Sakykit ar dar yra ta juodojo riesuto tinktura?
QUOTE(jeila @ 2014 08 07, 22:46)
Sakykit ar dar yra ta juodojo riesuto tinktura?
Jei klausiate apie nr 7 tiktura,tai dar buna.
QUOTE(Liepa B. @ 2014 08 07, 20:37)
1 pakelyje : 994 mg susmulkinto koralo, kurio sudetyje 70 gyvybiskai svarbiu mikroelementu ( 34,6% kalcio, 2,16% magnio, 1,37% silicio, natrio, vario, chloro, aukso, molibdeno ir t.t), 5 mg L-askorbinines rugsties ir 1 mg sidabro.
Labai nieko, tik kaip man galėtų to arkorbo nebūt

O kokia jo kaina, už kiek talpos? Kuriam laikui užtenka? Laisvai jo galima iš kažko pirkti ar pačiam kažkur reikia registruotis?
QUOTE(Monteverte @ 2014 08 07, 23:25)
Labai nieko, tik kaip man galėtų to arkorbo nebūt
O kokia jo kaina, už kiek talpos? Kuriam laikui užtenka? Laisvai jo galima iš kažko pirkti ar pačiam kažkur reikia registruotis?

Jei bijote askorbo del apetito kelimo,tai nuo sio vandens gerimo jis tikrai nedides.Pvz siuo metu geriu Phyto Cee ( vit C) ir net nuo jo nejauciu jokio padidejusio apetito.
Mazoje pakuoteje buna 10 pakeliu/10 dienu. Yra menesine pakuote 3 x 10pak.
Visa kita parasiau Jums i AZ.
siek tiek patikslinsiu - Lietuvoje parduodama jau be sidabro

QUOTE(Liepa B. @ 2014 08 07, 19:37)
1 pakelyje : 994 mg susmulkinto koralo, kurio sudetyje 70 gyvybiskai svarbiu mikroelementu ( 34,6% kalcio, 2,16% magnio, 1,37% silicio, natrio, vario, chloro, aukso, molibdeno ir t.t), 5 mg L-askorbinines rugsties ir 1 mg sidabro.
QUOTE(Liepa B. @ 2014 08 07, 23:01)
Jei klausiate apie nr 7 tiktura,tai dar buna.
kokia jos sudetis? Be juodo riesuto dar kazkas ieina? Drauge sake jog turejo tik juodojo riesuto tinktura be jokiu papildomu zoliu.
QUOTE(jeila @ 2014 08 08, 23:33)
kokia jos sudetis? Be juodo riesuto dar kazkas ieina? Drauge sake jog turejo tik juodojo riesuto tinktura be jokiu papildomu zoliu.
Be juodo riesuto extrakto ieina cesnako, lot. Quassia zieves, mandragoros extraktai.
Vien tik juodo riesuto tikturos neteko girdeti bent jau per pastaruosiu 5 metus.
Sveiki! Esu visiska naujoke, nors SP Mamu forumus skaitau jau labai seniai. Gyvenu Londone. Neperseniausiai ir nelabai atsitiktinai teko aptikti O. Butakovos mokymus, lekcijas ir t.t, o taippat Coral Club bei jo produktus. Ilgai skaiciau, domejausi...
Klausimai: 1) Sakykite, prasau, kaip man uzsiregistruoti Coral Club International/Coral Order, Cia praso Referral Code arba CCI ID? Kaip tapti nariu arba gauti rekomenduojanciojo (referral) koda, nes tokiu cia , kur gyvenu, tikrai nezinau?
2)Ar galima pasitiketi Independant Distributor Website'ais ir pirkti produktus is ju? Viena toki , aptarnaujanti Anglija ir Airija lyg radau.
Buciau labai dekinga uz informacija, nuorodas. Tiesiog nezinau nuo ko ir kaip pradeti.
Klausimai: 1) Sakykite, prasau, kaip man uzsiregistruoti Coral Club International/Coral Order, Cia praso Referral Code arba CCI ID? Kaip tapti nariu arba gauti rekomenduojanciojo (referral) koda, nes tokiu cia , kur gyvenu, tikrai nezinau?
2)Ar galima pasitiketi Independant Distributor Website'ais ir pirkti produktus is ju? Viena toki , aptarnaujanti Anglija ir Airija lyg radau.
Buciau labai dekinga uz informacija, nuorodas. Tiesiog nezinau nuo ko ir kaip pradeti.
Sakykit kur butu galima isigyti tinkturos nuo kirminu?

Koraliniame biure, tik aisku viskas priklauso is kokio esate miesto esate, nes Vilniuje yra pagrindinis klubo biuras, kituose (kaip pvz Kaunas, Klaipeda ir kt) - yra nedideli filialai.
QUOTE(Ramce @ 2014 08 26, 14:00)
QUOTE(saigule @ 2014 08 27, 14:50)
Sveiki, gal kas galite patarti, ka vartoti esant migrenai?
Pirmiausia gerti vandens koralinio arba i vandeni ilasinus hidrocelio.