QUOTE(mazenis @ 2013 03 25, 08:31)
Iklotai superiniai.Zoliu energija kazkas unikalaus.Sureguliuoja net menesuniu cikla,nesnekant apie ligasKazkodel pirmiausiai su kliente pradedu nuo ju,gal kad pati isimylejusi juos
Drasiai galite siulyti ir moterims klimakteriniu laikotarpiu.
Būtinai rekomenduosiu vienai bičiulei, kuri labai nori kasdienių įklotų ir paketų pamėginti.
Pas mane prasideda pažintis su kosmetika aišku nuo procedūros, bet labai geri atsiliepimai ne tik apie rankoms kremą,pilingą ir druskas,bet ir kaukės veidui,paakiams.Smagiausia,kad moterys, turinčios problemų su oda, ar jautrios odos savininkės lieka sužavėtos,nes kosmetika tinka
Dovanai išvažiavo mėlynas rinkinukas rankoms, bet labai moteris patenkinta.
Pati išbandžiau kaukę ir šampūna su ženšenio šaknimi. Vieną kartą pabandžiau, bet jautėsi dar ir po antro plovimo. Reiks nusipirkti ir man
Pojūtis geras,plaukai nesivelia,lengvai šukuojasi.Ypač tai aktualu mamoms, auginančioms ilgakases
Žinot kaip laukučiai veliasi ir kiekvienas šukavimas su asipešiojimais kaip karo laukas
Tai va mano dukterėčiai jau po pirmo karto galima buvo iššukuoti lengvai plaukučius
Kiti sako,kad kvapas specifinis, bet man asmeniškai jis labai priimtinas
Kvepia
Toks natūralus kvapas
Tiesa, ir pati naudoju,ir draugė taip pat- kremą su placenta. tai ar man vaidenasi, ar tikrai pradėjo išsilygint paakių oda,smulkių raukšlelių nebėra, o jau buvo jų pradėję rastis