nezinau ar sutapimas bet po 1 men DHEA vartojimo FSH tikrai nustebino .... na ziuresiu kita men.
Visos, kurioms yra šokinėjantis FSH, tikiuosi nors kiek įgaus pasitikėjimo savimi ir vilties. Mano FSH buvo užkilęs net iki 83...kaip jaučiausi turbūt nujaučiate...Ko tik nedariau..bandžiau sumažinti PHT, akupunktūra, agnucaston, sveika mityba, maldomis...Jis svyravo. Kai s buvo sumažėjęs iki 14, atlikome IVF su didžiausiomis dozėmis. Gavosi tik vienas, nelabai kokios kokybės embrioniukas. Procedūra buvo nesėkminga. Neužilgo vyras susirado kitą moterį, kuri pastojo. Skyrybos buvo labai skaudžios, pragyvenus su žmogumi dvylika metų...Kaip rūke praleidau du metus. Jaučiausi visiškai viena ir be galimybės susilaukti kada nors vaikų. Ginekologai pastebėjo polypus gimdoje. Atliko histeroskopiją ir juos pašalino. Ciklai būdavo labai nereguliarūs. Pastebėjau, kad tai labai priklauso nuo mano psichologinės savijautos. Laikas bėgo, pamažu priėmiau savo gyvenimą be vaikų, nusprendžiau, kad reikia susitaikyti su realybe. Po truputį vėl pradėjau kabintis į gyvenimą...pajaučiau, kad ilgiuosi vyriškų rankų. Aš jį sutikau. Jau antrą pažinties dieną jis išreiškė viltį susilaukti vaikų. Aišku iš karto prarijau karčią piliulę, atkirtau, kad negaliu susilaukti vaikų...Jis pasakė, kad mes dar pažiūrėsim Praėjo geras pusmetis...Aš laukiuosi dar nežinau, ar nėštumas bus sėkmingas. Tam, kad pastočiau, nieko specialiai nedariau. Tiesiog džiaugiausi atsipalaidavusi gyvenimu. Ir nebijojau pasenti ir mirti be vaikų. Nors pagalvojus, viltis niekada nebuvo mirusi. Tikiuosi, gal kam nors mano istorija įpūs vilties. Dar labiau norėčiau pasakyti, kad prasti tyrimų rezultatai, neigiamos prognozės dar nėra nuosprendis. Užvaldžiusi baimė nesusilaukti vaikų, ar baimė jų susilaukti, kitaip sakant sumišę protas ir jausmai neigiamai gali veikti mūsų kūną...Psichologiniai sunkumai kartais išderina sistemą. Pati labai tikiu tuo, kad mūsų viduje slypinčios galios, pašalinus streso priežastis, gali neįtikėtinai daug...Linkiu Jums susilaukti savo mažylių!
QUOTE(Žoana @ 2012 11 18, 01:30)
Visos, kurioms yra šokinėjantis FSH, tikiuosi nors kiek įgaus pasitikėjimo savimi ir vilties. Mano FSH buvo užkilęs net iki 83...kaip jaučiausi turbūt nujaučiate...Ko tik nedariau..bandžiau sumažinti PHT, akupunktūra, agnucaston, sveika mityba, maldomis...Jis svyravo. Kai s buvo sumažėjęs iki 14, atlikome IVF su didžiausiomis dozėmis. Gavosi tik vienas, nelabai kokios kokybės embrioniukas. Procedūra buvo nesėkminga. Neužilgo vyras susirado kitą moterį, kuri pastojo. Skyrybos buvo labai skaudžios, pragyvenus su žmogumi dvylika metų...Kaip rūke praleidau du metus. Jaučiausi visiškai viena ir be galimybės susilaukti kada nors vaikų. Ginekologai pastebėjo polypus gimdoje. Atliko histeroskopiją ir juos pašalino. Ciklai būdavo labai nereguliarūs. Pastebėjau, kad tai labai priklauso nuo mano psichologinės savijautos. Laikas bėgo, pamažu priėmiau savo gyvenimą be vaikų, nusprendžiau, kad reikia susitaikyti su realybe. Po truputį vėl pradėjau kabintis į gyvenimą...pajaučiau, kad ilgiuosi vyriškų rankų. Aš jį sutikau. Jau antrą pažinties dieną jis išreiškė viltį susilaukti vaikų. Aišku iš karto prarijau karčią piliulę, atkirtau, kad negaliu susilaukti vaikų...Jis pasakė, kad mes dar pažiūrėsim Praėjo geras pusmetis...Aš laukiuosi dar nežinau, ar nėštumas bus sėkmingas. Tam, kad pastočiau, nieko specialiai nedariau. Tiesiog džiaugiausi atsipalaidavusi gyvenimu. Ir nebijojau pasenti ir mirti be vaikų. Nors pagalvojus, viltis niekada nebuvo mirusi. Tikiuosi, gal kam nors mano istorija įpūs vilties. Dar labiau norėčiau pasakyti, kad prasti tyrimų rezultatai, neigiamos prognozės dar nėra nuosprendis. Užvaldžiusi baimė nesusilaukti vaikų, ar baimė jų susilaukti, kitaip sakant sumišę protas ir jausmai neigiamai gali veikti mūsų kūną...Psichologiniai sunkumai kartais išderina sistemą. Pati labai tikiu tuo, kad mūsų viduje slypinčios galios, pašalinus streso priežastis, gali neįtikėtinai daug...Linkiu Jums susilaukti savo mažylių!
labai tikiuosi kad uz keletos menesiu supuosit savo sirduka ant ranku ir busit laimingiausia mama
QUOTE(Žoana @ 2012 11 18, 01:30)
Visos, kurioms yra šokinėjantis FSH, tikiuosi nors kiek įgaus pasitikėjimo savimi ir vilties. Mano FSH buvo užkilęs net iki 83...
uoh, kaip man reikėjo išgirsti tokią istoriją manau, kad mano problemos būtent yra psichologinės. o kaip Tu susitaikei su senatve be vaikų? tiesiog paprastai ar taikei kokius būdus? ir kiek Tau dabar metų? aš jau lyg ir nurašiau save, bet vilties atsisakyt nepavyksta - norisi laukt natūralaus stebuklo ir jau nieko su gydytojų pagalba nebedaryt.
QUOTE(Žoana @ 2012 11 18, 02:30)
Visos, kurioms yra šokinėjantis FSH, tikiuosi nors kiek įgaus pasitikėjimo savimi ir vilties. Mano FSH buvo užkilęs net iki 83...kaip jaučiausi turbūt nujaučiate...
Besibaigiant šiai temai, tikrai pagaliau puiki istorija, su laukiančia laiminga pabaiga. Aišku, dėl vilties įpūtimo galėtum dažniau pasipasakoti, kaip sekasi nešioti ir sulaukti savo išsvajotojo Juk tema su klausimu - gal kam pasisekė Kaip jauteisi, tikrai suprantu, tik man pasisekė turėti supratingą vyrą, tad to skausmo buvo gal kiek mažiau.
Visiškai pritariu, kad FSH nukrypimai ne vien fiziologinės, bet daugiau psichologinės kilmės. Man jis buvo užkilęs net daugiau kaip 100, o sugebėdavo per atostogas pasiekti normą arba beveik visai normą, taigi kaltinau darbą. O tikėjimas daro stebuklus Tiesa, man neužteko vien tikėjimo, kad tapčiau , bet aš buvau pasiryžusi bet kokia kaina tapti mama. Turėdama pusmetinuką sūnų neatmetu galimybės, kad anksčiau ar vėliau turėsim jam ir sesutę, o jo gimimas atitolino ar visai iš mano gyvenimo išnešdino baimes dėl FSH.
Svarbu nenuleisti rankų, nes, jei dievas uždaro duris, palieka atvirą langą.
Super istorija su viltimi....aciuu
Sveikos, merginos. Gal kam pravers si informacija, nes jos lyg sioje temoje nebuvau pastebejus.
Kadangi pati susimokejau VK 180Lt uz AMH tyrima, o atsakymo lape buvo "Medicina practica" laboratorijos info, tai pasiteiravau ju, kiek kainuoja tyrimas. Ju ats.: "Antimiulerinį hormoną (AMH) persiunčiame į Vokietijos laboratoriją. Šio tyrimo kaina - 121 lt." Visai nemazas skirtumas brangaus tyrimo kainoje.
Kadangi pati susimokejau VK 180Lt uz AMH tyrima, o atsakymo lape buvo "Medicina practica" laboratorijos info, tai pasiteiravau ju, kiek kainuoja tyrimas. Ju ats.: "Antimiulerinį hormoną (AMH) persiunčiame į Vokietijos laboratoriją. Šio tyrimo kaina - 121 lt." Visai nemazas skirtumas brangaus tyrimo kainoje.
QUOTE(BlackNo1 @ 2012 12 04, 12:44)
Sveikos, merginos. Gal kam pravers si informacija, nes jos lyg sioje temoje nebuvau pastebejus.
Tyrimo kaina 121 Lt, taciau apie 60-70 Lt. kainuoja pacio tyrimo persiuntimas i Vokietija, meginio paemimas, saugojimas. as si tyrima dariausi Grybo gatveje, tai ir ten panasiai su viskuo kainuoja.
QUOTE(Delena @ 2012 12 04, 15:58)
Tyrimo kaina 121 Lt, taciau apie 60-70 Lt. kainuoja pacio tyrimo persiuntimas i Vokietija, meginio paemimas, saugojimas. as si tyrima dariausi Grybo gatveje, tai ir ten panasiai su viskuo kainuoja.
60-70lt siuntimas ne nebukit naivios. Jie uz dyka nedirba. Siuncia ne viena tyrima ir ne 10. siuncia daug ir siuncia uz 10x mazesne kaina. Tyrimai yra pigus dalykas, tiesiog aparatai kainuoja tai kainos sukeltos.
Neskaiciau jusu temos bet gal cia http://www.kraujolab...p...1&Itemid=60 yra tyrimas uz normalesne kaina?
QUOTE(Tino @ 2012 11 06, 18:19)
o kokie vaistukai mažina FSH ? ar čia jau pakaitinę terapiją taiko?
O kas yra pakaitinė terapija?
Man dabar skyrė mėnesį gerti Trisequens, numušti FSH
QUOTE(Pelargonija @ 2013 02 17, 00:04)
O kas yra pakaitinė terapija?
tai ir yra pakaitinė hormonų terapija
Ačiū
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Takata @ 2013 02 19, 13:39)
tai ir yra pakaitinė hormonų terapija