QUOTE(BlackNo1 @ 2012 08 06, 12:11)
Idomiai jus cia mus "paprotinote"... Zinom mes apie ta zole.
Pati geriu agnus castus, nes kurgi detis is nevilties. Perskaiciau tikrai daug info apie tai. Ta pati daro ir tos, kurios imasi akupunkturos ar kt. Zole labai nekenkia, cikla kazkiek sunormalizuoja ir bent mano atveju lygtai padejo pakelti progesterona (=kokybiska ovuliacija). Kad ji realiai mazintu FSH - irodymu, paremtu moksliniais tyrimais nera. Mano gyd., kai pasakiau, kad geriu, sake OK, kaip nori. O FSH ir toliau sokineja ir iki normu nenusileidzia. AMH, beje, po mazdaug puses metu agnus castus gerimo ir 3men DHEA vartojimo - maziau nei 0.2 ...
Gydytojai lietuvoj atsilyke yra ir ju klausti galima nebent dalyku, kurie buvo zinomi 40metu atgal. Gal labai ju ir nekaltinu, nes sunku suspeti su faktais ir tyrimais. Bet vistiek, nepasiteisinimas.
KAs del zoleles, nezinau ar tikrai irodyta, kad FSH mazina, bet irodyta, kad padeda su nevaisingumu, atkuria menesines, kai "per anksti" pasibaige. Ir kitu geru dalyku. Tad jei FSH lemia nevaisinguma, o su sita zole jos pastoja tai na kaip ir netiesioginis irodymas, kad sumazina
Siaip man idomu, kaip del plikimo? pazystu mergina, kuri norejo menesiniu skausmus susimazinti, ir vos pradejus gerti plaukai slinkti labai pradejo.