kvepia smile.gif Toks natūralus kvapas

Tiesa, ir pati naudoju,ir draugė taip pat- kremą su placenta. tai ar man vaidenasi, ar tikrai pradėjo išsilygint paakių oda,smulkių raukšlelių nebėra, o jau buvo jų pradėję rastis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 04 07, 08:28)

Tiesa, ir pati naudoju,ir draugė taip pat- kremą su placenta. tai ar man vaidenasi, ar tikrai pradėjo išsilygint paakių oda,smulkių raukšlelių nebėra, o jau buvo jų pradėję rastis  thumbup.gif

Ačiū Dievuliui, ne man vienai taip vaidenasi smile.gif Labai mielas man placentinis kremukas paakiams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2013 04 07, 10:54)
Ačiū Dievuliui, ne man vienai taip vaidenasi smile.gif Labai mielas man placentinis kremukas paakiams  thumbup.gif

Nu va,vadinas ir man nesivaidena bigsmile.gif lotuliukas.gif Tai dar reiks prisiruošt pasitepliot paakių geliu,musiau atjaunėsiu iki kūdikio odos lotuliukas.gif thumbup.gif

Bet tai vien nuo kremo veidui koks efektas geras thumbup.gif
Atsakyti
DAbar atsiliepimai ilgiau panaudojus kai kurias priemones.

Šampūnas ir kondicionierius su imbieru - tikrai neblogi. Geri su sąlyga, kad kondicionierių palaikai ant galvos bent 5 minutes ir kiek daugiau užtepus, priešingu atveju - tezultatas silpnas, plaukai sausėja.

Pylingai - Pieninis ir iš placentinės serijos tikrai faini. Jokių priekaištų.

Pylingas ir kremas kojoms. Va čia tai atradimas thumbup.gif: Tikrai padukai švelnesni gerokai jau. Vasarai pasiruošus.

Druska kūnui arbatos kvapo - labai labai labai patinka vis dar.

O dabar pri neigiamo įspūdžio. Labai nepatiko dieninės kaukės - kremai. Bandžiau gal 3 rūšių, bet man dilgčioja oda.

Ir nepatiko naktinė kaukė - kremas su mėlynėm... su pomidorais irgi nelabai, bet va su tais ala abrokosais ar pan (geltonais vaisiais) tai thumbup.gif: Tikrai matėsi atsigavęs veidas.

Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2013 04 07, 16:24)
DAbar atsiliepimai ilgiau panaudojus kai kurias priemones.

Ir nepatiko naktinė kaukė - kremas su mėlynėm... su pomidorais irgi nelabai, bet va su tais ala abrokosais ar pan (geltonais vaisiais) tai thumbup.gif: Tikrai matėsi atsigavęs veidas.

Na reiks man pomidorinę pabandyt, turiu,bet neišbandžiau dar rolleyes.gif

O dėl kaukių- manyčiau,kad gali būti,kadne visos tinka dėl ingridientų, tai normalu rolleyes.gif

va kas bandė 24 karatų ir briliantinę kaukę,kur trys viename- tai labai gerai atsiliepia smile.gif Ir paakių kaukėms geri atsiliepimai mirksiukas.gif Neteko bandyti?
Atsakyti