QUOTE(Tino @ 2012 05 11, 00:04)
oi, tai brangioji, matai, tas FSH dar nėra labai patikimas rodiklis kiaušidžių išsekimui parodyti, nes jis kinta. man pvz., metų pradžioj 4cd buvo 17, o kito ciklos 2 d. jau 6.86. ir žinok Tu žmogus, kas čia per daiktas. jau džiaugiausi... geriausiai reiktų pasidaryti antimiulerio (AMH) tyrimą, kurio normos yra 1-8, dažnai būna mažiau už 1, bet blogiausia jau kai 0.2 ir mažiau. bet va žemiau 1 ir jau per IVF'us nebeauga foliai nuo didelių vaistų dozių...
o tą FSH galima nusimušti su visokiais papildais (prefemin, Maca, akupunktūrom, ir pan.), kitos su KT, pakaitine hormonų terapija numuša didesnius skaičiukus... taip kad dar gal visai nesi nurašyta ypač, jei foliai net du auga natūraliam cikle.
bet man iškilo klausimas toks, ar tai kad aš nusimušu FSH prieš pat IVF, man tuo ciklu foliai geriau augs, ar jų augimas priklauso nuo realaus išsekimo ir jau niekas nepadės...
o tą FSH galima nusimušti su visokiais papildais (prefemin, Maca, akupunktūrom, ir pan.), kitos su KT, pakaitine hormonų terapija numuša didesnius skaičiukus... taip kad dar gal visai nesi nurašyta ypač, jei foliai net du auga natūraliam cikle.
bet man iškilo klausimas toks, ar tai kad aš nusimušu FSH prieš pat IVF, man tuo ciklu foliai geriau augs, ar jų augimas priklauso nuo realaus išsekimo ir jau niekas nepadės...
Man cia tamsus miskas dar Folis vienas uzaugo tik neatsimenu ar 16 ar 19mm.Nors gal skirtumo ir nera Gali buti, kad auga, bet viduje lasteles prastos...ir tip gali buti. Nu ziuresim ka gausiu is ligonines dabar. Ir kokie planai bus po snaiguciu...Butu gerai, kad nebereiktu planuoti