Įkraunama...
Įkraunama...

TianDe kosmetika

QUOTE(TiandeVilnius @ 2013 03 14, 20:16)
Ir  aš jau išbandžiau nemažai produktų : wub.gif
Serija iš "MasterHerb"
1. TianDe gelis veidui „Biokompleksas“ Veiksminga koreguojanti priemonė riebiai ir problematiškai odai. Sustabdo esamų spuogų augimą ir naujų spuogų susidarymą. Sutraukia poras, išlygina odos reljefą. Atstato epidermį, skatina ląstelių atsinaujinimo procesą.Kiekis: 25 gr. Kaina: 34,65 LTL
2. TianDe valantis nosį pleistras „Bambuko anglis“ Bambuko anglis puikiai absorbuoja, bei efektyviai išvalo inkštirus. Panaudojus pleistrą oda atrodo visiškai švari.
Kiekis: 1 vnt.Kaina: 5,08 LTL
3. TianDe prausimosi gelis Sudėtyje esantis alavijo ekstraktas giliai įsiskverbia į odos poras, švelniai ir efektyviai valo riebalų perteklių. Mažina odos uždegiminį procesą, paraudimą, nesausina odos. Lengvai putoja, nesunkiai nuplaunamas. Ypač efektyvus turint probleminę odą.Kiekis: 100 gr.Kaina: 31,19 LTL
4. TianDe kremas nuo spuogų ir randų Aktyviai maitina ir apsaugo odą nuo infekcijos, reguliuoja lipidų balansą, drėkina, ramina bei atpalaiduoja. Išlygina odos spalvą ir reljefą, naikina spuogus, bėrimą. Kremas turi antibakterinių, priešuždegiminių savybių.Kiekis: 20 gr.Kaina: 42,58 LTL
5. TianDe dantų pasta „Natūrali bambuko druska“Veiksmingai kovoja su dantenų ligomis, apsaugo dantenas nuo kraujavimo, gaivina burnos ertmę. Kiekis: 120 gr. Kaina: 12,78 LTL
6. Dantų pasta „Natūralaus vandenyno perlai“Ypatinga balinimo technologija su natūraliais perlais apsaugo dantenas nuo dirgiklių, balina.Kiekis: 120 gr.Kaina: 17,48 LTL
7. TianDe šampūnas „Auksinis imbieras“ Imbieras Rytų medicinoje reiškia universalų vaistą, turintį ypatingas antioksidantines, priešuždegimines, priešmikrobines tonizuojančias ir nuskausminančias savybes. Šampūnas aktyvina galvos odos mikrocirkuliaciją, stiprina plauko svogūnėlį, tuo skatindamas plaukų augimą. Tinka ir riebiai ir pleiskanojančiai odai. Ypač efektyvus turint uždegiminę galvos odą, seborėją. Tinka naudoti kasdien.Kiekis: 300 ml. Kaina: 54,67 LTL
8. TianDe šampūnas- plaukų augimo aktyvatorius "bio rehab" Sukurtas pagal Rytų medicinos receptus. Biologiškai aktyvių žolelių ekstraktas tiesiogiai veikia plauko svogūnėlį ir visą plauko ilgį. Didelis kiekis maitinamųjų medžiagų sugrąžina plaukams sveiką išvaizdą ir grožį. Efektyvi biologinės reabilitacijos priemonė nuo plaukų slinkimo. Garantuoja puikią priežiūrą.Kiekis: 250 gr. Kaina: 52,51 LTL
9. TianDe tonalinis veido kremas su placenta Sujungia savyje maitinančio kremo ir koreguojančios priemonės savybes. Sudėtyje yra biologiniai komponentai su jūros dumbliais, placenta, bei natūraliomis aminorūgštimis. Kiekis: 50 gr.Kaina: 26,95 LTL
10. TianDe apsauginis kremas rankoms Sudėtyje esantis placentos peptidas, perlų ekstraktas, vitaminas E, alyvų aliejus sukuria nematomą hidrobarjerinį sluoksnį ir aktyvina regeneracinius odos procesus, efektyviai apsaugo Jūsų rankas nuo neigiamo aplinkos poveikio (cheminių medžiagų, vandens, šalčio ir karščio). Intensyviai maitina, minkština, ramina dirginimą ir pleiskanojimą. Tinka naudoti kasdien, būtina naudoti žiemos periodu.Kiekis: 80 ml. Kaina: 10,47 LTL
11. TianDe profilaktinis kremas pėdoms su gyvačių taukais Pasižymi antibakteriniu bei antigrybeliniu poveikiu. Apsaugo nuo odos infekcijų, pašalina niežulį, nemalonų prakaito kvapą, malšina sudirgimus. Gerina kraujotaką, šalina toksinus, bei suteikia kojoms išpuoselėtą išvaizdą.Kiekis: 30 gr.Kaina: 7,55 LTL
12. vazeliną vanilės skonio Labai drėkina lūpas ypac tokiu oru smile.gif
dievinu kiniečių arbatą. laukiu nesulaukiu kada galėsiu jos paragauti smile.gif wub.gif

O bendrai tai  aš galiu pasakyti  nelikau nė vienu produktu nusivylusi smile.gif išsigydžiau dantenų uždegimą , poodines erkutes ir kitus spuogus, kadangi tenka dažnai indus plauti ir būti lauke tai pagaliau atradau tai kas apsaugo mano rankas ir plaukai tapo  žymiai tvirtesni (aš labai dažnai juos dažydavau)
žodžiu kiekio kokybės ir kainos santykis  Nuostabus smile.gif thumbup.gif   
5 metus dirbau su kampanija Avon .. aš tiek niekada neužsidirbau kiek dabar užsidirbu su Tiande  blush2.gif smile.gif

O dabar konkrečiau papsakokite ką ir kaip naudojote gydydama poodinę erkutę? Beskaitant toptelėjo mintis, kad kažkada ginčijausi su viena drauge, kuri teigė, kad šią ligą galima tik rimtais medikamentais išgydyti...
Atsakyti
Mano irgi draugė taip galvojo tai ji į procedūras kažkokias brangias vaikščiojo..
Mane tai išbėrė keistai-kaip niekad tai sakiau gal alergija ar taip kas ir plėtėsi..
Užsisakiau tada tuos du produktus, tai vieni spuogai per keletą dienų pranyko o kiti kaip liko taip liko , bet bent jau nebeplito. Nusprendžiau nueiti pas kosmetologę pasiklausti kas čia, tai sakė ,kad erkutės ir kad pas dermatologę nueičiau .. bet kol aš ten prisiruošiu nueiti tai.. o namie procedūrą tęsiau..
Na pirmas žingsnis buvo atsisakyti pudros. Tada pradėjau praustis su tuo prausikliu : ičsitepu pamasažuoju biškutį visą veidą ir nusiprausiu. Tada nusausinu veidą rankšluočiu, bet jokiu būdu netrinu. Nuo šilto vandens kol poros atsivėrusios ač taą bioklompleksą tepdavau gal kokius 3 kartus per dieną ir taip dvi savaites kas dien . Jei vieną kartą pasitepiau tuo biokompleksu prieč tepant jį vėl, reikia visą veidą nusiprausti ir tik tada tepti jį dar kartą. Labai lėtai bet pranyko, nes buvo per visa žandą išplitusi tai liko dėmelės tokios vis dar.. sad.gif tai nusipirkau tą kur lygina veido odą tai pradėjo šviesėti ar išnyks visai pamatysiu po kokio mėnesio smile.gif
dar pastebėjau kad jos paūmėdavo jei liesdavau pirštais- stengiausi viską lengvai įtapšnoti. Tai prieš einant į tą procedūrą siūlyčiau pabandyti šituos produktus o jeigu jau ir jie nebepadeda tada jau eiti pas dermatoogą. dar jie mano draugui labai gerai susitvarkė su spuogais ant nugaros.
Atsakyti
QUOTE(TiandeVilnius @ 2013 03 14, 23:14)
Mano irgi draugė taip galvojo tai ji į procedūras kažkokias brangias vaikščiojo..
Mane tai išbėrė keistai-kaip niekad tai sakiau gal alergija ar taip kas ir plėtėsi..
Užsisakiau tada tuos du  produktus, tai vieni spuogai per keletą dienų pranyko o kiti kaip liko taip liko , bet bent jau  nebeplito. Nusprendžiau nueiti pas kosmetologę pasiklausti kas čia, tai sakė ,kad erkutės ir kad pas dermatologę nueičiau .. bet kol aš ten prisiruošiu nueiti tai..  o namie procedūrą tęsiau..
Na pirmas žingsnis buvo atsisakyti pudros. Tada pradėjau praustis su tuo prausikliu : ičsitepu pamasažuoju  biškutį visą veidą ir nusiprausiu. Tada  nusausinu veidą rankšluočiu, bet jokiu būdu netrinu. Nuo  šilto vandens kol  poros atsivėrusios ač taą bioklompleksą tepdavau gal kokius 3 kartus per dieną ir taip  dvi savaites kas dien . Jei  vieną kartą pasitepiau tuo biokompleksu prieč tepant jį vėl, reikia visą veidą nusiprausti ir tik tada tepti jį dar kartą.  Labai lėtai bet pranyko, nes buvo per visa žandą išplitusi  tai liko dėmelės tokios  vis dar.. sad.gif  tai nusipirkau tą kur  lygina veido odą  tai pradėjo  šviesėti ar išnyks visai pamatysiu po kokio mėnesio  smile.gif
dar pastebėjau kad jos paūmėdavo jei liesdavau pirštais- stengiausi viską lengvai įtapšnoti.  Tai prieš einant į tą procedūrą siūlyčiau  pabandyti šituos produktus o jeigu jau ir jie nebepadeda tada jau eiti pas dermatoogą. dar jie mano draugui labai gerai susitvarkė su spuogais ant nugaros.

ačiū 4u.gif

visą jūsų postą permesiu draugei, tegu paskaito thumbup.gif
Atsakyti
Nėra už ką darbo daug bet tikrai verta pabandyti ir teks priprasti to šlykštaus kremo kvapo - dvokia visai kaip pelėsiai su kamparo spiritu:D
Atsakyti
QUOTE(TiandeVilnius @ 2013 03 15, 10:08)
Nėra už ką darbo daug bet tikrai verta pabandyti ir teks priprasti to šlykštaus kremo kvapo - dvokia visai kaip pelėsiai su kamparo spiritu:D

Pati isitikinai skirtuma tarp Avon ir Tiande produkcijos bigsmile.gif ,pagal produkcijos kokybe ir veiksminguma.Klientems visada sakau,tai dvi nesulyginamos kosmetikos klases.Taciau kas liecia erkute,ji neisgydoma,ir kosmetologes tik pasako,kad galetu buti erkute,ja nustatyti vis delto reiketu dermatologiniu tyrymu.Naudojant kokybiska kosmetika,ji apmazeja,net gali buti nematoma.Dazniausiai erkute suaktyveja trukstant dregmes,ar veikiant kitiems salutiniams poveikiams.Jei teisingai priziuresi oda,drekinsi ,maitinsi,uzmirsi kas yra erkute.O dazniausiai odos ligos prasideda nuo netinkamos prieziuros,ar visai neprieziuros.Aisku gali veikti vidiniai faktoriai,maitinimasis,nerviniu pagrindu.Net ir gydytojams israsius gydomuju priemoniu,panaikinus priezasti,butina toliau rupintis oda.Ka daro ir kokybiska kosmetika.Gydytojai tik gydo,mes padedam parinkti teisingai kosmetikos priemone pagal ju odos tipa,anomalijas,priziurim kad klientes toliau teisingai prisiziuretu savo oda. bigsmile.gif
Tik kas liecia produktus su placenta,niekas neprivers manes jos detis ant savo veido.Placenta-jau hormonas.Cia mano nusistatymas bigsmile.gif
Atsakyti
man jos atsirado nuo streso , blogos mitybos, ir .... netinkamai parinktos kosmetikos.. man labai sunku išsirinkti pudra jau buvau nusipirkusi uz 110 pinigų ir tai netiko nesuprantu pagal ka rinktis .. tonalinius kremus oda toleruoja o pudros ne.. sad.gif o su AVon tai jooooooooooo lyginti net nėra ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TiandeVilnius @ 2013 03 15, 09:59)
man jos atsirado nuo streso ,  blogos mitybos, ir .... netinkamai parinktos kosmetikos..  man labai sunku išsirinkti pudra jau buvau nusipirkusi uz 110 pinigų ir tai netiko  nesuprantu pagal ka rinktis .. tonalinius kremus oda toleruoja o pudros ne.. sad.gif  o su  AVon  tai jooooooooooo  lyginti net nėra ką biggrin.gif

buvau ir aš su netinkama kosmetika (nors pagal aprašymą man turėjo tikti) prisidariusi problemų... Reikėjo nemažai laiko problemoms išspręsti...
Užtat dabar prieš ką naudodama konsultuojuosi smile.gif
Atsakyti
Katik isbandziau Master Herb pleistriukus nosytei.Kai plesiau,tai net asaros trysko,bet kiek visko istrauke bigsmile.gif Toks eziukas liko ant pleistriuko,visi inkstirai pasisalino.Rezultatu dziaugiuosi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Noriu pasidžiaugti Akvamusu. Nereikia ir kūno losijono. Oda minkšta ir švelni. Nors tikrai skeptiška buvau perkant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 03 23, 13:53)
Katik isbandziau Master Herb pleistriukus nosytei.Kai plesiau,tai net asaros trysko,bet kiek visko istrauke  bigsmile.gif Toks eziukas liko ant pleistriuko,visi inkstirai pasisalino.Rezultatu dziaugiuosi  smile.gif
user posted image

Toks pat būna geras efektas naudojant Tiande plėvelines kaukes su alaviju arba placenta thumbup.gif Puikiai išvalo poras, tik svarbu, neužtepti per plonai.
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2013 03 24, 12:06)
Toks pat būna geras efektas naudojant Tiande plėvelines kaukes su alaviju arba placenta  thumbup.gif  Puikiai išvalo poras, tik svarbu, neužtepti per plonai.

Tikiu,bet isbandyti nenoriu.Man jau uzteko asaru pralieti nuo nosies beplesiant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 03 24, 12:11)
Tikiu,bet isbandyti nenoriu.Man jau uzteko asaru pralieti nuo nosies beplesiant  biggrin.gif

Asmeniškai man plėšiant plėvelinę kaukę mažiau skauda nei šalinant kitas kaukes nuo nosytės...
Atsakyti