Įkraunama...
Įkraunama...

TianDe kosmetika

QUOTE(*Star* @ 2013 02 16, 16:47)
O kaip rezultatas? Ar tenkina?  g.gif
Na ir dar svarbu- kokks tas "kandimas".Gal tiesiog kaukė džiūdama traukiasi?  unsure.gif

Istepu ir beeidama i kambari jau pradedu jausti dilgciojima.
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 02 16, 15:05)

Okaip paskui? Oda nesudirgusi? Kaip jaučiatės? g.gif
Aš pati vieną sykį tą pomidorų kaukę tik ir esu išbandžiusi, tai nežinaukaip su kitom kaukėm,bet jausmas buvo labai man neįprastas.

Tik yra darę galveidovalymą,labai seniai, tai betepant visokius kremus jau pradėdavau jausti niežtėjimą,perštėjimą, tai rezultato ilgai laukt nereikėjo blink.gif

Esu labai atsargi su tokiais dalykais.

Bet jei jums paskui nieko- oda lygi,skaisti, graži, tai galviskas gerai?
Atsakyti
Berimu ar tai plemu jokiu nera,bet ir iskentet negaliu-valau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *finy*: 16 vasario 2013 - 17:39
QUOTE(*Star* @ 2013 02 16, 16:47)
O kaip rezultatas? Ar tenkina?  g.gif
Na ir dar svarbu- kokks tas "kandimas".Gal tiesiog kaukė džiūdama traukiasi?  unsure.gif

Kad ir natūralu ir visa kita, bet kartais vienas ar kitas produktas tiesiog gali netikti prie odos tipo ar panašiai. Apie šitą gal Damutė pakomentuos plačiau, tačiau va linija kur yra su pipirais, tai tikrai ne visoms tinka. Pvz kai mano oda jautri, tai net nemėginčiau teptis,nes neaišku kas gali būt.

Tačiau jei apie kaukes kalbant,pvz man yra viename SPA dėję pomidorų kaukę. Labai nustebau,nes buvau įsitikinusi, kad jautriai odai nelabai tinka. Bet rezultatu buvau nustebinta. Pomidorų kaukė yra ir TianDe kaukių linijoje

Šiaip pati komentuoti nedrįstu, bet kai šį atvejį aptarsiu su kosmetologe, kuri dirba tik su šia kosmetika, tuomet parašysiu jos atsakymą.

Bet su kiekviena kauke skirtingas ir pojūtis. Vienos labai vėsina, kitos - džiūdamos "traukia" odą. Perštėjimas gali būti ir dėl mikroįtrūkimų odoje...

Pažadu, pasigausiu per skype'ą kosmetologę - ją būtinai išklausinėsiu apie šią kaukę ir kaip ji veikia, ir kas turi darytis, ir ką turime jausti ją naudojant.
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 02 16, 18:05)

Naudoju nemazai produktu.Kas liecia dilgciojima uzdejus kauke,jei toks jausmas kad vaiksciotu skruzdelytes,po 5 min apsiramina,viskas liuks,kauke dirba savo darba,jusu oda taip pat dirba.Drekinimas,kaukes tikslas dirbti su atskirai kiekviena lastele.Jei norisi kasytis,griauzia ,negalite kenteti-reiskia tokia kauke jums netinka.
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 02 16, 17:05)

Kaip ir žadėjau, kalbėjau su kosmetologe... Tai va, pasak jos, jei nebūtų jokio dilgčiojimo ar "kandimo" tai tą kaukę tiesiog reikėtų išmesti smile.gif Nes dilgčiojimas privalomas jausmas naudojant šią kaukę - tuo metu veikliosios medžiagos braunasi per pirmąjį odos sluoksnį gilyn. Šita kaukė efektyviai drėkina, maitina ir balina odą. Dar pasižymi raukšles lyginančiomis savybėmis. Todėl ją galima tepti paakius, nes puikiai pralygina "žąsies kojeles".

Atsakyti
Na,sutepsiu as ja,bet daugiau jau nebenoresiu biggrin.gif Didelis dekui atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 02 17, 20:10)
Na,sutepsiu as ja,bet daugiau jau nebenoresiu  biggrin.gif  Didelis dekui atsakiusioms  4u.gif

Taip biggrin.gif geriau teptis švelniomis, bet neefektyviomis kaukėmis.
Beje, kaukė su šilko proteinais gerokai atvėsina veido odą... bet rezultas po jos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 02 17, 18:10)
Na,sutepsiu as ja,bet daugiau jau nebenoresiu  biggrin.gif  Didelis dekui atsakiusioms  4u.gif

Ok,kai baigsit tepti,pasidalinkit kokie rezultatai ax.gif Jei pavyks išlaukti ją užsitepus reikalingą laiką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 17 vasario 2013 - 22:21
QUOTE(Damute @ 2013 02 17, 20:40)
Kaip ir žadėjau, kalbėjau su kosmetologe... Tai va, pasak jos, jei nebūtų jokio dilgčiojimo ar "kandimo" tai tą kaukę tiesiog reikėtų išmesti smile.gif Nes dilgčiojimas privalomas jausmas naudojant šią kaukę - tuo metu veikliosios medžiagos braunasi per pirmąjį odos sluoksnį gilyn. Šita kaukė efektyviai drėkina, maitina ir balina odą. Dar pasižymi raukšles lyginančiomis savybėmis. Todėl ją galima tepti paakius, nes puikiai pralygina "žąsies kojeles".

Kas tinka veidui,netinka paakiu zonai.....,tai paakiams geriau naudoti kaukes skirtas paakiu zonai. ax.gif Musu veidas susideda :akys,lupos ir veidas....Ir priemones naudoti tik pagal paskirti.
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2013 02 17, 23:30)
Kas tinka veidui,netinka paakiu zonai.....,tai paakiams geriau naudoti kaukes skirtas paakiu zonai. ax.gif Musu veidas susideda :akys,lupos ir veidas....Ir priemones naudoti tik pagal paskirti.

Pasak kosmetologės, tik šia kauke galima tepti paakius. Nes ji puikiai lygina raukšleles, vadinamas "žąsies kojelėmis".

Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2013 02 18, 10:38)
Pasak kosmetologės, tik šia kauke galima tepti paakius. Nes ji puikiai lygina raukšleles, vadinamas "žąsies kojelėmis".

Perklauskit kosmetologes,kazka ne taip supratot.Nei viena priemone,kas tinka veidui,netinka paakiu zonai.Paakiu zona iki 10 kartu plonesne odyte,jai ir atskiros priemones.Dar galite ir sudirginti akis neteisingai uztepus ar naudojant priemones neskirtas paakiu zonai. bigsmile.gif Nedarykite klaidos bendraujant ir su klientais!
Atsakyti