Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

QUOTE(gitana36 @ 2012 05 16, 18:56)
Kazin ar skydliaukes harmonai gali itakoti FSH rodikli ??????

sveika smile.gif mano daktare sake, kad gali ir nusiunte mane pas endokrinologa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 16, 20:13)
sveika smile.gif mano daktare sake, kad gali ir nusiunte mane pas endokrinologa smile.gif

Tai va buvau pas endikrinologe del padidejusio TTH -3.39 Labai patiko kaip gyd. viska taip isaiskino ir net nuramino del padidejusio FSH nes si men 10...( praita buvo virs 5.. tik g.gif sokineja) sako aplinka gali veikti musu organizma ( o tipo reikia sunerimti kai FSH jau 40..cia tipo net kazkokiose kursuose girdejo uzsienyje) del skydliaukes ir nuramino sako cia nieko blogo dar nerodo kad ir padidejas truputi ir itakos vaisingumui nelabai gali daryti bet prirase ivairiu tyrimeliu net inkstus paziureti, kepenis , vitamino D kieki organizme sako viskas gali itakoti nepastojima, bei harmonu šuolius.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 17 gegužės 2012 - 09:10
QUOTE(gitana36 @ 2012 05 17, 09:09)
Tai va buvau pas endikrinologe del padidejusio TTH -3.39 Labai patiko kaip gyd. viska taip isaiskino ir net nuramino del padidejusio FSH nes si men 10...( praita buvo virs 5.. tik g.gif sokineja) sako aplinka gali veikti musu organizma ( o tipo reikia sunerimti kai FSH jau 40..cia tipo net kazkokiose kursuose girdejo uzsienyje) del skydliaukes ir nuramino sako cia nieko blogo dar nerodo kad ir padidejas truputi ir itakos vaisingumui nelabai gali daryti bet prirase ivairiu tyrimeliu net inkstus paziureti, kepenis , vitamino D kieki organizme sako viskas gali itakoti nepastojima, bei harmonu šuolius.. 4u.gif

as siandien irgi buvau pas endokrinologe smile.gif tai nuramino irgi, sakydama, kad viskas cia su manim bus gerai smile.gif smile.gif paaiskino, kad jeigu sukvailioja skydliaukes hormonas bent vienas, gali issiderinti ir lytiniai hormonai smile.gif paeme kraujo tyrimams, o kita savaite ir echoskopija bus smile.gif O tau ka nors placiau aiskino del inkstu, kepenu? Idomu pasidare 4u.gif Nes man pries metus buvo kepenu fermentai zenkliai padideje... bet itarem, kad nuo KT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 17, 18:12)
as siandien irgi buvau pas endokrinologe smile.gif tai nuramino irgi, sakydama, kad viskas cia su manim bus gerai  smile.gif  smile.gif paaiskino, kad jeigu sukvailioja skydliaukes hormonas bent vienas, gali issiderinti ir lytiniai hormonai smile.gif paeme kraujo tyrimams, o kita savaite ir echoskopija bus smile.gif O tau ka nors placiau aiskino del inkstu, kepenu? Idomu pasidare  4u.gif Nes man pries metus buvo kepenu fermentai zenkliai padideje... bet itarem, kad nuo KT smile.gif

Pirmadieni einu pas gyd su tyrimais tai gal ka paaiskins ??? Bet sake kad vitaminas D ypatingai svarbus musu organizmui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 05 14, 15:44)
verysad.gif  nu tas  AMH mažiau nei 1 dar irgi yra keleto lygių: nedaug žemas, vidutiniškai žemas ir visai žemas. užsienyje su didesniu už 0,2 daro IVF ir jie sėkmingi būna. tad tas skaičiukas iš tikrųjų yra svarbus.

aš nebenoriu nieko, tik poilsio nuo visko  verysad.gif  verysad.gif  ir netikiu kad pavyktų ar darant ar nedarant.

O AMH jau 100% patikimas? Ar irgi gali svyruoti del ligu, streso ir pan.?

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 05 18, 07:51)
kiek skaitinejau uzsienio forumuose, tai netikiu as musu LT gydytoju tais kvailais raminimais, kad jei issiderine skydliaukes, tai susitvarkys ir kiti  schmoll.gif Nenoriu liudint, bet man tai sakyciau, pinigu lupimas, o pagalbos nulis, tik laiko marinavimas. Nemazai skaiciau ta tema, bendravau su viena gydytoja is USA, kuri pati bedu turejo, taip pat rusu forumuose. Ir susidariau nuomone, kad tai buna isimtys, kad susitvarko, kaip ir Kazanavicius buria, grynai buria, ima ziaurius pinigus, o kam padejo na nelabai zinau, bent jau is mano pazystamu niekam nieko neatstate.

Sorry, bet.....

na pas mane tas FSH tai nera baisus is tikro, 7,9. Jei butu koks 20, tada gal ir sakyciau, kad padeti tikrai negali, bet kai toks tera, tikiu, kad viskas susitvarkys smile.gif Juo labiau, kad foliai pas mane auga ir ovuliacija vyksta. Nors del ovuliacijos dar tik viena karta tetikrinau progesterona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 05 18, 09:49)

console.gif

oi nežinau. apie jį mažai info. kiek teko skaityt, tai jis jau negrįžta: nieks apie tai nerašė, bet sėkmingų istorijų ir su IVF, ir natūraliai yra. belieka tuo tik ir guostis verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 05 17, 20:23)
Pirmadieni einu pas gyd su tyrimais tai gal ka paaiskins ??? Bet sake kad vitaminas D ypatingai svarbus musu organizmui. 4u.gif

Jo, vitaminas D svarbus, reikalingas kaulam, raumenim. Geriau jau jo netruktu, nes sunku yra pakelti jo lygi organizme. Pati vargau gal kokius metus su pertraukom kol pakeliau lyg arciau normalumo normos, nes buvo per pus nukrites. O pozymiai kaip depresijos....nieko nesinori, tik guleti lovoje ir liudeti, raumenis gali paskaudeti vaiksciojant, kelia kaulu retejima ir t.t. raumenu atrofavimasi. Bukit sauluteje, eikit i soliariumus, valgykit daug sviesto, zuvies, riebaliuku:)gerkit zuvies tauku, ar vit. D. man bacon pats skaniausias patiekalas tuo metu buvo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 05 17, 21:49)

console.gif

Zinokit merginos, sia savaite viename norvegiskame forume skaiciau istorija kaip moteris su AMH =O ir aukstesniu FSH (kiek aukstas nezinau, neparasius) susilauke dvynuku IVF budu. IVF dares Danijoje, sako, ten didesnes normas skatinamuju duoda. Buna tu stebuklu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 05 17, 22:37)
Pepe, buna, skaiciau ir as usa forumuose, bet tai stebuklai. O gal klaida tyrimu. Tuo labiau tikiu.

Nu tu, Faustina realiste, gera butum daktare be jokiu makaronu kabinimo biggrin.gif 4u.gif jei dar dirbtum IVF srityje sutaupytum savo pacientem nemazai kapeiku...
Atsakyti
[quote=Faustina2000,2012 05 17, 23:06]
Jo, faustina sutinku 100%, kad tokiu daktariuku yra, kurie myli pasienciu kapeikytes....Mes tokioje padetyje, kad jau ka daktarai sakys, ta darysim ir mokesim....
Pati kelius kartus na ura ejau.... Kas keisciausia, jau nekalbant apie tai, kad maniskis sake ir su mioma galim, dar viskas gerai.... einam...bet, kad ir po 4 nepavykusiu nei vieno testo net nepasiule pasidaryti(neskaitant tu iprastu kraujo testo, spermiogramos ir tepinelio) net miomos nepasiule issioperuoti kai ji jau buvo 6X7 cm.
Jo poros pacios turi daugiau dometis....Kristinuke saunuole... As su kantrybe nelabai draugauju.... Tai nezinau, ar ir dabar sulauksiu hystero...ar ir vel leksiu pabandymui...taip nesinori dar 6 menesius uzstrikti schmoll.gif Nu ziuresim.
sekmes visom 4u.gif
O del praeities....Praeiciai i uzpakali neispirsi, o taip noretus keliem:) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 18 gegužės 2012 - 10:32
Skaičiau šiandien, ką kalbat, parašiau ir aš, bet paskui persigalvojau, kad eilinių pamokslų nesakysiu... Dabar matau, kad minit mane, tai įsikišiu savo trigrašį dar kartą.
Kai pirmus metus pradėjau skaitinėti šią temą ir domėtis FSH, nieku gyvu negalėjau patikėti, kad man bus kaip čia rašoma. Juk man taip būti negali. O jei būna stebuklų, tai to stebuklo ir sulauksiu blush2.gif Ir kai VK gydytojai Ūsonienei parašiau užklausimą, gavau atsakymą, kad mano kiaušidės nedirba ir daugiau niekada normaliai nedirbs, oi, kaip pasiutau... Atsirado juk gydytojas G.K., kuris įpūtė pasakiškos vilties. Dvejus metus ta viltimi ir gyvenau, nes buvo sakoma, kad štai jau visai neblogai, jau ir natūraliai pastosiu. Sumokėjau daug pinigų už ramybę ir tikėjimą, bet ne už rezultatą. Už tai jam esu dėkinga, bet pasiryžusi IVF sužinau, kad gydytojas tiesiog nepritaria tokiems žygiams ir skatina vyrą įkalbėti įsivaikinti, nes kai apkabins kad ir svetimą vaikelį, matys jo prisirišimą prie mūsų, pamirš svaisčiojimus apie savo biologinius vaikus. Tai gal ir tos kalbos, kad natūraliai pastosiu, buvo iš fantazijos srities ax.gif
Dar gražiau buvo, kai tas pats gydytojas, kuris man sakė, jog pastosiu natūraliai, man tapus nestuke.gif , sugeba išsakyti nuomonę, jog mano organizme tiesiog viskas dirbtina. Ačiū dievui, va taip "dirbtinai" baigiu išnešioti mūsų vaikelį.
Taigi visiškai pritariu Faustinai, kad gydytojams išties nelabai rūpi, kaip jums klostysis. Juk ne jų šeimoje yra problema. Laikas eina, deja, mūsų nenaudai. Teorija kalba viena, praktika rodo ką kita... Jei anksčiau tokių atvejų pasitaikydavo retai, dabar vis jaunesnės kalba apie kiaušidžių išsekimą ar panašias problemas. Tačiau yra teisė rinktis mokytis iš svetimų ar savų klaidų.
Vienu ar kitu keliu einant linkiu jums stebuklo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 05 18, 00:48)
Dar gražiau buvo, kai tas pats gydytojas, kuris man sakė, jog pastosiu natūraliai, man tapus  nestuke.gif , sugeba išsakyti nuomonę, jog  mano organizme tiesiog viskas dirbtina. Ačiū dievui, va taip "dirbtinai" baigiu išnešioti mūsų vaikelį.
Taigi visiškai pritariu Faustinai, kad gydytojams išties nelabai rūpi, kaip jums

Sokiruota daktaro pasisakymais wub.gif Lai pasvilpauja.... blush2.gif maniske vidaus daktare jau irgi uzklause ar jus apie ivaikinima negalvojat? Bet as dar savo dainele dainuoju biggrin.gif wub.gif kol vyras pagal ja soka. Bet jau atsargesni daromes, stengiames su tyrimais...bent jau kiek galva isnesa.
Atsakyti