To vaisto šiaip nenusipirksi. Jis tik su receptu. Šiaip jis skiriamas kam su skydliauke. O kainuoja gal 40 lt. Ir dozę skiria individualiai, pagal tyrimus, kurių padaro begalę. Aš geriu tik po ketvirtį tabletės.
Jolma, o yra tau kas su skydliauke? Na, gal gali pasakyti kiek kainavo maždaug tau tie visi tyrimai?
Su skydliauke nieko blogo nėra. Gal vos vos nežymiai padidėjusi. Todėl ir geriu tik ketvirtį, kad nieko nerado. Bet, sako, gali būti poveikis ir į gerą pusę.
Kainavo tai dabar gerai nepamenu. 300 lt.
Reikia jau ir pakartot visus.
Bet aš jau nelabai tikiu...
Kainavo tai dabar gerai nepamenu. 300 lt.
Reikia jau ir pakartot visus.
Bet aš jau nelabai tikiu...
Nu va, o aš beveik gundžiausi pas jį nuvažiuoti. Nežinau, ištikrųjų ir aš nelabai tikiu, bet daryčiausi tik dėl to, kad jūs darotės
Gal vis gi nevažiuosiu...
Je tu dar bandytum toliau gydytis, tai ir aš gal pasekčiau tavo pėdomis
Gal vis gi nevažiuosiu...
Je tu dar bandytum toliau gydytis, tai ir aš gal pasekčiau tavo pėdomis
Būtinai pakartok, nes jie būna labai įvairūs. Tikrai ne vienodi. Ištikrųjų galima būtų kartoti ir kartoti ir tikėtis, kad vieną mėnesį pagausi tokį, kurio tau ir reikia.
Bet gali ir nusivilti. Na, čia taip pat sėkmė.
Bet gali ir nusivilti. Na, čia taip pat sėkmė.
QUOTE(gintarija @ 2006 11 12, 17:02)
Šaip būtų įdomu, kiek thybon kainuoja?
100 tablečių kainuoja maždaug 111Lt.
Lauriux, pakartok tyrimus.
Man prieš gerus metus FSH buvo 30. Gėriau PHT. Nustojus gert, sumažėjo iki 9. Ir laikėsi gal pusmetį. Po to vėl labai užkilo.
Teisybė. Man išrašė 40 tabl. tai 40 lt. ir kainavo.
Man prieš gerus metus FSH buvo 30. Gėriau PHT. Nustojus gert, sumažėjo iki 9. Ir laikėsi gal pusmetį. Po to vėl labai užkilo.
Teisybė. Man išrašė 40 tabl. tai 40 lt. ir kainavo.
Aš jau rašaiu apie savo istoriją. Taip taip kada padarė pirmą kartą FSH ir LH tai skaičiai buvo įspūdingi net nepamenu tiksliai bet virš 40 tai tikrai, o man tada nė 30 nebuvo. Lankiausi pas Kazanavičių. Nežinau kaip kam, bet man jisai laaaabai padėjo ir kaip gydytojas ir tiesiog pokalbiai su juo, rūpestis manimi, na žodžiu aš jam dėkinga.
nu va radau bent keletą merginų su aukštu FSH.
gavus FSH atsakyma 15,8, kai norma iki 12, vos nenugriuvau..... man 25 metai....
kaip matau pagal temos nepopiuliarumą, tai pas daugumą problema yra aukštas Lh, o ne aukštas FSH. o mažinimo perspektyvos ne tokios jau ir didelės.....
Dar pas gydytoją nebuvau, kad nušviestų man situacijos blogumą, bet pagal darytus hormonų tyrimus, įtarus policistines kiaušides, visi geri ( LH, T, TTH, SHBG), išskyrus aukštąjį FSH.
gal atsiras kas pasakys, per kiek laiko pavyksta numušti FSH po vaistų ar
papildų vartojimo?
gavus FSH atsakyma 15,8, kai norma iki 12, vos nenugriuvau..... man 25 metai....
kaip matau pagal temos nepopiuliarumą, tai pas daugumą problema yra aukštas Lh, o ne aukštas FSH. o mažinimo perspektyvos ne tokios jau ir didelės.....
Dar pas gydytoją nebuvau, kad nušviestų man situacijos blogumą, bet pagal darytus hormonų tyrimus, įtarus policistines kiaušides, visi geri ( LH, T, TTH, SHBG), išskyrus aukštąjį FSH.
gal atsiras kas pasakys, per kiek laiko pavyksta numušti FSH po vaistų ar
papildų vartojimo?