Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 05 18, 03:46)
daryt hystero pries snaigiukus  4u.gif

Nu, jo ...mano smegeneles irgi taip pradejo kalbeti:) Gal tada pavyks sutaupyti nemaza suma ir naujo IVF nebereiks biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif cia ilendu su savo sesutes bedelem unsure.gif zdz fsh- 36.5,lh- 87.prolaktinas 424. testas darytas ne 3c.d nes tiesiog nera normalaus ciklo unsure.gif ar gali tie skaiciukai but tokie auksti unsure.gif nes pagal skaiciukus tai butu - klimaksas unsure.gif beja jai 20metuku unsure.gif amh tyrimo nedare.dabar bandom keliauti pas daktarus kadangi ne lt tai kelione per kopas unsure.gif
Atsakyti
net neisivaizduoju, kiek patikimi FSH tyrimai ne 3cd. Galbut gydytojai paskirtu medikamentais issaukti menesines ir tada sesuo galetu pakartoti tyrima? Kiek teko susidurti, issekusio kiausidziu rezervo, perimenopauzes ar menopauzes is vieno tyrimo ir ypac jaunam zmogui medikai dazniausiai nelinke diagnozuoti.
Atsakyti
deja būna ir labai jaunoms menoopauzė, aš viena iš tokių, kaip tik radau straipsnį.. doh.gif http://www.delfi.lt/...u.d?id=58962865
bet jei neėra menopauzės simptomų, gal tai ir ne išsekimas g.gif

nemažai skaičiau dėl apie padidėjusį FSH, būna ir tikrai laimingų istorijų. Čia toks dalykas, kad jokie standartai netinka... kiekvienam individualiai...
http://www.babyafter...ss-stories.html
wub.gif
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 26 birželio 2012 - 19:57
QUOTE(meskute102 @ 2012 06 26, 20:50)

Sveika ka tam skyreli darai ????? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 06 26, 21:25)
Sveika ka tam skyreli darai ????? ax.gif

ai zinok nuliudus snd ziauriai esu suzinojau kad vienai mergaitei antimiulerio testas rodo <0.2 mkg... nu negaliu ziaurus gyvenimas... o dar jos ir fsh nera labai didelis apie 11..... nu zodziu sokas man kad taip gali buti tokiai jaunai moteriai nors zinau kad tai ne nuo amziaus priklauso... biski skaitineju.. ziuriu gal jus ka diskutavot.. gal kas susidure... gal kokiu straipsniu...

kaip tau sekasi ?
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 06 26, 21:30)
ai zinok nuliudus snd ziauriai esu suzinojau kad vienai mergaitei antimiulerio testas rodo <0.2 mkg... nu negaliu ziaurus gyvenimas... o dar jos ir fsh nera labai didelis apie 11..... nu zodziu sokas man kad taip gali buti tokiai jaunai moteriai nors zinau kad tai ne nuo amziaus priklauso... biski skaitineju.. ziuriu gal jus ka diskutavot.. gal kas susidure... gal kokiu straipsniu...

kaip tau sekasi ?

sveika , uzeinu i supermamamu foruma kasdien seku skirelius ir tyliai laukiu verysad.gif . Mano FSH ir sokineja - sunku pasakyti net nuo ko bet manau cia psihcologija galveleje ir veikia.... Jai viskas ok ruosiuos liepa ketvirtam IUI
Atsakyti
O dieve kokiu tik paistalu cia prisiskaityti galima...Alijosiai...AKUPUNKTUROS :DDD Tiki moteros betkuom ka isgirdo is betko!! Juk turite interneta, man rodos jo tokia ir paskirtis-susirasti informacija.

Toks pas ka aukstas FSH ir sunku pastoti - yra zolele Chasteberry [arba Vitex dar vadinama] (lt pavadinimo tingiu ieskoti) ji mokslo irodyta jog padeda. Jog mazina FSH ir jog padeda moterim pastoti, isnesioti vaikus. Ir kas geriausia kainuoja vos kelis litus amerikoj.

Tureciau as tokia beda, kaip jus -tai as turbut endokrinologijos magistra buciau jau baigusi, kiek info buciau prikaupusi apie biologija ir siaip fiziologija zmogaus, hormonus. O cia daugelis ka daro-tai bobuciu pasaku iesko ir veltui gaista laika nesamonems. MOKSLU domekites. Juk taip lengva. Pubmed'as tam yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katia79: 06 rugpjūčio 2012 - 10:34
QUOTE(katia79 @ 2012 08 06, 12:26)
O dieve kokiu tik paistalu cia prisiskaityti galima...Alijosiai...AKUPUNKTUROS :DDD Tiki moteros betkuom ka isgirdo is betko!! Juk turite interneta, man rodos jo tokia ir paskirtis-susirasti informacija.

Toks pas ka aukstas FSH ir sunku pastoti - yra zolele Chasteberry [arba Vitex dar vadinama] (lt pavadinimo tingiu ieskoti) ji mokslo irodyta jog padeda. Jog mazina FSH ir jog padeda moterim pastoti, isnesioti vaikus. Ir kas geriausia kainuoja vos kelis litus amerikoj.

Tureciau as tokia beda, kaip jus -tai as turbut endokrinologijos magistra buciau jau baigusi, kiek info buciau prikaupusi apie biologija ir siaip fiziologija zmogaus, hormonus. O cia daugelis ka daro-tai bobuciu pasaku iesko ir veltui gaista laika nesamonems. MOKSLU domekites. Juk taip lengva. Pubmed'as tam yra.

Idomiai jus cia mus "paprotinote"... Zinom mes apie ta zole.
Pati geriu agnus castus, nes kurgi detis is nevilties. Perskaiciau tikrai daug info apie tai. Ta pati daro ir tos, kurios imasi akupunkturos ar kt. Zole labai nekenkia, cikla kazkiek sunormalizuoja ir bent mano atveju lygtai padejo pakelti progesterona (=kokybiska ovuliacija). Kad ji realiai mazintu FSH - irodymu, paremtu moksliniais tyrimais nera. Mano gyd., kai pasakiau, kad geriu, sake OK, kaip nori. O FSH ir toliau sokineja ir iki normu nenusileidzia. AMH, beje, po mazdaug puses metu agnus castus gerimo ir 3men DHEA vartojimo - maziau nei 0.2 ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackNo1: 06 rugpjūčio 2012 - 11:15
QUOTE(BlackNo1 @ 2012 08 06, 12:11)
Idomiai jus cia mus "paprotinote"... Zinom mes apie ta zole.
Pati geriu agnus castus, nes kurgi detis is nevilties. Perskaiciau tikrai daug info apie tai. Ta pati daro ir tos, kurios imasi akupunkturos ar kt. Zole labai nekenkia, cikla kazkiek sunormalizuoja ir bent mano atveju lygtai padejo pakelti progesterona (=kokybiska ovuliacija). Kad ji realiai mazintu FSH - irodymu, paremtu moksliniais tyrimais nera. Mano gyd., kai pasakiau, kad geriu, sake OK, kaip nori. O FSH ir toliau sokineja ir iki normu nenusileidzia. AMH, beje, po mazdaug puses metu agnus castus gerimo ir 3men DHEA vartojimo - maziau nei 0.2 ...

Gydytojai lietuvoj atsilyke yra ir ju klausti galima nebent dalyku, kurie buvo zinomi 40metu atgal. Gal labai ju ir nekaltinu, nes sunku suspeti su faktais ir tyrimais. Bet vistiek, nepasiteisinimas.

KAs del zoleles, nezinau ar tikrai irodyta, kad FSH mazina, bet irodyta, kad padeda su nevaisingumu, atkuria menesines, kai "per anksti" pasibaige. Ir kitu geru dalyku. Tad jei FSH lemia nevaisinguma, o su sita zole jos pastoja tai na kaip ir netiesioginis irodymas, kad sumazina smile.gif

Siaip man idomu, kaip del plikimo? pazystu mergina, kuri norejo menesiniu skausmus susimazinti, ir vos pradejus gerti plaukai slinkti labai pradejo.
Atsakyti
QUOTE(katia79 @ 2012 08 06, 12:22)
Siaip man idomu, kaip del plikimo? pazystu mergina, kuri norejo menesiniu skausmus susimazinti, ir vos pradejus gerti plaukai slinkti labai pradejo.

Apie šio augalo preparatus diskutuojama kitoje temoje 4u.gif

Ir labai įdomu, kokia jūsų patirtis šioje srityje, t.y. mažinant FSH? koks jis? šokinėja, nešokinėja? ar jums asmeniškai padėjo šita žolelė sumažinti FSH?

Kadangi jau taip tvirtai teigiate, kad šita žolė tikrai tikrai padeda, o vat akupunktūra nepadeda, tai labai įdomi jūsų asmeninė patirtis mažinant FSH 4u.gif
Atsakyti