QUOTE(mazenis @ 2013 03 11, 11:56)
Kas liecia kaukes,kazkodel nei viena manes nesuzavejo,aisku nesu riebiaode,nezinau jos net strukturos.Nors pavarciusi kataloga maciau kad yra kauke skirta spuoguotoms odoms,bet su jomis reikia atsargiau,visdelto ziema,daugely odu issausejusiu,kad dar daugiau ju neissausintumeme.Ir kaukes uztenka deti du kartus i savaite,ypac skirtas riebiaodems.
Gal daugiau randus lygina pilingas,jis geriau nuvalo suragejusias lasteles,oda greiciau atsinaujina.Superinis is 203040 giluminio valymo pilingas.Labai gerai isvalo poras,sutraukia.Jei yra ant veido spuogu,pilingo nenaudoti,jei vienas kitas,tai geriau spuogelius apeiti,kad nesuerzinti ir is vieno nepadaryti kelis.Stengtis naudoti vienos serijos.valiklius,pilingus,tonikus,kremus.Vienas kita papildo.
Master herb linijos priemones superines.Drauge turejo problemu su plaukais,pradejo slinkti kuokstais,vienoj vietoj net atsirado plikas lopinelis..Tai ne tik kad sustabde slinkima,bet labai graziai pradejo ataugti nuplikusi vieta.Naudoja sampuna,balzama,seruma.
Gal daugiau randus lygina pilingas,jis geriau nuvalo suragejusias lasteles,oda greiciau atsinaujina.Superinis is 203040 giluminio valymo pilingas.Labai gerai isvalo poras,sutraukia.Jei yra ant veido spuogu,pilingo nenaudoti,jei vienas kitas,tai geriau spuogelius apeiti,kad nesuerzinti ir is vieno nepadaryti kelis.Stengtis naudoti vienos serijos.valiklius,pilingus,tonikus,kremus.Vienas kita papildo.
Master herb linijos priemones superines.Drauge turejo problemu su plaukais,pradejo slinkti kuokstais,vienoj vietoj net atsirado plikas lopinelis..Tai ne tik kad sustabde slinkima,bet labai graziai pradejo ataugti nuplikusi vieta.Naudoja sampuna,balzama,seruma.
Iš klientų patirties: Master Herb kaukė nuo spuogų ir randų labai gerai pamaitina ir sudrėkina odą. Po joskaukė tampa skaisti, spindinti ir labai gražaus atspalvio.
Iš mano patirties: mane pačią labai sužavėjo Dual System kaukė su ženšeniu. Ją naudojausi po ilgos kelionės, nemigo nakties prieš renginį, kuriame turėjau atrodyti kuo geriau. Pašalino visus nuovargio pėsdakus, maloniai atgaivino veidą, ir pačiai gulint su šia kauke jautėsi malinus vėsinantis poveikis. Rezultatu likau patenkinta
Jau anksčiau minėkau, kad vietoj dieninio kremo naudoju dieninę kaukę su alavijo ekstraktu ir dieninę kaukę su persiku ir sake. Tepu vienbą po kitos po truputį, labai gerai susigeria ir visą dieną labai geras pojūtis. Ant viršaus tepu toninį kremą iš placentinės serijos. Jokio odos išsausėjimo per visą žiemą, jokio pleiskanojimo
Malonų pojūtį ir gerą efektą paliko kaukė su šilko proteinais, kolageninės kaukės ir veidui ir paakiams taip pat nerealios
Kažkada, kai dirbau su kita kosmetikos kompanija, buvau Rygoje mokymuose kur kosmetologė iš Kijevo aiškino, kad reikia pasirinkti 5 įvairiapusiškai papildančias veido odą kaukes ir pasidaryti kaukių 10-dienį: paeiliui kas vakarą panaudoti 5 kaukes ir efektui užtvirtinti dar kartą viską pakartoti. Manau, kai baigsis šalčiai, pabandysiu pasidaryti tokį eksperimentą
Papildyta:
QUOTE(Jadzka @ 2013 03 11, 12:07)
Bandžiau tą Master Herb kaukę, tai tikrai nesausina ji. Kaip tik gan gerai drėkina.
Va man irgi rodos, kad pylingas turi neblogai tvarkyti odą. Mano oda dabar tikrai nėr spuoguota, labiau likę keli randeliai ir išsiplėtusios poros. apie tą 203040 linij1 irgi galvojau, reik daugiau pasidomėti.... Paakių gelį iš jos turiu, tai patinka
Va man irgi rodos, kad pylingas turi neblogai tvarkyti odą. Mano oda dabar tikrai nėr spuoguota, labiau likę keli randeliai ir išsiplėtusios poros. apie tą 203040 linij1 irgi galvojau, reik daugiau pasidomėti.... Paakių gelį iš jos turiu, tai patinka
Pilingą veidu daryti taip pat privalu. Naudojau delikatų pilingą, bet dabar jau pradėjau naudoti universalų vynuoginį pilingą.
203040... serija puiki. Galima psidaryti derinius pagal savo odos tipą.
Jei skaitote rusų kalba - informacijas apie rekomenduojamas prienomes