Įkraunama...
Įkraunama...

TianDe kosmetika

QUOTE(mazenis @ 2013 02 18, 09:51)
Perklauskit kosmetologes,kazka ne taip supratot.Nei viena priemone,kas tinka veidui,netinka paakiu zonai.Paakiu zona iki 10 kartu plonesne odyte,jai ir atskiros priemones.Dar galite ir sudirginti akis neteisingai uztepus ar naudojant priemones neskirtas paakiu zonai. bigsmile.gif Nedarykite klaidos bendraujant ir su klientais!

Aš jos ir preklausiau kelis kartus... Tik tepti reikia ne taip storai, kaip tepant ant veido ir neliesti apatinio voko (čia savaime suprantama).
Kadangi taip man vis primenat apie kremų tikimo zonas, tai primenu - tai kitokia kosmetika nei europinė...
Beje, jei norite, galiu duoti tos kosmetologės kontaktus, susisiekite ir perklauskite jos apie šią kaukę. Žinoma, reikėtų bendrauti rusų kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2013 02 15, 13:32)
Mes kalbam apie tiande produkciją...

o skyrelis kosmetikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 02 18, 16:48)
o skyrelis kosmetikos  mirksiukas.gif

Tai kodėl FM temoj leidžiat kalbėt apie kvepalus ir platinimą?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 02 18, 12:48)
o skyrelis kosmetikos  mirksiukas.gif

TianDe
PRODUKTŲ KATALOGAS
​​Plaukų priežiūra >​
Veido kaukės >​
Veido raukšlių šalinimas​ >​
Spuogų šalinimo pr. >​
Kūno priežiūra >​​
Anticeliulitinė kosmetika >​
Rankų priežiūra >​
Burnos higiena >​
Dekoratyvinė kosmetika >​
Kūno pleistrai >​
Maisto papildai >
Veido priežiūra >​​
Veido prausikliai >​
Placentinė kosmetika >​
Nano kosmetika >​
Pilingai​ >​
Moters sveikata >​
Kojų priežiūra >​​
Dezodorantai ir kvepalai >​
Serija vyrams >​
Arbatos >​​

Ar tai nelaikoma šiame skyrelyje kosmetika?

O jei geriant arbatą nyksta spuogai (pvz),lieknėjama,tuo pačiu gražėjama- ar tai nesuderinama?
Čia kompleksiniai produktai.Bet jei tai ką nors žeidžia,galiu sukurti temą dar vieną,bet ar paskui jos nebus apjungtos?

Ar kosmetika tik Oroflame, Avon,FM ?
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 02 18, 20:58)
TianDe
PRODUKTŲ KATALOGAS
​​Plaukų priežiūra >​
Veido kaukės >​
Veido raukšlių šalinimas​ >​
Spuogų šalinimo pr. >​
Kūno priežiūra >​​
Anticeliulitinė kosmetika >​
Rankų priežiūra >​
Burnos higiena >​
Dekoratyvinė kosmetika >​
Kūno pleistrai >​
Maisto papildai >
Veido priežiūra >​​
Veido prausikliai >​
Placentinė kosmetika >​
Nano kosmetika >​
Pilingai​ >​
Moters sveikata >​
Kojų priežiūra >​​
Dezodorantai ir kvepalai >​
Serija vyrams >​
Arbatos >​​

Ar tai nelaikoma šiame skyrelyje kosmetika?

O jei geriant arbatą nyksta spuogai (pvz),lieknėjama,tuo pačiu gražėjama- ar tai nesuderinama?
Čia kompleksiniai produktai.Bet jei tai ką nors žeidžia,galiu sukurti temą dar vieną,bet ar paskui jos nebus apjungtos?
Ar kosmetika tik Oroflame, Avon,FM ?

Ramiai smile.gif
Kas yra kosmetika, galima apibrėžti siaurąja prasme (europinė samprata) ir plačiąja (rytų požiūris)
Vat ir skiriasi mūsų ir moderatorės požiūriai į kosmetiką smile.gif
Atsakyti
Na,šiuo atveju nemanau,kad asmeninė nuomonė turėtų būti lemiama. Ir čia,kaip matyti ne siaurosios ir plačiosios sampratos, o principo reikalas wink.gif

Taigi kuo neįtiko TianDe? Čia klausimas. Mat iš principo tinklinio marketingo kompanijos, orientuotosne tik į lūpdažių džiungles, turi gana platų asortimento spektrą sveikatinimui.

O jei imsim narstyti po gabalėlį, tai kvepalai- kosmetika? Dušo žele, šampūnai? Losjonai? Tai jei ne,tada nei orifleimai,nei avonai, nei kita produkcija negali būti skelbiama prie kosmetikos. Žodžiu čia man labiau primena smėlio dėžę- tu man nepatinki, aš su tavim nedraugausiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2013 02 18, 13:53)
Aš jos ir preklausiau kelis kartus... Tik tepti reikia ne taip storai, kaip tepant ant veido ir neliesti apatinio voko (čia savaime suprantama).
Kadangi taip man vis primenat apie kremų tikimo zonas, tai primenu - tai kitokia kosmetika nei europinė...
Beje, jei norite, galiu duoti tos kosmetologės kontaktus, susisiekite ir perklauskite jos apie šią kaukę. Žinoma, reikėtų bendrauti rusų kalba smile.gif

Vistiek irodinejate savo bigsmile.gif ,kosmetika skirstoma pagal kokybe,tam ir yra tarptautiniai sertifikatai,tame tarpe ir ISO,o ne pagal europine ir dar ......,labai gerai yra aprasyta produktu knygoje.Duokite man kontaktus jusu kosmetologes,kuri jus taip klaidina,padiskutuosiu,jei ji tikrai yra kosmetologe. mirksiukas.gif Nes taip jus galite klaidinti ir klientus,nes jus klaidina.
Kas liecia TianDe kosmetika,tai ji superine,patinka kompanijos prioritetai ir produkcijos kokybe ,efektyvumas bei saugumas.Drasiai rekomenduoju savo klientams.Dekoratyvine-nesuzavejo.
Kas liecia veido prieziura,drasiai klauskite,patarsiu kokia linija rinktis,pagal odos tipa ir anomalijas.Ta darba dirbu 5 metai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2013 02 19, 09:55)
Vistiek irodinejate savo bigsmile.gif ,kosmetika skirstoma pagal kokybe,tam ir yra tarptautiniai sertifikatai,tame tarpe ir ISO,o ne pagal europine ir dar ......,labai gerai yra aprasyta produktu knygoje.Duokite man kontaktus jusu kosmetologes,kuri jus taip klaidina,padiskutuosiu,jei ji tikrai yra kosmetologe. mirksiukas.gif Nes taip jus galite klaidinti ir klientus,nes jus klaidina.
Kas liecia TianDe kosmetika,tai ji superine,patinka kompanijos prioritetai ir produkcijos kokybe ,efektyvumas bei saugumas.Drasiai rekomenduoju savo klientams.Dekoratyvine-nesuzavejo.
Kas liecia veido prieziura,drasiai klauskite,patarsiu kokia linija rinktis,pagal odos tipa ir anomalijas.Ta darba dirbu 5 metai. mirksiukas.gif

Kontaktus parašiau į až.
Atsakyti
Sveikos merginos ir mamytės:)

Na ką galima pasakyti apie Tiande kompaniją - produkcija išties gera, kokybiška, o svarbiausia nėra brangi. Pati esu šioje komandoje, kolkas džiaugiuosi, viskas ok, galima pasiekti tikrai neblogų rezultatų. Jeigu ką sudomins, visada mielai kviečiu prisijungti:) plačiau į až.

O čia puslapiukas su daugiau info Jums: www.tiande-tau.com
Atsakyti
Gal turit naujas akcijas vaizdine medziaga ir lietuviu kalba? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulle @ 2013 02 27, 11:39)
Sveikos merginos ir mamytės:)

Na ką galima pasakyti apie Tiande kompaniją - produkcija išties gera, kokybiška, o svarbiausia nėra brangi. Pati esu šioje komandoje, kolkas džiaugiuosi, viskas ok, galima pasiekti tikrai neblogų rezultatų. Jeigu ką sudomins, visada mielai kviečiu prisijungti:) plačiau į až.

O čia puslapiukas su daugiau info Jums: www.tiande-tau.com

lengviau su reklamomis... dar baną gausim...
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 02 28, 19:15)
Gal turit naujas akcijas vaizdine medziaga ir lietuviu kalba?  4u.gif

Laukiam laukiam smile.gif Šiandien su drauge kalbėjau- visi laukia išsižioję papildų ir lietuviškų katalogų mirksiukas.gif
Tikiuosi jau greitu laiku sulauksim unsure.gif

Atsakyti