Įkraunama...
Įkraunama...

TianDe kosmetika

QUOTE(mazenis @ 2013 03 11, 11:56)
Kas liecia kaukes,kazkodel  nei viena manes nesuzavejo,aisku nesu riebiaode,nezinau jos net strukturos.Nors pavarciusi kataloga maciau kad yra kauke skirta spuoguotoms odoms,bet su jomis reikia atsargiau,visdelto ziema,daugely odu issausejusiu,kad dar daugiau ju neissausintumeme.Ir kaukes uztenka deti du kartus i savaite,ypac skirtas riebiaodems.
Gal daugiau randus lygina pilingas,jis geriau nuvalo suragejusias lasteles,oda greiciau atsinaujina.Superinis is 203040 giluminio valymo pilingas.Labai gerai isvalo poras,sutraukia.Jei yra ant veido spuogu,pilingo nenaudoti,jei vienas kitas,tai geriau spuogelius apeiti,kad nesuerzinti ir is vieno nepadaryti kelis.Stengtis naudoti vienos serijos.valiklius,pilingus,tonikus,kremus.Vienas kita papildo.
Master herb linijos priemones superines.Drauge turejo problemu su plaukais,pradejo slinkti kuokstais,vienoj vietoj net atsirado plikas lopinelis..Tai ne tik kad sustabde slinkima,bet labai graziai pradejo ataugti nuplikusi vieta.Naudoja sampuna,balzama,seruma.

Iš klientų patirties: Master Herb kaukė nuo spuogų ir randų labai gerai pamaitina ir sudrėkina odą. Po joskaukė tampa skaisti, spindinti ir labai gražaus atspalvio.
Iš mano patirties: mane pačią labai sužavėjo Dual System kaukė su ženšeniu. Ją naudojausi po ilgos kelionės, nemigo nakties prieš renginį, kuriame turėjau atrodyti kuo geriau. Pašalino visus nuovargio pėsdakus, maloniai atgaivino veidą, ir pačiai gulint su šia kauke jautėsi malinus vėsinantis poveikis. Rezultatu likau patenkinta thumbup.gif
Jau anksčiau minėkau, kad vietoj dieninio kremo naudoju dieninę kaukę su alavijo ekstraktu ir dieninę kaukę su persiku ir sake. Tepu vienbą po kitos po truputį, labai gerai susigeria ir visą dieną labai geras pojūtis. Ant viršaus tepu toninį kremą iš placentinės serijos. Jokio odos išsausėjimo per visą žiemą, jokio pleiskanojimo wub.gif
Malonų pojūtį ir gerą efektą paliko kaukė su šilko proteinais, kolageninės kaukės ir veidui ir paakiams taip pat nerealios wub.gif
Kažkada, kai dirbau su kita kosmetikos kompanija, buvau Rygoje mokymuose kur kosmetologė iš Kijevo aiškino, kad reikia pasirinkti 5 įvairiapusiškai papildančias veido odą kaukes ir pasidaryti kaukių 10-dienį: paeiliui kas vakarą panaudoti 5 kaukes ir efektui užtvirtinti dar kartą viską pakartoti. Manau, kai baigsis šalčiai, pabandysiu pasidaryti tokį eksperimentą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jadzka @ 2013 03 11, 12:07)
Bandžiau tą Master Herb kaukę, tai tikrai nesausina ji. Kaip tik gan gerai drėkina.

Va man irgi rodos, kad pylingas turi neblogai tvarkyti odą. Mano oda dabar tikrai nėr spuoguota, labiau likę keli randeliai ir išsiplėtusios poros. apie tą 203040 linij1 irgi galvojau, reik daugiau pasidomėti.... Paakių gelį iš jos turiu, tai patinka smile.gif

Pilingą veidu daryti taip pat privalu. Naudojau delikatų pilingą, bet dabar jau pradėjau naudoti universalų vynuoginį pilingą.
203040... serija puiki. Galima psidaryti derinius pagal savo odos tipą.
Jei skaitote rusų kalba - informacijas apie rekomenduojamas prienomes
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2013 03 11, 14:44)
Iš klientų patirties: Master Herb kaukė nuo spuogų ir randų labai gerai pamaitina ir sudrėkina odą. Po joskaukė tampa skaisti, spindinti ir labai gražaus atspalvio.
Iš mano patirties: mane pačią labai sužavėjo Dual System kaukė su ženšeniu. Ją naudojausi po ilgos kelionės, nemigo nakties prieš renginį, kuriame turėjau atrodyti  kuo geriau. Pašalino visus nuovargio pėsdakus, maloniai atgaivino veidą, ir pačiai gulint su šia kauke jautėsi malinus vėsinantis poveikis. Rezultatu likau patenkinta  thumbup.gif
Jau anksčiau minėkau, kad vietoj dieninio kremo naudoju dieninę kaukę su alavijo ekstraktu ir dieninę kaukę su persiku ir sake. Tepu vienbą po kitos po truputį, labai gerai susigeria ir visą dieną labai geras pojūtis. Ant viršaus tepu toninį kremą iš placentinės serijos. Jokio odos išsausėjimo per visą žiemą, jokio pleiskanojimo  wub.gif
Malonų pojūtį ir gerą efektą paliko kaukė su šilko proteinais, kolageninės kaukės ir veidui ir paakiams taip pat nerealios wub.gif
Kažkada, kai dirbau su kita kosmetikos kompanija, buvau Rygoje mokymuose kur kosmetologė iš Kijevo aiškino, kad reikia pasirinkti 5 įvairiapusiškai papildančias veido odą kaukes ir pasidaryti kaukių 10-dienį: paeiliui kas vakarą panaudoti 5 kaukes ir efektui užtvirtinti dar kartą viską pakartoti. Manau, kai baigsis šalčiai, pabandysiu pasidaryti tokį eksperimentą smile.gif
Papildyta:
Pilingą veidu daryti taip pat privalu. Naudojau delikatų pilingą, bet dabar jau pradėjau naudoti universalų vynuoginį pilingą.
203040... serija puiki. Galima psidaryti derinius pagal savo odos tipą.
Jei skaitote rusų kalba - informacijas apie rekomenduojamas prienomes

Drekinancias kaukes galima deti kiekv.diena,bet ne kaukes nuo spuogu.Kaukiu ir kremo poveikis visai kitoks,ir kremas butinas.Jokiu butu nenaudoti kaukes vietoj kremo,tai du skirtingi dalykai.As savo klientems sakau:prausiklis ir kremas turi buti pas visas,cia kazdienine higiena,kaip dantu sepetukas ir pasta.O kaukes jau papildomos priemones,norint greitesnio ,efektyvesnio rezultato.Ir kaukes reikia moket suderinti,kad negautume atvirkstinio rezultato,kazkokiu medziagu butu perdaug.Jautriai odai ne viskas tinka,kaip ir riebiai.Nors as pati klientems riebiaodems siulau,pirma sudrekint oda su kauke,o paskui uzdet valoma kauke,kad gaut greitesni rezultata,greiciau ir lengviau issivalo.As pati sau darausi antistresine programa,imu paeiliui 3 kaukes palaikydamo po 10 min.,tik ne TianDe.Rezultatas,kaip isejusi is grozio salono.Bet tada reikia imti vienos serijos kaukes.Reikes pabandyti ir TianDe,bet kazkodel manes jos neveza.Bandziau paakiu,nepastebejau jau to rezultato,kaukes-kompresai man nepatinka.Ir visas kaukes as nuplaunu,i gatve su kauke neiciau.Cia jau mano pacios pastebejimai,gal jusu kosmetologe ir kitka pasakytu.Mano rytines proceduros prasideda nuo valymo,paskui pilingas,jei noriu pasveisti,serumas,kremas ir apsauginis kremas(pudra).Tada makiazas. mirksiukas.gif Vakare jau galima pasilepinti ir kauke.Jei teisingai ryte ir vakare priziuresi veiduka,tai ir kaukiu uzteks i savaite du kartus det. bigsmile.gif Pagrindas ir puse darbo-tai teisingai pasirinktas prausiklis.
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2013 03 11, 14:59)
Drekinancias kaukes galima deti kiekv.diena,bet ne kaukes nuo spuogu.Kaukiu ir kremo poveikis visai kitoks,ir kremas butinas.Jokiu butu nenaudoti kaukes vietoj kremo,tai du skirtingi dalykai.As savo klientems sakau:prausiklis ir kremas turi buti pas visas,cia kazdienine higiena,kaip dantu sepetukas ir pasta.O kaukes jau papildomos priemones,norint greitesnio ,efektyvesnio rezultato.Ir kaukes reikia moket suderinti,kad negautume atvirkstinio rezultato,kazkokiu medziagu butu perdaug.Jautriai odai ne viskas tinka,kaip ir riebiai.Nors as pati klientems riebiaodems siulau,pirma sudrekint oda su kauke,o paskui uzdet valoma kauke,kad gaut greitesni rezultata,greiciau ir lengviau issivalo.As pati sau darausi antistresine programa,imu paeiliui 3 kaukes palaikydamo po 10 min.,tik ne TianDe.Rezultatas,kaip isejusi is grozio salono.Bet tada reikia imti vienos serijos kaukes.Reikes pabandyti ir TianDe,bet kazkodel manes jos neveza.Bandziau paakiu,nepastebejau jau to rezultato,kaukes-kompresai man nepatinka.Ir visas kaukes as nuplaunu,i gatve su kauke neiciau.Cia jau mano pacios pastebejimai,gal jusu kosmetologe ir kitka pasakytu.Mano rytines proceduros prasideda nuo valymo,paskui pilingas,jei noriu pasveisti,serumas,kremas ir apsauginis kremas(pudra).Tada makiazas. mirksiukas.gif Vakare jau galima pasilepinti ir kauke.Jei teisingai ryte ir vakare priziuresi veiduka,tai ir kaukiu uzteks i savaite du kartus det. bigsmile.gif Pagrindas ir puse darbo-tai teisingai pasirinktas prausiklis.

Tačiau apie Tiande kaukes niekur nėra parašyta, kad jas reikia nuplauti. Nebent servėtele pašalinti kaukės perteklių. O tik rekomenduojama su kremu užtvirtinti jų poveikį.
Kad ir kaip teisingai stengiuosi odą prižiūrėti, bet mano oda reikalauja papildomo drėkinimo, nes darbo vietos specifika tokia: ištisai prie kompiuterio + patalpose labai šilta ir sausa.
Naudodamasi šitos kompanijos produkcija, ypač po kosmetologės paskaitų, palikau savo nusistatymus "patinka-nepatinka" ir renkuosi pagal poreikį ir tikėtiną rezultatą.
Beje, ar diskutavote su Svetlana?
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2013 03 11, 16:52)
Tačiau apie Tiande kaukes niekur nėra parašyta, kad jas reikia nuplauti. Nebent servėtele pašalinti kaukės perteklių. O tik rekomenduojama su kremu užtvirtinti jų poveikį.
Kad ir kaip teisingai stengiuosi odą prižiūrėti, bet mano oda reikalauja papildomo drėkinimo, nes darbo vietos specifika tokia: ištisai prie kompiuterio + patalpose labai šilta ir sausa.
Naudodamasi šitos kompanijos produkcija, ypač po kosmetologės paskaitų, palikau savo nusistatymus "patinka-nepatinka" ir renkuosi pagal poreikį ir tikėtiną rezultatą.
Beje, ar diskutavote su Svetlana?

Ne,daugiau pasidomejau apie TianDe veido prieziura,nes dirbu dar su kita kompanija.Yra nenuplaunamu kaukiu,bet jos skirtos nakciai.Aplamai visas kaukes geriau detis vakare,18-20 val,geriau pasisavina,nes diena mums reikia apsaugoti nuo aplinkos,laisvuju radikalu,o nakti oda regeneruojasi,dirba,uztai reikia papildomu priemoniu(kaukes).Tai pasidomekite Svetlanos ar teisingai darote naudodama kauke vietoj kremo,ju skirtingos paskirtys.Nesinori kelti nuorodas,bet atidziau perskaitykite apie kaukiu naudojima.
Galima kaukes nuplaut ir servetele,bet dregna.O jei dar papildomai nuvalysite toniku ,bus super.Tada 100% pasisavins jusu odele kremo veikliasias medziagas.
Atsakyti
Neberandu nuorodos i akcijas su vertimu lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2013 03 10, 21:08)

O kokį konkrečiai kremą naudojote?

Naudoju serija su avytemis atrodo su pacenta, propdukto nr. 10306 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2013 03 11, 16:19)
Ne,daugiau pasidomejau apie TianDe veido prieziura,nes dirbu dar su kita kompanija.Yra nenuplaunamu kaukiu,bet jos skirtos nakciai.Aplamai visas kaukes geriau detis vakare,18-20 val,geriau pasisavina,nes diena mums reikia apsaugoti nuo aplinkos,laisvuju radikalu,o nakti oda regeneruojasi,dirba,uztai reikia papildomu priemoniu(kaukes).Tai pasidomekite Svetlanos ar teisingai darote naudodama kauke vietoj kremo,ju skirtingos paskirtys.Nesinori kelti nuorodas,bet atidziau perskaitykite apie kaukiu naudojima.
Galima kaukes nuplaut ir servetele,bet dregna.O jei dar papildomai nuvalysite toniku ,bus super.Tada 100% pasisavins jusu odele kremo veikliasias medziagas.

Kaip tik pagal jos (kosmetologės) patarimus ir sudėliotą tvarką naudoju priemones ir odos būkle labai esu patenkinta thumbup.gif .
Beje, apie kaukių naudojimą iš ryto per seminarą pasakojo ir pati kompanijos technologė Svetlana Šeinova. Kas buvo tame seminare, mano žodžius patvirtins.
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2013 03 12, 09:44)
Kaip tik pagal jos (kosmetologės) patarimus ir sudėliotą tvarką naudoju priemones ir odos būkle labai esu patenkinta thumbup.gif .
Beje, apie kaukių naudojimą iš ryto per seminarą pasakojo ir pati kompanijos technologė Svetlana Šeinova. Kas buvo tame seminare, mano žodžius patvirtins.

Jei norite,galite deti kaukes ir ryte,tik patarimas tai,kad geriausiai vakare,kai oda pasiruosusi nakciai darbui.Dienai uztenka kremoNemanau kad Svetlana patare jums deti kauke vietoj kremo.O taisiklinga veido prieziuros seka yra:prausimasis,pilingas(pagal poreiki ir nora),kauke(jei tuo metu norite ja deti),tonikas,serumai(pasirinktinai jei naudojat),kremas,pudra(apsauga) ,manau visos tai zino kas dirba su kosmetika.Tai parasyta ir TianDe produktu knygoje jei ka.Apie kaukiu dejima taip pat. bigsmile.gif
Norint tureti grazia oda,butina priziureti ja ryte ,vakare.
drinks_cheers.gif O zeme vistiek apvali drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2013 03 12, 09:09)
Jei norite,galite deti kaukes ir ryte,tik patarimas tai,kad geriausiai vakare,kai oda pasiruosusi nakciai darbui.Dienai uztenka kremoNemanau kad Svetlana patare jums deti kauke vietoj kremo.O taisiklinga veido prieziuros seka yra:prausimasis,pilingas(pagal poreiki ir nora),kauke(jei tuo metu norite ja deti),tonikas,serumai(pasirinktinai jei naudojat),kremas,pudra(apsauga) ,manau visos tai zino kas dirba su kosmetika.Tai parasyta ir TianDe produktu knygoje jei ka.Apie kaukiu dejima taip pat. bigsmile.gif
Norint tureti grazia oda,butina priziureti ja ryte ,vakare.
drinks_cheers.gif O zeme vistiek apvali drinks_cheers.gif

Apie veido priežiūros taisykles net rašyti nereikia - juk ir taip akivaizdu, kad jų reikia laikytis.
Kaukes iš ryto naudoju kaip kremą tik tas dvi minėtas ir dar kartą pasikartosiu - kosmetologei rekomendavus (aš pati taip nesugalvočiau). Visas kitas kaukes naudoju - vakarais, prieš miegą.
Beje, toji Svetlana yra pagrindinė Tiande kosmetologė-praktikė Rygoje. Su šia kosmetika dirba daugiau nei metus ir išstudijavusi priemonių galimybes ir galimus pasiekti rezultatus. Jei jūs buvote bent vienuose mokymuose, kuriuos organizavo kompanija, tą jau žinotumėte.

O tai kas parašyta knygose ne viskas teisingai yra išversta. Pvz, Talasso vonelių kojoms instrukcijoje parašyta, kad visų pakuočių turinį piltį paeiliui į vieną ir tą patį vandenį. O iš tikro, reikia kas kartą imti švarų vandenį.
Arba vertimas, kad imbierinis šampūnas nuo pleiskanų taip pat neteisingas: šis šampūnas skirtas rimtoms galvos odos problemoms spręsti arba tinka tik labai riebius plaukus turintiems žmonėms. Kitais atvejais nuo šio šampūno būtinai atsiras pleiskanų, nes labai sumažins riebalinių liaukų intensyvumą ir išdžiovins galvos odą.

Ir rekomenduoti tikrai tinkamą produkciją su ja nesusipažinus realiai yra labai sudėtinga.
Atsakyti
Laba smile.gif

reikia patarimo koki sampuna rinktis plaukams - kazkada turejau ilgus, veslius, grazius plaukus, bet po nestumo jie man pradejo smarkiai slinkti, ju pilna visur, atrodo net ranka palukus persibraukiu ir saujoj lieka kuokstas, o dar maziukas megsta i juos isitverti, tai ir is jo rankyciu tenka rankioti doh.gif Dabar jie ilgi, tik kaip rasiau smarkiai slenka, galiukai posausiai ir megsta skilineti. Nors tepu aliejumi galiukus, bet vis tiek mazai padeda, pats plaukas siurkstus palikes, daziau berods lapkricio menesi mastau.gif

Tai va, koki sampuna ir is kokios serijos rinktis, jei noriu kad plaukai nebeslinktu, stiprintu juos, drekintu, butu svelnus. Master herb tikriausiai ar tiktu su zenseniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 13 kovo 2013 - 18:17
QUOTE(Simbulis @ 2013 03 13, 19:11)
Laba  smile.gif

reikia patarimo koki sampuna rinktis plaukams - kazkada turejau ilgus, veslius, grazius plaukus, bet po nestumo jie man pradejo smarkiai slinkti, ju pilna visur, atrodo net ranka palukus persibraukiu ir saujoj lieka kuokstas, o dar maziukas megsta i juos isitverti, tai ir is jo rankyciu tenka rankioti  doh.gif Dabar jie ilgi, tik kaip rasiau smarkiai slenka, galiukai posausiai ir megsta skilineti. Nors tepu aliejumi galiukus, bet vis tiek mazai padeda, pats plaukas siurkstus palikes, daziau berods lapkricio menesi  mastau.gif

Tai va, koki sampuna ir is kokios serijos rinktis, jei noriu kad plaukai nebeslinktu, stiprintu juos, drekintu, butu svelnus. Master herb tikriausiai  ar tiktu su zenseniu g.gif

Jei norite sustabdyti slinkima,siulyciau Master Herb.Seruma irgi itraukciau.Pati naudoju su zensceniu sampuna ir balzama,man jis labiausiai patinka.Kad plaukai atsigavo mano kirpeja pastebejo gal po triju mano plovimu.Tapo svelnus,lengvai issukuojami,gyvybingi.Buvau jau smarkiai nualinusi juos,nuo dazno dazymo,kasdienio sukavimo.Gal kvapas nekoks,bet atsiperka rezultatas. bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš jau išbandžiau nemažai produktų : wub.gif
Serija iš "MasterHerb"
1. TianDe gelis veidui „Biokompleksas“ Veiksminga koreguojanti priemonė riebiai ir problematiškai odai. Sustabdo esamų spuogų augimą ir naujų spuogų susidarymą. Sutraukia poras, išlygina odos reljefą. Atstato epidermį, skatina ląstelių atsinaujinimo procesą.Kiekis: 25 gr. Kaina: 34,65 LTL
2. TianDe valantis nosį pleistras „Bambuko anglis“ Bambuko anglis puikiai absorbuoja, bei efektyviai išvalo inkštirus. Panaudojus pleistrą oda atrodo visiškai švari.
Kiekis: 1 vnt.Kaina: 5,08 LTL
3. TianDe prausimosi gelis Sudėtyje esantis alavijo ekstraktas giliai įsiskverbia į odos poras, švelniai ir efektyviai valo riebalų perteklių. Mažina odos uždegiminį procesą, paraudimą, nesausina odos. Lengvai putoja, nesunkiai nuplaunamas. Ypač efektyvus turint probleminę odą.Kiekis: 100 gr.Kaina: 31,19 LTL
4. TianDe kremas nuo spuogų ir randų Aktyviai maitina ir apsaugo odą nuo infekcijos, reguliuoja lipidų balansą, drėkina, ramina bei atpalaiduoja. Išlygina odos spalvą ir reljefą, naikina spuogus, bėrimą. Kremas turi antibakterinių, priešuždegiminių savybių.Kiekis: 20 gr.Kaina: 42,58 LTL
5. TianDe dantų pasta „Natūrali bambuko druska“Veiksmingai kovoja su dantenų ligomis, apsaugo dantenas nuo kraujavimo, gaivina burnos ertmę. Kiekis: 120 gr. Kaina: 12,78 LTL
6. Dantų pasta „Natūralaus vandenyno perlai“Ypatinga balinimo technologija su natūraliais perlais apsaugo dantenas nuo dirgiklių, balina.Kiekis: 120 gr.Kaina: 17,48 LTL
7. TianDe šampūnas „Auksinis imbieras“ Imbieras Rytų medicinoje reiškia universalų vaistą, turintį ypatingas antioksidantines, priešuždegimines, priešmikrobines tonizuojančias ir nuskausminančias savybes. Šampūnas aktyvina galvos odos mikrocirkuliaciją, stiprina plauko svogūnėlį, tuo skatindamas plaukų augimą. Tinka ir riebiai ir pleiskanojančiai odai. Ypač efektyvus turint uždegiminę galvos odą, seborėją. Tinka naudoti kasdien.Kiekis: 300 ml. Kaina: 54,67 LTL
8. TianDe šampūnas- plaukų augimo aktyvatorius "bio rehab" Sukurtas pagal Rytų medicinos receptus. Biologiškai aktyvių žolelių ekstraktas tiesiogiai veikia plauko svogūnėlį ir visą plauko ilgį. Didelis kiekis maitinamųjų medžiagų sugrąžina plaukams sveiką išvaizdą ir grožį. Efektyvi biologinės reabilitacijos priemonė nuo plaukų slinkimo. Garantuoja puikią priežiūrą.Kiekis: 250 gr. Kaina: 52,51 LTL
9. TianDe tonalinis veido kremas su placenta Sujungia savyje maitinančio kremo ir koreguojančios priemonės savybes. Sudėtyje yra biologiniai komponentai su jūros dumbliais, placenta, bei natūraliomis aminorūgštimis. Kiekis: 50 gr.Kaina: 26,95 LTL
10. TianDe apsauginis kremas rankoms Sudėtyje esantis placentos peptidas, perlų ekstraktas, vitaminas E, alyvų aliejus sukuria nematomą hidrobarjerinį sluoksnį ir aktyvina regeneracinius odos procesus, efektyviai apsaugo Jūsų rankas nuo neigiamo aplinkos poveikio (cheminių medžiagų, vandens, šalčio ir karščio). Intensyviai maitina, minkština, ramina dirginimą ir pleiskanojimą. Tinka naudoti kasdien, būtina naudoti žiemos periodu.Kiekis: 80 ml. Kaina: 10,47 LTL
11. TianDe profilaktinis kremas pėdoms su gyvačių taukais Pasižymi antibakteriniu bei antigrybeliniu poveikiu. Apsaugo nuo odos infekcijų, pašalina niežulį, nemalonų prakaito kvapą, malšina sudirgimus. Gerina kraujotaką, šalina toksinus, bei suteikia kojoms išpuoselėtą išvaizdą.Kiekis: 30 gr.Kaina: 7,55 LTL
12. vazeliną vanilės skonio Labai drėkina lūpas ypac tokiu oru smile.gif

dievinu kiniečių arbatą. laukiu nesulaukiu kada galėsiu jos paragauti smile.gif wub.gif

O bendrai tai aš galiu pasakyti nelikau nė vienu produktu nusivylusi smile.gif išsigydžiau dantenų uždegimą , poodines erkutes ir kitus spuogus, kadangi tenka dažnai indus plauti ir būti lauke tai pagaliau atradau tai kas apsaugo mano rankas ir plaukai tapo žymiai tvirtesni (aš labai dažnai juos dažydavau)
žodžiu kiekio kokybės ir kainos santykis Nuostabus smile.gif thumbup.gif
5 metus dirbau su kampanija Avon .. aš tiek niekada neužsidirbau kiek dabar užsidirbu su Tiande blush2.gif smile.gif
Atsakyti