Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

Kiek suprantu, FSH rodo kiausidziu issekima (senejimo procesus smile.gif ).
Butu stebuklas, jeigu galima butu ji sumazinti. Nelabai zinau, kaip ten su skydliaukes problemomis, bet is principo FSH nieko "netaisomas". Jis yra, koks yra. Ir visos ten eziuoles, akupunkturos ir co - pasakos. Paklauskit kad ir U, pasakys, norit - gerkit, darykit, norit - ne.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 03 28, 13:30)
O po koių vaistų ar papildų  unsure.gif

na kiek skaičiau šią temą, tai skiriami būna hormoninei kažkokie vaistai, taip pat ženšenį pataria gerti... taip pat akupunktūrą rekomenduoja.... įdomu per kiek laiko pasijunta rezultatas... g.gif nesinori jug manyti, kad niekaip nepavyksta įveikti aukšto FSH unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cvietočik: 28 kovo 2007 - 14:38
QUOTE(Cvietočik @ 2007 03 28, 15:37)
na kiek skaičiau šią temą, tai  skiriami  būna hormoninei kažkokie vaistai, taip pat ženšenį pataria gerti... taip pat akupunktūrą rekomenduoja.... įdomu per kiek laiko pasijunta rezultatas... g.gif  nesinori jug manyti, kad niekaip nepavyksta  įveikti aukšto FSH  schmoll.gif .

Nenoriu gasdint, bet visi tie papildai tik iš nevilties. Niekam pasaulyje FSH sumažint dar nepavyko. Yra atskiros laimingos istorijos kai pavyksta pastot, bet tai daugiau stebuklai.Bet tavo FSH dar teikia vilties. Gal šiaip šuolis? Gal operacijų turėjai neseniai?
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 03 28, 13:39)
Nenoriu gasdint, bet visi tie papildai tik iš nevilties. Niekam pasaulyje FSH sumažint dar nepavyko. Yra atskiros laimingos istorijos kai pavyksta pastot, bet tai daugiau stebuklai.Bet tavo FSH dar teikia vilties. Gal šiaip šuolis? Gal operacijų turėjai neseniai?

neturėjau jokių operacijų, išskyrus prieš keletą mėnesių abraziją, po nesivystančio nėštumo.... unsure.gif
man baisu jau darosi, nes baisu ir pagalvoti, kad įveikti šios problemos negalėsiu.... tai ka belieka tikėtis, kad tik vienkartinis šoktelėjimas....? unsure.gif
Dar nebuvau pas gydytoja, ji pagal visą vaizda tikėjosi kad hormonai parodys aukštą LH, kas rodo policistines. O va kaip gavosi.... verysad.gif
Atsakyti
Abrazija tikrai galėjo paveikt FSH, beto buvai pastojus (nesivystantis ir FSH ne prie ko). Tikrai neišsigask anksčiau laiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 03 28, 13:48)
Abrazija tikrai galėjo paveikt FSH, beto buvai pastojus (nesivystantis ir FSH ne prie ko). Tikrai neišsigask anksčiau laiko.  4u.gif

kad aš jau tris dienas blūdiju ir tik apie FSH skaitau, ir apie aukštą prognozės nekokios..... verysad.gif
O "fsh ir nesivystantis ne prie ko" - turėjai mintyje, kad aukštas FSH negalėjo lemti blogos nėštumo pabaigos....?
O abrazija buvo prieš 5 mėn. jau kaip ir nemažai laiko praėjo.... g.gif

Mirėja ačiū... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cvietočik: 28 kovo 2007 - 14:52
FSH veikia ovuliacija, jei buvai pastojus ji buvo. FSH mano žiniom vaisiaus išnėšiojimui įtakos neturi. Kad praejo 5 mėn g.gif Tai kas žino koks jis buvo iš karto, gal krenta?

Laikykis, tikrai dar neverta prarast vilties. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 28 kovo 2007 - 14:54
QUOTE(Mirėja @ 2007 03 28, 13:53)
FSH veikia ovuliacija, jei buvai pastojus ji buvo. FSH mano žiniom vaisiaus išnėšiojimui įtakos neturi. Kad praejo 5 mėn  g.gif Tai kas žino koks jis buvo iš karto, gal krenta?

tai va, kad po abrazijos ta ovuliacija išgaravo .... tada pradėjau ieškoti problemų.... ir kuo tolyn, tuo baisyn man jau..... unsure.gif
oi kaip čia ištvėrus tas dvi savaites.... kai eisiu į VK, po progesterono ir proloaktino atsakymų.... Aš tik labai tikiuosi, kad tas fsh sublūdo dėl stresų po nesėkmingo nėštumo, ir kad jis mažėjimo stadijoje......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cvietočik: 28 kovo 2007 - 14:58
QUOTE(Cvietočik @ 2007 03 28, 15:57)
tai va, kad po abrazijos ta ovuliacija išgaravo .... tada pradėjau ieškoti problemų.... ir kuo tolyn, tuo  baisyn man jau.....  unsure.gif
oi  kaip čia ištvėrus  tas dvi savaites.... kai eisiu  į VK, po progesterono ir proloaktino atsakymų.... Aš tik labai tikiuosi, kad tas fsh sublūdo dėl  stresų po nesėkmingo nėštumo, ir kad jis mažėjimo stadijoje......

tai gal butu verta ji kartoti sekancio ciklo metu?
kad pasiziureti dinamika?
Atsakyti
Cvietočik, aš irgi siūlyčiau pakartoti FSH tyrimą. Jei jau buvai pastojus, gal nėra taip prastai.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2007 03 28, 15:13)
tai gal butu verta ji kartoti sekancio ciklo metu?
kad pasiziureti dinamika?

QUOTE(Daiva @ 2007 03 28, 19:08)
Cvietočik, aš irgi siūlyčiau pakartoti FSH tyrimą. Jei jau buvai pastojus, gal nėra taip prastai.

manau būtinai pakartosiu. vakar užėjau į kita gydymo įstaigą, nes buvo daryti kažkokie hormonų tyrimai. pamaniau o gal FSH buvo daryta. nes tada man gydytoja nelabai varginosi paaiškinti kažka, tik KT pasiūlė gerti po atsakymų. Taigi paprašiau kortelės, ir pažiūrėjau kad prieš mėnesį, praėjusiame cikle mano FSH buvo 16 ciklo dieną 8,94 blink.gif nu tai dabar visai susimaliau.... doh.gif Negi taip staigiai per mėnesį nuo 9 (16 cd) iki 16 (3 cd) galėjo šoktelti... g.gif tuomet mano kiaušidžių funkcija senka ne dienom, o valandom.....taip išeitų.... blink.gif
Manau pakartojus tyrimą sekantį ciklą, paaiškės.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cvietočik: 29 kovo 2007 - 06:39
QUOTE(Cvietočik @ 2007 03 29, 06:37)
manau būtinai pakartosiu. vakar užėjau į kita gydymo įstaigą, nes buvo daryti kažkokie hormonų tyrimai. pamaniau o gal FSH buvo daryta. nes tada man gydytoja nelabai varginosi paaiškinti kažka, tik KT pasiūlė gerti po atsakymų. Taigi paprašiau kortelės, ir pažiūrėjau kad prieš mėnesį, praėjusiame cikle mano FSH buvo  16 ciklo dieną 8,94  blink.gif nu tai dabar  visai susimaliau.... doh.gif  Negi taip staigiai per mėnesį nuo 9 (16 cd) iki 16 (3 cd) galėjo šoktelti... g.gif  tuomet mano kiaušidžių funkcija senka ne dienom, o valandom.....taip išeitų.... blink.gif
Manau pakartojus tyrimą sekantį ciklą, paaiškės.....

Nesamone. FSH tyrimas daromas pirmoje ciklo puseje, 2-4 c.d. Tik tada jis informatyvus. 16 c.d. jo nei reikejo daryti, nei ka jis tn rodo. Ir dar - labai keistai atrodo, kad 3 c.d. jis buvo didesnis, nei 16-aja.
Butinai reikia kartoti tyrima. Ir geriausia - normalioje laboratorijoje.
Atsakyti