Įkraunama...
Įkraunama...

TianDe kosmetika

QUOTE(*Star* @ 2013 02 28, 21:34)
Laukiam laukiam  smile.gif Šiandien su drauge kalbėjau- visi laukia išsižioję papildų ir lietuviškų katalogų  mirksiukas.gif
Tikiuosi jau greitu laiku sulauksim  unsure.gif

Neskubėkit... dar taip greitai nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2013 02 28, 19:41)
Neskubėkit... dar taip greitai nebus smile.gif

Tai va,kad neaišku kada jau laukti... Aš arbatą geriu ir džiaugiuosi smile.gif Ir belieka tikėtis, kad pavyks sulaukti.

Gal teko išbandyti masažinį aliejų?
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 02 28, 21:46)
Tai va,kad neaišku kada jau laukti... Aš arbatą geriu ir džiaugiuosi  smile.gif Ir belieka tikėtis, kad pavyks sulaukti.

Gal teko išbandyti masažinį aliejų?

jo... bronchitą gydant naudojau ax.gif porą lašiukų ant vatos diskelio užlašinu, įsitrinu krūtinę. Tai kad užkaista viskas... daug lengviau darosi kvėpuoti...
Padus tepiau dar. užkaista padai thumbup.gif

O katalogo nelaukit greitai, o dirbkit su tuo, kurį turit. Pilnai pakanka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2013 02 28, 19:59)
jo... bronchitą gydant naudojau  ax.gif porą lašiukų ant vatos diskelio užlašinu, įsitrinu krūtinę. Tai kad užkaista viskas... daug lengviau darosi kvėpuoti...
Padus tepiau dar. užkaista padai  thumbup.gif

O katalogo nelaukit greitai, o dirbkit su tuo, kurį turit. Pilnai pakanka  thumbup.gif

Tai yra, aš dar gavau nusigvelbt lietuvišką,daugiau neliko biggrin.gif latviški tiktais.

Kurį aliejų naudojot?
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 02 28, 22:04)
Tai yra, aš dar gavau nusigvelbt lietuvišką,daugiau neliko  biggrin.gif latviški tiktais.

Kurį aliejų naudojot?

masažinį, 20 ml
Atsakyti
Labai gera kosmetika wink.gif)) wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Finy, o kaip ta kaukė kur naudojot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 03 02, 22:04)
Finy, o kaip ta kaukė kur naudojot? smile.gif

Isnaudojau smile.gif Mano oda labai jautri,tai labai sunku pritaikyti,kad tiktu.
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 03 03, 10:26)
Isnaudojau  smile.gif  Mano oda labai jautri,tai labai sunku pritaikyti,kad tiktu.

Okokiasavijauta dabar tą kaukępanaudojus?Oda nesudirgusi?
mano irgi jautri oda. tai mane vieną sykį labai nustebino kaiJūrmalos SPA centre man pasiūlė pomidorų kaukę mirksiukas.gif man jinai niekaipnesirišo su jautria oda, tačiau rezultato likau nustebinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 03 03, 21:04)
Okokiasavijauta dabar tą kaukępanaudojus?Oda nesudirgusi?
mano irgi jautri oda. tai mane vieną sykį labai nustebino kaiJūrmalos SPA centre man pasiūlė pomidorų kaukę  mirksiukas.gif man jinai niekaipnesirišo su jautria oda, tačiau rezultato likau nustebinta  mirksiukas.gif

Ne,nesudirgusi o ir pokyciu kokiu kol kas nepajutau.Noreciau rasti ka nors tinkamo,bet bijau vel...
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 03 04, 18:10)
Ne,nesudirgusi o ir pokyciu kokiu kol kas nepajutau.Noreciau rasti ka nors tinkamo,bet bijau vel...

Drąsiai pradėkite nuo placentinės serijos. Po jos panaudojimo normalizuosis odos būklė ir tuomet daugiau tiks produktų.

SERIJA SU AVIŲ PLACENTA

Šios serijosproduktų pagrindas – avies placentos ekstraktas. Tai unikalus ingredientas, pasižymintis plataus poveikio bioaktyviais junginiais. Sudėtyje yra:
- baltymų,
- aminorūgščių – jų tarpe yra 8 nepakeičiamų,
- hialurono rūgšties – pritraukdama vandens molekules palaiko drėgmės balansą,
- vitaminų A, D, E, F,
- mikroelementų,
- imunostimuliatorių,
- ir dar 100 komponentų, kurie atsako už medžiagų apykaitos procesus.
Naudojant gaminius su avies placenta Jūs užtikrinsite:

1. maitinimą ir drėkinimą
2. raukšlių pašalinimą
3. riebalų balanso reguliavimą
4. valymą nuo spuogų
5. odos balinimą
6. odos reljefo išlyginimą
7. stangrinimą

Placentinę seriją rekomenduojama
naudoti po 30 metų amžiaus.
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 03 04, 19:10)

Pradziai tiktu priemones is serijos 203040,ruzava.,tinka jautriai odai.Dazniausiai tas jautrumas buna del issausejusios odos.Pirmiausiai reikia atstatyti dregme,automatiskai nusiims jautrumas.Prausiklis,pilingas,tonikas,kremas.Nebijokite pilingo,tik svelniai valykit,jis superinis,nuims suragejusias lasteles,greiciau atsinaujins ir susidrekins odele.Turejau ne viena kliente su jautria veido oda,puikiai atstate.Su placentine nedirbau,kazkodel manes nesuzavejo jos aprasymas,ir kaina.Mazoka superinei kosmetikai.Tai apie ja negaliu nieko pasakyti.Megstu daugiau kalbeti apie jau isbandytas priemones. bigsmile.gif
Atsakyti