Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

QUOTE(larisa @ 2006 10 12, 18:46)
Šaunuolė!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Džiaugiuosi už tave.  O ką sako gydytojai? Ar gali jau daryti IVF?
Mano FSH dabar gerai neatsimenu , bet lyg tai apie 12. Aš jau planuoju IVF.

Larisa, tai tu jau IUI nebesidarysi? Kas nulėmė tokį apsisprendimą? Ir kiek IUI tu pasidariusi?
Atsakyti
smile.gif+2006 10 13, 16:15-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2006 10 13, 16:15)
Larisa, tai tu jau IUI nebesidarysi? Kas nulėmė tokį apsisprendimą? Ir kiek IUI tu pasidariusi?

Atleiskit bet parašyti ankščiau negalėjau. Kažko internetas striginėjo.
Taip, Tiesiog aš, nebesidarysiu daugiau aš IUI. Jau pasidariau 4 ir nusprendžiau, kad užteks čia žaisti. Eisiu tiesiai prie IVF. O dar man ir gydytoja pritarė. Pas mane viskas lyg ir neblogai, tik FSH jau ant ribos ir metelių nemažai. Taip, kad nusprendžiau, nėr čia ko laukt ir tiesiai einu prie IVF.
Atsakyti
Larisa, labai geras tavo pasirinkimas thumbup.gif
Žinoma, kad nėra laiko žaisti.
Atsakyti
o jei LH aukstas? tai kas tada? ((LH:17.74, FSH:7.34) - LH/FSH = 2,42)
ar tai galima kaip nors itakoti?
Papildyta:
Atsiprasau, ne i ta tema tasakiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as cia pirma karta pas jus uzsukau. Viena paguoda siandien man yra jusu optimistines nuotaikos. Pasidariau FSH ir LH tyrimus tai labai auksti net baisu rasyti. Zodziu gydytoja pasake, kad iki metu turetu visai isnykti mmm verysad.gif ir jokiu priemoniu nera FSH ir LH numusti. O man tik 25 metai ir su vyru planavom pastoti, o dabar tokia naujiena kaip is giedro dangaus. Patarkit kur kreiptis ir ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(Lauriux @ 2006 11 12, 13:58)
Sveikos merginos, as cia pirma karta pas jus uzsukau. Viena paguoda siandien man yra jusu optimistines nuotaikos. Pasidariau FSH ir LH tyrimus tai labai auksti net baisu rasyti. Zodziu gydytoja pasake, kad iki metu turetu visai isnykti mmm verysad.gif ir jokiu priemoniu nera FSH ir LH numusti. O man tik 25 metai ir su vyru planavom pastoti, o dabar tokia naujiena kaip is giedro dangaus. Patarkit kur kreiptis ir ka daryti.

manau, kad pirmiausia tau reiktu kreiptis pas endokrinologa
Atsakyti
QUOTE(kinrožė @ 2006 11 12, 12:07)
manau, kad pirmiausia tau reiktu kreiptis pas endokrinologa

Aciu uz atsakyma. As is Kauno. Kiek is forumo skaiciau tikriausiai geriausia butu i KMUK pas Kazanaviciu?
Atsakyti
QUOTE(Lauriux @ 2006 11 12, 15:00)
Aciu uz atsakyma. As is Kauno. Kiek is forumo skaiciau tikriausiai geriausia butu i KMUK pas Kazanaviciu?

Taip taip, kelios merginos bandė pas jį gydytis. Lyg rugiagėlei pavyko. O kur jis randasi, gal kitos merginos geriau žino.
Atsakyti
Lauriux, tikrai, diagnozė neguodžianti, bet gal dar klaida laboratorijos.

Aš pati buvau pas jį dėl tokios pačios problemos. Padarė daug tyrimų. Išrašė vaistukų. Kartais jie duoda stiprią reakciją kiaušidėms.

Dar PHT, akupunktūrą pabandyt, žoles kokias. Bet tikrų vaistų numušt FSH nėra.

Prof. Kazanavičius privačiai konsultuoja Via Medika Kaune Sukilėlių pr. 88A

Stiprybės tau didelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolma @ 2006 11 12, 14:52)
Lauriux, tikrai, diagnozė neguodžianti, bet gal dar klaida laboratorijos.

Aš pati buvau pas jį dėl tokios pačios problemos. Padarė daug tyrimų. Išrašė vaistukų. Kartais jie duoda stiprią reakciją kiaušidėms.

Dar PHT, akupunktūrą pabandyt, žoles kokias. Bet tikrų vaistų numušt FSH nėra.

Prof. Kazanavičius privačiai konsultuoja Via Medika Kaune Sukilėlių pr. 88A

Stiprybės tau didelės  4u.gif

Aciu uz palaikyma. O Jolma koks buvo tavo FSH ir LH kai tu pas ji lankeisi ir kokia dabar situacija?
Atsakyti
Labai aukštas.
Situacija - hmmm. Gėriau PHT. Tarp pertraukos padariau tyr. Buvo geras. Bet gyd. sakė reikia visą mėn nebegerti ir tik tada pasidaryt FSH. Tai dabar negeriu ir laukiu.
Aišku, thybon geriu.

O kiek kartų dareisi tyrimą?

Atsakyti
Šaip būtų įdomu, kiek thybon kainuoja?
Atsakyti